Küçük Düşün Büyük Olsun!

Canım herkes bir olmaz ki. Senin tanıdığın o avukat evlidir eşinin de geliri vardır ben tek tabancayım. Kimseden bir çöp gördüğüm yok beklediğim yok ayrıca...Calisirsam didinirsem evlatlarima faydali olabilirim. Meslek de tek kıstas değil. Benim de çevremde çoğu öğretmen yardimci alıyor siz almiyorsunuz mesela. siz de kendinize haksızlık etmeyin elinizden geleni yapıyorsunuz sizler de. Benim de nasıl olsa avukatim deyip har vurup harman savurdugum yıllar oldu. Ama artık eski işler yok avukat çoğaldı ekmek aslanın ağzında değil midesinde yani...Mecburum tutumlu olmaya...Benim amcamın oğlu var eşi de kendi de doktor. 20 yıldır aynı buzdolabını kullanıyorlar. Haftasonu temizliği birlikte yapıyorlar. Onlar bile böyleyken benim daha tutumlu olmam gerekir derim hep...

herkese iyi pazarlar
yorulmuşum dün
sabah kalkıp dizrizimi temizledim yazın giderken poşaltıp fişini çekip gitmiştim,
temizledim bir kaç güne takarım herhalde fişini
bu arada bir şey soracam arkadaşlar
biz 2 temmuzda evden çıktık, 11 eylülde geldik
evde sadece buzdolabı takılıydı, bide çamaşır makinasının takılı olduğu fişi çekmeyi unutmuştum ama makina kapalıyıdı
temmuz ayı elektirik faturası 20 tl gelmiş
ağustos 40 tl
bu kadar zam olabilirmi
faturalarda yok bakamadım oranlarına otomatik ödemeden baktım

ben normlade memleketten alırım pirinci kışlık daha doğrusu kaynama para veririm o bize gönderir
bu sene hasta zaten kendi evinde de değil
o yüzden bende geçende a101 den aldım 2,5 kg indirimdeydi ya 7,50 tl idi yada 9,50 tam hatırlıyamıuyorum

@kayacans hoş geldin bebeğini iyi günlerde büyüt
ev konusu içinde benim içinde aynı şeyler geçerli çok kirlenmişti eveim yavaş yavaş ya

espoyraz canım benim bu seneki önceliğimde bu önce eksi hesapları ve kredi kartlarını kapatmak

canim.ben bimin pirincini aliyorum mavi yuzlu olani epey gidiyor oda bana cunku bulgur ve centik pilavida yaparim bende koyden getiriyorum annem yapiyor sag olsun epey gidiyor ben bi pilav ve kahvaltida kullaniyorum

Canm bu ülkemizin başına gelen olayda ortaya çıkan masraflar hep bizim faturalara yansıyor bizim de aynı 20 tl gibi bi fark var hepsinde..

aaa cidden mi
ay ne kötu yaaa
buraya koycam bakalım bı deneyım nolcak

Pişi mizi yaptık. Afiyetle yedik,sağolun,hem fikir hem tarif için
Oğlumla beraber yaptık hem. Pazar aktivitesi olmuş oldu hem..

2007 model canım hyundai getz
27,5 fiyat
otomatik
ay evet yasak mı kı buraya yazmak
sizinki ne
bızımkı 2009 model seat leon dün eşimle konusmustuk ama bıraz daha vakıt var satmak ıcın demıştı.inşallah ıstedıgınız fıyata satarsınız.

bir yudum mutluluk doğru dıyosun hepımız elimizden geldıgınce cabalıyoruz. gelenı harcayıp tuketenlerde var etrafımda ama nasıl yetiştırıyorlar anlamıyorum

canımmm memnun musunuz leondan
bız 3 araba arasında gıdıp gelıyoruz da
leon alırsak sıfır alacaz
ama o paraya değer mı dıyorum
bır de sonra satmak ıstedığımızda zarar eder mıyız dıyorum
kafam karışık leon konusunda
inşallah sızde ıstedıgınız fıyata satarsınız

Temizlik , sil , supur bitti.
Sular dolduruldu.
İki çeşit yemek yapildi dolaba konuldu.
Utu yapıldı.
Kuruyan çamaşırlar katlandı.
Balkon yikandi.
Küçük oglumla canımız balık istedi. Şimdi pazara gidip balık alacagiz. Yanına salata güzel bir akşam yemeği olur.

Bugün markete gittim çok eksiğimiz yoktu yumurta süt maya ıslak mendil aldım 9 lira verdim bugün başka harcamam olmaz heralde bamya yaptım yarına hazır olsun bugün de pizza yapicam sevgiler herkese

Pazarimi yaptim
50tl vardi 25tl pazarda harcadim
25tl zulaya.

1kilo kara erik 2tl
2kilo domates 3tl
1kilo salatalik 2.5tl
1kilo mandalina 2tl
1kivircik 2tl
2bag karalahana 3tl
3yufka 4.5tl
5muz 5.5tl

Beyaz lahanayi haftaya alicam hem kara lahana hem beyaz lahana birini buzluga atmam lazimdi yer acilsin az daha öyle.
Meyvem vardi almadim.

Hemen köfte yapim buzlukda cekilmis bayat ekmegim var hazir.
Pilavi yaptim.
Bi piyaz kaldi.

Canım leon çok güzel araba. Çok sağlam ve güvenli. Sonuçta Alman. Nasıl Bosch ve sinema aynı kalite. Wv gibi bu da. Türkiye distribütörlüğünü doğuş otomatik yapıyor. Arabayı biraz boş satıyorlar baz donanımda. Senin eklediğin donanım fiyatı artıyor.
Öğretmen bir yakınım leon satıyor. 2014 model otomatik, dizel, beyaz. Düşünürseniz fiyat falan alırım. Tel numarasını veririm görüşürsünüz.
Uzun yıllar binmeyi düşünürseniz iyi ama sıfır arabada fiyat kaybı olur. Dediğim arabada temiz.

Bizim arabada sahibinden de satılık. Düşük model alıp borçları azaltmayı düşünüyoruz. Alıcı olur mu bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…