Küçük Düşün Büyük Olsun!

tr_lelli ne yaptın canım dr gidecektin?
habersiz bırakma bizi
Canim su yakinimda olan dr 2 hafta yokmus.
Yani şaka gibi daha gecen hafta burdaydı.
Başka diğer hastanelere gitmek istemiyorum
Agrım yok suanlik kanamam azaldi.
Sanirim cumartesiyi beklicem.
Bir kac dr birden gitmek istemiyorum suanlik.

Kızlar nasılsınız birikimler ne durumda? Ben bebişler için gelen altınları 5 tam altına dönüştürdüm ve banka kasasına diğerlerinin yanına koydum. Oğullarım için altın biriktirmeye devam edeceğim.
Bugün kışlıkları indirdim, neyim var neyim yok baktım artık giymem dediklerimi eledim, temiz az kullanılmış olanları ihtiyacı olanlara vereceğim. Yeni bişey almayacağım bu kış.

Geçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım neyin var?

bu akşam eşimin maçı var, bu demek oluyor ki kahvaltılık koyarım yeriz. kahvaltılık adına evde hemen herşey var.. hafta içi ikimiz de kahvaltı yapmadığımız için böyle bazı akşamlarda kahvaltılık tüketmek çok iyi geliyor.. hem ne yemek yapsam derdi yok hem de ağır değil :) bugün tek harcama ekmek olur onu da eşim gelirken getirir ben hiç harcamam:)

Canım bir dönem bende götürmek zorunda kalmıştım. Üstelik 1 saat yol artı yarım saat yürümem gerekiyordu.
Makarna salatası kısır patates salatası bulgur yanına piyaz bol meyve alıyordum. Çorba ve sulu yemek imkansız oluyor ama haftanın belli günleri bu şekil yapabilirsin. Hem döküldü derdim olmuyordu büyükçe bir çanta kullanıp içine koyuyordum.
Kuru köfte kadınbudu köfte mercimekli köfte tarzıda olur aklıma gelenler

Tr lelli gitmedin sanırım dr a.
Kotam az takip edemem
Akşam 20 tl verecek eşim.
İkea da düzenleyici tarzı şeyler pahallı daha uygun bulacağın yerler olabilir.
A 101 fln çekmece içi için baxen getiriyor.

Bugün 5 kilo turşu kurdum acı biber. Kv getirmiş o kadar acı biber yenmez bizde. Babamda geçen almıştı bu uıl acı biberden kısmetimiz bolmuş şükür

Hayır canim gitmedim.

Kizlar bankada vadeli hesabı olanınız varmıydı?

Ben bilezikden sonrasını boylemi biriktirsem diyorum.
Altın artarsa daha fazla altın olarak biriktirmeyi düşünmüyorum sonrasinda.
Altinciyim fakat yukselirsede cok kâr getirisi olmicak.

yedirenk79 cnm çok tşk ederim haklısın inşallah ben de birgün mutlu olacağım insanı tanıyacağım.Şu aralar bile isteyenler var değerlendireceğim.Ben hala bekliyordum herkesi reddediyorum meğer adam nişanlanmış.Herşeyin hayırlısı moral verdin tşk ederim.Sana da mutluluklar dilerim :)

Yemek.yedik. Eşim çıktı. Ben de mutfağı toplayip tv izlerim herhalde. Biraz da ütü var insallah üşenmem de yaparım.

bugün pazara gittim
10 liraya telefona silikon kılıf
mor lahana,domates,salatalık,çarliston biber,ekmek aldım 10 lira da buraya harcadım
kocaman bir tezgah kurulmuş 20 liraya çantalar önce gittim baktım saçmalama dedim kendime bir sürü çantam var ihtiyacım da yok aldım sebzeleri çıktım pijama takımlarıyla da bakıştık ama yüz vermedim önceden olsa alırdım
bundan sonra kıyafet kısmına girmeyeceğim aklım çeliniyor

Hamileyim ve 1haftadir kanamam var canim
Hayırlı olsun canım fazla hareket etme yat uzan dinlen. Senin gibi birisi için zor biliyorum :) ama bu durumda şart. İnşallah bebişin sımsıkı tutunur sana.
Bu arada proluton çok iyi bir iğne ben çokça vuruldum, tutunmasını sağlıyor.

Tr_lelli ben faize karsiyim sen bereket nedir bilirsin, kacirma evinin bereketini.
Boyle dusunme, cunku altinda once ceyrek alinirdi sonra ceyrek 100 tl yi gecti, gr cikti, altin elimizdeki tum paralarin asil karsiligi ve ben her zaman altindan yanayim
Insallah yazlik alirsin ve hayallerine kavusursun

Merhabalar. Karatay için örnek olarak bi kahvaltnzi paylaşır misiniz2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…