- 20 Temmuz 2015
- 1.858
- 5.127
- 358
- 30
Içim acir benim yaValla ben babamin aldiklarini gozu onunde cope attim.kiziyorum yapma israf gunah diye ihh alsak kabahat almasak kabahat diyor:/
Elimden gelse tum parasina el koyacagim adam para kazanmayi biliyir cok sukur ama harcamayi bilmiyor:/
Hakmari denedim guzeldiBimde dene
Okulda da salgın var demislerGünaydın..oğlanı gönderdim bakalım bugün okula. Gribi grçtide kuru öksürük var. Öylede olunca hem kendi hem sınıf rahatsız olacak ama öksürükte kalır şimdi 1 hafta. Varmı bildiğiniz hemen geçirecek bişeyler. Zencefille balı biliyorum sadece
kız güneydoğu değil doğuluyum...ığdır..türkiyede en olaysız 10.cu ilimiz haniYasancak yer degil zaten
Zamaninda ebeler nineler gelmis ev yer yurt almis iste
Kalmislar buralarda.
Köyede bir ev yaptirmamislar
Cok kiziyorum
1göz oda da olsa insan yaptrmazmi be.
Ben gider şenlerdim.
Bende esimde karadenizliyiz ve karadeniz asigiyiz
Guneyde yapamamda karadenizden ev istiyorum
Tüm yazi köyde geciren emekliler gibi yasamak istiyorum artik
Cok seymi istiyorum ya
Cocuguma konserve recel yaparim.
Sabah ezaninda kalkar bahce sularim.
Bey beyy carsidan ekmek al gel derim.
Yada ekmegimide yaparim ben :)
Guzine kurdumuydu bide gelsin kestaneler gitsin patatesler.
Valla tek hayalim bu
Yazlik anlayisim bu benim
Köyde ev.
Sen yazmistin pastili evettr_lelli eczacı bayan antivirüs diye bi pastil önerdi. 20 lira. Böyle salgın durumlarında yada hastalanacağını hissttiğin anda ver dedi.6 saat koruyomuş.
Benimki kullanabilirmi bilmiyorum gerçi. Henüz şuruptayız hala,hap yutamıyoruz. Pastili becerebilirmi bilmiyorum
Geçen yıl haftada 3 gün sabah yarım c vitamini içiriyodum. Hiçte hasta olmadı. Daha erken diye başlamamıştım. Keşke başlasaymışım bu yılda
Daha vaktin var bu haftada son iste senin kafana göre gezer bakarsin canim.Günaydın kızlar.
Dün bozukları Bim'e götürüp bütünlettim. 50 tl vardı. Kağıt kumbarasına ekledim. Pet şişede 1 tl biriktirmeye yine devam ediyorum.
Ben sanırım bozukları biriktirmekten daha çok keyif alıyorum.
Maaşım yatınca keçe malzemeleri alıp evde bebek için süsler hazırlamayı düşünüyorum nasıl olsa bolca vaktim olacak.
Becerebilirsem kapı süsünü de kendim yapacağım.
Ben çok sadeciyim, ama her şey çok cafcaflı henüz bir hastane çıkışı dahi beğenip alamadım bebek için.
Bugün ekstra bir harcamam olmayacak diye düşünüyorum.
Herkese bol birikimler.
Cnm ıgdırın nerede oldugunu biliyorum :)kız güneydoğu değil doğuluyum...ığdır..türkiyede en olaysız 10.cu ilimiz hanidoğu deyince bazıları ürküyo ama burda hiç olay yok çok şükür...ama karadeniz aşığıyız eşimle...inşallah nasip olur kız aynı köye yerleşiriz olmammıııı???????? yemyeşillll ohh miss...
altınım vardı 2 cumhuriyet,ama yükseldiğini gördüğüm an hemen sattım...iki yıl önce düştüğünde aldıydım :)))) 670 tl ye ocak ayıydı baya düşmüştü...ocağı bekle,bende öyle yapıyom,geçen 810 tl ye sattım :)))günaydın kızlar
dün beklediğim paralar yattı. döviz ya da altın alacaktım güya ama çok yüksek geldi.
paradan 800 tl ayırdım. 583 tl yi başka hesaba attım. döviz ya da altın azcık düşerse alırım.
biz de yazları van a gidiyoz,ama yaşayamam van da ya çok olaylı bi ilimiz :)))...ığdır'ın yerini bilmediğinden değil kız,dün gaztede okudum en olaysız 10 sırada görünce gururlandım:)istanbul ankara muğla falan olaylı illerdenSen yazmistin pastili evet
Bi bakim bende benim ki emer sanirim.
Daha vaktin var bu haftada son iste senin kafana göre gezer bakarsin canim.
Cıvıl magzasindan almisti arkadasimda yegeni icin.
Beraber sectik 6-7cesit vardi
Bir de battaniye aldi.
Cnm ıgdırın nerede oldugunu biliyorum :)
Ben hani yazlik sehirler bâbinda güneyde falan yapamam diye yazdim
İnsan karadenizli olunca güneyin sicaginda yapamiyo.
Doguda deniz yok hic yapamam.
Ben yesil ve deniz asigiyim
2haftadir deniz göremiyorum(hafta sonlari cikmadik bi yere)
Hava isincakmis vıyvıylanmaya basladim bile.
Bi deniz kenarina göl kenarina atmam lazım kendimi.
Memleketden ev bakarkende eski yeni fark etmez önü acik olsun deniz,orman gorsun yeter dedim adama.
güneydoğu çok sıcak yaa,iki yıl önce gezmeye gitmiştik yandık bi hafta zor dayandım ya...yaşanmaz ordaSen yazmistin pastili evet
Bi bakim bende benim ki emer sanirim.
Daha vaktin var bu haftada son iste senin kafana göre gezer bakarsin canim.
Cıvıl magzasindan almisti arkadasimda yegeni icin.
Beraber sectik 6-7cesit vardi
Bir de battaniye aldi.
Cnm ıgdırın nerede oldugunu biliyorum :)
Ben hani yazlik sehirler bâbinda güneyde falan yapamam diye yazdim
İnsan karadenizli olunca güneyin sicaginda yapamiyo.
Doguda deniz yok hic yapamam.
Ben yesil ve deniz asigiyim
2haftadir deniz göremiyorum(hafta sonlari cikmadik bi yere)
Hava isincakmis vıyvıylanmaya basladim bile.
Bi deniz kenarina göl kenarina atmam lazım kendimi.
Memleketden ev bakarkende eski yeni fark etmez önü acik olsun deniz,orman gorsun yeter dedim adama.
Ama hic doguya gitmedim gezmedimbiz de yazları van a gidiyoz,ama yaşayamam van da ya çok olaylı bi ilimiz :)))...ığdır'ın yerini bilmediğinden değil kız,dün gaztede okudum en olaysız 10 sırada görünce gururlandım:)istanbul ankara muğla falan olaylı illerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?