Teşekkür ediyorumtuce_tuce geçmiş olsun
Ya bende var diyorum ama veriyor.Canım Güle güle yiyintr_lelli
Benim annemlerde dolapları doldurur bitmeden alırlar falan
artık bende verince alıyorum onların eve bakıyorum çoksa marketten almadan direkt annemlerden alıyorum
öyle alışmışlar
ben almasam çöpe gidecek
Ya aslinda 1 tabak yemekle doyan biriyim.ben de uzun zamandır diyet yapıyorum
bir bırakıyorum bir daha başlıyorum
belli kilolar arasında git gel sinir oldum
bu sabah itibariyle tam karatay olmasa da
ekmek pilav makarna vs ile vedalaşmaya karar verdim
en azından yılbaşına kadar hedef koydum
Dene bence hic basima gelmedi ama hamur kalıncada yenmez ki.Kızlar poğaça yaptım çıkardım ardından kek koydum şimdi poğaçaya baktım hafif pişmemiş gibi ama soğumak üzere kek çıkınca koysam olurmu acil cevap verecek var mı
Benim de kv Lee öyle bütün parayı resmen gıdaya harcıyorlar her şey dolu doludur evlerinde onlarında bı emekli maaştan başka bişi yok alıyorlardı alıyorlar marketlerde pazarda kasapta hiç bir şeyin fiyatına bakmazlar sormazlar market arabalarını doldururlar iki kişi için şaşırıyorum bazen vallahiBenim annemler alışverişe cok para veriyorlar.
Özellikle mutfak icin gıda vs.
Bu binadan baska ( o da miras) dikili bir ağaçları yok.
Kenarda hic kişileri yok (annem benim zorumla 2 bilezik 3-4ata almıştı sadece onuda harcamadiysa tabi sormadim)
Hunharca aliyorlar.
Sandık tipi donduruculari var tıka basa
dolu
Dolaplar dolu.
Tamam hep destek banada ama bukadar almak da akıl kârı diil sanki.
Bana 7 poset (her biri bir yemeklik) kadar kiyma verdi yine az önce.
Benim var dedim olsun dedi.
Yarım blokda kaşar peynir verdi.
Ben yıllardır et ve kiyma almiyorum desem yalan olmaz sanirim.
Belki senede 2-3 defa almisimdir.
Tavuk alıyorum ama kendim yaptırıyorum onu istedigim gibi onuda verim diyo annem ama onlar bütün falan aliyorlar.
Yani bana destekler sağolsun ama bukadarda harcamaları tuhaf ya
Varken yine aliyorlar.
Bi emekli maaşıyla nasıl bakmadan alabiliyorlar. Yani iyi geciniyorlar masallah.Benim de kv Lee öyle bütün parayı resmen gıdaya harcıyorlar her şey dolu doludur evlerinde onlarında bı emekli maaştan başka bişi yok alıyorlardı alıyorlar marketlerde pazarda kasapta hiç bir şeyin fiyatına bakmazlar sormazlar market arabalarını doldururlar iki kişi için şaşırıyorum bazen vallahi
Annemlerin maddi durumu musait deil ancak bittikce alırlar
Bu büyüklerin hepsi böyle demekki aynı kvlerde öyle işte bı marketleri var bölgenin en pahalı marketi her şeyi oradan alırlar vallahi nasıl geçiniyor kar bilmem kışın burada laf zaten yazında pek bisiye ihtiyaçları olmaz köyde yaşadıkları için su faturası falan 6 ayda 20 TL falan geliyor elektrikte öyle 3 ayda bir 80 TL falan geciniyorlar işte biz nerde indirim var diye market market geziyoruz onlar öyle değil her şeyin en kalitesini tüketiyorlar hep belli markalarıdır aldıkları zeytinyağı Tariş sıvıyağ biryag çay Çaykur turist hepsinde fazla fazla alırlar hayret ediyorum bazenBi emekli maaşıyla nasıl bakmadan alabiliyorlar. Yani iyi getiriyorlar masallah.
Bizimkilerim emekli maasi+ kira gelirleri falan var.
Ama gıda alma hastalığı gibi bisi olmuş bunlar.
Aç kalıcaz savaş cikacak falan saniyorlar.
Bi de surekli alışveriş yaptıkları bir marketleri var buranın yerli marketi ama kalitelidir pahalıdır
Ee her hafta adamlara 200-300tl kazandirinca bazı ürünlerde indirim yapiyorlar
Tüm kariyerler mamasını karafakileri tanıyo babam hepsinin telf nosu var.
Arıyor soruyor.
Her gittiğinde de bisi aliyor.
Marketin arabasıylada eve geliyorlar.
Yani ben o marketden herseyi almam mesela.
Çünkü aynı sütaş süzme peynir orada 6.50 işe baska yerde 5.50 oluyor mesela
Bizim margarin orada 2.5tl ise bilinsin marketde 1.70 falan oluyor..
Aynı yag.
Yani illa 50krs 1 tl muhakkak oynuyor.
Bazı şeylerde sadece indirimler oluyor.
Oraya nezaman gitsem 100tl aşağı çıkamıyorum cok gitmiyorum ben.
nice beraber seneleriniz olsun canım..Ayy b gün evlilik yıldönümünü bizim çok şükür 6 seneyi devirdik bakalım eşim bişi alacakmış hiç boş geçmez sağolsun bende şöyle güzel bı yemek hazirlicam butcem sıkıntılı olmasa güzel bı saat falan almayı düşünüyordum ama olmadı ne yazikki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?