anladım bende altta dedıgın gıbı yapıyordum şimdi senın kı gıbı yapayım. pekı 2-3 saat neden bekletıyorsun?Beth18 fasulyeyi bi kaynatıp altını kapatıyorum. 2-3 saat sonra suyunu döküp pişiriyorum.
Tüm malzeyi ,(kemikli et,soğan,salça,ıslattığım fasulye,tuz)düdüklüye koydum. Soğuk su ekleyip pişirdim. Çok güzel oldu. Hatta eşim ilk kez fasulye yedim dedi (iltifatmı hakaretmi bilemedim)
Eskiden etini soğanı kavurur,salçayı kavurur,fasulyeyide bir iki çevirip sıcak su ekler öyle pişirirdim. Tabi kuşbaşı etle yine böyle yapılır sanırım. Soğuk su sertleştirir eti çünkü.
Günaydın kızlar...
Bugün iş çok.
Temizlik , ütü , birkaç çeşit yemek , poğaça ve kek yapılacak.
Koltuk örtülerini yıkadim. Pikeler yıkanıyor.
Bir ara su doldurmaya gideceğiz.
Herkese kolay gelsin.
Mutlu pazarlar...
anladım bende altta dedıgın gıbı yapıyordum şimdi senın kı gıbı yapayım. pekı 2-3 saat neden bekletıyorsun?
benımde tanıdıgım bı kac avukat var evlerıne yard.alıyolar. sende ıkı cocuk ve evın tum işi sende maşallahın var gercekten ornek alınmayacak gıbı degılsın keşke bızde senın gıbı calışkan, saglam olabılsekGünaydın kızlar...
Bugün iş çok.
Temizlik , ütü , birkaç çeşit yemek , poğaça ve kek yapılacak.
Koltuk örtülerini yıkadim. Pikeler yıkanıyor.
Bir ara su doldurmaya gideceğiz.
Herkese kolay gelsin.
Mutlu pazarlar...
hımm anladım şimdiArkadaşım hiç bekletmeden yapıyomuş ama çok zor pişer öyle. O yüzden ben ıslatıp yapıyorum. Akşamdan ıslatmayı unutuyorum hep. Ama yetiyo bikaç saat.
benşöyle anladımyenidennn
fasulyeyı once kaynatıyorsun.2-3 saat bekletıp tekrar kaynatıyorsun. sonra etlerle bırlıkte tekrar kaynatıyorsun
anlaşıldı şefim teşekkur ederımYok... Çok karışık yazmışım
Şöyle deyim,Akşamdan kaynatıp altını kapat. Sabah suyunu süz,dök gitsin,fena gaz yapar
Sonra düdüklünün içine tüm malzemeyi koy kapat. 20 -25 dk pişir
Cok sağol canım bende bu ödeme ve kargo işi nasıl oluyor dşye merak ettimCnm bit pazarında bir konu aç sonra o konuya satmak istediğin kıyafetlerin resmini çekip ekle altada fiyat ve beden bilgisi yaz. Almak isteyen olursa hesap numarani verirsin onlar ödemeyi yapar sende ürünü kargolarsın
Cok sağol canım bende bu ödeme ve kargo işi nasıl oluyor dşye merak ettim
Dolandırıcılık olabilir yani
Ben calismaya alışmışım boş boş oturamam. Yapı meselesi sanırım evcimen lik falan da var. Hem hazira dağlar dayanmaz ki...Elim kolum tutarken yapayım...Bayılıyorum sana:) başkası olsa varya..(muhtemelen bende:)
oturduğu yerden kalkmaz.artis artis dolaşır ..İşim var,param var diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?