Küçük Düşün Büyük Olsun!

Slm arkadaşlar nasılsınız?

Geçen yıl nişanlımla ayrılmıştık 1,5 yıl oluyor.Ben hala bekliyordum yüzükleri de değişmemiştik.Öğrendimki nişanlanmış.İşyerinden birisi ile.Ayrıldığımız günden 12 gün sonra konuşmak için işyerine gitmiştim birimi yeni değişmişti.Yan masada bir kız çalışıyordu.Kız bana şöyle bi bakıp görmemezliğe gelmişti şaşırmıştım.O kızdan hep şüphelendim güzel de değildi ama.Galiba o kızla nişanlandı hep hissettim.

Bugün yüzüğümü bozdurmaya gittim 650 tl ye almıştım.14 ayar dedi kuyumcu 450 tl olur dedi 200 tl zarar.Kolye falan alırsanız da 500 e sayarım dedi.Dursun karar veremedim daha.

Erkeklere hiç güven yok.Bir gün ben de mutlu olabilecek miyim.Beni çok seven adam nasıl vazgeçti 5 yıl çıktık 1,5 yıl da bekledim.6,5 yılım gitti.

Faturayı düşürmek için neler yaptınız?
Gereksiz fişleri çektim. Avizem 3 ampül lü 2 ye düşürdüm.hergün çamaşır bulaşık makinası çalışırdı.
Bulaşık makinasını 2 günde bir çalıştırdım
Çamaşırı kısa devrede yıkayabileceklerimi kısa yıkadım hep ya 60 ya 90 derece yıkardım 40 ile 60 derece arasında yaptım.

Ben çamaşırları hep yüksekte yıkarım bol kepçeyle. Rahat edemiyorum, temiz hissedemiyorum. Biraz takıntılıyım temizlik konusunda

Bende 90 da yıkardım herşeyi ayrı ayrı. 60 derrceye düşürdüm.bazılarınıda 40 derecede yıkadım

Olursun insallah.
Her şer de bir hayır vardır merak etme sen.
Hayırlısı değilmiş bosver.

Yatmaktan cok sıkıldıggmm.

Annemin arkadasi geldi bugun yani aradi bende buyur ettim.

Gelirken pasta almis.
Tamda oglum sayiklarken.

Evde de kek kurabiye vardi.
Annemde pide almisti.
Yedik ictik.
Sevdiğim insanları görmek acayip iyi geliyor bana

Esimde ben seviyorum diye incir almis.
Besiye cekiyolla beni 4 koldan.

Annem ayrıca mandalina, muz, açma, kuruvasan falanda almis.

Açmayı ve pideyi attim buzluga.
Oglum seviyo çıkarır isitirim.
Kendimi iyi hissedincede kek ve poğaça yapip koycam buzluga.

Günler tuhaf geciyor
Sanki ben burdayım ama yokum da gibi.

Tamda temizlik, çöpler falan atiyodum ne guzel.
Attıkça rahatliyordum.
Iyi olayimda atmaya devam.

dün bal aldım 2,5 kilo 140tl
bu gün pazar yaptım
domates, biber, patlıcan
havuç, salatalık, marul
kara lahana, roka,
elma, armut
mandalina, amma
patates, soğan aldım 55 tl tuttu

aslında niyetim turşuluk almaktı biz ajur ve kornişon seviyoruz ama getirmemişler
sordum niye yok zamanı geçecek dedim
pazarcıda abla çok pahalı kimse almaz diye getirmedik dedi
artık ile gidersek hafta içi bir pazara girip bakmak lazım yoksa bu sene turşu yapamıyacağım

Her şerde bir hayır vardır. Üzme kendini. Demek ki senin kaderinde yazılı değilmiş. Senin için hayırlı değilmiş. Rabbğm iyi bir insanla karşılaştırsın inşallah seni beren_naz

Bu para nasıl birşey. Vaşla çok canım sıkılıyor. Sürekli harcıyoruz. Sürekli ihtiyaç çıkıyor. Çok şükür kazanıyoruz. Alıyoruz.

Bugün 90 tl eczaneye verdim
Oğlanın kitaba 20 tl verdim.
Watsonsa gittim. İhtiyaçalrını aldım. 113 tl verdim
Kaş aldırdım. 15 tl.

