guiding1 diğer okulda cok ısrar etmişti aile birliğindeki arkadaş para olayları biraz can sıkıcı oluyor diye istememistim.
Sen nasılsın?
Agrın falan var mi?
günaydın arkadaşlar, hayırlı Cumalar....
güzel insanların, duyarlı kayınvalidelerin, ihtiyacı olduğu halde, kendinden daha zor durumda olanları düşünenlerin, başkalarının hayatlarını güzelleştirmek için, bir ucundan , elinden geldiğince, başka insanların hayatlarına dokunanların, olduğunu bilmek, onlarla aynı havayı solumak, ahhhh, çok güzel, özel, unutulan ve özlenen bir duygu... :)
Aman Allah saglik sıhhat versin.Ağrım yok canım şimdilik yediklerime dikkat ediyorum yağlı falan yemiyorum yumurtada yemiyorum kasımda ameliyat olmayı düşünüyorum şuan kapalı eğer ertelersem açık ameliyat oda sezeryan gibi sonuçta 15 cm açıcak
insanlarla uğraşmakta kolay değil canım sen bilirsin
Bizim insanimizin icinde, mayasinda bu duygu hep var. Belki uykuya gecmis olabilir. Sevgiler.
Helal olsun o bayana gözü gönlü dolu biriymiş allah güle güle yedirmeyi nasip etsin inşallah.Ayda 10 tl, 20 tl nerelere verilmiyor ki. Birlik olmadan herkes ayri ayri birilerine verse, yer tutmaz, is gormez. Ama bu sekilde gecim sıkıntısı ceken bir aileye ciddi bir meblag oluyor.
Bir de dedem ve babannemden gordugum bir uygulamamiz var. Evimizde sadaka kumbarasi bulunduruyoruz. Sadece biz degil, gelen misafirlerin de dikkatini cekip atiyor. Ramazandan ramazana aciyoruz, ihtiyac sahiplerine ulastiriyoruz. Tabi gercek ihtiyac sahiplerini bulmak da cok onemli.
Yillardir boyle desteklenen kimsesi olmayan bir ablamiz vardi. Bu sene ben yine kendisine goturdum. Bir kac cami temizleyerek gecimini saglyan bir abla. Bu sene kabul etmedi, meger emekli olmus. Geliri olmayana verin dedi. Ne harika bir insan.
Aman Allah saglik sıhhat versin.
Hastalık hastaneler cok zor.
Umarım çarçabuk atlatirsin.
Hemde nasil zor.
Özellikle cahillere laf anlatmak.
Yani gercekden öğretmenlerin eğitimcilerin isi zor.
Bizde hic oyle sabun artigi kalmiyor canim. Azalan sabunu ve yeni sabunu sudan geciriyoruz, kucuk olani yeni olanin altina koyuyoruz ve aksama kadar ikisi yapisiyor.
Su an icin elinde olanlari da, kese seklinde bir lifin icine doldurup, banyo yaparken kullanabilirsin. Ya da hali koltuk silerken de degerlendirebilirsin
elenaferrante
yıllık izin alıyorum haftaya annemlerin yanına gidiyorum yufka ekmek falan yapacağız gitmişken mantı yaparız bide yöresel çöreğimiz var kahvaltıda yenilen birazda ondan yapmak istiyorum buzluğa atmak istiyorum
Merhaba hanımlar bugün çoook yoğundum yazamadım
nasılsınız keyifler nasıl
bir zamanlar telefonuma bütçe programı indirmiştim ama düzenli yazamadım sıkıldım sildim
şimdi tekrar yükleyip düzenli tutmaya karar verdim
play storedan yüklüyorsun bir sürü benzer program var ben bir tanesini kullanmıştımAa o ne ki?
play storedan yüklüyorsun bir sürü benzer program var ben bir tanesini kullanmıştım
öncelikle gelirini yazıyorsun istersen
sonra hangi tarihte nereye ne harcama yapmışsın gün gün yazabiliyorsun programa
istersen fişinin fotoğrafını çekip ekleyebiliyorsun
giyim,eğlence,market bir sürü kategori var onları seçebiliyorsun nakit mi ödedin kredi kartı mı seçebiliyorsun
ay sonunda ne kadar harcamışsın hangi kategoride hepsini görebiliyorsun
çok yararlı aslında ama unutmamak ve sıkılmadan hemen yazmak lazım
ben geçen sefer sıkılıp bırakmıştım bu sefer bırakmayacağım
buradan yazılıyor bu böyle şeyler yasak mı bilmiyorumAdı ne programın
Banada yazarmısın canım.buradan yazılıyor bu böyle şeyler yasak mı bilmiyorum
özel mesaj olarak atacağım size
Bana da yazar mısınız rica etsemburadan yazılıyor bu böyle şeyler yasak mı bilmiyorum
özel mesaj olarak atacağım size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?