Sen kabuklu yiyecek diyince esim aksam ceviz yemeye çalıştı sözde hali sagy Allahım yere sıcradıkça kabuklari gozlerim belerdi.
Toplasada oloomm sagy be giriyo meret arasına diye çemkirdim.
Bizim evin en sevilenleridir o kabuklu yemisler.
Olmazsa olmazi.
Yasak dinlemez gerekirse para cezası ödenir yine yenir
Çekirdek en sevdikleri zaten.Eşim de alıyo geliyo
aralarda hatırlıyo
ben fıstık çekirdek almıştım diyo
tabi kızım da etrafa saçıyo
ben izliyorum
Bu hafta özellikle yağmur varmis hemen ev moduna alirim kendimi burnumu bile çıkarmam.
Evde olup yağmur sesi dinlemek kalp ben.
haklısın zula parası acayip rahatlatıyor.. ama bileziğe verilmek üzere birikiyor:)Bankada duran para bana baskasinin gibi geliyor, ama zula cuzdanindaki para benim1000 tl altina duserse de huzursuzlaniyorum. O yuzden o paradan harcarsam hemen yerine koyuyorum, yok 1000 tl uzerine cikarirsam o zaman da ya bankaya, ya altina yatiriyorum. Illa 1000 tl olacak, ne eksik ne fazla. Obsesif miyim neyim
Bimdeki peynir helvası nasil güzelmiş ya.
Hiç yememıştım ama acayip merak ediyordum.
Dışarı cikinca yine alicam hemen.
Bayildim.
Hep nasil ki ya peynir ve tatlı falan diyordum.bende çok sevdim onu portakallı revanisi de güzel :)
Benim de evde durmam icin ya isimin ya da misafirimin olmasi gerekiyor. Yoksa bunalima giriyorum kizlar. Kendimi hemen acik havaya atiyorum. Ne kar, ne yagmur, ne sicak beni durduramiyor. Bebek olunca mecbur durursun diyorlar, saglikli olduktan sonra onu da alistiririm gibime geliyor. Esim de benim gibi, ya o evi cok sevip cikmak istemeyen cinsten olaydı ben ne yapardim? Dusunmesi bile urkutucu
Ama evdeysem de kendimi mesgul edecek bir seyler bulurum
Oooo daha bisürü 3lü 5li 20li 30lu senelere kuzumkızlar bugün bizim evliliğimizin 2 yılı bitti :) evlilik yıldönümümüz.. ne çabuk geçmiş yaa..
Evde olmakdan acayip keyif duyuyorum.
Evde olmak icin doğmuşum resmen.
Rabbim beni ev hanımı olsun diye yaratmış kurban oldugum.
Kahvemi alayimda makinenin dugmesine dokunim bi de kalkmışken 2. Posta çamaşırımda yıkansın.
Sonra oglusum gelir yemeğini hazirlarim.
teşekkür ederim canım.. hepimizinn inşallahhhhOooo daha bisürü 3lü 5li 20li 30lu senelere kuzum
geçen gün gördüm.. revani .. bayadır bime gitmemiştim.. alsammı almasasmı karasız kaldım.. güzelse denemeye değer.. alıp deneyelim>)bende çok sevdim onu portakallı revanisi de güzel :)
nice 2-5-15-30-40 lı senelere inşş:)kızlar bugün bizim evliliğimizin 2 yılı bitti :) evlilik yıldönümümüz.. ne çabuk geçmiş yaa..
evimi bende çok seviyorum..Ben evi çok severim.
Ev özeldir bence.
Bana ait yer özgürlük.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?