Çaykur 25tl idi geçen gün bana pahali geldi.Salıdan itibaren çay çeşitleri gelecek bime kızlar. Fiyatları uygunmu bilmiyorum
caykurda uçtu yahu en fazla indirim 23 TL falan olur galibaÇaykur 25tl idi geçen gün bana pahali geldi.
Indirim bekliyorum bende
1 tanede yağ bulsam indirimden de atsam kenara iyi oluyor.
Bende sole aldim acicam yani evdeki az kaldi yerine biryag alsam koysam dedim ama bende 29-31 oyle gordum hep.caykurda uçtu yahu en fazla indirim 23 TL falan olur galiba
Yağda bı yerde indirimde gördüm 29 TL idi biryag düşünün yani indirimde bide ben bu sefer biminki ni aldım biryag vardı dün bitti bunu açıp yerine bende alicam bı tane
Aynen öyle süt ürünleri falan ucmus zaten karın tokluğuna çalışıyoruz kışında daha zor ya faturalar falan insanın belini bukuyorBende sole aldim acicam yani evdeki az kaldi yerine biryag alsam koysam dedim ama bende 29-31 oyle gordum hep.
25lerde falan yakalamak hayal oldu galiba.
Ayrıca yılbaşından sonra iğneden ipliğe yine zam gelecek
Aman beegg.
Canım guzelmi semsiyelerMerhaba hanımlar
a101den kendime şemsiye aldım elimdeki kırılmıştı iyi oldu 20 tl
hakmardan tahin pekmez meyvesuyu aldım 12.60 tl
bir de ekmek aldım 1.75
toplamda 35 lira harcamışım bile
çaylara zam geldi maalesef çoğu çay 25,27,hatta 30 civarı artık
Süt ürünleri gerçekten çok pahallı. Her hafta 3 kutu süt gidiyor 3.75 sütaş pınar.Aynen öyle süt ürünleri falan ucmus zaten karın tokluğuna çalışıyoruz kışında daha zor ya faturalar falan insanın belini bukuyor
canım markası rainwalker 20 liraya çok kaliteli değil ama iyi benceCanım guzelmi semsiyeler
Nette cok modellerini anlayamadim.
Aynen öyle bizim köyde sut topluyorlar litresini 1 TL den alıyorlar bize gelene kadar 4 TL yı buluyor bu kadar fark olması abes yaniSüt ürünleri gerçekten çok pahallı. Her hafta 3 kutu süt gidiyor 3.75 sütaş pınar.
Geçen hafta sek aldım 3.25 ten
Bende denemek istiyorum aslında 2 kişi için kaç poşet atmak lazım acaba ben kullanmadım hiçBen poset cay kullaniyorum hem ziyan etmiyoruz hemde tadini sevdik hem de kalani ne kdr gidecek biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?