Küçük Düşün Büyük Olsun!

Gunaydin hanimlar. Hala kiziyla ilgili sorun cozuldu. Halam babama isguzarlik yapma, sen zannediyor musun ki bizimkiler kredi borcunu duzenli odeyecekler, bir sekilde bize yikacaklar. Arabayi da oyle aldilar, yarisindan fazlasini biz odedik demis. Ev sahibi de olmasinlar, borc yapmadan gecinsinler yeter bize demis.

Ahh halacigim, neler cektigini kendi biliyor

Günaydın Kızlar
Janita halanı takdir ettim. Her yiğidin harcı değildir kızı içinbunları söylemek. Neyse ki problem büyümeden çözülmüş.

Kart 5 bine dayandı yine. Oğlanın Botu küçülmüş. Dün demedik olmadı. Belki akşam alırız. Bir de markete gitmem lazım. Sucuk ve yoğurt alacağım.

Halam sahsina munhasir bir kadindir. Cok uzuldum onun icin, evlat boyle bir sey demek ki. Kac yasinda olursa olsun bir sekilde arkasi toplaniyor. Yoksa hep arkasi toplandigi icin mi boyle oldu, onu da bilemiyorum. Kadincagiz yillarca calisip emekli oldu, simdi de ikiz bebekler bakiyor. Parasini gun olur bir borc cikarirlarsa diye, dokunmadan kenari atiyormus. Sorun cozuldu diye seviniyorum, bir yandan da halam icin cok uzuluyorum. Hala kizina ve kocasina Allah merhamet, akil fikir versin.

Evet ya böyle düşününce gerçekten çok zor. Aşlah hayırlı evlatlar versin inşallah.
Ne bileyim genelde erkekler böyle umursamaz filan olur. Kız evlat daha ılımlıdır. Şaşırdım gerçekten kuzenine.

Akli sira kocasina inat yapiyor. O harciyor, ben de harcarim gibi. Ama kendisi de zaman icerisinde ona benzemis.

Dün baktım lipton 48 lisi 10 tl demliğe 2 poşet atsam günde 2 kere demleniyor 12 gün gider Öyle olunca miktar artıyo ve pahalıya geliyo

Biz caykur altinbasi sevdik yada dogadan ilk hasat seviyoruz. Esimde ozellikle onu isteyince ben ozellikle onu arayip buluyorum. Lipton aldik dolap bekliyor misafire tek tek karistirip bitirecegim hic sevmedik

kizlar toz çay için demlik posetleri varmiş, ucuza geliyorsa öyle de yapabilirsiniz. Ama nerede satiliyor bilmiyorum.Yani kuru cayi demlik posetine doldurup demliyorsunuz ve temizlerken de kolay oluyormuş.

Liptonu bende beğenmedim. Berk kullanıyordum burda bir arkadaş kimdi hatırlayamıyorum boya dedi içime sinmedi lipton aldım annem altınbaş kullanıyor çok güzel. Demlik poşet aslında çok gidiyor gram olarak poşetlerin içine az konuluyor 2 tane gidiyor hesaba vurunca çok denedim toz mu gidiyot demlik mi kesinlikle toz.
Tozda 2 kişi için iyi bir çay 1 çorba kaşığı 2 bardak çıkarır 4 bardak yapacaksanız ben hep öyle koyuyorum 4 bardak çıkıyor.
Şimdi alman çayım vardı o 2 yaprak koyunca oluyor 2 yaprak ondan 1 çorba kaşığı lipton kullanıyorum
Birde tozlar için olan poşetlerde a 101 e geliyor arada annem alıuor fazla kullanıyor.büyük marketlerde de olabilir
Günaydınlar.

Berk mi boyaymış

bizim evde ikimizd e çay sevmeyız haftasonları ancak:) 6 ayda bir çay alıyoruz biz de:)o da biterse çayı da şekersiz içeriz şeker de çok nadir girer eve :)

Halanızı ayakta alkışladım tebrik ediyorum valla evi alırlardı millete borç ödetirlerdi allah korusun. Ya birde evli barklı insanlar kendi kararlarını kendileri verip ayakları üzerinde durmayı bilmeleri lazım artık sürekli çevre yardımı ile olmaz ki. Geçen ay annemle kv bize geldiler 1 hafta kaldılar. Sürekli bi markete gitme telaşına kaldılar ben uyurken filan sessizce gitmeler işte erzak alma çabaları. En son giderken oraya buraya para saklamalar . Kv tepsinin altına saklamış buldum geri verdik. Annem konsolun çekmecesine . Sonra kv arabada arka koltukta otururken koltuğun cebine koymuş . Bizde onu bulduk bir sonraki gün hesaplarına geri yolladık. Anneminkini bulduk onu da annemlerin hesap numarası yok diye altın aldım kasımda giderken götürücez. Demem o ki ben 800 tl para ile böyle uğraşıp kabul etmiyorum insanlar ne kadar rahatlar ya şaşırıyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…