Canim su yakinimda olan dr 2 hafta yokmus.
Yok internet bankacılığı kullanarak yapabilirsin.Kizlar vadesiz internet banka hesabi nasil oluyor?
Hesabi actirmak icin mutlaka şubeye mi gitmek gerekir?
Geçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım neyin var?Kizlar napiyosunuz.
Ben her an hastaneye gidebilirim tetkikteyim.
Keşke bi pijama takımı alsaydım ya
Ne model renk beğenmiyorum al gitsin.
Evde temiz pijama takımım yok.
Kanamam daha cok sabah agridan ölcektim nefesim kesildi.
Hastaneye gidelim derken agrım kesildi.
Yemek bile yaptim.
Acile gitmek istemiyorum.
Doğru düzgün muayine olmak istiyorum.
Pazartesi yakınımdaki dr gitmeye karar verdim.
Çünkü kanamam artik normal diil.
Pilâv yaptim
Et soteledim.
Mercimek corbasi yaptim.
Brokoli pişirdim havuçlu patatesli.
Hep yattikcada cok kuruyorum
Kendimi dinliyorum.
Annem sağolsun mutfağımı topladı oğlumu doyurdu.
Ben yine yatis
Canım bir dönem bende götürmek zorunda kalmıştım. Üstelik 1 saat yol artı yarım saat yürümem gerekiyordu.Merhaba arkadaşlar, sizin fikrinizi almak istediğim bir konu var
Öğlen yemek masrafım fazla gelmeye başladı, esnaf lokantasında 2 kaşık mercimek çorbası ile 2 kaşık yağlı yemeğe 10 lira veriyorum bunu düşürmemin yolu yok, ya simit pide tost yiyeceğim, o zaman kilo alıyorum, yada evden getireceğim, oda her gün 1 saat gidiş sürüyor, otobüsler konforsuz, taşımak zor geliyor, boş kap kacağı geri getirmesi var kışın kaloriferde sıcak tutarım ama yazın soğuk yemek yerim. O yüzden de işime gelmiyor.
Ne yesem ben öğle yemeklerinde?
Hamileyim ve 1haftadir kanamam var canimGeçmiş olsun canım geçmişi okuyamadım neyin var?
Hayır canim gitmedim.Tr lelli gitmedin sanırım dr a.
Kotam az takip edemem
Akşam 20 tl verecek eşim.
İkea da düzenleyici tarzı şeyler pahallı daha uygun bulacağın yerler olabilir.
A 101 fln çekmece içi için baxen getiriyor.
Bugün 5 kilo turşu kurdum acı biber. Kv getirmiş o kadar acı biber yenmez bizde. Babamda geçen almıştı bu uıl acı biberden kısmetimiz bolmuş şükür
birden yıllar öncesine gittim. ben de 4 yıl görüşmüştüm ve de nişanlanmak üzereyken ayrıldık 2 ay sonra nişanlandı meğer benimle nişanlanmayı düşünürken onunla da görüşüyormuş planlar yapmış. maalesef insanlar böyle. ama emin olki şimdi iyiki de onunla olmamış diyorum meğer çok daha iyileri varmış. herşeyin hayırlısı demek bu oluyor sanırım. kesinlikle kendini üzme bir bakacaksınki sana çok daha fazla değer veren bir insan çıkacak karşına. üzülmen bile boşuna emin ol.
İnş cnmgün gelir öyle biri çıkarki iyiki olmamış desin...
TesekkürlerYok internet bankacılığı kullanarak yapabilirsin.
Gecmis olsun. Doktor igne vermedimi? Pruloton isimli igne düsük riskini önlemek icin hamilelere acilde yapiliyorHamileyim ve 1haftadir kanamam var canim
Hayırlı olsun canım fazla hareket etme yat uzan dinlen. Senin gibi birisi için zor biliyorum :) ama bu durumda şart. İnşallah bebişin sımsıkı tutunur sana.Hamileyim ve 1haftadir kanamam var canim
Kizlar bankada vadeli hesabı olanınız varmıydı?
Ben bilezikden sonrasını boylemi biriktirsem diyorum.
Altın artarsa daha fazla altın olarak biriktirmeyi düşünmüyorum sonrasinda.
Altinciyim fakat yukselirsede cok kâr getirisi olmicak.
Ben sabahları Karatay kahvaltısı yapıyorum ve 8 saat tok tutuyor. Bu nedenle öğle yemeği yemiyorum. Sabah 08:00 de kahvaltı yaptığım için 15:30 gibi karnım acıkıyor. O zaman 1 avuç çiğ fıstık yiyp 1 ayran içiyorum. Akşam 19:00'da da akşam yemeği yiyorum.
Kizlar bankada vadeli hesabı olanınız varmıydı?
Ben bilezikden sonrasını boylemi biriktirsem diyorum.
Altın artarsa daha fazla altın olarak biriktirmeyi düşünmüyorum sonrasinda.
Altinciyim fakat yukselirsede cok kâr getirisi olmicak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?