Kizlar hastanedeydik saat 7 den beri
Kanamam oldu
Keseyi göremedik değerim yükselmiş ama.
En korktugum dış gebelik böyle bisi inşallah olmaz.
Doktor değerin guzel ama keseyi görmek icin erken suan gelişmeye tutunmaya çalışıyor olabilir dedi.
Kanamam cok olursa gidicem.
Ama böyle az lekeleme olursa olsun takip et korkma dedi.
Rabbime emanet.
Napcam şaşırdım hem merak ediyorum hem korkuyorum.Bak ne dicem canım. Yakınında kadın dogum hastanesi varmı? Eger varsa aksam saat 9 gibi aciline git. Ama kan tahlilini yanina al. Hamileyim Kanamam var agrim var de. Orda acilde sadece hamilelere bakiyolar. Saat kac olursa olsun. Hemen kan tahlili ve ultrason yapiyolar. Hemen çıkıyor sonuclar zaten. Böylece degerlerini görürsün icin rahatlar. Belki ultrasonda keseyi bile gorebilir doktor. Benimde kanamam bi aksam cok artmıştı. En yakindaki dogum hastanesine acil gidip böyle yapmıştık. Hiç bir ücrette odemiyosun tabii.
Günaydın kızlar
Bugün dersim yok evdeyim. Bir ara kumbara almaya gideceğim akşamüstü çıkarım. Onun haricinde evde olurum. Masrafsız bir gün
Hoşbuldum. Düzenli para biriktiremiyorum nereye harcadığımı da göremiyorum diye koştura koştura buraya geldimAhah. Hoş geldin
Öyle yapıyorum canim yatiyorum.tr_lelli biraz rahatlamaya çalış, bir bebek hayata bağlanmaya çalışıyor. Şu an yapamadıkların için kimseye haksızlık yapmıyorsun, asıl bebeğe yazık, lütfen hiç dışarı cıkma, battaniyeni al ve sevdiğin bişeyi izlemeye çalış uyumaya çalış.
Öyle yapıyorum canim yatiyorum.
Agrım var ya
Bir de kanamam daha yogun dune göre kiyaslarsam.
Hani cok degil ama leke gibi değil daha fazla.
Kanama varken genelde ağrı oluyo. Korkma lutfen arkadaşım. Hemen yat rahat biyere. Adet ağrısı gibiydi benimkisi. Ayakta kaldigimda hem agrim artıyordu hem kanamam.Öyle yapıyorum canim yatiyorum.
Agrım var ya
Bir de kanamam daha yogun dune göre kiyaslarsam.
Hani cok degil ama leke gibi değil daha fazla.
Yatıyorum cnmKanama varken genelde ağrı oluyo. Korkma lutfen arkadaşım. Hemen yat rahat biyere. Adet ağrısı gibiydi benimkisi. Ayakta kaldigimda hem agrim artıyordu hem kanamam.
canım poşet taşımakla filan kanama olmaz kendini suçlama. bir şey olacağı varsa oluyor. doktorum profesördü ve bana ağır taşıma filan dememişti. eğer gebelik yeterince güçlü değilse düşecekse doğal seleksiyon yolu ile kendi gidiyor düşüklerin çoğu sağlıksız gebelikten dolayı imiş gebelerin bir şey yaptığından veya yediğinden değil. sen yine de dikkat et tabi de. uzan dinlen rahatla. öyle işleri eşin annen fln yapsın biraz etrafındakilere görev ver. sen keyfine bak kafana da takma lütfen. Allahın izni ile olur kardeş :)Ogrendikden sonra sutlu kahve bile icmedim.
Okadar dikkat ettim.
Sadece kanamanın olduğu gün markete gitmiştik annemle poşet tasidim.
Okadarcikla kanama olurmu, olacağımı vardi anlamadim.
Ama hiç kesilmedi kanamam hala var.
Bekliyorum ama bi de bana sorun
Korkuyorum cok.
Yani değerim yüksek kese yok.
Hamileyim kanamam var.
Anlamadım hic bisi.
Kendimi regl oluyo gibi hissediyorum ama değerlerin yüksekliği de hamileliği gösteriyor.
Agrım daha az bugün
Allah'a emanet artik ne yazıldıysa o
Çok taktım kafama artik ne olurda olsun diyorum.
Belirsizlik kotu.
Oğlumun okuluna gitmem gerekiyor kitap alınması lazimmis okul yeni neresinden alınıyo kimden bilmiyo bulamamis.
Yani herseyde elime bakıyor.
Aklima şeyde geliyor buradada sormuştum hattacanım poşet taşımakla filan kanama olmaz kendini suçlama. bir şey olacağı varsa oluyor. doktorum profesördü ve bana ağır taşıma filan dememişti. eğer gebelik yeterince güçlü değilse düşecekse doğal seleksiyon yolu ile kendi gidiyor düşüklerin çoğu sağlıksız gebelikten dolayı imiş gebelerin bir şey yaptığından veya yediğinden değil. sen yine de dikkat et tabi de. uzan dinlen rahatla. öyle işleri eşin annen fln yapsın biraz etrafındakilere görev ver. sen keyfine bak kafana da takma lütfen. Allahın izni ile olur kardeş :)
Allah yardımcısu olsun. Meleğini bağışlasın inşallah.canım bebeğinde hem kalp sorunu, hem özür durumu olabilir diyor doktorlar. kirli ve temiz kan karışarak dağılıyor ama doğumdan sonra anca bebeği görüp müdahale ederlermiş. son ayını kontrol altında geçirecek.. rabbim yardımcısı olsun.. bu mübarek cuma gününde rabbim kimseyi evlat acısıyla sınamasın, yokluklarını göstermesin.. sağlıklı olmalarını nasip etsin inşallah..
teşekkür ederim canım.. evde kas gevşetici kremlerim vardı, boynum tutulduğu zaman kullanıyordum ondan sürdüm.. bugünde ağrım var ama düne göre daha iyi..
Aklima şeyde geliyor buradada sormuştum hatta
Gebelikden haberim yokken tomografi ve rontgen cektirdim ben
Doktora sormayı unuttum fakat ni sitede bi doktora sordum.
Bebek ya tutunur ya düşer dedi.
Bundanda olabilir diyorum.
Yani o radyasyon etkilemiş olabilir.
O an telaşla aklimdan gitti.
Okuyamadım canım akşam üstü okurum geçmişi.Aklima şeyde geliyor buradada sormuştum hatta
Gebelikden haberim yokken tomografi ve rontgen cektirdim ben
Doktora sormayı unuttum fakat ni sitede bi doktora sordum.
Bebek ya tutunur ya düşer dedi.
Bundanda olabilir diyorum.
Yani o radyasyon etkilemiş olabilir.
O an telaşla aklimdan gitti.
Biz taksitli almıyoruz toplasak 500 tl taksit yoktur ama vergiler araba ev sigortaları başladımı çok artıyor.Günaydın kızlar
@zelalke geçmiş olsun canım ağrıların sürerse yine git bir dr önemli bişey olmasın
Kredi kartı öyle bir illet ne yazık ki taksitli alınca azar azar ödeniyor diye teselli buluyor insan ama bir çok taksit üstüste gelince de aylarca limit yüksek kalıyor
biz dikkat edip harcama yapıyoruz yine
bir de deli gibi harcayıp borcu borçla kapatan insanlar nasıl rahat ediyor bilemiyorum
Biz taksitli almıyoruz toplasak 500 tl taksit yoktur ama vergiler araba ev sigortaları başladımı çok artıyor.
500 ödememiz 800 900 oluyor.kredi kartının teki taksitli diğerini taksit özellikli almadık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?