Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar bu hafta yemek listenizde neler var
Biraz fikir alayım

Bu aksam etli mantar sote, domates corbasi ve sebzeli bulgur.
Sali etli nohut ve pirinc pilavi.
Carsamba ezogelin corba, hamsi bugulama.
Persembe k.valideme gideriz.
Cuma tas kebabi, bulgur pilavi.
Cumartesi patlican musakka, makarna salatasi.
Pazar anneme gitmezsek hindi sote, dugun corbasi, z.yagli biber dolmasi.

günaydın kızlar
hoş geldin tr_lelli
yeni bebiş hayırlı, birikimleriniz bereketli olsun
ben bu haftasonundan hiçbir şey anlamadım, çok yorgunum
hasta olacak gibi halsiz hissediyorum kendimi.
cmrtsi çalıştım biliyorsunuz akşam sünnete uğradık
iş görütmüştüm onları hallettim
dün amcama kahvaltıya gittik. market alışveriş derken zaten gün bitti.
gerçi gelecek haftasonu da aynı hızla geçecek gibi görünüyor.
kuzenim askere gidecek. cumartesi kahvaltıya davet ettim onu.
benim ailem, amcamlar falan epey kalabalık oluruz.
hafta içi, temizlik ve alışveriş olaylarını halletmem gerek.
pazar da hem nişan hem nikah var.
şirkette de yoğun bir hafta
offff bugün hiç enerjim yok

günaydın arkadaşlar.....

nihayet diyet moduna girebildim, geçen hafta baya verdim, bakalım bu hafta sonuç ne olur.... her hafta yarım kg hedefle ki, dikkat edince haftada yarım kg dan fazla verebiliyorum, ocak ayında nihai hedefime ulaşmak istiyorum... :)

evet, günde 10.000 adım atamıyorum belki ama kilo verebiliyorum, birilerine duyurulur The Black canım.... :))

bugün ofiste öğle yemeği için mantı ve elmalı kurabiye yaptırdım, bakalım azla durabilecek miyim ( hiç sanmıyorum ama :)) ) ühüü, ühüüü.......

bana yoğun hafta sonlarından sonra, pazartesi ilaç gibi geliyor.... ohhh, otur, çay kahve....... hafta sonları, çocuklar, gezmeler, gitmeler, gelmeler vs. vs.

hiç pazartesi sendromu yaşamadım... :)) iyi ki bir işim var ve çalışıyorum, ev hanımı olsam, sanırım bir haftada kafayı yerdim... :)) kazancımın üç katını verip, evde oturmayı teklif etseler, şöyle bir hafif gülümsemeyle, eski türk filmleri hızıyla gerdan kırardım sanırım... :)))

:) çok şükür çalışacak bir işim var, kendimi bildim bileli çalışıyorum ve bu durumdan memnunum.
dinlenememekten şikayetçiyim bugün, hasta oluyorum onun verdiği kırgınlık ve ağırlıkta var üzerimde
elimi, kolumu kaldıracak halim yok
ilaç kullanamıyorum, iyileşmek için dinlenmem lazım benim

selam kızlar.. benim de bu akşam musakka yapma gibi bi planım vardı ama eşimin maçı olduğunu hatırladım, mesaj attım maçı geç saate olacaksa musakka yaparım yok hemen yemekten sonra olacaksa kahvaltılıkları çıkarır yer, musakka yemeği de yarına yaparım artık..

geçen gün yeğenime sünneti için çeyrek vermiştim tabi zulamdan alıp, onu dün akşam eşimden altım tekrar birikimime ekledim. 400tl+50 dolar oldu tekrar. cebimde harçlığım 150 tl var. 1 kasım a kadar ne harcarsam kalan yine zulaya eklenir hayırlısıyla..

Ev gibisi yok bence :)
Aha muhalefet edilecek bir konu daha
Şaka tabi...

aynen ya.. yooğun geçen hafta sonlarından sonra işyeri bana dinlence gibi geliyor.. burada beynen evde bedenen yoruluyorum..
ama beden yorgunluğu zor geliyor bana.. burda bedenen dinleniyorum.. bende senelerdir çalıştığım için evde oturmak bana gelmiyor.. sevmiyorum.. başaramıyorumda..
ama daha önceden hiç çalışmamış olsam evi de severdim sanırım..
ama benim bünye evde oturmaya alışık değil>)

Çorba
Pilâv
Soslu tavuk dusunuyorum.

Kapuska yaptim dun (erbaslar yemez bana)
Mantı var yine dünden oglum istemisti.

Evde yemek varsa olay tamam bana göre.
Gerisi hic zorlamiyo beni ne pişirsem kadar zor degil.

Ben ev süpürücem yine
kabuklu yiyecekleri yasaklamam lazım evde

Bankada duran para bana baskasinin gibi geliyor, ama zula cuzdanindaki para benim1000 tl altina duserse de huzursuzlaniyorum. O yuzden o paradan harcarsam hemen yerine koyuyorum, yok 1000 tl uzerine cikarirsam o zaman da ya bankaya, ya altina yatiriyorum. Illa 1000 tl olacak, ne eksik ne fazla. Obsesif miyim neyim

Ben ev süpürücem yine
kabuklu yiyecekleri yasaklamam lazım evde
Sen kabuklu yiyecek diyince esim aksam ceviz yemeye çalıştı sözde hali sagy Allahım yere sıcradıkça kabuklari gozlerim belerdi.
Toplasada oloomm sagy be giriyo meret arasına diye çemkirdim.
Bizim evin en sevilenleridir o kabuklu yemisler.
Olmazsa olmazi.
Yasak dinlemez gerekirse para cezası ödenir yine yenir

Kızlar bu hafta yemek listenizde neler var
Biraz fikir alayım

bu akşam için etli patates yemeği var yanına salata/ayran
muhtemelen yarın da aynı menü olur.
yarın pazar alışverişi yapıp diğer günler için yemek yaparım.
biz genelde akşamları tek çeşit yanına salata,yoğurt, cacık, vs tarzı yiyoruz.
kışın çorba, yemek, diğerleri şeklinde oluyor.
pilav,makarna, erişte tarzı şeyleri çok nadir mesela kurufasulye olunca pilav gibi ve haftasonları yapıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…