Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde üzerine bir rehavet çöktü.
Tövbe estağfurullah.
Koltuğa yapıştım sanki.

Oğlumun ingilizce sınavı var o çalışıyor.
Esimde 19.30 gibi geliyor iş aliyor aksam.

Kalkim bir yerleri yerleştirim bari.
Böyle keyif yapması güzelde bi silkelenmek lazim.

81tl doğalgaz gelmiş açılışı yaptim bakalim artik kacyuzler öderiz.

2 peteğim yanıyor epeydir kapatmıyorum sabah aksam.

Selam kızlar
Doğalgaz faturası geldi 20 TL gelmiş

Bu arada dün pril Gold jel almıştım cokkk beğendim çok güzel yikamis
Artık kullanırım gerçi biminki var evde 30 tane falan iki tane de pril aldım epeyyy gider bunlar bana çünkü çok makina çalıştırmiyorum elimde yıkayıp çıkıyorum az bulaşık oluyor

Çaykur 25tl idi geçen gün bana pahali geldi.
Indirim bekliyorum bende
1 tanede yağ bulsam indirimden de atsam kenara iyi oluyor.
caykurda uçtu yahu en fazla indirim 23 TL falan olur galiba
Yağda bı yerde indirimde gördüm 29 TL idi biryag düşünün yani indirimde bide ben bu sefer biminki ni aldım biryag vardı dün bitti bunu açıp yerine bende alicam bı tane

Bende sole aldim acicam yani evdeki az kaldi yerine biryag alsam koysam dedim ama bende 29-31 oyle gordum hep.
25lerde falan yakalamak hayal oldu galiba.

Ayrıca yılbaşından sonra iğneden ipliğe yine zam gelecek
Aman beegg.

Merhaba hanımlar
a101den kendime şemsiye aldım elimdeki kırılmıştı iyi oldu 20 tl
hakmardan tahin pekmez meyvesuyu aldım 12.60 tl
bir de ekmek aldım 1.75
toplamda 35 lira harcamışım bile

çaylara zam geldi maalesef çoğu çay 25,27,hatta 30 civarı artık

Bende sole aldim acicam yani evdeki az kaldi yerine biryag alsam koysam dedim ama bende 29-31 oyle gordum hep.
25lerde falan yakalamak hayal oldu galiba.

Ayrıca yılbaşından sonra iğneden ipliğe yine zam gelecek
Aman beegg.
Aynen öyle süt ürünleri falan ucmus zaten karın tokluğuna çalışıyoruz kışında daha zor ya faturalar falan insanın belini bukuyor

Yağ benimde almam lazım.
3 kilo fln kaldı. Sole alıyorum hep.
Biryağ ve diğrr yağlar daha kalitelidir sanırım ama sole bir ara 23 tl di o zaman almıştım
Çaykur kullanmadımda altıbaş mı neydi adı siyah paket o çok güzel.
Bende geçen hafta lipton aldım 700 gram 15 tl ye uygundu aldığım yer o dediğim öayda demlik poşet 9 tl di.

Canım guzelmi semsiyeler
Nette cok modellerini anlayamadim.

Aynen öyle süt ürünleri falan ucmus zaten karın tokluğuna çalışıyoruz kışında daha zor ya faturalar falan insanın belini bukuyor
Süt ürünleri gerçekten çok pahallı. Her hafta 3 kutu süt gidiyor 3.75 sütaş pınar.
Geçen hafta sek aldım 3.25 ten

Canım guzelmi semsiyeler
Nette cok modellerini anlayamadim.
canım markası rainwalker 20 liraya çok kaliteli değil ama iyi bence
ben geçen sene 70 liraya almıştım kullandığım şemsiyeyi 1 senesi dolmadan kırıldı daha o kadar para vermem
koyu renk aldım ben kırmızı, sarı, kedili, pötikareli, lacivert filan vardı 2 a101 gezdim az kalmıştı

Süt ürünleri gerçekten çok pahallı. Her hafta 3 kutu süt gidiyor 3.75 sütaş pınar.
Geçen hafta sek aldım 3.25 ten
Aynen öyle bizim köyde sut topluyorlar litresini 1 TL den alıyorlar bize gelene kadar 4 TL yı buluyor bu kadar fark olması abes yani
Tereyağ desen bazı markaların kilosu 40 TL yı buldu al alabiliyorsan

DenizGeldi sabır diliyorum devri daim olsun
Çok zor bir durum ama siz bir annesiniz ve eminimki güçlü birisiniz Ve deniz için çok daha güçlü olmalısınız

Bende geçenlerde yudum yağ aldım Metro marketten 28.90 dı galiba hatta bir tane daha mı alsam dedim
Bu hafta sonu gidersek alabilirim bir tane daha
Benim de çay almam lazım cidden çok pahalılaşmış her şey
Alım gücümüz çok düştü asgari ücret ile geçinenler ne yapıyor hiç anlamıyorum

Caylarin fiyati iyi ben baska bakkaldan altibas poseti almistim 9 tl ye, ilk ciktiginda 8,5 tl idi bimde 9,5 tl. Piyasa 12 13 tl.
Benimde yag almam lazim.
Seker almam lazim
Yarim sise yumusaticim kaldi abc mavi bulamiyorum.

Kızlar çaykur 25 tl civarı hep ya sarı paketli olanı mesela . A101 de doğuş çay 20 tl di galiba ona bi bakın isterseniz ben geçen ay almıştım 18 tl indirimdeyken indirim bitti 20 tl oldu. Güzel bence kötü bir çay değil

Napiyonuz bakim
Kahve faslı bitti meyve faslında bizim ev.
Oğluma süt ısıtıp kapanışı yaparim az sonra.

Ben poset cay kullaniyorum hem ziyan etmiyoruz hemde tadini sevdik hem de kalani ne kdr gidecek biliyorum.

Ben poset cay kullaniyorum hem ziyan etmiyoruz hemde tadini sevdik hem de kalani ne kdr gidecek biliyorum.
Bende denemek istiyorum aslında 2 kişi için kaç poşet atmak lazım acaba ben kullanmadım hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…