Her beraber tayfaca.hahaha sen çok yaşa :))
Normal cama tul/perde yaptırıp sadece kapiya zebra yaptırma ya sırıtır bence guzel durmaz.kızlar perde siparişi verdim yaa.. mutfak penceresinin yanında hemen balkon kapısı var ona da zebra ölçüsü aldılar. ben bugün arayıp kapı için zebra perdeyi iptal edecem. sadece perdeye zebra yeter, kapıya camı kapatacak çok süslü olmaması şartıyla ortada toplanıp fiyonka benzer bi perde yaptıracam.. zebralar kapı üstlerinde acayip kullanışsız oluyor..
Valla canım annen bence senin içn büyük bir velinimet..Dün pazar param 50tl cebime kaldi.
Çıkmaktan vazgeçtim annemde gidecekmiş ona sipariş verdim o da parasini almadim
Zulaya kaldi.
Sabahda 5tl daha attim.
Annem dün 1 kilo hamsi,muz,mandalina, domates,marul aldi.
Bir gün öncede efeyi berbere bırakmıştı parasını annem vermiş yine.
Ayy bazen cok doluyorum artik burda oturmak istemiyorum diye ama cok da işime geliyor ya
Hem diğer evin kirası +
Hem annemin surekli maddi destegi.
Baya iyi geliyor.
Bisi lazim olsa alıyorum hemen markete çıkmıyorum cunku annemde hep fazla fazladır hersey.
Bunlar olunca otur yaw diyorum sabret biraz daha.
Biriktir.
kızlar perde siparişi verdim yaa.. mutfak penceresinin yanında hemen balkon kapısı var ona da zebra ölçüsü aldılar. ben bugün arayıp kapı için zebra perdeyi iptal edecem. sadece perdeye zebra yeter, kapıya camı kapatacak çok süslü olmaması şartıyla ortada toplanıp fiyonka benzer bi perde yaptıracam.. zebralar kapı üstlerinde acayip kullanışsız oluyor..
Ayy her anne destek olmak ister tabiki canim.Valla canım annen bence senin içn büyük bir velinimet..
Ahhh ahh benim anacımda eskiden yakınımdaydı..Aynı sokaktaydık.. O kadar faydasını görürdümki..
bir eli hep biizm üstümüzdeydi..Senin annen gibiydi.Heleki sıkışık durumlarda hep destek tam destekdi..
O zamnlar dükkanlarıda vardı.. elleri de boldu..Şimdi sadece iki emekli maşşları ve bir kiraları var..
Ama yinede ellerinden geldiğince yardımları oluyor..Memlekettler..Tarhanıamı salçamı domates sosumu tereyağımı sütümü geitrii her geldiklerinde.. Bahçesinde varsa sebzesinden vs.. Çocuklaa da ayrıyeten harçlık illa veririler..,
Allah bin değil milyon kez razı olsun..iyi ki varlar..Rabbim onları başımzıdan eksik etmesin..Aminn.
Irak’ta yaşanan deprem Güneydoğuda hissedildi teşekkür ediyorumAA depremmi oldu?çok geçmiş olsun canım..Rabbim bir daha yaşatmasın>(
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIMIrak’ta yaşanan deprem Güneydoğuda hissedildi teşekkür ediyorum
Saol canımÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM
Hosbuldum canims.Günaydın
İyi Haftalar
@tr_lelli hoş geldin
yoo normal cama zebra, ama kapıya tül ama sabit olanlardan.. yani sadece camı kapatıyor ve aynı renkten..Normal cama tul/perde yaptırıp sadece kapiya zebra yaptırma ya sırıtır bence guzel durmaz.
Direk cama monte olan tüller var ismi var mi bilmiyorum ondan yaptır tulunle aynı model.
hay sen çok yaşa işte o modelden sadece balkon kapısına istiyorum.. pencereler aynı rengin zebrası.. ayy inşallah iptal ederler kapıdaki zebrayı..Balkon kapısına kesinlikle zebra yaptırma. Bahsettiğin perde de briz perde diye geçiyor. Onları ben de beğeniyorum, güzel oluyor.
Aa evet caım az önce haberlerde okudum ..Tekrar çok geçmiş olsun ya..Rabbim kimseye yaşatmasın..İyisdindir umarım.Irak’ta yaşanan deprem Güneydoğuda hissedildi teşekkür ediyorum
Aynen canım.. amin amin..Ayy her anne destek olmak ister tabiki canim.
Ama yakın olmak fark ediyor.
Hep gözünün önünde oluyorsun.
Çocuk içinde gözüm hic arkada kalmiyor.
Allah saglik sıhhat versin.
İyiyim canım teşekkür ediyorum sadece evde yanlız olduğum için biraz korktum o kadarAa evet caım az önce haberlerde okudum ..Tekrar çok geçmiş olsun ya..Rabbim kimseye yaşatmasın..İyisdindir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?