Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ooyy massallah. Tebrikler canım. Allah analı babalı büyütsün..

Sağlıcakla büyüt

Hayırlı olsun Allah uzun sağlıklı mutlu huzurlu bir ömür versin Allah siz annesine ve babasına bağışlasın

Selam kizlar. Bugun evde dip kose temizlik vardi, ablaya 130 tl biraktik, esimle nevalemizi hazirladik acik havada kahvalti yaptik. Cikmisken yuruyusumuzu de yaptik. Donuste de carsiya ugradik. Kahvaltiliklarimizi aldik, bir kac ufak tefek ihtiyac 120 tl harcadik geldik. Sonra esim annesine, ben de ust kattaki komsu gunune gittim. Bir saat oturdum kalktim, ordan da anneme geldim.Temizlige ablanin geldigi h.sonlarini cok seviyorum, kafam cooook rahat oluyor. Birazdan esimi gidip annesinden alicam, ordan da arkadasa geceriz.

Yarin da hava guzel gorunuyor, kuzenlerle piknik yapmayi dusunuyoruz.

Herkese musmutlu pazarlar

Masallah, Allah anali babali buyutsun

arkadaşlar bugün altınköy e götürdük oğluşu. 8.5 aylık. Ankara da olanlara tavsiye edilir tabi bizim minnoş çok bişey anlamadı biz hava güzel güneş alsın diye götürdük ama daha büyük çocukların sevebileceği bir ortam

Teşekkürler canım. Ben de hamile kaldığımı öğrendiğim gün başlamıştım öyle anısı var bende. İnşallah güzel günlerinde kullanmak nasip olur senin birikimin de canım.

Harikasın ben de 1.73 üm ama hamilelik sonrası lohusalık döneminde bir almaya başladım kendim bile şaştım. Şu an 85 kiloyum. Verilecek 25 kilo var dile kolay biraz püf noktası alayım

Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün inşallah.

İyi akşamlar kızlar
2 gündür harcamanın dibine vurduk
Dün oğluma kreşte Doğum günü yaptık
Ardından avm ye gittik kot pantolon aldım
Biraz market alışverişi
Havalarda güzel ya evde durasım gelmediği için para harcayacak yerde kolay buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…