Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli nasıl oldu durumun acaba merak ettimde
Canim şuan agrım durdu cok şükür ama kanamam devam.
Ağrı girdimmi cok fena oluyo dayanamıyorum.
Kanamada kesilir belki diye bekliyorum.
Tuhafım hamilemiyim değilmiyim sevinemiyorumda uzulmekde istemiyorum oglum uzuluyor.

Acil gittiğinde pek ilgilenmiyor ama onu anladim.
Bekliyorum oyle.

Cokkkk geçmiş olsun hayırlısı olsun inşallah çokta sitres yapmayın inşallah bişi olmaz Ağrı'da kesilmiş çok şükür kanamadan durur inşallah aciller kalabalık olduğu için gecistiriyorlar aklım burda girip bakıyorum bı haber varmı diye

Merhaba kızlar
Bugün iş için şehir dışınaoktık. Ancak geldim eve.
Çok Yorgun’um ama yarın sabaha iş kalsın istemiyorum. Çamaşırlar vardı dünden. Onları katlayacağım.
Kaş için yazdığınız tüm önerilere teşekkür ederim. Kontür yaptırmaktan vazgeçtim.
Doğal yöntemleri deneyeceğim

tr_lelli nasilsin merak ettim inan girip girip msjina bakiyorum
Kizlar cok teşekkür ederim.
Bekliyorum oyle.
Genelde yatarsam agrım yok.
Sabah kahvaltı hazırladım yine biraz ağrıdı
Ay eğer beybi sağlıklıysa insAllah, cok nazlı cook.
Şimdiden baksanıza nasil minnoş :)

Daha hani kese yok bebek var mi yok mu dr duymadik esim karnimi sevmelere basladi
Çok merak ediyorum cumartesiyi bekleyemicem sanirim yarin dr gidicem.

Günaydınnn
Kahvaltı faslı bitti
Evimi supursem kâr bana.

Hâlâ oğluma eşofman takım bakamadım cok içime oturdu.
Evdekilerle idare ediyor beden dersinde.
Ama içime hic sinmiyor.
Bi kendimi iyi hissetim ilk isim ona eşofman bakmak.

Annem eksikleri aliyor sagolsun.

Onun harici evdeyim bens.
Yatışlara devam.

Ayy ne güzel ya aman sağlıklı olsun da nazlı olsun annesi nazında çekilir yatmaya devam edin yormayin kendinizi bencede gidin hem içiniz rahatlasin hemde bı sıkıntı varsa önlem olur hiç olmazsa

Ayy ne güzel ya aman sağlıklı olsun da nazlı olsun annesi nazında çekilir yatmaya devam edin yormayin kendinizi bencede gidin hem içiniz rahatlasin hemde bı sıkıntı varsa önlem olur hiç olmazsa
Yaa aynen oyle.
En azından bi belirlenir bisi.
Belirsizlik cok kotu
En azından evet hamilesin bebek iyiyi duyim kendimi artik ağrılara vs hazirlarim.
Ama dusuyomu? Normal mı? Acaba bebek bellimi? Düşünüp duruyorsun boyle.

Gecen artık Allah neyi bana nasip ederse nasil uygun gördüyse hayırlısı dedim.

Verirse lütfudur vermezse imtihanimdir.

Ben üzüldükçe ağladıkça daha cok agrım olduğunu fark ettim.

Tabiki öyle stres yapmayın varsa da yoksa da her şey Allah'tan ama inşallah bişi olmaz sağ sağlık alırsınız kucağınıza bebisinizi
Yoksa da hayırlısı buymuş demekten başka bişi gelmiyor sonuçta siz elinizden geleni yaptınız

Amin canim sagolasin

Selam kizlar, dün köye annemleri ziyarete gittik. Yeni döndük. Çok iyi geldi yaa :) annem peynir, yoğurt, bulgur koydu, dönüşte biraz da sebze aldık. Bi haftalik yeter bunlar. cuma kızkardeşim bizdeydi, o da bimden peynir, yeşil zeytin, kaymak, tost ekmeği falan almış.. en az iki aylık peynirim oldu. Bu arada 50 tl attım birikime. Allah bereket versin.. sizde birikim ne durumda

Herkese merhaba :)
Bugün ayın 15'i. İlk maaşımı aldım. 1,5 aylık kadar yattığı için iyi bir rakam elime geçti.
335 TLsi hemen gitti tabi, eksi hesaptan çektim çünkü birkaç şey için.
101 lira 1. kredi kartımı ödedim.
160 lira da ikinci kartıma ödeyeceğim.
600 lira gitti bile :/

Paranın gerçekten adı var sadece. Önümüzdeki hafta sonu da kurbanımı gerçekleştireceğim havalar daha da soğumadan.
Alacak verecek hesabı bittikten sonra bu ayın birikimini kenarıya ayıracağım.
Yol param tamam, yemek fişi almam lazım ekstradan.

Benim zula 1000tl de bekliyor.
Bugün annem pazardan meyve peynir almis bana
Pizza yaptı bi de.

Dundende yemegim vardi geciştirdik bugunude.
Oglum banyo yapacak.
Ödev kontrol
Ütü yapmam gerek.
Evimi süpürebildim cok sukur

Şu ütüyü yapımda bir an once aksam erkenden siziyorum.

Kanaman nasıl tr lelli
Canim nasil diyim persembe cuma ve cumartesiye gore daha iyi bugun.
O 3gun kadar aşırı gelmedi.
Zaten regl gibiydi kanamam.
Benim regl 5gunde biter.
Bunda da 5.gun bugun
Bakalım kesilme olcak mi.
Bugün baya az geldi.
Ama sabah yine aşırı agrım vardi.

Oyleki Sabah ağrıyla uyanıyorum fakat saat 2 den sonra bıçak gibi kesiliyo ağrı hic bisim kalmiyo.
Gecede rahat uyuyorum ama öğlene kadar kivraniyorum.
1kg vermisim.
Midem hic bisi almiyor.
Üşüyorum doğalgaz acik.
Hırka üstünde hep
Battaniye altindayim.

Çok geçmiş olsun tr_lelli yarın bi git bakalım doktora. Ne diyecek. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Öğleden sonra Migros’a gittik. Sucuk aldım bir tane. Kasadaki kız 2. İndirimli dedi. Ama ihtiyacım yoktu almadım.
Evimşn altında koskocaman Migros var. Eve gelince hemen uygulamasını indirdim telefonuma. Bunsan sonra bu kampanyaları takip edeceğim. İşten gelince 5 dı uğrar alırım.
Kampanyalar kaç güne bir yenileniyor. Bilen var mı aranızda

migrosun telefon ugulaması bende de var
money club kartını da tanıtabiliyorsun nerden ne aldın hepsi görünüyor sana özel kampanyalar da oluyor
her insert döneminde yeni kampanyalar açıklanıyor hangi kampanya hangi tarihte yazıyor
18 ekimde yeni insert çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…