- 29 Mart 2017
- 7.825
- 22.352
- 348
Faturayı düşürmek için neler yaptınız?Elektrik faturası 38 geldi
50 gelirdi umarım daimi olur bu tasarruf yöntemlerimle bu fatura
Gereksiz fişleri çektim. Avizem 3 ampül lü 2 ye düşürdüm.hergün çamaşır bulaşık makinası çalışırdı.Faturayı düşürmek için neler yaptınız?
Gereksiz fişleri çektim. Avizem 3 ampül lü 2 ye düşürdüm.hergün çamaşır bulaşık makinası çalışırdı.
Bulaşık makinasını 2 günde bir çalıştırdım
Çamaşırı kısa devrede yıkayabileceklerimi kısa yıkadım hep ya 60 ya 90 derece yıkardım 40 ile 60 derece arasında yaptım.
Bu ayki ödemeden sonra ben de düşürmeyi deneyeyim. Bakalım değişecek mi?Bende 90 da yıkardım herşeyi ayrı ayrı. 60 derrceye düşürdüm.bazılarınıda 40 derecede yıkadım
Olursun insallah.Slm arkadaşlar nasılsınız?
Geçen yıl nişanlımla ayrılmıştık 1,5 yıl oluyor.Ben hala bekliyordum yüzükleri de değişmemiştik.Öğrendimki nişanlanmış.İşyerinden birisi ile.Ayrıldığımız günden 12 gün sonra konuşmak için işyerine gitmiştim birimi yeni değişmişti.Yan masada bir kız çalışıyordu.Kız bana şöyle bi bakıp görmemezliğe gelmişti şaşırmıştım.O kızdan hep şüphelendim güzel de değildi ama.Galiba o kızla nişanlandı hep hissettim.
Bugün yüzüğümü bozdurmaya gittim 650 tl ye almıştım.14 ayar dedi kuyumcu 450 tl olur dedi 200 tl zarar.Kolye falan alırsanız da 500 e sayarım dedi.Dursun karar veremedim daha.
Erkeklere hiç güven yok.Bir gün ben de mutlu olabilecek miyim.Beni çok seven adam nasıl vazgeçti 5 yıl çıktık 1,5 yıl da bekledim.6,5 yılım gitti.
Her şerde bir hayır vardır. Üzme kendini. Demek ki senin kaderinde yazılı değilmiş. Senin için hayırlı değilmiş. Rabbğm iyi bir insanla karşılaştırsın inşallah seniberen_naz
Bu para nasıl birşey. Vaşla çok canım sıkılıyor. Sürekli harcıyoruz. Sürekli ihtiyaç çıkıyor. Çok şükür kazanıyoruz. Alıyoruz.
Bugün 90 tl eczaneye verdim
Oğlanın kitaba 20 tl verdim.
Watsonsa gittim. İhtiyaçalrını aldım. 113 tl verdim
Kaş aldırdım. 15 tl.
9-10 aydık kaşlarım dökülüyor. Çok kötü oldu. Kaş farı kullanıyorum. Bugün Kaş kontörünü sordum. 400 dedi. Kart kesilince yaptıracağım sanırım. Cesaret edemiyorum gerçi ama
Slm arkadaşlar nasılsınız?
Geçen yıl nişanlımla ayrılmıştık 1,5 yıl oluyor.Ben hala bekliyordum yüzükleri de değişmemiştik.Öğrendimki nişanlanmış.İşyerinden birisi ile.Ayrıldığımız günden 12 gün sonra konuşmak için işyerine gitmiştim birimi yeni değişmişti.Yan masada bir kız çalışıyordu.Kız bana şöyle bi bakıp görmemezliğe gelmişti şaşırmıştım.O kızdan hep şüphelendim güzel de değildi ama.Galiba o kızla nişanlandı hep hissettim.
Bugün yüzüğümü bozdurmaya gittim 650 tl ye almıştım.14 ayar dedi kuyumcu 450 tl olur dedi 200 tl zarar.Kolye falan alırsanız da 500 e sayarım dedi.Dursun karar veremedim daha.
Erkeklere hiç güven yok.Bir gün ben de mutlu olabilecek miyim.Beni çok seven adam nasıl vazgeçti 5 yıl çıktık 1,5 yıl da bekledim.6,5 yılım gitti.
Papatya badem yağı kullansan kaşlarına fayda eder belki
Deneyeceğim ikisini de. Sarımsak kokmaz mı ya. Ama yine de deneyeceğim.Kaşlarının döküldüğü yere ortadan ikiye kestiğin sarımsağın içindeki yeşil kısım denk gelecek şekilde sür. Komşumuzun oğluna demişlerdi çocuğun kaşları çok güzel oldu
Deneyeceğim ikisini de. Sarımsak kokmaz mı ya. Ama yine de deneyeceğim.
Teşekkürler kızlar
Buraya yazdıktan sonra forumlarda okudum. Gözüm korktu valla. Pişman olup silmeye çalışanlar olmuş. Gerçi yapacak bayanbıgün çizdi kaşlarımı. Böyle olacak filan dedi ama ne bileyim. Etrafımda da hiç Yok yaptıran.
Çok ünlü bir blogger onlarca tl sini verip kaş yaptırdı. Ne rengini tutturabildiler ne de memnun kaldı. Kendi kaşları da döküldü üstelik. Belki çok iyi yapan uzmanlar da vardır iyi bakmak lazım.
Sarımsak kokar mı demişsin ya gece yatarken sür sabah yıka kokusu kalmaz sanırım
Aslında şimdilik vazgeçtim sanırım. Çünkü nette öyle kötü yorumlar okudum ki. Korktum açıkçası.Arkadaşlar günaydın ben sarımsağı denemiştim 2 ye kesip yarısını bir kaşıma diğer yarısını diğer kaşıma uygulamıştım fakat kaş diplerinde kepek oldu kabuk kabuk oldu( boşluklarda hala duruyor maalesef . Sarımsak kullanıpta çıktığını deneyimleyen var mı içimizde ? Ona göre yeniden deneyeceğim. Belki ben yanlış yapmışımdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?