Küçük Düşün Büyük Olsun!

Bende berk demlik kullandım son 2 yıldır 1000 kilo alıp kullanıyorum daha çok gidiyor toz bize.
Dün baktım lipton 48 lisi 10 tl demliğe 2 poşet atsam günde 2 kere demleniyor 12 gün gider Öyle olunca miktar artıyo ve pahalıya geliyo

Bende denemek istiyorum aslında 2 kişi için kaç poşet atmak lazım acaba ben kullanmadım hiç

Biz ilk bir ay kocaman caydanligi defalarca doktuk.
En son bu boyle olmayacak dedik kucuk caydanlik aldik. Kahvaltida 1 tane aksam cayinda 2/3tane atiyoruz bir parmak bossa 2 agzina kadar doluysa 3
Altinbas caykur kullaniyorum bulamazsam dogadan ilk hasat veya yesil paketi.
Hatta ustunde once su koyun sonra cayi atin yaziyordu oyle denedik ve sevdik.
Artik hep oyle demliyoruz.

Bende berk demlik kullandım son 2 yıldır 1000 kilo alıp kullanıyorum daha çok gidiyor toz bize.

Biz caykur altinbasi sevdik yada dogadan ilk hasat seviyoruz. Esimde ozellikle onu isteyince ben ozellikle onu arayip buluyorum. Lipton aldik dolap bekliyor misafire tek tek karistirip bitirecegim hic sevmedik

Biz caykur altinbasi sevdik yada dogadan ilk hasat seviyoruz. Esimde ozellikle onu isteyince ben ozellikle onu arayip buluyorum.

Doğadanın paketinde kaç adet var acaba ve fiyat ne. Dün bimde lipton 48 li 9.95 ti

Doğadanın paketinde kaç adet var acaba ve fiyat ne. Dün bimde lipton 48 li 9.95 ti

Dogadan 48 liyi 3 Tl ye almistim.
Caykur siyah pakette ne kdr var bilmiyorum ama 9 tl ye aliyorum. Bimde sali gunu 9,5 tl.
Genelde aktuellerden aliyorum denkte geliyor hep.
Birde kucuk bir bakkal kesfettim orda cok ucuza bulabiliyorum.

kizlar toz çay için demlik posetleri varmiş, ucuza geliyorsa öyle de yapabilirsiniz. Ama nerede satiliyor bilmiyorum.Yani kuru cayi demlik posetine doldurup demliyorsunuz ve temizlerken de kolay oluyormuş.

demlik poşet çaylar çok pratik ama gramaj olarak çok az e fiyatı da çok olunca pahalıya geliyor
en az 3 poşet kullanmak gerekiyor çabuk bitiyor o yüzden sevmesem de toz çay kullanıyorum

migrosun kendi markasının 100lü demlik poşet çayı var 7 lira civarı ondan bulunduruyorum evde sadece kendime demleyeceksem kullanıyorum doğadan üretiyor orta halli çok kaliteli sayılmaz tabi

kizlar toz çay için demlik posetleri varmiş, ucuza geliyorsa öyle de yapabilirsiniz. Ama nerede satiliyor bilmiyorum.Yani kuru cayi demlik posetine doldurup demliyorsunuz ve temizlerken de kolay oluyormuş.

o poşetlerden bim getirmişti hem de kutusu 1 liraya o zaman almıştım sonra hiç gelmedi
çeşitli alışveriş sitelerinde var sanırım belki aktarlarda olabilir

Dogadan 48 liyi 3 Tl ye almistim.
Caykur siyah pakette ne kdr var bilmiyorum ama 9 tl ye aliyorum. Bimde sali gunu 9,5 tl.
Genelde aktuellerden aliyorum denkte geliyor hep.
Birde kucuk bir bakkal kesfettim orda cok ucuza bulabiliyorum.
Doğadan ucuzmuş sanki ya

Banada poşet çay pahalı geliyo gerçekten 1.5 ay önce A101 den 1 kilo çay almıştım yaklaşık yarısını kullandık şimdi poşet alsam hızlı gidecek sürekli almak gerekecek gibime geldi

Banada poşet çay pahalı geliyo gerçekten 1.5 ay önce A101 den 1 kilo çay almıştım yaklaşık yarısını kullandık şimdi poşet alsam hızlı gidecek sürekli almak gerekecek gibime geldi

Siz bilirsiniz biz lezzeti sevdigimiz ve cay icmeyi sevdigimiz icin aliyoruz demleme alsam her defasinda tutturma garantim yok o yuzden boyle devam ederim herhalde ben mutfaktan kismayi pek sevmiyorum mutfaktaki tek tasarrufum ziyan etmemek amaci ile olur.
Dogadan aktuel urunlere gelirse deneyebilirsiniz

Banka kasası kiralayabilirsin böylece her yenisini eklemeye gittiğinde diğerlerini de görebilirsin :) ben öyle yapıyorum şahsen.

Günaydın Kızlar bugün test günüm rica etsem dua eder misiniz bana ?çok umutsuzum gerçi ama ufak ta olsa bi yanım ya olur sa diye de düşünüyor herkese az harcamalı bol gülmeli günler olsun
Lütfen icini bozma duaların seninle.
Mübarek gün olacak insAllah.

Çay konusunda çayları karistirdigimdan beri daha bereketli.
Epey gidiyor
Ben zula icin 1 çaykur (sari paket)
1 de lipton paket çay istiyorum.
Berk ve çaykur tomurcuguda bunların icin e karıştırıp kaçak çay ekliyorum.
Azar azar karıştırıp kullaniyorum.

Kucuk minnak demligim var benim (ben çay pek sevmem) onunla demiyorum hic ziyan olmuyor esim sever icer.
Kisin ıhlamur, bitki çaylarına ağırlık veriyoruz.
Kahve iciyoruz.

Günaydınn.
Herkes işine okula gittiğine göre gün başlasın bakalim.
Yataklar kapatılıp odalar havalandirildi.
Mutfağım kaldi toplanacak ve yemeğim yok.

Sabah haberlerine bakım azcik.

Günaydın Kızlar bugün test günüm rica etsem dua eder misiniz bana ?çok umutsuzum gerçi ama ufak ta olsa bi yanım ya olur sa diye de düşünüyor herkese az harcamalı bol gülmeli günler olsun
Rabbim bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine dualarımızı kabul etsin canım..Rabbim gönlüne göre versin inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…