Küçük Düşün Büyük Olsun!

Çok teşekkür ederim. Benim kartım yok ama eşimin var. Onun tel numarasını veriyordum zaten alışveriş yaparken.
Çarşamba günü yeni kampanyaları incelerim

Çok teşekkür ederim. Benim kartım yok ama eşimin var. Onun tel numarasını veriyordum zaten alışveriş yaparken.
Çarşamba günü yeni kampanyaları incelerim
rica ederim
isterseniz eşinizin kartını uygulamaya tanımlayın
mesela size özel kampanya geliyor kartıma tanımla demeden kullanamıyorsunuz
bazen işe yarar şeyler oluyor

Çok sağol canim
Dr dan hayır haber alırsın inşallah tr lelli.
InsAllah canim.

Ay bende migrosu seviyorum ama uzak bana.
Güzel indirimler oluyor.
Ikea açılıyor ama yakınıma ikeayada hic gitmedim uygun şeyler oluyormu hic bilmiyorum.

Banyo ve odev kontrol falan hepsi tamam.
Mutfagimida topladim.
Utum kaldi. Şimdi onu halletcem.
Poyraz Karayel izliyo bu adam Allahım çıldıricimmm.
Sezon finalini bitirip yeni bölüme geçti

Herkes ayrı telden seneye beybimde gelirse huni alın bana hediye.

İkea uygunuda var pahallısıda. Kaliteli ama tr lelli. İlk mpnte ederken hafif geliyor tahtaları falan. Ama çok kaliteli hafif fazla yer tutmayan kaliteli eşyalar. Benim çoğu mobilyam ikea.
Mutfak ürünlerinde dekoratif ürünlerde güzel kaliteli uygun şeyler oluyor.

Bana migros uzak değil ama alışık olmadığım için mi bilmiyorum çok pahallı geliyor herşey

Ikeadaki o aksesuarlar falan pek isimi gormezde (evim buyuk degil bide incik cincik sevmiyorum) belki dolap , cekmece ici duzenleyici vs gibi şeyler ilgimi cekebilir.

Selam kızlar
Dün annemle dışarı çıkmıştım oğlana kıyafet arkadaşımın çoçuğunun Doğum günü var 2 çocuk olunca birine alıp diğerine almadan edemedim 2 takımda onlara 165 lira verdim
Yemek yedim 20 lira
Bir ara english home girdim
2 çerçeve 1 kutu aldım
Kasaya yaklaşınca bıraktım almadım
Kıyamadım parama

Bugünde eşimle kahvaltı yapıp çıktık gezdik oğlumun kreşteki Doğum günü için figürlü tabak süs falan aldık
Hava güzeldi açık havada gezdik az para harcadık
Eve geldik tebrik ettik birbirmizi

Şimdide banyo pazartesi hazırlığı falan derken bitiririz akşamı

Ikeadaki o aksesuarlar falan pek isimi gormezde (evim buyuk degil bide incik cincik sevmiyorum) belki dolap , cekmece ici duzenleyici vs gibi şeyler ilgimi cekebilir.

Ikea senede bir defa urun yeniliyor o yuzden durup dururken gitmek icin pek esprisi yok. Ancak tarzini cozersen arada bir gidilebilir.
Ben cumartesi gunu gittim.
4 lu aski 3,99 tl ve 2 adet kare mutfak havlusu 3*2 6 tl toplam 10 tl harcadim ciktim.
Dolap ici duzenleyici baktim cok pahaliydi 70 tl
Yanindaki koctasta benzer ozelliklerde 35/40 tl ye buldum.
Ikeadan duzenleyici konusunda cok sey alinabilir. Ama kiyaslayinca pahali
Ben su sisesi fln almistim guzel kapaniyor severek kullaniyorum.
Peceteleri ve kokulu mumlarida hosuma gidiyor.

Migros acil durumlarda eve teslim, ve kampanya yonleri ile iyi.
Cok ucuza urun alinabiliyor Ama normalde cok pahali.

canım ikea küçük evler için dizayn anlamında çok iyi oluyor. Hatta vaktin olursa git gez dekor için fikir amaçlı bile gidilip gezilir :)

gün gelir öyle biri çıkarki iyiki olmamış desin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…