- 26 Mayıs 2016
- 3.835
- 8.113
- 158
canım annemde bundan var yıkamasından gayet memnun ve bende baktım pırıl pırıl çıkartıyor onun makınesı bosh.makineden makineye değişir mi onu bilmiyorum ama sanmam. ucuzsa al bence ne kadarmış? ben tablet fairy kullanıyorum gayet memnunumHayırlı günler olsun kizlar bu deterjanlar kullananlar var mi acaba baya uygun geldide fnish i alamadım iyiyse bari bunu alayim
Eki Görüntüle 2058871
Normalde 20 TL imiş 10 TL ye düşmüş bı alıp deneyim çok teşekkür ederim bende bı ara fairy alıyordu pahalı geldi bide bunu denicem bakalim iyidir insallahcanım annemde bundan var yıkamasından gayet memnun ve bende baktım pırıl pırıl çıkartıyor onun makınesı bosh.makineden makineye değişir mi onu bilmiyorum ama sanmam. ucuzsa al bence ne kadarmış? ben tablet fairy kullanıyorum gayet memnunum
nerde bu fiyata peki bizlerde alalım.fairy evet bıraz pahalı ama ınternetten falan alıyorum bende. bi de bizim evde en fazla haftada 2 kere çalışıyor. sıvısını çok mu kullanırım acaba dıye almaktan çekinmiştim hep.bol detrjan kullanma hastalığım var niyeyse.Normalde 20 TL imiş 10 TL ye düşmüş bı alıp deneyim çok teşekkür ederim bende bı ara fairy alıyordu pahalı geldi bide bunu denicem bakalim iyidir insallah
Aslında cok bereketli.nerde bu fiyata peki bizlerde alalım.fairy evet bıraz pahalı ama ınternetten falan alıyorum bende. bi de bizim evde en fazla haftada 2 kere çalışıyor. sıvısını çok mu kullanırım acaba dıye almaktan çekinmiştim hep.bol detrjan kullanma hastalığım var niyeyse.
Çok teşekkür ederim alacağım yarın gidip fazla pahalı değil sonuçta çok bı kybim olmaz 50 yıkama yazıyor üzerinde fnish i alsam iyi olacaktı ama olsun bunu alayim@Beyazpapatyammm canim bende finish kullanan tayfadanim.
Ama prilde iyi marka sonuçta bence dene.
Zaten likit kullananlar bilir farkı likit kesinlikle daha guzel.
Hem yikama olarak hem çizilme acisindan gayet iyi.
İstanbul'dayım ben seyhanlar markette indirimde bilmiyorum İstanbul'da yapan alabilirsin üzerinde ne yazıyorsa ona göre kullanacağım bakalimnerde bu fiyata peki bizlerde alalım.fairy evet bıraz pahalı ama ınternetten falan alıyorum bende. bi de bizim evde en fazla haftada 2 kere çalışıyor. sıvısını çok mu kullanırım acaba dıye almaktan çekinmiştim hep.bol detrjan kullanma hastalığım var niyeyse.
toz derken benım fairy tablet olanında. yanı likit mı daha bereketlı dıyorsun. çamaşırda likit denedim çarçabuk bitti amaAslında cok bereketli.
Toz daha çabuk bitiyordu bizde jel daha uzun gidiyor.
Çamaşırda ben toz kullanıyorum.toz derken benım fairy tablet olanında. yanı likit mı daha bereketlı dıyorsun. çamaşırda likit denedim çarçabuk bitti amatoza döndüm sonra
Bu ara tum gun evde temizlesem banada temiz gelmiyorBu ara zaten deterjanlara yağ cozlere cam sillere kafayı taktım hoş ebede çok kafayı taktım sürekli elimde çamaşırını ile geziyor nereyi temizlerikm diye
Aynen elimde bezle geziyorum sürekli ama hoşuma da gidiyor piril pril oluyor ya mutlu oluyorumBu ara tum gun evde temizlesem banada temiz gelmiyor
InsAllah havalardan falandir :)
Benimde evde yapilacak cok isim var
Once yemegi yapiyimda
ruya kampanya bitmis 190 tl diyor yahu kismet degilmis
ben de evdeyken sürekli bir yerleri temizleme ihtiyacı duyuyorum, her yer mis gibi olsun istiyorumAynen elimde bezle geziyorum sürekli ama hoşuma da gidiyor piril pril oluyor ya mutlu oluyorum
Olumsuz canım. O yüzden yazmak istemedim.The Black is gorusmen nasil gecti canim?
Aynen öyle biz kadınlar hep böyleyim zaten vallahi calisanida çalışmaya oda bunu yapıyorben de evdeyken sürekli bir yerleri temizleme ihtiyacı duyuyorum, her yer mis gibi olsun istiyorum
sanki evde kalınca mutlaka temizlik yapılmalıymış gibi oluyor
Vay vay menülerin ne kadar zengin misafirin olasım geldiBu aksam etli mantar sote, domates corbasi ve sebzeli bulgur.
Sali etli nohut ve pirinc pilavi.
Carsamba ezogelin corba, hamsi bugulama.
Persembe k.valideme gideriz.
Cuma tas kebabi, bulgur pilavi.
Cumartesi patlican musakka, makarna salatasi.
Pazar anneme gitmezsek hindi sote, dugun corbasi, z.yagli biber dolmasi.
Hayırlısı olsun hiç canını sıkma. Benim eşim geçen ay bir işe girdi güya çok güzel olacaktı çok ısrar ettiler gel bizimle çalış diye. Meğerse çok problemli bir yermiş zor kaçtı. Şimdi daha iyi bir iş buldu tamamen süpriz. Senin de önüne güzel fırsatlar çıkar eminim.Olumsuz canım. O yüzden yazmak istemedim.
Keyfim hiç yok. Kara kara düşünüyorum. Hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?