- 20 Mayıs 2016
- 3.626
- 4.801
- 63
- 33
Aa yeni evinize gectiniz mi ben o kismi kacirmisim hayirli ugurlu olsun gule gule oturunKızlar ben geldim.. ayy bugün bayabi alışveriş yaptık ama bi cok işimizi hallettik. Oturma odasına fon perde yaptik, yatak odasina da fon perde, mutfağa zebra perde, yatak odasına halı, birde 4lu sehpa aldık. Hepsini karttan çektirdik ve toplamda 2150 tl tuttu.. sehpalari getirdik, perdeler de cuma gününe kadar gelir insallah.. yarin kv leri yemeğe çağırdım. Dışardan balik yaptırırım. Evde etli kuru fasulye, pilav, çorba ve salata yaparim. Turp yesillik de bol bol koyarim.
Biz soğuk bir bölgede yaşıyoruz çocuk da olunca yakıyoruz. Komşularında çocukları varda biz mi çok üşüyoruz bilemedim. Bir karşı komşum 5 ten sonra yakıyorum dedi. Valla bizde gece açık bırakıyoruzBende yakmıyorum daha yanmaz bizim evde şuan iyiyim eşim görevden gelince bakalım o ne diyecek
Güzel günlerde kullan hepsini.Kızlar ben geldim.. ayy bugün bayabi alışveriş yaptık ama bi cok işimizi hallettik. Oturma odasına fon perde yaptik, yatak odasina da fon perde, mutfağa zebra perde, yatak odasına halı, birde 4lu sehpa aldık. Hepsini karttan çektirdik ve toplamda 2150 tl tuttu.. sehpalari getirdik, perdeler de cuma gününe kadar gelir insallah.. yarin kv leri yemeğe çağırdım. Dışardan balik yaptırırım. Evde etli kuru fasulye, pilav, çorba ve salata yaparim. Turp yesillik de bol bol koyarim.
Ben rendeleyip koymuştum yemeklerde kullandım tadında bozulma olmadıKızlar kaşar peyniri dondurucuya koyan var mı
700 gr torku kaşar 13 tl alsam hemen bitmez dondurucu da tadı değişirmi acaba
Bende alıp koyarım o zaman.Ben rendeleyip koymuştum yemeklerde kullandım tadında bozulma olmadı
Bişe gerçek Kars kaşarı almıştım
Onur’da dilimleyip koymuştum onu da kahvaltıda tükettik sorun olmadı
evet canm ayın 2 sinde taşındık.. hemen hemen yerleştim. Eksikleri de aldım onlar da gelse kafam rahat olur.. bu arada cok teşekkür ederim. Rabbim herkese nasip etsin.Aa yeni evinize gectiniz mi ben o kismi kacirmisim hayirli ugurlu olsun gule gule oturun
Yeni evin eksigi ilk zamanlar cok cikiyor ama 1 ay falan snra rahatlarsiniz hersey bir duzene girer
Ankarada kartlı sistem değil mi öyleBiz de yakıyoruz gerçi benim 9 aylık bebeğim var ama o olmasa da yakardık başkent soğuk. 200 lira yüklemiştik doğalgaz kartına az kaldı 1 ay olmadı henüz
Umarım eşin kısa sürede iş bulurHerkese merhaba
Çocuklardan fırsat bulup yazamıyorum
zelalke iyi günlerde mutlulukla oturun canım
Bizde durumlar aynı,eşim henüz bir işe girmedi,birikim de yerinde sayıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?