Papatya içmiştim canimHangi bitki cayi?
Esim cok mutlu ben açıkçası cok tuhafim.Yaşayıp bildiğin üzere toz pembede değil hani ama Rabbim oyle bi sıcaklık veriyormuş ki herşeye deyiyor
Çok sağol canim insallah.tr_lelli Çok tebrik ediyorum. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Eve kapama kendini en büyük hatamız o oluyor gez. Hamileliğinin de tadını çıkar. Artık kendini tecrübediz bile hissetsen eline gelince herşey hatırlarsın. Kimseyide karıştırma. Hem eşin destek olur çok heves ediyor diyordunKızlar iyiki varsiniz.
Anlatmasam bugun birileriyle paylasmasam rahat edemezdim.
Çünkü bukadar uzun sene sonra ve bukadar gezerken rahata alışmışken kendimi kafese kısılmış gibi hissetmeye başladım bile.
Birde gece uykusuzluklari aşılar ateşler nöbetler okul sil basyan
Hepsi film şeridi gibi.
Rabbim yar ve yardimcim.olsun.
Çok teşekkür ederim canim
Ya esimde 1 yaz idare edicez sonra yine gezeriz diyor.Eve kapama kendini en büyük hatamız o oluyor gez. Hamileliğinin de tadını çıkar. Artık kendini tecrübediz bile hissetsen eline gelince herşey hatırlarsın. Kimseyide karıştırma. Hem eşin destek olur çok heves ediyor diyordun
O uykusuzlulta 3 4 ay sürüyor annen yanında biraz idare etse uyursun kendine gelirsin. Her anım tadını çıkar
Sizden tabiki saklamicam ki en cokda ihtiyacim olduğu zamansiniz.
Bende @electra gibi önce testler yaptırmak isterdim ama 2 ay kalmayınca hemen kalmam zaten diye onemsemedim.
Ama kaldim.
Smear kan veya idrar kültürü vs yaptirmadim.
Bunlar hep aklimda kalıcak ama umarim bisi cikmaz.
Asıl kafama takılan biliyosunuz ki bi kaza gecirdim.
Gecen günde kontrol icin tomografi ve röntgen cekildim.
Bunlar korkutuyor beni
Son regl 3 eylul.
Röntgenler 25eylulde çekildi.
Neticede radyasyon.
Bilmiyordum tabiki düşüncesizlik ettim ve toplamda sanirim ikisinde de 5dk kadar kaldim.
Acaba bisey olur mu?
Aklima takılan bu.
Korktum ve test yaptim evde o aksam silik cizgi cikti.
Is işten gecmisti tabiki.
Cevremde bukadar bilgili kişi yok yani sorabilcem bi jinekolog.
Ancak doktora gidicem anlaticam.
Ama şuan cok da erken kese daha oluşmamısdır tahminimce ve kalp atışı falanda duyulmaz.
Çok karisigim.
Sağol canimHayırlı olsun
Çok sevindim.
Hamilelik çok güzel çok özel bir dönem. Tadını çıkar ve kaygılardan uzak dur.
O dönemde çekilen röntgenin bir zararı olmaz. Hangi bölgenin röntgenini çektirdin?
Sağol canim
Boynundan çekildim
Boyun tomografisi ve boyun rontgeni
Kızlar burasi artik günlüğüm oldu biliyosunuz.
Sizleride ayri ayri cok seviyorum.
Bisi paylaşıcam sizinle.
Tam net doktora muayine vs olmadığımdan belki erken bu haberi vermem icin.
Ama hamileyim.
Tuhaf duygular içindeyim korkulu ağlamaklı sanirim desteğe ihtiyacım var.
Doktor muayenemi olunca netlesecek ama kan testi yaptirdim.
Ve hamilelik çıktı.
Kafama takılan bi sıkıntı var dua edin bana.
Aiyy insallah canim eger etkiliyosa cok üzülcem kendimi suclicam.ay lelliii çok sevindim gel bi sarılayım sana
demek bebişko lelli geliyor Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
demek ki bundan sonra market kampanyalarının yanında bebek eşyası kampanyalarına da dikkat edip sana haber vereceğim
röntgen konusunda için ferah olsun etkilemiyor ilk aylarda diye biliyorum akciğer röntgenine etkilemiyor demişlerdi sen hele boynundan çektirmişsin daha da çok mesafe var arada
gönlünü ferah tut
Lellimm bebiş alışverişini bize de yaz da bilgimiz olsun. Sayende ben de birşeyler öğrenirim, ilerde bize de lazım olurAiyy insallah canim eger etkiliyosa cok üzülcem kendimi suclicam.
Sagolasin mutlaka bende faydalanicam bilgilerinden.
Bakalım nasil olcak bende merak icerisindeyim.
Bebek reyonlarından cok uzağım bebek bezi pisik kremi biberon emzik habersizim.
Oglumdaki gibi abartmıcam ama
Az ve öz alicam.
Dikkate alicam canim.Lelli önerim bebrğin gelişimine göre alman. Mesela dr lar bana 3 kilo olur en çok dediler ben cahillik yeni doğan molfix almışım 3 kilo başlıyor oysaki 2.5 kilo olanı almalıymışım çok büyük olmuştu kuzum birde birsürü almışım bitsin diye hep taşardı. Aynı şey hastane çıkışı içinde geçerli boy boy olan şeyleri ben yeni doğan standart alfığıma içinde kaybolmuştu kuzum. Ne güzel heycanlar. Bakabileceğimi bilsem bende isterim.2. Bebeği ama benim için mümkün değil. Eşim için hiç değil
Yat dinlen birde hrr zaman hamilelere söylerim omega araştır.
Günaydinlar tebriklerGünlerdir hep bu saatlerde uyaniyorum
bulanti vs de yok
Ama sebepsiz uykum kaçıyor anlamiyorum niye.
Hep de 5.30 da
Sanki kurulmuş saat gibi.
Çok enteresan oysa uykuyu deli severim.
Tembihlerim beni uykumdan uyandırmayın diye.
Kalkıp mutfağımı toplucam.
Böylede boş boş yatınca zaman gecmiyor.
Çok teşekkür ederimGünaydinlar tebriklertr_lelli gözün aydin kizlar döviz ve altin ucmus gördünüzmü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?