9-10 aydık kaşlarım dökülüyor. Çok kötü oldu. Kaş farı kullanıyorum. Bugün Kaş kontörünü sordum. 400 dedi. Kart kesilince yaptıracağım sanırım. Cesaret edemiyorum gerçi ama

Papatya badem yağı kullansan kaşlarına fayda eder belki

Kaşlarının döküldüğü yere ortadan ikiye kestiğin sarımsağın içindeki yeşil kısım denk gelecek şekilde sür. Komşumuzun oğluna demişlerdi çocuğun kaşları çok güzel oldu

Giden 6,5 yıl gibi düşünme sen de. 6,5 yıllık tecrübe kazandın gibi düşün.

Papatya badem yağı kullansan kaşlarına fayda eder belki

Kaşlarının döküldüğü yere ortadan ikiye kestiğin sarımsağın içindeki yeşil kısım denk gelecek şekilde sür. Komşumuzun oğluna demişlerdi çocuğun kaşları çok güzel oldu
Deneyeceğim ikisini de. Sarımsak kokmaz mı ya. Ama yine de deneyeceğim.
Teşekkürler kızlar

Buraya yazdıktan sonra forumlarda okudum. Gözüm korktu valla. Pişman olup silmeye çalışanlar olmuş. Gerçi yapacak bayanbıgün çizdi kaşlarımı. Böyle olacak filan dedi ama ne bileyim. Etrafımda da hiç Yok yaptıran.

Teşekkürler hayırlısı olsun hakkımızda.Evet baya bir tecrübe kazandım .Hayat sürprizlere gebe rabbimin bildiği vardır bekliyorum ben de inşallah beklediğim içimin ısındığı insan çıkacak karşıma.

Çok ünlü bir blogger onlarca tl sini verip kaş yaptırdı. Ne rengini tutturabildiler ne de memnun kaldı. Kendi kaşları da döküldü üstelik. Belki çok iyi yapan uzmanlar da vardır iyi bakmak lazım.

Sarımsak kokar mı demişsin ya gece yatarken sür sabah yıka kokusu kalmaz sanırım

Arkadaşlar günaydın ben sarımsağı denemiştim 2 ye kesip yarısını bir kaşıma diğer yarısını diğer kaşıma uygulamıştım fakat kaş diplerinde kepek oldu kabuk kabuk oldu ( boşluklarda hala duruyor maalesef . Sarımsak kullanıpta çıktığını deneyimleyen var mı içimizde ? Ona göre yeniden deneyeceğim. Belki ben yanlış yapmışımdır

Aslında şimdilik vazgeçtim sanırım. Çünkü nette öyle kötü yorumlar okudum ki. Korktum açıkçası.
Bu Kaş sonuçta. İnsan içine çıkılacak. Sonuçta şu anda az olduğunu bir tek ben biliyorum. Far sürüyorum. Kapatıyorum. Ama konturla kötü olursa vay halime
Dün biraz araştırdım. Vazelin de iyi geliyormuş. Bitmiş bir rimel fırçası ile tarayarak sürmek gerekiyormuş.

Sarımsak bende boşlukları doldurmuştu.
Ayrıca kulak temizleme çubuğunu bademyagi veya hint yağına batırın kaslarınıza surun

Vazalinide denedim o da kirpik uzatiyo aklınızda bulunsun.

Benim kaslarım resmen kuaförün naazarina geldi.
Gayet kavisli ve dolu doluydu.
Kafasına göre ince aldı boyunu kısacık yaptı, istemedigim halde. yok kavisin guzel yok dolu derken dökülmeye başladı.
Kuaförümü degistirdim o derece soğudum kadindan.

Bu kadın istediğim gibi aliyo

Tam anlamıyla düzenli kullanmıyorum ben.

Düzenli her aksam kullanın 1 ay süre koyun mesela.
2-3 defa surup birakmayin.
Cikiyor.

Ben kontur gibi geçici şeyleri sevmiyorum.
Surekli yaptırılması gerek.

Ayrıca kas köklerine zarar vereceğini dusunuyorum.

Kontur kullanmak istemeyince nolcak?

Kas kökleride küsecek kaşsız kalır insan.

Farla da dolduruyorum ayrica.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…