Kızlar bu hafta yemek listenizde neler var
Biraz fikir alayım
bu hafta olarak bilemiyorum ama bugünki menümKızlar bu hafta yemek listenizde neler var
Biraz fikir alayım
bu hafta olarak bilemiyorum ama bugünki menümKızlar bu hafta yemek listenizde neler var
Biraz fikir alayım
günaydın kızlar
hoş geldintr_lelli
yeni bebiş hayırlı, birikimleriniz bereketli olsun
ben bu haftasonundan hiçbir şey anlamadım, çok yorgunum
hasta olacak gibi halsiz hissediyorum kendimi.
cmrtsi çalıştım biliyorsunuzakşam sünnete uğradık
iş görütmüştüm onları hallettim
dün amcama kahvaltıya gittik. market alışveriş derken zaten gün bitti.
gerçi gelecek haftasonu da aynı hızla geçecek gibi görünüyor.
kuzenim askere gidecek. cumartesi kahvaltıya davet ettim onu.
benim ailem, amcamlar falan epey kalabalık oluruz.
hafta içi, temizlik ve alışveriş olaylarını halletmem gerek.
pazar da hem nişan hem nikah var.
şirkette de yoğun bir hafta
offff bugün hiç enerjim yok
bana yoğun hafta sonlarından sonra, pazartesi ilaç gibi geliyor.... ohhh, otur, çay kahve....... hafta sonları, çocuklar, gezmeler, gitmeler, gelmeler vs. vs.
hiç pazartesi sendromu yaşamadım... :)) iyi ki bir işim var ve çalışıyorum, ev hanımı olsam, sanırım bir haftada kafayı yerdim... :)) kazancımın üç katını verip, evde oturmayı teklif etseler, şöyle bir hafif gülümsemeyle, eski türk filmleri hızıyla gerdan kırardım sanırım... :)))
bana yoğun hafta sonlarından sonra, pazartesi ilaç gibi geliyor.... ohhh, otur, çay kahve....... hafta sonları, çocuklar, gezmeler, gitmeler, gelmeler vs. vs.
hiç pazartesi sendromu yaşamadım... :)) iyi ki bir işim var ve çalışıyorum, ev hanımı olsam, sanırım bir haftada kafayı yerdim... :)) kazancımın üç katını verip, evde oturmayı teklif etseler, şöyle bir hafif gülümsemeyle, eski türk filmleri hızıyla gerdan kırardım sanırım... :)))
Çorba
Pilâv
Soslu tavuk dusunuyorum.
Kapuska yaptim dun (erbaslar yemez bana)
Mantı var yine dünden oglum istemisti.
Evde yemek varsa olay tamam bana göre.
Gerisi hic zorlamiyo beni ne pişirsem kadar zor degil.
Bankada duran para bana baskasinin gibi geliyor, ama zula cuzdanindaki para benimgeçen gün yeğenime sünneti için çeyrek vermiştim tabi zulamdan alıp, onu dün akşam eşimden altım tekrar birikimime ekledim. 400tl+50 dolar oldu tekrar. cebimde harçlığım 150 tl var. 1 kasım a kadar ne harcarsam kalan yine zulaya eklenir hayırlısıyla..
Sen kabuklu yiyecek diyince esim aksam ceviz yemeye çalıştı sözde hali sagy Allahım yere sıcradıkça kabuklari gozlerim belerdi.Ben ev süpürücem yine
kabuklu yiyecekleri yasaklamam lazım evde
Kızlar bu hafta yemek listenizde neler var
Biraz fikir alayım
Bu hafta özellikle yağmur varmis hemen ev moduna alirim kendimi burnumu bile çıkarmam.Ev gibisi yok bence :)
Aha muhalefet edilecek bir konu daha
Şaka tabi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?