Küçük Düşün Büyük Olsun!

Eşim de alıyo geliyo
aralarda hatırlıyo
ben fıstık çekirdek almıştım diyo
tabi kızım da etrafa saçıyo
ben izliyorum

Eşim de alıyo geliyo
aralarda hatırlıyo
ben fıstık çekirdek almıştım diyo
tabi kızım da etrafa saçıyo
ben izliyorum
Çekirdek en sevdikleri zaten.
Evde olmazsa olmaz.
Babalı ogullu çakkidı çakkidi
Sivilce yapiyo ya meret
Fakir eroini bağımlı oluyosun.

Benim de evde durmam icin ya isimin ya da misafirimin olmasi gerekiyor. Yoksa bunalima giriyorum kizlar. Kendimi hemen acik havaya atiyorum. Ne kar, ne yagmur, ne sicak beni durduramiyor. Bebek olunca mecbur durursun diyorlar, saglikli olduktan sonra onu da alistiririm gibime geliyor. Esim de benim gibi, ya o evi cok sevip cikmak istemeyen cinsten olaydı ben ne yapardim? Dusunmesi bile urkutucu
Ama evdeysem de kendimi mesgul edecek bir seyler bulurum

haklısın zula parası acayip rahatlatıyor.. ama bileziğe verilmek üzere birikiyor:)

bende çok sevdim onu portakallı revanisi de güzel :)
Hep nasil ki ya peynir ve tatlı falan diyordum.
3kusurdu dedim en fazla annem yer o herşeyi yer :)
Ama o gün bitti
Şuan canim istedi mesela.
Ama çıkmaya useniyorum.
Revanisini denemedim.
Denemek lazim

Evde olmakdan acayip keyif duyuyorum.

Evde olmak icin doğmuşum resmen.

Rabbim beni ev hanımı olsun diye yaratmış kurban oldugum.

Kahvemi alayimda makinenin dugmesine dokunim bi de kalkmışken 2. Posta çamaşırımda yıkansın.
Sonra oglusum gelir yemeğini hazirlarim.

türümün son örneği olmadığıma sevindim... :) yok canım, inanma sen onlara... bende üç tane var, bırak gezmeye engel olmayı, onlardan dolayı gezecek, bir sürü yer daha ekleniyor... :) eğlensinler, öğrensinler, anılar biriktirelim diye, ekstradan o kadar çok gidilecek, gezilecek yer, yapılacak aktivite çıkıyor ki, yetişemiyoruz... :)

Ben evi çok severim.

Ev özeldir bence.
Bana ait yer özgürlük.

evde olduğum zaman ilgilenecek bir şey mutlaka olur
kahve kitap keyfi en sevdiğim, sakin bir şekilde sporumu tamamlama ya da görüşemeyeceğim arkadaşlarımla uzun telefon görüşmeleri, film izlemek ya da evde uğraşacak, yapılması gereken bir şeyler her zaman oluyor
evde sürekli kalmamak şartı ile evi seviyorum
evde olduğum süre dinlenmeme yetecek kadar olsun fazlası sıkıcı olabilir
mesela bütün bir haftasonunu evde geçirsem psikolojim bozuluyor
hiç birşey yapmasam bile markete ya da yürüyüşe çıkıp biraz hava alma ihtiyacı duyuyorum
evde sürekli kalmak bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…