Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bugün benimkinin işlerindeki sıkıntılarını dinledim .dün akşam geldi espoyraz böyle böyle oluyor sence nasıl olur gibilerinden çok önemli konuyla ilgili fikirlerini sordu.la dedim kaldım bi hayırdır bu adam bana fikir soruyor bende ciddi dusunsun ve tüm olasılıkları derledin dedim bu durumda iki secenek var biri şu diğeri bu dedim. Bugünde fikir akımları devam etti. Saat oldu 5 anca ev supurmeye başladım.simdi aradi akşama düğün var dedi. Ben işleri 1saate bitiriyorum yemeğim var bisiler yiyip düğüne sonrada gelip ütü yaparım yarın sabah işbaşı.optum hepinizi

Ben çok sık yazamıyorum sizin gibi .. ama arada yazmak ıstiyorum .. bende bugün temizlik yaptım çamaşır yikadyikadim bornozlarla birlikte küçük mavi bi parça atmisim makinaaya farketmeden krem bornozlar oldu gri çok üzüldüm bugün benden 0 harcama esime ekmek aldırdım bi tane .. onun harcamalarını bilmiyorum kızlar yemek sigara falan ne veriyo bilmediğimden sadece kendi harcamalarimi yaziyorum

Bizde bugün oğlan için alışveriş yaptık. Hiçbir şeyi olmuyor hergeleye,noldu da böyle oldu birden anlamadım. Daha geçen sonbahardı nerdeyse almıştım bir sürü şey,yepyeni kaldı hepsi. Gerçi küçülenleri verecek yer bar,çöp olsaydı üzülürdüm çok.eşim biraz marka takıntılı. Aldığı zaman fiyatına bakmaz. Anlatamıyorum da adama,çocuktur bu kadarı luzumsuz diye..

Oğluşum grip oluyo ya. Buldum nöbetçi eczane aldım ilaçlarını ama yarın gidemez okula heralde
Tavuk suyuna çorba yapayım birde. Limonum bitmiş,üşeniyorumda gidip almaya ama mecbur

Selam hanimlar
Bi ara bende katilmistim ama
Sonra yaz tatili bayram vs derken bosladim
Beni de tekrar araniza alir misiniz
Bu aralar bazi nedenlerden birikim yapamayacagim ama
Sohbetinize ortak olurum
Canım hosgeldin

Canım gecmis olsun
Okuldan kapiyolar
Benimkide hapsuruyo

Benim sipaninda giycek bisi kalmadi resmen
2yazlik 2kislik esofman alti var
2tane swet var kalin olarak
Ne kazak ne bisi hic biri olmuyo
Kursada vericem galiba cumartesi gunleri yani pantolonda alincak gibi gorunuyo
Ben 350-400tl gozden cikardim.
Ekimde hepsini halledicem.

Bende hesabı kendi aldiklarim uzerinden yapiyorum
Esimin sigara parasi
Öglen yemegi
Mazotu vs vs hesap edersem edemem galiba da :)
Aksamlari ekmegimizi suyumuzu extra eksilenleride esime aldiriyorum
Bazen yogurt,süt falan istiyorum.

Yarin sabah kahvaltiya bazlama yapicam .. hamurunu akşamdan yogursam olur mu acaba kızlar mayali hamur ya ekşir mi acaba

tr_lelli bizdede hesap ayrı:)Aynen akşam gelirken bikaç bişey de kitliyotum kendisine:) e ama oda sormasın illa gelirken bişey lazımmı diye..ev bu yani herşey lazım:)
Eczaneci bayan birde bana antivirüs pastil verdi. Salgın zamanı yada anladığın anda ver 6 saat korur dedi. Aldım ama pişman oldum. Benimki hayatta emmez ki onu. Neyse biz kullanıcaz artık.

canım kaç km ve ne kadar bır de hangi şehirde öğrenirsem daha iyi olur canım
ww de seate de gıttık gezdık ama golf gıbı değil tabi
içi dolu aslında leonun baya golfe göre golf daha boştu ve daha pahallıydı
seat ispanyada üretılıyor canım
polo da öyle golf almanya sadece
leon golf a3 bu 3u arasında kararsızız
bugun bı ara qashaqıye de kaydım da eşim onu da katma artık dedı:)
sizinki ne marka

