- 30 Temmuz 2013
- 7.263
- 1.746
- 398
Canım herkes bir olmaz ki. Senin tanıdığın o avukat evlidir eşinin de geliri vardır ben tek tabancayım. Kimseden bir çöp gördüğüm yok beklediğim yok ayrıca...Calisirsam didinirsem evlatlarima faydali olabilirim. Meslek de tek kıstas değil. Benim de çevremde çoğu öğretmen yardimci alıyor siz almiyorsunuz mesela. siz de kendinize haksızlık etmeyin elinizden geleni yapıyorsunuz sizler de. Benim de nasıl olsa avukatim deyip har vurup harman savurdugum yıllar oldu. Ama artık eski işler yok avukat çoğaldı ekmek aslanın ağzında değil midesinde yani...Mecburum tutumlu olmaya...Benim amcamın oğlu var eşi de kendi de doktor. 20 yıldır aynı buzdolabını kullanıyorlar. Haftasonu temizliği birlikte yapıyorlar. Onlar bile böyleyken benim daha tutumlu olmam gerekir derim hep...benımde tanıdıgım bı kac avukat var evlerıne yard.alıyolar. sende ıkı cocuk ve evın tum işi sende maşallahın var gercekten ornek alınmayacak gıbı degılsın keşke bızde senın gıbı calışkan, saglam olabılsek
ben normlade memleketten alırım pirinci kışlık daha doğrusu kaynama para veririm o bize gönderirİki üç sene öncesine kadar hangi hali modaysa alırdım. Koltukları perdeleri sürekli degistirirdim. Şimdiki aklım olsa yapmazdım. Şimdi ihtiyaç odaklı düşünüyorum. İş görüyorsa kullanıyorum. Annemin evi de halıya perdeye doydu artık yeni alma eşyaların güzel diyor. Şimdi iki üç ayda halim biraz kirlenmiş gibi gelince kenara koyup diğerini seriyorum. Yaz temizliğini yaparken de tümünü birlikte yıkamaya gönderiyorum. Temizlik gibi yok kızlar. Yoruldunuz ama temiz temiz, güle güle oturun.[/QUOT
ben hiç halı almadım eşimin bekarlıktan kalan halıları onuda annesi vermiş yani kaynanamın eskileir belki 30 yıllıktır çok kötüler naylonlar hep
eşim lojmana yerleşmişti biz evlenmeden evlenince kaldık dedik sonra çıkarız düğün borçları birtince o bitti araba aldık o bitti, ev için kredi çektik ama aldığımız ev yatırımlıktı, o daha 6 ay önce bitti
bu defa kayın beterler ev aldı dediler bize yardım edin her çocuk biraz para verdi , birirkim yoktu onu kredi çekip yolladık
şimdi onu ödüyoruz bide arada arabayı değiştirdik onun kredisi var
ben evlenince sadece yatak odası takımı almıştım diğer herşey eski
bir yandan kendime kızıyorum çalışıyoruz boşa kendi evimiz eşyamın kötü diyorum
bir yandan aman eşyayı ne yapacaksın sağlık olsun diyorum,
bu halı meselesindeçocuklar olunca bıraktım nasıl olsa döküyorlar saçıyorlar
biraz büyüsünler dedim bu senede hastamız olunca çok içeri, girdik
neyse umarım seneye
Yine günaydin demeden hizli bir giris yaptim :)
Günaydınn..
Benim erbaşlar uyuyo ben mutfagi toparlayip hamurumu cikardim(pisiden bahsedildi yapmasan olmaz).
Dunku pizza hamurumdan biraz ayirip dolaba koymustum kabarmis.
Disari cikardim.
Oda sıcakligina gelsin bakalim.
Bugun isler cok oglusun ödevlere yardimci olman lazim slayt hazirlancak
Pazara cikicam
Ütüler birikti.
Umarım pazar uygundur.
Pahalanir simdi hersey hava az sogudu ya.
2.5kiloluk pirinclerden almam lazim bi ara
İndirimli olan bir yer var mi?
Yada hangi marketin pirinci guzel?
Uygun fiyatli alip memnun oldugunuz marka,market pirinci hangisi?
canim.ben bimin pirincini aliyorum mavi yuzlu olani epey gidiyor oda bana cunku bulgur ve centik pilavida yaparimYine günaydin demeden hizli bir giris yaptim :)
Günaydınn..
Benim erbaşlar uyuyo ben mutfagi toparlayip hamurumu cikardim(pisiden bahsedildi yapmasan olmaz).
Dunku pizza hamurumdan biraz ayirip dolaba koymustum kabarmis.
