Küçük Düşün Büyük Olsun!

Hayırlı günler olsun kizlar bu deterjanlar kullananlar var mi acaba baya uygun geldide fnish i alamadım iyiyse bari bunu alayim
Eki Görüntüle 2058871
canım annemde bundan var yıkamasından gayet memnun ve bende baktım pırıl pırıl çıkartıyor onun makınesı bosh.makineden makineye değişir mi onu bilmiyorum ama sanmam. ucuzsa al bence ne kadarmış? ben tablet fairy kullanıyorum gayet memnunum

Normalde 20 TL imiş 10 TL ye düşmüş bı alıp deneyim çok teşekkür ederim bende bı ara fairy alıyordu pahalı geldi bide bunu denicem bakalim iyidir insallah

Normalde 20 TL imiş 10 TL ye düşmüş bı alıp deneyim çok teşekkür ederim bende bı ara fairy alıyordu pahalı geldi bide bunu denicem bakalim iyidir insallah
nerde bu fiyata peki bizlerde alalım.fairy evet bıraz pahalı ama ınternetten falan alıyorum bende. bi de bizim evde en fazla haftada 2 kere çalışıyor. sıvısını çok mu kullanırım acaba dıye almaktan çekinmiştim hep.bol detrjan kullanma hastalığım var niyeyse.

@Beyazpapatyammm canim bende finish kullanan tayfadanim.
Ama prilde iyi marka sonuçta bence dene.
Zaten likit kullananlar bilir farkı likit kesinlikle daha guzel.
Hem yikama olarak hem çizilme acisindan gayet iyi.

Aslında cok bereketli.
Toz daha çabuk bitiyordu bizde jel daha uzun gidiyor.

@Beyazpapatyammm canim bende finish kullanan tayfadanim.
Ama prilde iyi marka sonuçta bence dene.
Zaten likit kullananlar bilir farkı likit kesinlikle daha guzel.
Hem yikama olarak hem çizilme acisindan gayet iyi.
Çok teşekkür ederim alacağım yarın gidip fazla pahalı değil sonuçta çok bı kybim olmaz 50 yıkama yazıyor üzerinde fnish i alsam iyi olacaktı ama olsun bunu alayim

İstanbul'dayım ben seyhanlar markette indirimde bilmiyorum İstanbul'da yapan alabilirsin üzerinde ne yazıyorsa ona göre kullanacağım bakalim

Bu ara zaten deterjanlara yağ cozlere cam sillere kafayı taktım hoş ebede çok kafayı taktım sürekli elimde çamaşırını ile geziyor nereyi temizlerikm diye

toz derken benım fairy tablet olanında. yanı likit mı daha bereketlı dıyorsun. çamaşırda likit denedim çarçabuk bitti ama toza döndüm sonra
Çamaşırda ben toz kullanıyorum.
Likit çamaşırda bana dayanmaz.
Bulaşık mak. Likit kullaniyorum.
Tablet kullanmadım ya onu bilemedim.

Benimde evde yapilacak cok isim var
Once yemegi yapiyimda

ruya kampanya bitmis 190 tl diyor yahu kismet degilmis

Geçen haftasonu yaptılar kampanya ve bu hafta sonu da yaptı.. ya da 1 er hafta arayla da olabilir.. Beğendiysen Takip et istersen mutlaka kampanya yapacaktır eminim..

Vay vay menülerin ne kadar zengin misafirin olasım geldi

Olumsuz canım. O yüzden yazmak istemedim.
Keyfim hiç yok. Kara kara düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
Hayırlısı olsun hiç canını sıkma. Benim eşim geçen ay bir işe girdi güya çok güzel olacaktı çok ısrar ettiler gel bizimle çalış diye. Meğerse çok problemli bir yermiş zor kaçtı. Şimdi daha iyi bir iş buldu tamamen süpriz. Senin de önüne güzel fırsatlar çıkar eminim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…