Aynen aynen her aksam sorar benim esimde

eşim hiiiç birikim yapmazdı
arkd para bırıktırnce bı gaza gelmış kızlar
defter yaptı gunluk harcamalarımızı ıkımızde yazacaz
şimdi de ev ve araba alma planı yapıyor
ayy maşallahh cok mutlu oldum
önceden ben hep derdım bakarız der gecıştırırdı
şimdi ben dıyorum
dur ben hesap yapayım bı dıyo:)

Eve döndük
Oğlana banyo yaptırdım. Ben de suratımı temizleyip kremlerimi sürüp yarının hazırlığını yaparım.
Dolapta biraz sarılmış lahana vardı. Yarına onu çıkarayım da gündüzden pişsin. Birazda çorba var.
Bugün harcamalr bayağı fazla oldu ama ne yapalım
60 TL Oray'a buraya giriş ücreti
25 TL öğle yemeği
70 TL akşam yemeği
Kendime 2 adet bileklik aldım 40 TL.
Sabah eşim kahvaltıyı yolda yaparız Dedi. Olmaz dedim evde yaptık. En azından 50 TL cepte
Evdeki küçük şişelere su doldurdum. Suya da para vermedik. O da 10 TL desek.
Harcamadığım kardır dedik artık.

Bugün kış için market alışverişi yaptım.340 TL harcamışım.
5 tane 5 kg'lık yağ
16 küçük kutu salça. (Hem ev yapımı alırdık. Ama bu sene memlekete gidemediğimiz için alamadık. Buzluğumuzda çok dolu bu yüzden büyük salça alamadık. )
23 paket süt (okula götürmek için minik sütlerden aldım)
2 tane 40lı tuvalet kağıdı
5 kg domestos

Bunların haricinde birkaç parçada ev için eksikler vardı onları aldım. Salı günüde halden domatesleri alıp konserveye başlarım

Annemden gelirken 5 kg salça getirdim . Kahvaltılık yapmış tuzsuz ve Güneş'te kurumamış . Zaten konserve şişelerindeydi getirmesi kolay olsun diye bidona boşalttık şimdi onları konserve şişelerine koymam gerekiyor daha önce hiç yapmadım bana yardımcı olacak bulaşık makinasında yapmayı düşünüyorum

Eşim bir ara a3 bakıyordu. 2010 yılıydı. Tv8 de 8. Etap diye Murat isimli bir adam oto üzerine program yapıyordu ve özelden attığınız tüm soruları yanıtlarım diyordu. A3 sormuştu. İçi boş a3 alacağınıza onunla aynı tüm özellikleri taşıyan leon alın yazmıştı. Araba olarak çok benziyor demişti. Ayrıntıları özelden yazayım. Soruyorum şimdi

Aaa hadi ya
2013te a3 kasa değişmiş ama 2013 üstü olcak alırsak da bakalım kısmet

iyi aksamlar bayanlar ben bu gun evdeydim para harcamadim esim bu gun elektirikli soba almak icin disari cikti bi kac yere sormus ama biraz pahaki gelmis ona biz sadece bebegi banyo ettirirken yakicaz evimiz sicak oluyor o yuzden cok pahali bisi istemiyorum 270 lira demisler havalar birden sogudugu icin pek cesit olmadigini ilerde gelecegini soylemisler oyle iste obun disin ufak tefek eksikler vardi esim marketten aldi geldi 50 lira tutmus bu ara cok harcadik bizde o yuzden elimden geldigi kadar dikkat etmeye calisiyorum

Apartmanın aidatı 50 lira idi. 150 TL olmuş 4 ay.
Gelecek ayın hesabını yaptık. Çok para koyamıyoruz kenara.
Eşimşn Hakkı'nı yemeyeyim. Ben ondan çok daha fazla para harcıyorum.
Spor salonuna gidiyorum.
Psikoloğa gidiyorum. ( 4-5 aydır ara verdim ama olsun)
Kılık kıyafet çanta ayakkabı alıyorum.
Kuaföre kozmetiğe veriyorum
İncik boncuk alıyorum.
Kendimi frenlemem lazım. Uzun zaman acil ihtiyaçlar dışında birşey almayacağım artık.
Kenarda şu anda oğlumun gram altınlarından başka hiç birşey yok. Bu durum beni çok rahatsız ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…