Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugun harcadığımın hesabı pek tutamadım kaba taslak yazıyım yine de

80 TL temizlik parası

30 TL yemek

20 TL bakkal

100 TL ders parası

Bugün159.86 dan 2 gram altın aldım. Bu gramları oğlum için yıllardır alıyorum. Fiyatının be olduğuna da pek bakmıyorum. Şnşallah güzel gümlerde güzel şeyler için kullanmak nasip olur
İnşallah canım. Ben de sendenim oğullarıma biriktiriyorum altını. Ne zaman neye ihtiyaç olur bilinmez. Ama onların ihtiyacı için.

Günaydın Kızlar
İnşallah canım. Ben de sendenim oğullarıma biriktiriyorum altını. Ne zaman neye ihtiyaç olur bilinmez. Ama onların ihtiyacı için.
Ben doğduğundan beri her ay elimden geldiğince alıyorum. Bazı zamanlar bizim ihtiyacımız oldu. Sonra ödedik. Bir dönemde özel ders parası verdik altınlardan. İleri de ne olur bilinmez. Kenarda az da olsa parası olsun
Senşn birikiminde hayırlı olsun inşallah

kızlar bu haftasonu da eşim çalışıyor.. ben de işteyim ama bi saate çıkarım inşallah.. abimlerle köye annemlere gideriz. yarın dönerim.. ev hala toplanmayı bekliyor, haftaiçi işler bizi bekler.. belki izin alırız ev taşımak için, bakalım durumlar neyi gösterecek..

günaydın kızlar
cumartesi çalışanlar size ayrıca günaydın, günaydın

ben de 2 aydır herşeyi yazıyorum. bakiym şu programlara ben de.
ben çantamda bir not defterine yazıyorum ve şirkette excell tablosu olarak tutuyorum harcamalarımı.
gelir gider kalan bakıyorum. elimde daha az kaldıysa neyi yazmadım diye kontrol ediyorum. bir ay daha böyle tutacağım sonra bilmiyorum, duruma göre.
genel bir durumumu görmek istiyorum. yazmak baya faydalı oldu. mesela mutfağa düşündüğümden fazla harcıyormuşum, sigara param hesapladığımdan çokmuş. bunları gördüm ve daha dikkatli harcama yapmaya başladım

tr_lelli m nasıl kıydılar sana

zelalke ortam bize kaldı dans

tr_lelli yine mi ya
neyseki haftasonuna denk gelmiş :)

ben de 47 yim.. almayı çok istiyordum ama artık gebelik düşündüğüm için dert etmiyorum.. Allah nasip eder gebelik olsa alınır illaki..
Sende zayıfmışsın canım boyun kaç 1.65 benim. Dr mamalardan verdi düzenli içemedim. Zaten kendimi hasta gibi hissettim.
Hamilelikte ilk aylar çok verdim kilo 58 ile doğum yaptım. 1 hafta sonra 50 kiloydum. Zaten peşinde koştukça gidiyor kilolar. Eskisi gibi takılmıyorum artık.

zayıflama süreci sıkıntılı,zorlu ama hedefe ulaştığında yaşadığın mutluluk, aynadaki görüntü her şeye değer
ben bu yılın başında ciddi bir diyet ve spor ile 14 kg civarı verdim.
hazirandan beridir kilomu aşağı yukarı koruyorum.
şu an 173 cm 63-64 kg arasıyım.
bu kilomu bir süre daha koruduktan sonra hedefim 60 olmak. ama bunu yemeden değil de spor ile yapmak istiyorum.

Doğum yaptım geldim
Ev benim evim değil sanki herşeyin yeri değişmiş yavaş yavaş düzenlemeye uğraşıyorum

Oğluma hediye kumbara geldi
İçine 200 tl attı babası 80 tl ananesi attı
Oğlumun birikimi ayrı olacak bereketli olur inşallah

Arabamız uzun zamandır satılıktı oğlumun şansına dün satıldı
Bir hafta içinde yeni arabamıza karar verip almamız lazım
Motorlu taşıtlar vergisine yine zam gelecek
Araba hep masraf varlığıda dert yokluğuda

Ben o bahsettigin mamalardan da yedim, ama etki etmedi. Metabolizmamin massallahi var bi de işim gereği uretim alanında hep geziyorum.. ben de artık takmıyorum eskiden cok dert ederdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…