Küçük Düşün Büyük Olsun!

geçmiş olsun canım

Napcam şaşırdım hem merak ediyorum hem korkuyorum.
Hafta ici gidebilirim sanirim.

Günaydın kızlar

Bugün dersim yok evdeyim. Bir ara kumbara almaya gideceğim akşamüstü çıkarım. Onun haricinde evde olurum. Masrafsız bir gün

Günaydın kızlar
15 ine kadar harcayabilecek 5 liram bile yok

tr_lelli biraz rahatlamaya çalış, bir bebek hayata bağlanmaya çalışıyor. Şu an yapamadıkların için kimseye haksızlık yapmıyorsun, asıl bebeğe yazık, lütfen hiç dışarı cıkma, battaniyeni al ve sevdiğin bişeyi izlemeye çalış uyumaya çalış.

Öyle yapıyorum canim yatiyorum.
Agrım var ya
Bir de kanamam daha yogun dune göre kiyaslarsam.
Hani cok degil ama leke gibi değil daha fazla.

Agrım var ya

Sen elinden geleni yap, gerisini düşünmemeye çalış bak aynı şeyleri yaşayan arkadaşlar var hadi gül biraz

Agrım var ya
Kanama varken genelde ağrı oluyo. Korkma lutfen arkadaşım. Hemen yat rahat biyere. Adet ağrısı gibiydi benimkisi. Ayakta kaldigimda hem agrim artıyordu hem kanamam.

Kanama varken genelde ağrı oluyo. Korkma lutfen arkadaşım. Hemen yat rahat biyere. Adet ağrısı gibiydi benimkisi. Ayakta kaldigimda hem agrim artıyordu hem kanamam.
Yatıyorum cnm
Annem sağolsun geliyo arada şimdi oğluma yemek yapiyo getircek.
Alıncakları cikip alacak.

Ağrı kesici içermeyince dayanması zorlası yo bazen

canım poşet taşımakla filan kanama olmaz kendini suçlama. bir şey olacağı varsa oluyor. doktorum profesördü ve bana ağır taşıma filan dememişti. eğer gebelik yeterince güçlü değilse düşecekse doğal seleksiyon yolu ile kendi gidiyor düşüklerin çoğu sağlıksız gebelikten dolayı imiş gebelerin bir şey yaptığından veya yediğinden değil. sen yine de dikkat et tabi de. uzan dinlen rahatla. öyle işleri eşin annen fln yapsın biraz etrafındakilere görev ver. sen keyfine bak kafana da takma lütfen. Allahın izni ile olur kardeş :)

Aklima şeyde geliyor buradada sormuştum hatta
Gebelikden haberim yokken tomografi ve rontgen cektirdim ben
Doktora sormayı unuttum fakat ni sitede bi doktora sordum.
Bebek ya tutunur ya düşer dedi.
Bundanda olabilir diyorum.

Yani o radyasyon etkilemiş olabilir.
O an telaşla aklimdan gitti.

Allah yardımcısu olsun. Meleğini bağışlasın inşallah.
Selam kızlar

şimdi bınları düşünme sen bilerek çektirmedin sonuçta olacağına varır Allah da belki böyle sınanmanı istedi yoksa sen bilmiyoken tomografi çektirtmez. ben de ağır enfeksiyon geçirmiştim mecbur antibiyotik kullandım ilk dönemimde ama ilk 3 ay kesinlikle ilaç verilmiyor normalde. ama mecburdum yoksa enfeksiyon bebeğe geçecek napıcaksın? bebekte bişey olmadı allaha şükür organları fln zarar görür diye korkmuştm.

Okuyamadım canım akşam üstü okurum geçmişi.
Trlelli benim yengem adet oldum sanıp ev taşımıştı temizlik camlara çıktı sildi.
Sonra öğrendi hamileymiş. O kanama yerleşme kanamasıymış
Bende 16 saatlik yola gittim dedim hamile değilimdir bayramdı. Kanamsm vardı birşey olmadı şükür sıkıntu yapma kendine

Biz taksitli almıyoruz toplasak 500 tl taksit yoktur ama vergiler araba ev sigortaları başladımı çok artıyor.
500 ödememiz 800 900 oluyor.kredi kartının teki taksitli diğerini taksit özellikli almadık.

Elektrik faturası 38 geldi
50 gelirdi umarım daimi olur bu tasarruf yöntemlerimle bu fatura

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…