Küçük Düşün Büyük Olsun!

@yeliz209 ah ütü deme 5 saat üyü yapıp hasta olan biri olarak sana kolaylıklar dilerim... Bereketli olsun paran Can'ım

@Papatya keyifli bir gün olsun kuzum

sempatik_kiz kışlık harcama biraz yüklü oluyor ama uzun Zaman kullanılıp yeniliyor ağız tadıyla yemek nasip etsin Allah ım
Biz de tereyağ felan aldık memleketten birden 150 tş gitti ama bol bol yiyoruz bi yıl boyunca şükür

Beth18 fasulyeyi bi kaynatıp altını kapatıyorum. 2-3 saat sonra suyunu döküp pişiriyorum.
Tüm malzeyi ,(kemikli et,soğan,salça,ıslattığım fasulye,tuz)düdüklüye koydum. Soğuk su ekleyip pişirdim. Çok güzel oldu. Hatta eşim ilk kez fasulye yedim dedi (iltifatmı hakaretmi bilemedim)

Eskiden etini soğanı kavurur,salçayı kavurur,fasulyeyide bir iki çevirip sıcak su ekler öyle pişirirdim. Tabi kuşbaşı etle yine böyle yapılır sanırım. Soğuk su sertleştirir eti çünkü.

Biz pazar günleri dışarda kahvaltı ediyoruz normalde. Ama trlelli özendim şimdi senden. Bende yapçam pisi (adını yeni öğrendim)
Eşim spordan gelir birazdan. Sürpriz olsun adama:)

anladım bende altta dedıgın gıbı yapıyordum şimdi senın kı gıbı yapayım. pekı 2-3 saat neden bekletıyorsun?

Bayılıyorum sana:) başkası olsa varya..(muhtemelen bende:)
oturduğu yerden kalkmaz.artis artis dolaşır ..İşim var,param var diye.

benşöyle anladım yenidennn
fasulyeyı once kaynatıyorsun.2-3 saat bekletıp tekrar kaynatıyorsun. sonra etlerle bırlıkte tekrar kaynatıyorsun

anladım bende altta dedıgın gıbı yapıyordum şimdi senın kı gıbı yapayım. pekı 2-3 saat neden bekletıyorsun?

Arkadaşım hiç bekletmeden yapıyomuş ama çok zor pişer öyle. O yüzden ben ıslatıp yapıyorum. Akşamdan ıslatmayı unutuyorum hep. Ama yetiyo bikaç saat.

benımde tanıdıgım bı kac avukat var evlerıne yard.alıyolar. sende ıkı cocuk ve evın tum işi sende maşallahın var gercekten ornek alınmayacak gıbı degılsın keşke bızde senın gıbı calışkan, saglam olabılsek

Arkadaşım hiç bekletmeden yapıyomuş ama çok zor pişer öyle. O yüzden ben ıslatıp yapıyorum. Akşamdan ıslatmayı unutuyorum hep. Ama yetiyo bikaç saat.
hımm anladım şimdi tamam canım ben genelde akşamdan ıslatırım da ondan şaşırdım cok teşekkur ederım yazdıkların için ılk fırsatta denıcem

benşöyle anladım yenidennn
fasulyeyı once kaynatıyorsun.2-3 saat bekletıp tekrar kaynatıyorsun. sonra etlerle bırlıkte tekrar kaynatıyorsun

Yok... Çok karışık yazmışım
Şöyle deyim,Akşamdan kaynatıp altını kapat. Sabah suyunu süz,dök gitsin,fena gaz yapar
Sonra düdüklünün içine tüm malzemeyi koy kapat. 20 -25 dk pişir

Cnm bit pazarında bir konu aç sonra o konuya satmak istediğin kıyafetlerin resmini çekip ekle altada fiyat ve beden bilgisi yaz. Almak isteyen olursa hesap numarani verirsin onlar ödemeyi yapar sende ürünü kargolarsın
Cok sağol canım bende bu ödeme ve kargo işi nasıl oluyor dşye merak ettim
Dolandırıcılık olabilir yani

Günaydın kızlar herkese
Dinlenmeli ve harcamasız bir gün umut ediyorum
Arabayı yıkattık dün bugun foto cekıp satışa cıkarcaz inşallah

kaç senelik araba ? modeli ne canım? kaça satıyorsunuz? burada yasak mı bılmıyorum da merak ettım bızde arabayı satmayı düşündükte eyyay

Cok sağol canım bende bu ödeme ve kargo işi nasıl oluyor dşye merak ettim
Dolandırıcılık olabilir yani

Aman letgo da satmada..ben öyle bir hata yaptım. Pislik çok. Bir elbise koydum satıldın diye. Meğer başka şey için pazarlık yapıyolarmış. Anlamam iki,üç mesajı aldı
Askıda ki elbiseden nasıl başka manalar çıkarıldığını hala anlamış değilim.

Beth18 cheescake hazirdi cnm a101den almistim.
Denemedim henüz evde.
Yas pasta vs yaptim ama onu denemedim.

Ben kurufasulyeyi akşamdan kaynar suyla ıslatiyorum.
Ertesi sabah o suyu döküp yeni su koyup hasliyorum.
Suyu azaldikca ekleyerek.
Sonra biber,sogan soteliyorum salca koyuyorum(etli yapcaksam ben kemikli et yada kusbasi pisirir koyarim bakliyat icin buzluga hazir suanda da var)
Etleri koyuyorum fasulyesini ekleyip pisiriyorum.

Suyunu azar azar pistikce sicak su seklinde eklerseniz bence daha lezzetli oluyo.

Bugüne yemek yapmam lazım.

Köfte, pilav, piyaz yapim.
Enn pratiginden.
Yayla corbasida yaparim.
Ancak yetisir islerimin arasinda

Bayılıyorum sana:) başkası olsa varya..(muhtemelen bende:)
oturduğu yerden kalkmaz.artis artis dolaşır ..İşim var,param var diye.
Ben calismaya alışmışım boş boş oturamam. Yapı meselesi sanırım evcimen lik falan da var. Hem hazira dağlar dayanmaz ki...Elim kolum tutarken yapayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…