Canım hosgeldinSelam hanimlar
Bi ara bende katilmistim ama
Sonra yaz tatili bayram vs derken bosladim
Beni de tekrar araniza alir misiniz
Bu aralar bazi nedenlerden birikim yapamayacagim ama
Sohbetinize ortak olurum
Canım gecmis olsunBizde bugün oğlan için alışveriş yaptık. Hiçbir şeyi olmuyor hergeleye,noldu da böyle oldu birden anlamadım. Daha geçen sonbahardı nerdeyse almıştım bir sürü şey,yepyeni kaldı hepsi. Gerçi küçülenleri verecek yer bar,çöp olsaydı üzülürdüm çok.eşim biraz marka takıntılı. Aldığı zaman fiyatına bakmaz. Anlatamıyorum da adama,çocuktur bu kadarı luzumsuz diye..
Oğluşum grip oluyo ya. Buldum nöbetçi eczane aldım ilaçlarını ama yarın gidemez okula heralde
Tavuk suyuna çorba yapayım birde. Limonum bitmiş,üşeniyorumda gidip almaya ama mecbur
Bende hesabı kendi aldiklarim uzerinden yapiyorumBen çok sık yazamıyorum sizin gibi .. ama arada yazmak ıstiyorum .. bende bugün temizlik yaptım çamaşır yikadyikadim bornozlarla birlikte küçük mavi bi parça atmisim makinaaya farketmeden krem bornozlar oldu gri çok üzüldümbugün benden 0 harcama esime ekmek aldırdım bi tane .. onun harcamalarını bilmiyorum kızlar yemek sigara falan ne veriyo bilmediğimden sadece kendi harcamalarimi yaziyorum
Hava serin gidiyo eksimez yaYarin sabah kahvaltiya bazlama yapicam .. hamurunu akşamdan yogursam olur mu acaba kızlar mayali hamur ya ekşir mi acaba
canım kaç km ve ne kadar bır de hangi şehirde öğrenirsem daha iyi olur canımCanım leon çok güzel araba. Çok sağlam ve güvenli. Sonuçta Alman. Nasıl Bosch ve sinema aynı kalite. Wv gibi bu da. Türkiye distribütörlüğünü doğuş otomatik yapıyor. Arabayı biraz boş satıyorlar baz donanımda. Senin eklediğin donanım fiyatı artıyor.
Öğretmen bir yakınım leon satıyor. 2014 model otomatik, dizel, beyaz. Düşünürseniz fiyat falan alırım. Tel numarasını veririm görüşürsünüz.
Uzun yıllar binmeyi düşünürseniz iyi ama sıfır arabada fiyat kaybı olur. Dediğim arabada temiz.
Bizim arabada sahibinden de satılık. Düşük model alıp borçları azaltmayı düşünüyoruz. Alıcı olur mu bilmem
Aynen aynen her aksam sorar benim esimdetr_lelli bizdede hesap ayrı:)Aynen akşam gelirken bikaç bişey de kitliyotum kendisine:) e ama oda sormasın illa gelirken bişey lazımmı diye..ev bu yani herşey lazım:)
Eczaneci bayan birde bana antivirüs pastil verdi. Salgın zamanı yada anladığın anda ver 6 saat korur dedi. Aldım ama pişman oldum. Benimki hayatta emmez ki onu. Neyse biz kullanıcaz artık.
Hosbuldum canımCanım hosgeldin
Eşim bir ara a3 bakıyordu. 2010 yılıydı. Tv8 de 8. Etap diye Murat isimli bir adam oto üzerine program yapıyordu ve özelden attığınız tüm soruları yanıtlarım diyordu. A3 sormuştu. İçi boş a3 alacağınıza onunla aynı tüm özellikleri taşıyan leon alın yazmıştı. Araba olarak çok benziyor demişti. Ayrıntıları özelden yazayım. Soruyorum şimdicanım kaç km ve ne kadar bır de hangi şehirde öğrenirsem daha iyi olur canım
ww de seate de gıttık gezdık ama golf gıbı değil tabi
içi dolu aslında leonun baya golfe göre golf daha boştu ve daha pahallıydı
seat ispanyada üretılıyor canım
polo da öyle golf almanya sadece
leon golf a3 bu 3u arasında kararsızız
bugun bı ara qashaqıye de kaydım da eşim onu da katma artık dedı:)
sizinki ne marka
Aaa hadi yaEşim bir ara a3 bakıyordu. 2010 yılıydı. Tv8 de 8. Etap diye Murat isimli bir adam oto üzerine program yapıyordu ve özelden attığınız tüm soruları yanıtlarım diyordu. A3 sormuştu. İçi boş a3 alacağınıza onunla aynı tüm özellikleri taşıyan leon alın yazmıştı. Araba olarak çok benziyor demişti. Ayrıntıları özelden yazayım. Soruyorum şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?