- 20 Eylül 2017
- 13.876
- 56.780
- 598
kızlar bugün bizim evliliğimizin 2 yılı bitti :) evlilik yıldönümümüz.. ne çabuk geçmiş yaa..
kızlar bugün bizim evliliğimizin 2 yılı bitti :) evlilik yıldönümümüz.. ne çabuk geçmiş yaa..
Bizimde dün evlilik yıldönümüydü, 1 yılımız geride kaldı.
Hayırlı mutlu uzun nice senelere
çok sağol canım.. rabbim herkese nice seneler nasip etsin..zelalke mutlu seneleriniz olsun canım sağlıkla sıhhatle geçireceğiniz
amiiinnnn hepimize inşallahhh...nice 2-5-15-30-40 lı senelere inşş:)
çokk teşekkürler canım....
nice mutlu uzun yıllarınız olsun
yaa ne güzel nice musmutlu seneleriniz olsun beraber..Bizimde dün evlilik yıldönümüydü, 1 yılımız geride kaldı.
teşekkürler canım..Kızlar merhaba
Kaç gündür yazıcam yazıcam ama maşallah sayfalar öyle çabuk ilerliyor ki yetişemiyorum
Sabah kızımı parka götürdüm dönüşte Markete uğradık eşimin multinet kartına el koymuştum ondan 14 liralık alışveriş yaptık..
Eve gelince de internetten kızıma 160 liraya oyun çadırı aldım.. Kızımın kumbarasından ödedik parasını da bakalım inşallah güzel güzel oynar
zelalke Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Sizinde evlilik yıldönümüz kutlu olsun.. nice güzel seneleriniz olsun..Bizimde dün evlilik yıldönümüydü, 1 yılımız geride kaldı.
Kızlar merhaba
Kaç gündür yazıcam yazıcam ama maşallah sayfalar öyle çabuk ilerliyor ki yetişemiyorum
Sabah kızımı parka götürdüm dönüşte Markete uğradık eşimin multinet kartına el koymuştum ondan 14 liralık alışveriş yaptık..
Eve gelince de internetten kızıma 160 liraya oyun çadırı aldım.. Kızımın kumbarasından ödedik parasını da bakalım inşallah güzel güzel oynar
zelalke Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
Hoşbuldum canim.
Kızlar bu hafta yemek listenizde neler var
Biraz fikir alayım
Bugün pilav karnıyarık yapacağım
yarına kalırsa salı gününü de atlatmış olurum
çarşamba tavuk makarna
perşembe yeşil mercimek yemeği
cuma köfte
haftasonu doğumgününe davetliyiz
İnstagramda bir sayfa indirim yapmıştı hafta sonuna özel ordan sipariş verdim bugün de ödemesini yaptım... 1 hafta sonra kargoya veririz dediler.. istersen ismini özelden atabilirimÇadırı nerden aldın.
İnstagramda bir sayfa indirim yapmıştı hafta sonuna özel ordan sipariş verdim bugün de ödemesini yaptım... 1 hafta sonra kargoya veririz dediler.. istersen ismini özelden atabilirim
memnun kalırız inşallah resimleri fln güzel ama..
Nice Mutlu Sağlıklı Yıllara inşallah.kızlar bugün bizim evliliğimizin 2 yılı bitti :) evlilik yıldönümümüz.. ne çabuk geçmiş yaa..
Ömür Boyu Mutluluklar Sizinle Olsun İnşallah.Bizimde dün evlilik yıldönümüydü, 1 yılımız geride kaldı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?