Küçük Düşün Büyük Olsun!

Aa yeni evinize gectiniz mi ben o kismi kacirmisim hayirli ugurlu olsun gule gule oturun
Yeni evin eksigi ilk zamanlar cok cikiyor ama 1 ay falan snra rahatlarsiniz hersey bir duzene girer

Bende yakmıyorum daha yanmaz bizim evde şuan iyiyim eşim görevden gelince bakalım o ne diyecek
Biz soğuk bir bölgede yaşıyoruz çocuk da olunca yakıyoruz. Komşularında çocukları varda biz mi çok üşüyoruz bilemedim. Bir karşı komşum 5 ten sonra yakıyorum dedi. Valla bizde gece açık bırakıyoruz
Güzel günlerde kullan hepsini.

Bugün bizde annemlere gittik balık yapmışlar. Yemeğim vardı ama yarına kaldı.

Yerel bir markette sinangil 5 kg un 10 tl uygun mu yarın almak istiyorum çok uygun şeyler vardı. Stoğumu yapmıştım ama kağıt havlu tuvalet kağıdı da çok uygun 32 li 13 tl alıcam yine.
Yarım masraflı geçecek

Kızlar kaşar peyniri dondurucuya koyan var mı
700 gr torku kaşar 13 tl alsam hemen bitmez dondurucu da tadı değişirmi acaba

Kızlar kaşar peyniri dondurucuya koyan var mı
700 gr torku kaşar 13 tl alsam hemen bitmez dondurucu da tadı değişirmi acaba
Ben rendeleyip koymuştum yemeklerde kullandım tadında bozulma olmadı
Bişe gerçek Kars kaşarı almıştım
Onur’da dilimleyip koymuştum onu da kahvaltıda tükettik sorun olmadı

Günaydın dün akşam 7 den 11 e kadar temizlik yaptım Kızlar . Evi sildim süpürdüm tozları aldım bazanın başlığını cifledim. Mutfağın perdelerini makinaya attım güneşliği ayrı tülü ayrı şekilde . Onlar çıktı kuruttum ütüledim Camları sildim sonra yerlerine astım çok acıkmıştım yemek yedim 12 de uyumuşum.Bugün akşam salonun perdesini atıcam makinaya . Böylelikle evdeki tüm odalar temizlenmiş oluyor. Yarın akşam oturma odasının koltuklarını silicem. Makinaya beyaz çamaşır atıcam kurur bende salı günü ütü yaparım. Salı da ütü yapıp salonun koltukları silinecek

Ben rendeleyip koymuştum yemeklerde kullandım tadında bozulma olmadı
Bişe gerçek Kars kaşarı almıştım
Onur’da dilimleyip koymuştum onu da kahvaltıda tükettik sorun olmadı
Bende alıp koyarım o zaman.
Selam kızlar günaydın

Çok teşekkür ederim kızlar.
Aa yeni evinize gectiniz mi ben o kismi kacirmisim hayirli ugurlu olsun gule gule oturun
Yeni evin eksigi ilk zamanlar cok cikiyor ama 1 ay falan snra rahatlarsiniz hersey bir duzene girer
evet canm ayın 2 sinde taşındık.. hemen hemen yerleştim. Eksikleri de aldım onlar da gelse kafam rahat olur.. bu arada cok teşekkür ederim. Rabbim herkese nasip etsin.

Biz de yakıyoruz gerçi benim 9 aylık bebeğim var ama o olmasa da yakardık başkent soğuk. 200 lira yüklemiştik doğalgaz kartına az kaldı 1 ay olmadı henüz

Biz de yakıyoruz gerçi benim 9 aylık bebeğim var ama o olmasa da yakardık başkent soğuk. 200 lira yüklemiştik doğalgaz kartına az kaldı 1 ay olmadı henüz
Ankarada kartlı sistem değil mi öyle
Daha iyi olur aslında takip edebilirsinde.
Biz bekliyoruz ne kadar gelecek diye.
Bende sayaçtan hesap ediyorum birim fiyattan. Süpriz fatura görmek hoşuma gitmiyor.bize bu ay o kadar gelmez bu faturaylada birim hesabı yapıcam.

Markete gittik. 5. Yılına özel indirimler vardı. Çok uygun geldi fiyatlar 132 tl harcadık
Aklıma gelenler
5 kg torku şeker 15 tl
32 li tuvalet kağıdı 13 tl
Anavarza bal 500 gr. 14 tl
Hünkar 1 kg kuru fasülye 5 tl
Hünkar 1 kg bulgur ince kalın 1.85
Oba makarna 90 kuruş
Sinangil un 5 kg 14 tl
Torku ve sütaş 700 gr kaşar 14 tl
Pantene şampuan 7 tl 750 ml

Ayrıca almadıklarım ve yarın almayı planladığım
Finish sıvı bulaşık makinası deterjanı 10 tl
Birde abc çamaşır suyu 5kg 7 tl bunu almayacağım abc 7 kg çamaşır deterjanı 14 tl. Bunuda almayı düşünmüyorum tursil almıştım 19 tl di keşke almasaydım dedim.
Çaylar deterjanlar kağıt havlularda çok uygundu öncü salça 2.99 dü. Evde baya vardı yine aynı marketten başka indirimke 5 tane almıştım.
En önemli kalemim sütaş süt 2.5 tl di 6 paket aldım çok tatlı yapıyorum nescafeye çok kullanıyoruz. Nescafede uygundu aldım 6 tl ama gramı kaç bilmiyorum 500 gram sanırım.
İhtiyaç listesinde olmayan ama kışın beni yarıda bırakacak şeker şampuan un fasülye bulgur almış oldum bulaşık makinadı deterjanları çok iyi fiyattı 25 li finish deterjan 10 tl di. Sıvısını alıcam kısmetse.
Bunların haricinde pazar alışverişimide yaptım marketten 1 ay markete adım atmamam lazım.

Kızlar merhaba

Dün kitap fuarına gittik uzun bir listem vardı aslında ama kitaplarımı imzalattım... kendime 1 kitap kızıma bi tane kitap alıp çıktım.. fuar giriş ücretiyle birlikte 44 lira nakit ödedim..

Bauhaus dan alışveriş yaptım bitki besini ve rahmetli babamın mezarına dikmek için çiğdem soğanı aldım 28 lira tuttu....

İkea ya gittik ordan Hurç , dolap içine 2 katlı raf , mum , sıvı sabunluk , bulaşık fırçası fln aldım 93 küsür lira ikea da ödedim..
Rossmandan da fırın temizleyici , banyo süngeri vs aldım onlara da 23 küsür ödedim.. Bunların hepsini de karttan aldım..

Bayağı bi tuttum kendimi normal bi zamanda olsa ikea dan dünyanın şeyini alırdım ama frenliyorum kendimi.. Hurçlara bayıldım amaaa baza altında süper duruyor 5 tane daha almam lazım... Listem kabarık aslında ama bir daha gittiğimde artık..

Kredi kartına dokunmadığım hergün benim için kardır diyorum.
Yarın market alışverişe çıkacağım. Uzun bir listem var. Bakalım ne tutacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…