Küçük Düşün Büyük Olsun!

Cuma günü pazardan 6 kilo yeşil zeytin aldım çizdim suya koydum ilk defa yapıyorum umarım başarırım
1 kiloda siyah zeytin aldım Onu da kurdum bakalım becerecekmiyim

Bide sağ olsun arkadaşım biraz pilavlık bulgur
Biraz pestil biraz ceviz birazda beyaz üzüm yollamış dün

Güle güle güzel günlerde kullanın canım.

mavimli bebekler nasıl ikiz büyütmek nasıl gidiyor?

Canım ortadan daldım ama ham zeytini nerden buldun? Ben de kurma zeytin çok seviyorum. Hataylı değilim ama hatay usulü limonlu ve salcali yapmayı çok istiyorum ama zeytini nerden bulabilirim???

Günaydın herkese dün gece perdeleri yıkamış ütü yaparken depreme yakalandım eşim görevde olduğu için evde yanlızdım korktum biraz dışarı filan çıktık komşularla ayyy çok fenaydı Kızlar

Kızlar bu aralar herşey üst üste geliyor.

Ben mi çekiyorum anlamiyorum.

Üst-üste 2 çizmem çöp oldu.
Tamam bir kac sezondur giyiyordum.
Tamam indirimden de almıştım ama üstüste gelmeleri beni sınır etti.

En sevdiğim deri (suni) ceketim soyuldu.
Baya vahim durumda cöp.
Ama birden bire oldu daha gecen ay biseyi yoktu.
Kustu sanki birden bire.

Ki cok da seviyordum modelini (zor begenirim) hangi sezondu daha nerden bulcam ki

Siyah mont istiyordum bir de deri ceket cikti basima.

Ayrıca 1-2 aya boluya gitmeyi düşünüyoruz.
Gölcük gölünü karlı cok merak ediyorum bu kış gorucem.
Ama botum çizmem bisim yok
Boyunluk da alicam.

Ay ne cok eksik cikti birden bire.
Oğluma daha bot alamadim.

Bana nerden baksaniz 1000tl lazim.

1 deri ceket
1 siyah mont
1 bot
1 çizme
1kazak
Oğluma bot derken gider böyle paralar.

Başlamam lazım almaya.
Zulaya dokunmadan basarabilcegimide sanmıyorum karta yüklenemem birden okadar.

Ama istediklerimi alamayincada mutsuz oluyorum.

Öncelikle yuvana hoşgeldin canım:)
Aman bir daha gitme mapus damlarına canım ya..
Yerin belli oluyor..
Canım sende ben gibi çok kasıyorsun..
Boşuna eküri değiliz biz.. bende senin ibi para biriktiricem diye galiba bu ara abarttım.. Gerekli olanları bile sonra diye diye birsürü almam gerekenler varBirikiyorlar..Birde bende senin gibi almayınca mutsuzda olyuorum. Kendimizide mutlu etmemiz lazım..^günlük dünys.. Birikim olacak tabiki de.. Ama ihtiyaçlarıda almak lazım..gidene üzülme canım..
üst üste gelmiş.. ama sıkma canını..Çok acil olanları al.. istekleri sonra alırsın. zamana yay..
Bizimde bu ara üst üste elektronikler bozuldu..Daha doğrusu eşmin laptopu sonrasında telefonu..
Gerçi ikisde baya eskimişlerdi..Ama üst üste gelmesi kötü oldu tabi
Mecbur aldık. kart taksitlerimiz arttı..Bir dahaki aya baya sıkışıcağız..İnş daha beteri olmasında sağlık olsun.
Rabim sağlık versin canım.. para geri gelir..Rabbim sağlık huzur afiyet versin herşeyden önce..

Canım ortadan daldım ama ham zeytini nerden buldun? Ben de kurma zeytin çok seviyorum. Hataylı değilim ama hatay usulü limonlu ve salcali yapmayı çok istiyorum ama zeytini nerden bulabilirim???
Canım bende çok severim benimse ev arkadaşım Hataylı idi bol bol yedik onun sayesinde
Ben pazardan aldım buralarda pazarda satılıyor hatta bitmek üzere bından sonra siyah satılır diyordu pazarcı kadın
Ege ve Akdeniz bölgelerinde Pazar’da satıyorlar diğer bölgeleri bilmiyorum

Ekürimmmm yaaa <3
Aminnn.
Almadikcada birikiyor hic alınmayacak hale geliyor.
Işın içinden çıkamıyorum oylede.
O siyah montu kazağı botu ve oglumu n botunu kesin almaliyim.
Sonrasında deri ceket çizme işini halledecegim.
Önceliklerle baslicam almaya
Bir de bulması var :)
2 semt var şuan aklımda avmlerden once oralara bakicam.

Bakalım bulabilcekmiyim.

Aynen öyle canım..almadıkça da birikiyor.. mutsuzda oluyor insan ..Onun için ihtiyaçları almak şart..

tr_lelli hoşgeldin canım..
dün evde geçti, kv ve görümceleri yemeğe davet ettim.. güzel bi akşam geçirdik.. haftasonu eşim 100 tl harcadı ben harcamadım.. ama şuan buzdolabımda bütün sebzeler var meyve de baya var.. bu akşama yemeğim de var.. lahmacun içini ben hazırlamıştım dışarda fırında yaptırdım, bi de çorbam var.. bu akşam bunları yeriz.. yarın akşama da evde kalan lahanadan sarma yapim diyorum..

Canım bende pek anlamam elektronikden.. eşim araştırmış.almış..taksilte aldı.. sanırsam 2000 küsüre aldı o.. kampanyalı bulmuş birde.. baya bir uyguna almış dediğine göre..

Bu eksikler nolcak anlamdım.
Bir de para olsada ben cok zor beğeniyorum.
Çok geziyorum.
Yani hemen tamam ya budur alayim giyerim diyemiyorum.
Bakalım napicam.
Kazağı hallederimde bot ve mint icin gezerim semt semt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…