Küçük Düşün Büyük Olsun!

Günaydın..oğlanı gönderdim bakalım bugün okula. Gribi grçtide kuru öksürük var. Öylede olunca hem kendi hem sınıf rahatsız olacak ama öksürükte kalır şimdi 1 hafta. Varmı bildiğiniz hemen geçirecek bişeyler. Zencefille balı biliyorum sadece

Okulda da salgın var demisler
Cocuklar tek tek dokuluyomus.
Bede bal,muz,süt yükleniyorum.
İlaclarida cok sevmiyorum ama bazende ilacsız gecmiyo malesef.
Dun mandalina iteledim surekli önüne
Gece surekli uzerini örttüm.
Evlat iste hep aman ona bisi olmasin ben hasta olim diyen analar degil mi

tr_lelli eczacı bayan antivirüs diye bi pastil önerdi. 20 lira. Böyle salgın durumlarında yada hastalanacağını hissttiğin anda ver dedi.6 saat koruyomuş.

Benimki kullanabilirmi bilmiyorum gerçi. Henüz şuruptayız hala,hap yutamıyoruz. Pastili becerebilirmi bilmiyorum

Geçen yıl haftada 3 gün sabah yarım c vitamini içiriyodum. Hiçte hasta olmadı. Daha erken diye başlamamıştım. Keşke başlasaymışım bu yılda

Günaydın
Bugun bas agrısı ile uyandım ya
Kahvaltıyı hep evde yaparım ben okulda BİM'den aldığım galetalar ile geçiştiririm eve gelince yemek
Yemek için dışarda ekstra Bişi olmazsa harcamıyorum yani

Benimde az harcamalı bir hafta geçirmem lazım. 150 lirayı olmasada olur şeye harcadım dün. Telafi etmem lazım.
Ay başında 3 gram yapacağdım kim sorarsa..ay sonu geldi. 1 gram parası var elimde ancak. Ekime kaldı tüm umutlar.

Günaydın kızlar.
Dün bozukları Bim'e götürüp bütünlettim. 50 tl vardı. Kağıt kumbarasına ekledim. Pet şişede 1 tl biriktirmeye yine devam ediyorum.
Ben sanırım bozukları biriktirmekten daha çok keyif alıyorum.
Maaşım yatınca keçe malzemeleri alıp evde bebek için süsler hazırlamayı düşünüyorum nasıl olsa bolca vaktim olacak.
Becerebilirsem kapı süsünü de kendim yapacağım.
Ben çok sadeciyim, ama her şey çok cafcaflı henüz bir hastane çıkışı dahi beğenip alamadım bebek için.
Bugün ekstra bir harcamam olmayacak diye düşünüyorum.
Herkese bol birikimler.

kız güneydoğu değil doğuluyum...ığdır..türkiyede en olaysız 10.cu ilimiz hani doğu deyince bazıları ürküyo ama burda hiç olay yok çok şükür...ama karadeniz aşığıyız eşimle...inşallah nasip olur kız aynı köye yerleşiriz olmammıııı???????? yemyeşillll ohh miss...

hawar canım valla biz ota para vermiyoz kayınpederimin kars'ta 100 dönüm,ığdır da da 90 dönüm arsası var ot saman tarladan geliyo,tabi bizim de payımız olduğu için biçmeye para veriyoz,ne kadar harcama yaparsan yap yinee kar kalıyo canım,doğuruyo sonuçta...arpa,mısır alıyoz tabi koyunlar az olunca masrafımız pek olmuyo bu yıl 10 koyundu,ama kayınpederimin tam 300 koyunu var,masraflar bölünüyo..ama kışın babam bakıyo ya bizden hiç bişeyin parasını almıyo valla,kayınpeder o zenginliğine rağmen bizden para alıyo pintiii...nede olsa kız babası daha fedakardır dimi

Sen yazmistin pastili evet
Bi bakim bende benim ki emer sanirim.
Daha vaktin var bu haftada son iste senin kafana göre gezer bakarsin canim.
Cıvıl magzasindan almisti arkadasimda yegeni icin.
Beraber sectik 6-7cesit vardi
Bir de battaniye aldi.

Cnm ıgdırın nerede oldugunu biliyorum :)
Ben hani yazlik sehirler bâbinda güneyde falan yapamam diye yazdim
İnsan karadenizli olunca güneyin sicaginda yapamiyo.
Doguda deniz yok hic yapamam.
Ben yesil ve deniz asigiyim
2haftadir deniz göremiyorum(hafta sonlari cikmadik bi yere)
Hava isincakmis vıyvıylanmaya basladim bile.
Bi deniz kenarina göl kenarina atmam lazım kendimi.

Memleketden ev bakarkende eski yeni fark etmez önü acik olsun deniz,orman gorsun yeter dedim adama.

altınım vardı 2 cumhuriyet,ama yükseldiğini gördüğüm an hemen sattım...iki yıl önce düştüğünde aldıydım :)))) 670 tl ye ocak ayıydı baya düşmüştü...ocağı bekle,bende öyle yapıyom,geçen 810 tl ye sattım :)))

biz de yazları van a gidiyoz,ama yaşayamam van da ya çok olaylı bi ilimiz :)))...ığdır'ın yerini bilmediğinden değil kız,dün gaztede okudum en olaysız 10 sırada görünce gururlandım:)istanbul ankara muğla falan olaylı illerden

güneydoğu çok sıcak yaa,iki yıl önce gezmeye gitmiştik yandık bi hafta zor dayandım ya...yaşanmaz orda

Günaydın kızlar.
Bazen ne kadar para harcamamak için dirensek de çıkacağı varsa çıkıyor. Dun burodaki bilgisayar bozuldu vermisken temizleyip format da atıver dedim bakalım ne gidecek...
Buronun elektrik faturasını ödedim şimdi. Suyu da bugün yarın yatiririm.
Yemeğimi yanımda getirdim. Getirmesem aksama başka yemek pisecek atilabilirdi. Böylelikle yemek parası vermem bari.
Bu ay kredı kartina çok yüklendim okul ve bayram derken. Bu haftayı mümkün olduğunca alisverissiz geçirmem şart.
Herkese bereketli bir gün diliyorum...

Ama hic doguya gitmedim gezmedim
Belki bu olaylar biraz soguttu belkide deniz falan olmayisi ilgimi cekmiyo bilmiyorum.
Bi kac sehir kaldi kafamda gezmek istedigim.
Neree gidersem gidim karadeniz aklimdan cikmiyo
Ceşmeyede gittim,bodrumada,canakkaleyde,yalovaya
da,ankarayada,hatayada,mersinede ama yok.
İnsanin rahat ettigi, sevdigi yer olcak illa.
Karadenizin her sehri ayri guzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…