Disari cikardim.
Oda sıcakligina gelsin bakalim.
Bugun isler cok oglusun ödevlere yardimci olman lazim slayt hazirlancak
Pazara cikicam
Ütüler birikti.
Umarım pazar uygundur.
Pahalanir simdi hersey hava az sogudu ya.
2.5kiloluk pirinclerden almam lazim bi ara
İndirimli olan bir yer var mi?
Yada hangi marketin pirinci guzel?
Uygun fiyatli alip memnun oldugunuz marka,market pirinci hangisi?
bende koyden getiriyorum annem yapiyor sag olsun epey gidiyor ben bi pilav ve kahvaltida kullaniyorum@yeliz209 ah ütü deme 5 saat üyü yapıp hasta olan biri olarak sana kolaylıklar dilerim... Bereketli olsun paran Can'ım
@Papatya keyifli bir gün olsun kuzum
sempatik_kiz kışlık harcama biraz yüklü oluyor ama uzun Zaman kullanılıp yeniliyor ağız tadıyla yemek nasip etsin Allah ım
Biz de tereyağ felan aldık memleketten birden 150 tş gitti ama bol bol yiyoruz bi yıl boyunca şükür
Canm bu ülkemizin başına gelen olayda ortaya çıkan masraflar hep bizim faturalara yansıyor bizim de aynı 20 tl gibi bi fark var hepsinde..herkese iyi pazarlar
yorulmuşum dün
sabah kalkıp dizrizimi temizledim yazın giderken poşaltıp fişini çekip gitmiştim,
temizledim bir kaç güne takarım herhalde fişini
bu arada bir şey soracam arkadaşlar
biz 2 temmuzda evden çıktık, 11 eylülde geldik
evde sadece buzdolabı takılıydı, bide çamaşır makinasının takılı olduğu fişi çekmeyi unutmuştum ama makina kapalıyıdı
temmuz ayı elektirik faturası 20 tl gelmiş
ağustos 40 tl
bu kadar zam olabilirmi
faturalarda yok bakamadım oranlarına otomatik ödemeden baktım
ben normlade memleketten alırım pirinci kışlık daha doğrusu kaynama para veririm o bize gönderir
bu sene hasta zaten kendi evinde de değil
o yüzden bende geçende a101 den aldım 2,5 kg indirimdeydi ya 7,50 tl idi yada 9,50 tam hatırlıyamıuyorum
2007 model canım hyundai getzkaç senelik araba ? modeli ne canım? kaça satıyorsunuz? burada yasak mı bılmıyorum da merak ettım bızde arabayı satmayı düşündükteeyyay
Aman letgo da satmada..ben öyle bir hata yaptım. Pislik çok. Bir elbise koydum satıldın diye. Meğer başka şey için pazarlık yapıyolarmış. Anlamam iki,üç mesajı aldı
Askıda ki elbiseden nasıl başka manalar çıkarıldığını hala anlamış değilim.
bızımkı 2009 model seat leon dün eşimle konusmustuk ama bıraz daha vakıt var satmak ıcın demıştı.inşallah ıstedıgınız fıyata satarsınız.2007 model canım hyundai getz
27,5 fiyat
otomatik
ay evet yasak mı kı buraya yazmak
sizinki ne
canımmm memnun musunuz leondanbızımkı 2009 model seat leon dün eşimle konusmustuk ama bıraz daha vakıt var satmak ıcın demıştı.inşallah ıstedıgınız fıyata satarsınız.
bir yudum mutluluk doğru dıyosun hepımız elimizden geldıgınce cabalıyoruz. gelenı harcayıp tuketenlerde var etrafımda ama nasıl yetiştırıyorlar anlamıyorum
Olur canım olur niye olmasinMerhaba kizlarr:) bugün ben detr_lelli nin pizzası yapiciiiim:))) inşallah olur
Canım leon çok güzel araba. Çok sağlam ve güvenli. Sonuçta Alman. Nasıl Bosch ve sinema aynı kalite. Wv gibi bu da. Türkiye distribütörlüğünü doğuş otomatik yapıyor. Arabayı biraz boş satıyorlar baz donanımda. Senin eklediğin donanım fiyatı artıyor.canımmm memnun musunuz leondan
bız 3 araba arasında gıdıp gelıyoruz da
leon alırsak sıfır alacaz
ama o paraya değer mı dıyorum
bır de sonra satmak ıstedığımızda zarar eder mıyız dıyorum
kafam karışık leon konusunda
inşallah sızde ıstedıgınız fıyata satarsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?