- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Bende berk demlik kullandım son 2 yıldır 1000 kilo alıp kullanıyorum daha çok gidiyor toz bize.Ben poset cay kullaniyorum hem ziyan etmiyoruz hemde tadini sevdik hem de kalani ne kdr gidecek biliyorum.
Dün baktım lipton 48 lisi 10 tl demliğe 2 poşet atsam günde 2 kere demleniyor 12 gün gider Öyle olunca miktar artıyo ve pahalıya geliyoBende berk demlik kullandım son 2 yıldır 1000 kilo alıp kullanıyorum daha çok gidiyor toz bize.
Bende denemek istiyorum aslında 2 kişi için kaç poşet atmak lazım acaba ben kullanmadım hiç
Bende berk demlik kullandım son 2 yıldır 1000 kilo alıp kullanıyorum daha çok gidiyor toz bize.
Bende berk demlik kullandım son 2 yıldır 1000 kilo alıp kullanıyorum daha çok gidiyor toz bize.
Doğadanın paketinde kaç adet var acaba ve fiyat ne. Dün bimde lipton 48 li 9.95 tiBiz ilk bir ay kocaman caydanligi defalarca doktuk.
En son bu boyle olmayacak dedik kucuk caydanlik aldik. Kahvaltida 1 tane aksam cayinda 2/3tane atiyoruz bir parmak bossa 2 agzina kadar doluysa 3
Altinbas caykur kullaniyorum bulamazsam dogadan ilk hasat veya yesil paketi.
Hatta ustunde once su koyun sonra cayi atin yaziyordu oyle denedik ve sevdik.
Artik hep oyle demliyoruz.
Doğadanın paketinde kaç adet var acaba ve fiyat ne. Dün bimde lipton 48 li 9.95 ti
kizlar toz çay için demlik posetleri varmiş, ucuza geliyorsa öyle de yapabilirsiniz. Ama nerede satiliyor bilmiyorum.Yani kuru cayi demlik posetine doldurup demliyorsunuz ve temizlerken de kolay oluyormuş.
Doğadan ucuzmuş sanki yaDogadan 48 liyi 3 Tl ye almistim.
Caykur siyah pakette ne kdr var bilmiyorum ama 9 tl ye aliyorum. Bimde sali gunu 9,5 tl.
Genelde aktuellerden aliyorum denkte geliyor hep.
Birde kucuk bir bakkal kesfettim orda cok ucuza bulabiliyorum.
Banada poşet çay pahalı geliyo gerçekten 1.5 ay önce A101 den 1 kilo çay almıştım yaklaşık yarısını kullandık şimdi poşet alsam hızlı gidecek sürekli almak gerekecek gibime geldidemlik poşet çaylar çok pratik ama gramaj olarak çok az e fiyatı da çok olunca pahalıya geliyor
en az 3 poşet kullanmak gerekiyor çabuk bitiyor o yüzden sevmesem de toz çay kullanıyorum
migrosun kendi markasının 100lü demlik poşet çayı var 7 lira civarı ondan bulunduruyorum evde sadece kendime demleyeceksem kullanıyorum doğadan üretiyor orta halli çok kaliteli sayılmaz tabi
o poşetlerden bim getirmişti hem de kutusu 1 liraya o zaman almıştım sonra hiç gelmedi
çeşitli alışveriş sitelerinde var sanırım belki aktarlarda olabilir
Banada poşet çay pahalı geliyo gerçekten 1.5 ay önce A101 den 1 kilo çay almıştım yaklaşık yarısını kullandık şimdi poşet alsam hızlı gidecek sürekli almak gerekecek gibime geldi
Banka kasası kiralayabilirsin böylece her yenisini eklemeye gittiğinde diğerlerini de görebilirsin :) ben öyle yapıyorum şahsen.Kizlar ben ve diger kuzenler, buyukler fiziki altinlarimizi babannemin evindeki kasada sakliyorduk. Gecen hafta mahallede bir kac hirsizlik vakasi olmus. Babannem de huzursuz, alin emanetlerinizi gece uykularim kaciyor diyor.
Bir kac ceyrek disinda, altinlarimi bankanin altin gununde goturup, kulce altin degerini hesaplatip, altin hesabima aktarmaya karar verdim. Hayirlisi bakalim. Ben sari kizlarimi seviyordum yaa, bankadaki altin hesabi asla sari kizlarin yerini tutmuyor
Günaydın Kızlar bugün test günüm rica etsem dua eder misiniz bana ?çok umutsuzum gerçi ama ufak ta olsa bi yanım ya olur sa diye de düşünüyor herkese az harcamalı bol gülmeli günler olsun
Lütfen icini bozma duaların seninle.Günaydın Kızlar bugün test günüm rica etsem dua eder misiniz bana ?çok umutsuzum gerçi ama ufak ta olsa bi yanım ya olur sa diye de düşünüyor herkese az harcamalı bol gülmeli günler olsun
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin canım..Rabbim gönlüne göre versin inş..Günaydın Kızlar bugün test günüm rica etsem dua eder misiniz bana ?çok umutsuzum gerçi ama ufak ta olsa bi yanım ya olur sa diye de düşünüyor herkese az harcamalı bol gülmeli günler olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?