- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Çok teşekkür ederim. Benim kartım yok ama eşimin var. Onun tel numarasını veriyordum zaten alışveriş yaparken.migrosun telefon ugulaması bende de var
money club kartını da tanıtabiliyorsun nerden ne aldın hepsi görünüyor sana özel kampanyalar da oluyor
her insert döneminde yeni kampanyalar açıklanıyor hangi kampanya hangi tarihte yazıyor
18 ekimde yeni insert çıkacak
rica ederimÇok teşekkür ederim. Benim kartım yok ama eşimin var. Onun tel numarasını veriyordum zaten alışveriş yaparken.
Çarşamba günü yeni kampanyaları incelerim
Eşim yaptı. Çok teşekkür ederim.rica ederim
isterseniz eşinizin kartını uygulamaya tanımlayın
mesela size özel kampanya geliyor kartıma tanımla demeden kullanamıyorsunuz
bazen işe yarar şeyler oluyor
Çok sağol canimÇok geçmiş olsuntr_lelli yarın bi git bakalım doktora. Ne diyecek. Hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Öğleden sonra Migros’a gittik. Sucuk aldım bir tane. Kasadaki kız 2. İndirimli dedi. Ama ihtiyacım yoktu almadım.
Evimşn altında koskocaman Migros var. Eve gelince hemen uygulamasını indirdim telefonuma. Bunsan sonra bu kampanyaları takip edeceğim. İşten gelince 5 dı uğrar alırım.
Kampanyalar kaç güne bir yenileniyor. Bilen var mı aranızda
InsAllah canim.Dr dan hayır haber alırsın inşallah tr lelli.
Ikeadaki o aksesuarlar falan pek isimi gormezde (evim buyuk degil bide incik cincik sevmiyorum) belki dolap , cekmece ici duzenleyici vs gibi şeyler ilgimi cekebilir.İkea uygunuda var pahallısıda. Kaliteli ama tr lelli. İlk mpnte ederken hafif geliyor tahtaları falan. Ama çok kaliteli hafif fazla yer tutmayan kaliteli eşyalar. Benim çoğu mobilyam ikea.
Mutfak ürünlerinde dekoratif ürünlerde güzel kaliteli uygun şeyler oluyor.
Bana migros uzak değil ama alışık olmadığım için mi bilmiyorum çok pahallı geliyor herşey
Ikeadaki o aksesuarlar falan pek isimi gormezde (evim buyuk degil bide incik cincik sevmiyorum) belki dolap , cekmece ici duzenleyici vs gibi şeyler ilgimi cekebilir.
Ikeadaki o aksesuarlar falan pek isimi gormezde (evim buyuk degil bide incik cincik sevmiyorum) belki dolap , cekmece ici duzenleyici vs gibi şeyler ilgimi cekebilir.
Slm arkadaşlar nasılsınız?
Geçen yıl nişanlımla ayrılmıştık 1,5 yıl oluyor.Ben hala bekliyordum yüzükleri de değişmemiştik.Öğrendimki nişanlanmış.İşyerinden birisi ile.Ayrıldığımız günden 12 gün sonra konuşmak için işyerine gitmiştim birimi yeni değişmişti.Yan masada bir kız çalışıyordu.Kız bana şöyle bi bakıp görmemezliğe gelmişti şaşırmıştım.O kızdan hep şüphelendim güzel de değildi ama.Galiba o kızla nişanlandı hep hissettim.
Bugün yüzüğümü bozdurmaya gittim 650 tl ye almıştım.14 ayar dedi kuyumcu 450 tl olur dedi 200 tl zarar.Kolye falan alırsanız da 500 e sayarım dedi.Dursun karar veremedim daha.
Erkeklere hiç güven yok.Bir gün ben de mutlu olabilecek miyim.Beni çok seven adam nasıl vazgeçti 5 yıl çıktık 1,5 yıl da bekledim.6,5 yılım gitti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?