Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün o kadar çok iş hallettim ki kızlar... utü yaptım camasirlari dolaplara yerleştim 2 makina çamaşır 1 makina bulasik yıkandi banyo ettim pizza yaptım yarına yemek yaptım eşim grip oldu ona çorba yaptım yogurt mayaladim markete gittim en son akşam kuzenime çaya gittim insanın 1 tatil günü olunca heralde böyle oluyor ...

Günaydın kızlar.
İş yerimde son haftam. Hayırlarla geçsin İnşallah.
Dün kışlık kısa bot almak için gezdim durdum ama bulamadım. Hevesim kaçtı. Erteleyeceğim bir süre. Hamilelikten dolayı hiç kıyafet alasım gelmiyor zaten.
Taytlar bir süre daha beni idare eder.
Kumbaramı bozuk kağıt olarak yeniden ayırdım. Böyle daha eğlenceli benim için.
Hepinize güzel bir hafta diliyorum.

Günaydınn
Tv karsisinda aylaklikdayim ben.
Dünü köfte pilavla gecistirdim fakat bugun sulu bir yemek yapmam gerek.
Nevresim yıkıcam.
Bugun para harcamamayı umuyorum.
2tl daha oglusun kumbarasina gitti

(Esim her sabah bozuklari bosaltiyo cebinden)
Bizde oglumun kumbarasına cukka cukka.

Günaydın kızlar.
Dün güzel ve yorucu idi. Oğlumla pazara balık almaya çıktık akşam üstü. Hem yürüyüş oldu hem eksikleri aldık. Çarşamba günü çıkmama gerek kalmadı. Birkaç sebze de aldım. Ayrıca kornişon turşusunu yemeye başladığımızdan tekrar yapayım istedim ve iki kilo aldım onu da havuç ile karışık gelir gelmez kurdum. Patates 50 kuruş idi 4 kilo aldım. Çok gidiyor bizde.
Akşam yemekten sonra da hamur yoğurdum sabah çocuklara pişi yaptım. İki tane de yanıma aldım elmayla birlikte bugün bana yeter yemek masrafım olmayacak. Kalan hamuru buzluğa attım ilerleyen günlerde pizza yapıcam.
Gece yine depremle uyandık. 4 şiddetindeydi ve uykudan uyandırdı. Çok korktuk. Ne zamandır sürekli olan depremlerden huzursuzuz. Rabbim yardımcımız olsun. Afetlerden korusun. Dua edip tekrar uyuduk bugün sersem gibiyim bakalım hafta nasıl geçecek.
Herkese mutlu, huzurlu ve bereketli bir hafta dilerim.
Şimdi çalışma zamanı...

merhaba arkadaşlar...

“...Namaz kılan bir toplumun psikolojiye, zekât veren bir toplumun sosyolojiye ihtiyacı yoktur...” diyor Cemil Meriç.

tam da bir insan, maddiyat, kariyer, sağlık, eş, çocuk, saygı, sevgi gibi istediği bütün büyük nimetlere sahip olduğu halde neden mutsuz olur, doyuma ulaşamaz diye düşünürken yukarıdaki yazıyı gördüm...

sanırım olayı çözdüm....

namaz kadar insanın psikolojisine iyi gelen başka bir şey var mıdır acaba... namazın insana verdiği huzur anlatılmaz. keşke herkes bunu yaşabilse....
namaz kılmayı başarabilen kullardan olduğum için şükrediyorum rabbime...
dünyanın öteki ucuna da gitsem bavuluma ilk giren şeydir seccadem ve başörtüm..

hepsi bir bütün aslında... hepsi insanın farklı bir ihtiyacını karşılıyor...birini birinden ayırmak mümkün değil... biri var yeter, diğerlerine gerek yok, deme lüksümüz de yok...

hani tasavvufta, kadın ve erkek bir kuşun iki kanadına benzetilir de, erkek sağ kanat olsa da, sol kanat olmadan uçamaz, denir ya, o misal...

diyooooor ve birikim harcama olaylarına dönüyorum... :)

tr_lelli mali müşavir adayı olan bir arkadaş vardı.... sınavlara hazırlanıyordu... göremiyorum onu, haberin var mı verdi mi yeterlilik sınavlarını :)

tr_lelli mali müşavir adayı olan bir arkadaş vardı.... sınavlara hazırlanıyordu... göremiyorum onu, haberin var mı verdi mi yeterlilik sınavlarını :)
O kuzu hamiş teyze oluyoruz.
Sınavlari vardi evt sonuclari hakkinda bilgim yok
eilenn naptın kuzu sınavı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…