Küçük Düşün Büyük Olsun!

birden yıllar öncesine gittim. ben de 4 yıl görüşmüştüm ve de nişanlanmak üzereyken ayrıldık 2 ay sonra nişanlandı meğer benimle nişanlanmayı düşünürken onunla da görüşüyormuş planlar yapmış. maalesef insanlar böyle. ama emin olki şimdi iyiki de onunla olmamış diyorum meğer çok daha iyileri varmış. herşeyin hayırlısı demek bu oluyor sanırım. kesinlikle kendini üzme bir bakacaksınki sana çok daha fazla değer veren bir insan çıkacak karşına. üzülmen bile boşuna emin ol.

Günaydın Hanımlar,
Yoğun bir haftasonundan sonra sakin bir iş günü olur diye umuyorum.

canım sen birara ufaklığın odasının resmini göndermiştin.hatırlarsan çok hoşuma gitmişti. bir de sanki baza aldımmı demiştin ben de baza almayı düşünüyorum da 2,5 yaşında yatırmaya başlıyorlar bazaya abartılı beşik almayı düşünmüyorum sence mantıklımı ?

Merhaba hanımlar dün eşime bikaç ihtiyacını aldım 24tl tuttu başka harcamam yok
hazır dışarıdayken gezeyim dedim o giyim mağazalarının ev tekstili mağazalarının durumu ne öyle
5 lira etmeyecek kalitedeki eşyalara 100 lira etiket basmışlar indirim deyip 50ye düşürmüşler
herşeyin fiyatı gereksiz derecede pahalılaşmış
bayadır girmiyordum mağazalara şaşırdım

Ben ikea'nın çocuk karyolasından almıştım canım. Hala onda yatıyor. Yan tarafı için de küçük bir bariyer şeklinde ayrı parça satılıyor. Onunla beraber aldım. Memnunum. 6 yaş civarı normal tek kişilik yatağa geçireceğim.

Merhaba arkadaşlar, sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var
Öğlen yemek masrafım fazla gelmeye başladı, esnaf lokantasında 2 kaşık mercimek çorbası ile 2 kaşık yağlı yemeğe 10 lira veriyorum bunu düşürmemin yolu yok, ya simit pide tost yiyeceğim, o zaman kilo alıyorum, yada evden getireceğim, oda her gün 1 saat gidiş sürüyor, otobüsler konforsuz, taşımak zor geliyor, boş kap kacağı geri getirmesi var kışın kaloriferde sıcak tutarım ama yazın soğuk yemek yerim. O yüzden de işime gelmiyor.
Ne yesem ben öğle yemeklerinde?

Bu ay birikim yok, belki eşimden tırtıklamayı başarırım.

Eğer illa ki sıcak yemek istiyorsan evden yapıp taşıman lazım
zaman ile alışırsan zor gelmeyebilir
Alternatifler var tabi ki
1 gün sandviç, 1 2 gün süt ya da yoğurt ile corn flakes ya da yulaf ezmesi müsli gibi şeyler
tadını sevdiğin seni tok tutan kuruyemiş, haşlanmış yumurta, ton balığı gibi işyerinde muhafaza edebileceğin ya da taşıması zor olmayan yiyecekler

ben işyerinde yemek yiyorum ama yemek güzel değilse yoğurt grisini
ayran simit
gibi günlük tok tutacak alternatifleri de yapıyorum

Eğer illa ki sıcak yemek istiyorsan evden yapıp taşıman lazım
zaman ile alışırsan zor gelmeyebilir
Alternatifler var tabi ki
1 gün sandviç, 1 2 gün süt ya da yoğurt ile corn flakes ya da yulaf ezmesi müsli gibi şeyler
tadını sevdiğin seni tok tutan kuruyemiş, haşlanmış yumurta, ton balığı gibi işyerinde muhafaza edebileceğin ya da taşıması zor olmayan yiyecekler

ben işyerinde yemek yiyorum ama yemek güzel değilse yoğurt grisini
ayran simit
gibi günlük tok tutacak alternatifleri de yapıyorum

Ben sabahları Karatay kahvaltısı yapıyorum ve 8 saat tok tutuyor. Bu nedenle öğle yemeği yemiyorum. Sabah 08:00 de kahvaltı yaptığım için 15:30 gibi karnım acıkıyor. O zaman 1 avuç çiğ fıstık yiyp 1 ayran içiyorum. Akşam 19:00'da da akşam yemeği yiyorum.

3 lü yemek taşıma termosları var onlara koyup getirsene. 10 tl den 20 gün 200 tl eder onu ya kenara atar ya da ihtiyacın bir şey alırsın. kışın sıcak tutarım demişsin zaten kış geldi yazı sonra düşün :)
ya da mutfak gibi bir yer yok mu iş yerinde. sıcak suya koyup benmari usulü ısıtabilirsin 2 dk da.

Karatay kahvaltısını deneyebilirim. Kuruyemiş ve ayranda severim. Araştırayım, çok teşekkur ederim.

Bir gün simit ayran alırım, fırın var sıcak sıcak yemeyi seviyorum.
Eve nesfitt ve kutu süt alayım, gelirken getiririm, peynir kaplarını veya yogurt kaselerini atmıyorum, onları kullanabilirim.
En azından masrafım biraz düşmüş olur, birden fiyatlar çok arttı, çok huzursuz oluyorum hiç değmiyor.
Çay ocağı var ama kalabalık, çok kullanamam.

ben de bu sebepten evden getiriyorum dışarıdan hem çok masraflı oluyor 15 liradan aşağı yiyemiyorsun burada hem de kalitesi düşük olduğundan midemi rahatsız ediyor
benim yolum yarım saat poşette değil de karton kutu gibi olan dikdörtgen poşetler var ya onlarda taşıyorum
a101den saklama kapları aldım kimisi yuvarlak çevirmeli kimisi yandan kilitli onları kullanıyorum

evde ne yaptıysam getiriyorum dolaptan çıkarıp getiriyorum öğlene kadar oda sıcaklığına geliyor
evden pişirdiğim yemekler, ton balığı ve salata yapıyorum küçük bir kavanoza da sosunu hazırlayıp yanıma alıyorum, sandviç ekmeği arasına nugget,döner tarzı şeyler,köfte salata ayran, mücver, z.yağlı yemekler bazen bol malzemeli tost ayran

yaklaşık 1 senedir bu şekilde gidiyor ayda belki 1 gün dışarıda yiyorumdur artık rutine bindiği için zor gelmiyor
hem midem rahatladı hem kilo verdim hem de tasarruf ettim

Denemeye değer diye düşünüyorum.
2 3 ayda bir midemin bozulmasından bıktım. Bide fiyatlar gerçekten arttı. Sinir oluyorum. Dediğiniz gibi çok sıcak olmasına gerek yok.
En kısa zamanda deneyeceğim.

bence öyle yapma sen bilirsin de. çok sağlıksız. öğlen yemeğini düzgün yemen lazım dediğim termoslardan alırsan çok rahat edersin. 20 tl bir şey tek seferlik yatırım.

bence öyle yapma sen bilirsin de. çok sağlıksız. öğlen yemeğini düzgün yemen lazım dediğim termoslardan alırsan çok rahat edersin. 20 tl bir şey tek seferlik yatırım.

5 gün getirip götüremem, çünkü otobüslerim çok konforsuz. Onları taşımak daha büyük eziyet olur ama hepsinden parça parça olursa bende bunalmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…