- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
Bir ara bende o gruptandım azda olsa birikim yapabiliyorum artık.
Kumbara edinin düzenli atın biraz olsun birikiyor.
Birde düzenli takip edip ne aldım neye ihtiyaç var diye kontrol etmek gerekiyor.
Reçeteye yazmadı kadin reklam olan o kâğıda imza atti20 tl folik asit sigortadan almadın mı.
Sağlık ocağıns git tr lelli ordan verirler bedava. Vitaminde vericeklerdir ilerleyen aylarda ücretsiz veriyorlar
O zaman 5 ve 10 tl leri atın. Ben bozuk olmayınca öyle yapıyorum.Kumbaram var ama bozuk para atamıyorum dolmuşa veriyorum her gün. Bütün parayı da atmak işime gelmiyo sanırım. Altın yapsam çok iyi olur aslında bozmam hem. En çok parayı da saç bakım ürünleriyle kitaplara harcıyorum
Ne gibi sıkıntı varmış canım. Geçmiş olsun sürmeli bir ilaç varsa iyi gelir koluna.hanımlar nasılsınız bakim.. ben dün kolumun dirsek kısmını kapıya çarptım, saçlarımı yukarda toplayacakken kaldırdım kolumu güümm diye bi çarptım resmen nefesim kesildi.. hala kolum çok ağrıyor.. ciddi birşeyi yoktur yani çatlak falan yoksa ağrısına dayanamazdım, ama sert çarptım çok hareket ettiremiyorum.. doktora gitmeyi düşünmüyorum iyileşir illaki..
akşam yemekten sonra arkadaşa gidecez, 8 aylık hamile arkadaşımız bebek sıkıntılı dedi doktor, o da istanbulda özel bi hastanede doğumu yapacak ama son ay sürekli kontrol altında olacak, doğumdan sonra bebeğin durumuna göre müdahale falan gerekebilirmiş, doğumdan sonra da bi ay kalacak.. yani kafadan 2 ayı orda geçecek.. bizde diğer samimi arkadaşlarla ona moral olsun diye akşam gidelim dedik, beraber zaman geçiririz diye.. rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin onun ve herkesin inşallahh.
Olabilir. Bir yerden başlamak lazımO zaman 5 ve 10 tl leri atın. Ben bozuk olmayınca öyle yapıyorum.
Ogrendikden sonra sutlu kahve bile icmedim.terelelli......sen bitki çayları içiyordun soğuklarda...adaçayı içme lütfen..kanamaları söktürüyor diye biliyorum...her ihtimale karşı ne olur ne olmaz..
zelalke....geçmiş olsun...hirodoid isimli bir jel var...vurmalarda düşmelerde çok iyi gelir..sür çok iyi gelir.evde her zaman bulundurulabilecek birşey.
Günaydın canım. Son yazdıklarını okudum. Üstünde bi karamsarlık bi kuruntu var. Şöyle bi silkelen. Söyle annene kitapları o aliversin okuldan bu kez. Bi bebek hayata tutunmaya çalışıyor. Yardım iste cevrendeki insanlardan. Anliyorum hep kendin yapmaya alışmışsin. Ama bu geçici bi dönem. Bir sonraki ay geçersin dümenin başına yine. Bugün hic bir is yapma. Zaten mübarek cuma. Yarın tatil. Dinlen. Hamilelik forumlarina gir. Bebek icin alisveris sitelerine falan bak. Haftaya çok daha iyi olacak hersey. Keseyi de göreceksiniz. Rahatla biraz canım. Bunları bende yaşamıştım.Günaydınnn
Dün eşimle hesap yaptim tam 5.080tl ödemeniz var kredi karti.
Esim aşağıya bi inmiyo diyodu.
Hesap yapıyoruz taksitli harcamalr cok.
Telefonların taksitleri
Kıyafet taksitleri
Arabanın bakımı
Vergisi.
Evin vergisi
Otelin taksitleri
Hepsi taksitli seyler.
Bunlar biriktirkce de her ay sıkisma oluyor.
Rahatlayamadık gitti.
Her ay 1000tl ver ata alım dedim.
Azıcık düşse su kart elimde para kalmıyor dedi.
2-3ay sonra taksitlerin birazı bitiyor ozaman yine hesap yapiciz artik.
Zulamdan baska paramda yok.
Kardeşimle günü konusmadik basladimi noldu bisi demedi girsemmi girmesemmi tereddüt ettim bende.
Haftaya hastaneye 70+25 yine odicez.
Muayine ve kan testi.
Herseyde vardır bir hayır bakalim.
canım bebeğinde hem kalp sorunu, hem özür durumu olabilir diyor doktorlar. kirli ve temiz kan karışarak dağılıyor ama doğumdan sonra anca bebeği görüp müdahale ederlermiş. son ayını kontrol altında geçirecek.. rabbim yardımcısı olsun.. bu mübarek cuma gününde rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın, yokluklarını göstermesin.. sağlıklı olmalarını nasip etsin inşallah..Ne gibi sıkıntı varmış canım. Geçmiş olsun sürmeli bir ilaç varsa iyi gelir koluna.
Eşim 70 tl verdi kumbaram şenlendi
teşekkür ederim canım.. evde kas gevşetici kremlerim vardı, boynum tutulduğu zaman kullanıyordum ondan sürdüm.. bugünde ağrım var ama düne göre daha iyi..terelelli......sen bitki çayları içiyordun soğuklarda...adaçayı içme lütfen..kanamaları söktürüyor diye biliyorum...her ihtimale karşı ne olur ne olmaz..
zelalke....geçmiş olsun...hirodoid isimli bir jel var...vurmalarda düşmelerde çok iyi gelir..sür çok iyi gelir.evde her zaman bulundurulabilecek birşey.
Bak ne dicem canım. Yakınında kadın dogum hastanesi varmı? Eger varsa aksam saat 9 gibi aciline git. Ama kan tahlilini yanina al. Hamileyim Kanamam var agrim var de. Orda acilde sadece hamilelere bakiyolar. Saat kac olursa olsun. Hemen kan tahlili ve ultrason yapiyolar. Hemen çıkıyor sonuclar zaten. Böylece degerlerini görürsün icin rahatlar. Belki ultrasonda keseyi bile gorebilir doktor. Benimde kanamam bi aksam cok artmıştı. En yakindaki dogum hastanesine acil gidip böyle yapmıştık. Hiç bir ücrette odemiyosun tabii.Sagolun kizlar bakalim.
Bana regl oluyomuş gibi geliyor anlamadim gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?