Küçük Düşün Büyük Olsun!

Kızlar kotonun bu modeli 3-4sezondur var goruyorum. Ama denemedim hic.
Alan kullanan var mi?
Ya da sizce nasil ?

ben bu ay zulaya birşey atamadım.. hala yerinde sayıyor.. eve alınacak ıvır zıvır bitmiyor mübarek.. şuan ayın 1 ine kadar cebimde 110 tl var.. eşimde de az kaldı.. yemekleri evden halletmek şart oldu :)

Bu eksikler nolcak anlamdım.
Bir de para olsada ben cok zor beğeniyorum.
Çok geziyorum.
Yani hemen tamam ya budur alayim giyerim diyemiyorum.
Bakalım napicam.
Kazağı hallederimde bot ve mint icin gezerim semt semt.
Ben alışverişi hiç sevmiyorum o awm ler beni boğuyor ayrıca kızlarımda durmuyor yani alışveriş yapmak işkenceye dönüşüyor bide zor beğenince işler iyice zorlaşıyor

Aldıklarınızı guzel gunlerde kullanin cnm
Saol hosbuldum.

ben bu ay zulaya birşey atamadım.. hala yerinde sayıyor.. eve alınacak ıvır zıvır bitmiyor mübarek.. şuan ayın 1 ine kadar cebimde 110 tl var.. eşimde de az kaldı.. yemekleri evden halletmek şart oldu :)
Canım sen ev taşıdın. koaly değil eksik bitmez..Yerleşince eksikler bitince koyarsın zulaya..olduğu kadar şimdilik.

Ben alışverişi hiç sevmiyorum o awm ler beni boğuyor ayrıca kızlarımda durmuyor yani alışveriş yapmak işkenceye dönüşüyor bide zor beğenince işler iyice zorlaşıyor
aiyy bende avm gezmeyi hiç sevmiyorum..Ben oralarda boğuluyorum..
Alacak birşeyim varsa hemen girip alıp çıkıyorum..Boğuyor beni avm ler.

Ben avm den almak istemiyorum.
Modeller hep ayni
Hele bu yaz 2 pareo ve 1 tulumumla pisti oldum.
Hemde bu sezon almamistim 2 sezon oncenindi.
Gerçi bir kac sezondur aynı modeller devam ediyor.

Artık avm bisi alasim gelmiyor.

Herkes aynı giyiniyor tek düze gibi.

Hele bir ara lcw leopar yagmurlugunu görmekden millette kusacaktim.

tr_lelli benimde uzun bi kaşeye ihtiyacım var.. sen bahsedince şöye düşündüm de, 1 tane şişme lacivert kısa mont var, bir tane siyahlı arada gri kareli şeklinde bi mont var, bir tane deri montum var, ha bi tane de çok kalın ve ağır montum var bunu sadece karlı ve çok soğuk günlerde kullanıyorum.. uzun montum yok, yani kışın bacaklarıda sıcak tutacak bi kaşe işime yarardı..

Ay onlar cok trend bu sezon.
Uygun bisi bulsam bende alırım altına kısa botlarla cok cool duruyo :)

Kızlar bizde hafta sonu oğluma mont aldık 115 TL ye el kadar şey yahu ne pahalı birde bez ıslak mendil falan aldık markete gidip 68 TL harcadık 200 u geçti eşim kanını temizlemeye verdi bu gün 20 TL de ona verecek

Banada bot la,im mont bu sene idare ederde boyum yok önümüzdeki ay bakacağı inşallah

Eşim banka hesabında 400 TL bırakmış birikim amaçlı galiba bankada biriktireceZ evde olunca elimiz gidiyor harcamaya bakalım hayirlisi

Malesef cocuk giysileri el yakıyor baya pahali.
Ben kendime 100tl mont bulurum oğlumda gecen sene 110tl almistik.
O da sezon baya geçmişti yani. Sezon başı 150den aşağı alinmazdi.
Bu sene idare eder onu 2 tane var.

Esinizin kanının temizlenmesi derken ?

Ayy aynen yaa çok pahalı çok sukuront dışında bı eksiğimiz yok oğlumunher şeyi fazla fazla var

Ayy kan nedir yahu kaban yazicaktim çok özür dilerim bu telefona alışamadım bir türlü

Ayy aynen yaa çok pahalı çok sukuront dışında bı eksiğimiz yok oğlumunher şeyi fazla fazla var

Ayy kan nedir yahu kaban yazicaktim çok özür dilerim bu telefona alışamadım bir türlü
Benimde klavye eror veriyor surekli duzeltiyorum:)
Hastalığı var sandım saglik olsunda.

Bu sene kıyafet almicammm uleyhhnn derken hayatın bana "cok da plan şeetmee sen cokda şaapma yani" demesi gibi oldu.
Bundan sonra almicam demicem.
Daha cok alicam dicem :) daha cook.
Hepsi benim olacak.

Binicem fıstığa vurucam kırbacı vurucam kırbacı
Fıstık benim olacak

Yok çok şükür yaa rabbim herkese önce sağlık ve huzur versin inşallah tel yeni benim alışamadım gitti

Ahh bu eksikler bakmayın alacak olsam bı çok eksiğimiz var ama bu sene idare etmeyi planlıyorum bende bakalım bı aksilik olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…