- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Çok teşekkür ederim.tr_lelli tebrik ederim. Allah analı babalı büyütsün, güzel günlerde büyütün bebeğinizi :)
InsAllah canim.canim beta değerin gününe göre gayet iyi, haftaya kese de görülür, doktoruna da sorarsin aklindakileri. Radyasyon evet cok zararli ama senin daha en basindan maruziyet olduğu için birsey olacaksa da yakin zamanda belli eder kendini. Içini ferah tut, gebeyken bilmeden ilaç içen çok kişi gördüm hiç birşey olmadi, insallah seninki de saglicakla devam eder.
Aiy isteyen herkese rabbim nasip etsin.canim beta değerin gününe göre gayet iyi, haftaya kese de görülür, doktoruna da sorarsin aklindakileri. Radyasyon evet cok zararli ama senin daha en basindan maruziyet olduğu için birsey olacaksa da yakin zamanda belli eder kendini. Içini ferah tut, gebeyken bilmeden ilaç içen çok kişi gördüm hiç birşey olmadi, insallah seninki de saglicakla devam eder.
amin bakalim inşallahAiy isteyen herkese rabbim nasip etsin.
12 sene korunmanın üzerine esim de istiyodu ve hemen hamile kaldim.
Korkuyorum ya cok uzun zaman geçti.
Elim soğudu herşeyden.
Bakalım nasil duygular yasicam.
Hayırlısı olsun.
Doktorla net görülmediğinden bende testlerle ogrendim.
Ama reglden hesap edersem 4 hafta 5 gunluk
Olmasi gerekiyor.
Amin inşllah o kadar çok istiyorum ki !Allah kucağımızı boş bırakmasın.Bebek hasreti çeken herkesin hasretini dindirsin.Bizde tedavi gören benim pco var bende .ben de bebek için uğrasiyorum, eşim tedavi oluyor şu an, seni şu an öyle iyi anliyorum ki. Inşallah transferin iyi geçer ve bebeğin sana simsiki tutunur. Bizlerde buraya güzel haberler yazacağiz bir gün insallah mucize bebeklerimizle..
Çok sağol canim Allah razi olsun.tr_lelli hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin, içini ferah tut pozitif düşün.
Içim ferahladi sagolasin.Lelli ben tam olarak evlendiğimden 4 hafta sonra hamile kalmışım ve Doğum kontrol hapı içerden ve yüksek dozda serum sakinleştirici almıştım o an. Yani tam olarak senin şaşkınlığını ve o korkuyu bende yaşadım. Sonuç su an 9 aylık bi oğluşum var. Bende bu korkularımı doktora sorduğum da bana eğer bi kısım hücre zarar görmüşse diğer hücreler onu onarabilecek ya da onaramazsa gelişim olmaz demişti. İnşallah Rabbim içini ferahlatsın kucağında görmeyi de nasip etsin. İçimden bi ses kız dedi️
InsAllah belki dahada sıcacık olur evimiz.tr_lelli canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben bile 2 senede unutmuşum herşeyi diyodum ama unutulmuyormuş canım merak etme.Size çok iyi gelecek inşallah bu bebek canım.Abisi de şimdi korkuyor ama görünce en kıymetlisi o olacak.Benim kızım bile kardeşini koruyor
Hep tuhafım cok erken bi yaşta anne oldum.tr_lelli tebrikler canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Şuan kafanın dolu olması normal duygu karmaşaları olur. İlk gebeliktr bile oluyor. Moralini yüksek tutmata çalış sen zaten çok güçlü bir kadınsın. Üstesinden çok rahat gelirsin.
Canım röntgen içinde birşey olacağını sanmam çünkü ben rahim filmi çektirdikten sonra hamile kaldım çok küçük olduğu için birşey olmaz. Birde 2. Hamileliğin hem tecrübrli olacak hemde tek gibi büyüteceksin şanslı olacak.
Hamilelik isteyenlerede Rabbim nasip etsin.
Kızlar iyiki varsiniz.
Anlatmasam bugun birileriyle paylasmasam rahat edemezdim.
Çünkü bukadar uzun sene sonra ve bukadar gezerken rahata alışmışken kendimi kafese kısılmış gibi hissetmeye başladım bile.
Birde gece uykusuzluklari aşılar ateşler nöbetler okul sil basyan
Hepsi film şeridi gibi.
Rabbim yar ve yardimcim.olsun.
Hangi bitki cayi?Ayy yine uyuyamayanlarda ben.
5.30dan beri ayaktayım biraz mutfağı topladım oturma odasını topladım uzandim koltuğa tv actim
Uykum kaçtı ya.
Ben gün istiyordum bilezik parasi icin.
Normalde artik günlere cok sıcak bakmıyorum ama böyle bisi alma hedefim varsa gün iyi oluyor.
Kardeşimler iş yerinde giriyorlarmış beni kendini annemide yazdırmis.
Ben yazdır demistin olursa.
Ayda 200tlmis.
Sanirim 7 kişiyiz.
Sıramı falan bilmiyorum annemle kardeşimle paslaşırım son sıra bana duserse.
Mart a denk getirmem lazim.
Ya da daha onceye.
1.400 ordan gelse 1000tl benim zulayi varsaysak azicik daha kasarsam belki 3000tl bilezik alirim.
Aiy hic yokken gün cikti iyide oldu sanki :)
Ayda 100tl ayrıca benim atmam lazım ki alabileyim okadarlik bisi kismet bakalim.
Yağmurda yagiyor tıngır mıngır vuruyo cama.
Bugün pazara gidicem.
Ayrıca arkadasimin oglunun sünnet eglencesi aksammis ben gündüz biliyordum aksam gidemem.
Hediye alıp evine gidicem.
Lcw hirka falan bisi bakarim hemde kartla alirim.
Nakitım cebime kalir.
Is yapasim var benim şuan ama ses yapmak istemiyorum
Esimde oğlumda mışıl mışıl uyuyolar.
Yağmur seni dinlim bari bi de bitki cayi yapim.
Deger süper.390.82
tr_lelli hamile mi?
Evet canim kan testi yaptirdim hamileyim.Deger süper.
Amin canim insallahtr_lelli canım tebrik ederim İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Rabbim isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?