Küçük Düşün Büyük Olsun!

pazara gittim geldim
1 kg domates 2.5tl
1 kg salatalık 1.75tl
kıvırcık 2 tl
2 kilo patates 2 tl

toplamda 8.25tl ödedim
hemen telefondaki bütçe programıma yazdım
pazarda fiyatlar yükselmeye başlamış soğuklar gelince ne olacak bakalım

Kızlar merhaba

Kaç gündür yazıcam yazıcam ama maşallah sayfalar öyle çabuk ilerliyor ki yetişemiyorum

Sabah kızımı parka götürdüm dönüşte Markete uğradık eşimin multinet kartına el koymuştum ondan 14 liralık alışveriş yaptık..

Eve gelince de internetten kızıma 160 liraya oyun çadırı aldım.. Kızımın kumbarasından ödedik parasını da bakalım inşallah güzel güzel oynar

zelalke Evlilik yıldönümünüz kutlu olsun

nice mutlu uzun yıllarınız olsun

Bizimde dün evlilik yıldönümüydü, 1 yılımız geride kaldı.
Hayırlı mutlu uzun nice senelere
yaa ne güzel nice musmutlu seneleriniz olsun beraber..

teşekkürler canım..

Haftasonu eşim burada yakın bir otelde yer ayırtmış, şahane bir otel, minik ikramlar, özel bir oda, göl kenarında yemek, kahvaltı, bol yeşillik, ağaçlar.. Çok güzeldi, tekrar mutlaka gideceğiz. Fiyatını bilmiyorum, ama eşim çok yüksek değil dedi.
Çok iyi geldi, arada insan kendine vakit ayırmalı ödüllendirmeli.
Ben fotograf albümü yaptım, zippo çakmak aldım eşim swarovski kolye küpe almış,kocaman çiçek almış, bol masraflı, bol sohbetli, bol aşklı, dolu dolu bir haftasonuydu.
Bu arada doğum günümde yakın, ama onda büyük bişey yapmamasını rica ettim. Artık birikim yapmak istiyorum.

Selamlar. Geçmişi çok okuyamadım kotam çok az.
Tr lelli hoşgeldin.

25 inden sonra aktif olabilirim.

zelalke geçen kilodan konuşmuştuk.
Dün tartıldım 49 olmuşum. Kadınlar kulübünün kilo alma kısmında pkumuştum.cici bebeli bir tarif onu denemiştim. Çok da istikrarla yapmadım 2 3 günde bir yedim işe yaramış.
Almak istersen dene sende de işe yarar belki

Çadırı nerden aldın.

Selamlar.
Dün müze gezdik. 60 lira müze giriş bileti aldım. Çıkışta hamburgerciye gittik. Arkadaş ödedi.

Kızım biraz hasta bugün, çok hasta değil de nezle. Burnu akıp duruyor yavrumun. Gece zor uyudu.

Şimdilik evdeyim. Ütü var yapılacak ama akşam bir makine daha yıkayıp yarın toptan ütüleyim diyorum.

Canım siyah üzüm istedi. Pazarlarda var mı acaba? Gidip baksam.

Perşembe lazer randevusu aldım. Cumartesi evimde temizlik olacak. Pazar da sabah kahvaltıya yan komşularımı davet ettim.

Hoşbuldum canim.

Hoşgeldin. Hapis hayatı yaramış erkenden ev işlerin halletmişsin. Özledik seni.

Kızlar bu hafta yemek listenizde neler var
Biraz fikir alayım

Bugün pilav karnıyarık yapacağım
yarına kalırsa salı gününü de atlatmış olurum
çarşamba tavuk makarna
perşembe yeşil mercimek yemeği
cuma köfte
haftasonu doğumgününe davetliyiz

Bende de karnıyarıkla bulgur pilavı var akşama. Bir de kıymalı şehriye çorbası yapacağım. Hafta olarak bilemiyorum ama. Eşim bana akşamları yemek yapma dedi artık. Hafta sonu epey yedik.

Çadırı nerden aldın.
İnstagramda bir sayfa indirim yapmıştı hafta sonuna özel ordan sipariş verdim bugün de ödemesini yaptım... 1 hafta sonra kargoya veririz dediler.. istersen ismini özelden atabilirim

memnun kalırız inşallah resimleri fln güzel ama..

elenaferrante tabisi
Ev hayatıda mahpusluk ya :) (bana göre değil tabiki) alışığım.

Hafta sonu disarda olmak yordu beni.
Hele ki avm de arkamdaki ayşe bacım ve yan masadaki ahmet amcayla dipdibe yemek yemeler falan olaydi.

Helede ellerine bir kahve alıp saatlerce masada saksı gibi oturan tiplerde hic bi zaman anlayamayacagim.

Nasil yemek yedik nasil kaçacağımı bilemedim
Ne yedim onuda bilemedim:)

Bu çılgın haftasonları bu kalabalığın dotdoteligin adi ne oluyo yaw elitlik falan miydi ki ?
Yok yok sıyrıklık olsa gerek.

Haftasonu avm out
Hafta ici avm in.

Hayırlı günler olsun kizlar bu deterjanlar kullananlar var mi acaba baya uygun geldide fnish i alamadım iyiyse bari bunu alayim

Çok iyi olur.
bende bakıyım sizede zahmet olmazsa.

Bende evde oturmayı seviyorum evde oluyum temizlik yapayım yemek yapayım ayaklarımı uzatıp dinleneyim hep o kafadayim mecburi olmasam AVM ye falan gitme yani pazar günlerini iple çekiyorum evde eşimle vakit gecirmekte ayrı keyf veriyor bana o kalabalık ortamlar bana göre değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…