Küçük Düşün Büyük Olsun!

InsAllah canim.
Şuan aklima takılan o
Evet 4. Haftaya gore (reglden hesap edersek) normal değerler arasında sanki.
Bakalım beni neler bekliyor.

Aiy isteyen herkese rabbim nasip etsin.

Lelli ben tam olarak evlendiğimden 4 hafta sonra hamile kalmışım ve Doğum kontrol hapı içerden ve yüksek dozda serum sakinleştirici almıştım o an. Yani tam olarak senin şaşkınlığını ve o korkuyu bende yaşadım. Sonuç su an 9 aylık bi oğluşum var. Bende bu korkularımı doktora sorduğum da bana eğer bi kısım hücre zarar görmüşse diğer hücreler onu onarabilecek ya da onaramazsa gelişim olmaz demişti. İnşallah Rabbim içini ferahlatsın kucağında görmeyi de nasip etsin. İçimden bi ses kız dedi

tr_lelli canım çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Ben bile 2 senede unutmuşum herşeyi diyodum ama unutulmuyormuş canım merak etme.Size çok iyi gelecek inşallah bu bebek canım.Abisi de şimdi korkuyor ama görünce en kıymetlisi o olacak.Benim kızım bile kardeşini koruyor

tr_lelli tebrikler canım. Allah kucağına almayı nasip etsin. Şuan kafanın dolu olması normal duygu karmaşaları olur. İlk gebeliktr bile oluyor. Moralini yüksek tutmata çalış sen zaten çok güçlü bir kadınsın. Üstesinden çok rahat gelirsin.
Canım röntgen içinde birşey olacağını sanmam çünkü ben rahim filmi çektirdikten sonra hamile kaldım çok küçük olduğu için birşey olmaz. Birde 2. Hamileliğin hem tecrübrli olacak hemde tek gibi büyüteceksin şanslı olacak.

Hamilelik isteyenlerede Rabbim nasip etsin.

Amin inşllah o kadar çok istiyorum ki !Allah kucağımızı boş bırakmasın.Bebek hasreti çeken herkesin hasretini dindirsin.Bizde tedavi gören benim pco var bende .

tr_lelli hayırlı olsun. Allah analı babalı sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin, içini ferah tut pozitif düşün.
Çok sağol canim Allah razi olsun.
Içim ferahladi sagolasin.
Ya bende istemsiz hep pembe şeylere gozum takılıyo ayrıca bu sene bi pembe takintili oldum.
Rüyamda son zamanlarda zaten hep kendimi hamile yada bebek emzirirken goruyordum.
Bende hep kiz olcak gibi dilimde bakalim hayirlisim
InsAllah belki dahada sıcacık olur evimiz.
Evimizin maskotu sesi olur.
Abimiz biraz ağır abi.
Umarım o da alisacak kollayacak kardesini.
Hep tuhafım cok erken bi yaşta anne oldum.
Ve anlattım ya hep k.v yanimdaydi.
Ağlasa bebek odama gelirdi.
O bakmak isterdi.
Hep memnuniyetsizdi.
Ya uyku saatine takardı ya sütümün doyurmadigina ya uyutma seklime.
Tecrubesız hissediyorum kendimi acikcasi.
Çok cahillik zamanıma geldi oglum.
Ama şimdi annem var internet var sizler varsiniz.

Umarım daha rahat büyücek.
Biraz rahatim bozulcak ama :)

Kızlar iyiki varsiniz.
Anlatmasam bugun birileriyle paylasmasam rahat edemezdim.

Çünkü bukadar uzun sene sonra ve bukadar gezerken rahata alışmışken kendimi kafese kısılmış gibi hissetmeye başladım bile.

Birde gece uykusuzluklari aşılar ateşler nöbetler okul sil basyan

Hepsi film şeridi gibi.

Rabbim yar ve yardimcim.olsun.

Yaşayıp bildiğin üzere toz pembede değil hani ama Rabbim oyle bi sıcaklık veriyormuş ki herşeye deyiyor

Hangi bitki cayi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…