Bırakmasaydın ben 16 kilo verdim şuan 51 kiloyum 57 kiloda 3-4 ay takıldımKoca yaz 54olcam diye yırtındım olamadım.
56 sabitlendi benim meto.
Teşekkür ederimBanada yazarmısın canım.
İnşallah canım. Ben de sendenim oğullarıma biriktiriyorum altını. Ne zaman neye ihtiyaç olur bilinmez. Ama onların ihtiyacı için.Bugün159.86 dan 2 gram altın aldım. Bu gramları oğlum için yıllardır alıyorum. Fiyatının be olduğuna da pek bakmıyorum. Şnşallah güzel gümlerde güzel şeyler için kullanmak nasip olur
Bende 53 olmak istiyorum 55 tim 57 olmuşum ama bu ay adet olmadım şişlikler var yani inşallahbende aldım verdim aldım verdim.. şuan 54,5 da kaldım 2 haftadır.. hedef 52 inş bakalım verebilecekmiy6im bu iştahla..
ben de 47 yim.. almayı çok istiyordum ama artık gebelik düşündüğüm için dert etmiyorum.. Allah nasip eder gebelik olsa alınır illaki..Günaydın hanımlar.
Bende 47 kiloyum hedef 52 ama olamıyorum.
Ben doğduğundan beri her ay elimden geldiğince alıyorum. Bazı zamanlar bizim ihtiyacımız oldu. Sonra ödedik. Bir dönemde özel ders parası verdik altınlardan. İleri de ne olur bilinmez. Kenarda az da olsa parası olsunİnşallah canım. Ben de sendenim oğullarıma biriktiriyorum altını. Ne zaman neye ihtiyaç olur bilinmez. Ama onların ihtiyacı için.
yine neden olduğunu bilmiyordur :) biri kafayı fena taktı lelliye:)Dün konuştuk kendisiyle
3 günmüş cezası...
Yok bu kez biliyor... biraz tartışmış biriyle. Ben de okudum hattayine neden olduğunu bilmiyordur :) biri kafayı fena taktı lelliye:)
play storedan yüklüyorsun bir sürü benzer program var ben bir tanesini kullanmıştım
öncelikle gelirini yazıyorsun istersen
sonra hangi tarihte nereye ne harcama yapmışsın gün gün yazabiliyorsun programa
istersen fişinin fotoğrafını çekip ekleyebiliyorsun
giyim,eğlence,market bir sürü kategori var onları seçebiliyorsun nakit mi ödedin kredi kartı mı seçebiliyorsun
ay sonunda ne kadar harcamışsın hangi kategoride hepsini görebiliyorsun
çok yararlı aslında ama unutmamak ve sıkılmadan hemen yazmak lazım
ben geçen sefer sıkılıp bırakmıştım bu sefer bırakmayacağım
Sende zayıfmışsın canım boyun kaç 1.65 benim. Dr mamalardan verdi düzenli içemedim. Zaten kendimi hasta gibi hissettim.ben de 47 yim.. almayı çok istiyordum ama artık gebelik düşündüğüm için dert etmiyorum.. Allah nasip eder gebelik olsa alınır illaki..
Ben o bahsettigin mamalardan da yedim, ama etki etmedi. Metabolizmamin massallahi var bi de işim gereği uretim alanında hep geziyorum.. ben de artık takmıyorum eskiden cok dert ederdim :)Sende zayıfmışsın canım boyun kaç 1.65 benim. Dr mamalardan verdi düzenli içemedim. Zaten kendimi hasta gibi hissettim.
Hamilelikte ilk aylar çok verdim kilo 58 ile doğum yaptım. 1 hafta sonra 50 kiloydum. Zaten peşinde koştukça gidiyor kilolar. Eskisi gibi takılmıyorum artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?