- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Canim şuan agrım durdu cok şükür ama kanamam devam.tr_lelli nasıl oldu durumun acaba merak ettimde
Cokkkk geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah çokta sitres yapmayın inşallah bişi olmaz Ağrı'da kesilmiş çok şükür kanamadan durur inşallah aciller kalabalık olduğu için gecistiriyorlar aklım burda girip bakıyorum bı haber varmı diyeCanim şuan agrım durdu cok şükür ama kanamam devam.
Ağrı girdimmi cok fena oluyo dayanamıyorum.
Kanamada kesilir belki diye bekliyorum.
Tuhafım hamilemiyim değilmiyim sevinemiyorumda uzulmekde istemiyorum oglum uzuluyor.
Acil gittiğinde pek ilgilenmiyor ama onu anladim.
Bekliyorum oyle.
Cokkkk geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah çokta sitres yapmayın inşallah bişi olmaz Ağrı'da kesilmiş çok şükür kanamadan durur inşallah aciller kalabalık olduğu için gecistiriyorlar aklım burda girip bakıyorum bı haber varmı diye
Kizlar cok teşekkür ederim.tr_lelli nasilsin merak ettim inan girip girip msjina bakiyorum
Ayy ne güzel ya aman sağlıklı olsun da nazlı olsun annesi nazında çekilir yatmaya devam edin yormayin kendinizi bencede gidin hem içiniz rahatlasin hemde bı sıkıntı varsa önlem olur hiç olmazsaKizlar cok teşekkür ederim.
Bekliyorum oyle.
Genelde yatarsam agrım yok.
Sabah kahvaltı hazırladım yine biraz ağrıdı
Ay eğer beybi sağlıklıysa insAllah, cok nazlı cook.
Şimdiden baksanıza nasil minnoş :)
Daha hani kese yok bebek var mi yok mu dr duymadik esim karnimi sevmelere basladi
Çok merak ediyorum cumartesiyi bekleyemicem sanirim yarin dr gidicem.
Yaa aynen oyle.Ayy ne güzel ya aman sağlıklı olsun da nazlı olsun annesi nazında çekilir yatmaya devam edin yormayin kendinizi bencede gidin hem içiniz rahatlasin hemde bı sıkıntı varsa önlem olur hiç olmazsa
Tabiki öyle stres yapmayın varsa da yoksa da her şey Allah'tan ama inşallah bişi olmaz sağ sağlık alırsınız kucağınıza bebisiniziYaa aynen oyle.
En azından bi belirlenir bisi.
Belirsizlik cok kotu
En azından evet hamilesin bebek iyiyi duyim kendimi artik ağrılara vs hazirlarim.
Ama dusuyomu? Normal mı? Acaba bebek bellimi? Düşünüp duruyorsun boyle.
Gecen artık Allah neyi bana nasip ederse nasil uygun gördüyse hayırlısı dedim.
Verirse lütfudur vermezse imtihanimdir.
Ben üzüldükçe ağladıkça daha cok agrım olduğunu fark ettim.
Amin canim sagolasinTabiki öyle stres yapmayın varsa da yoksa da her şey Allah'tan ama inşallah bişi olmaz sağ sağlık alırsınız kucağınıza bebisinizi
Yoksa da hayırlısı buymuş demekten başka bişi gelmiyor sonuçta siz elinizden geleni yaptınız
Çok teşekkür ederim canimtr_lelli çok geçmiş olsun. Hayırlısı neyse o olsun diyelim. Kendini üzme, yarın doktora gidince netleşir kafan.
Canim nasil diyim persembe cuma ve cumartesiye gore daha iyi bugun.Kanaman nasıl tr lelli
migrosun telefon ugulaması bende de varÇok geçmiş olsuntr_lelli yarın bi git bakalım doktora. Ne diyecek. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Öğleden sonra Migros’a gittik. Sucuk aldım bir tane. Kasadaki kız 2. İndirimli dedi. Ama ihtiyacım yoktu almadım.
Evimşn altında koskocaman Migros var. Eve gelince hemen uygulamasını indirdim telefonuma. Bunsan sonra bu kampanyaları takip edeceğim. İşten gelince 5 dı uğrar alırım.
Kampanyalar kaç güne bir yenileniyor. Bilen var mı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?