bızde de oluyo ben herseyı hazılamıs oluyorum bı bakıyorum cıgkofte elınde gelmıs oluyo. ne gerek var? bızımde bıraz akıllandı ama şöyle demıyo 'evde yemegımızı yıyelım dısarı gezmeye gıdelım, ya da bı seyler ıcerız' neyse ya buna da şükür.Benim eşim azıcık akıllandı ama hala istediğim kıvamda değil.
Gereksiz harcama değil ama gitmiş bir de çiğ köfte almış. Evde yemek de vardı halbuki.
Neyse birşey demedim artık
gecen aksam cips almış hani faydalı bişey olsa tamam dıccem faydalı da degıl 3 buyuk boy paketM maviduvar1Beth18 benim esimde tam tersi
Yani 1ekmek dediysem 1alir 2almaz.
Ne dersen o hic fazlasini almaz.
Bazen be adam 2-3 cikolata seker neyim bisi atsana posete diyorum istemedin ki diyo :)
İlla isticen.
Cok nadirdir istemeden bisi aldigi
Meyvesi falan bittiyse alir ama havada karada affetmez.
bilmiyirumki mumkun deil pisirenedim bensiz böyle yazınca aklıma izlediğim bir haber geldi, pirincin içine aynı boyutlarda pilastik bir madde karıştırıyorlarmış
acaba öyle bir şey mi var içinde
piser insallah bi sikintivolmadanBenim hic basima gelmedi boyle bisi
Tecrübe oldu.
Lahanami sardim bakalim nasil olcak pisecekmi.
bende bayramdan once gittim pijama takimi aldim iki tane altli ustlu 10 liraya almistim kiz kardesime kendime kazak turu bisiler aldik tanesi 5 liradan hem gosterisli jem kaliteli hirka falan aldik onlarda cok guzel kiz kardesim 10 liraya elbise buldu kendine canta falan epey bisiler aldik 70 lira mi ne odedik bende ok seviyorum sali pazarini gideriz aradaEvettt sifir harcamali bur gun.
Kardesim pasta almis gelmis
Ben burda kilo aliyorum diye yirtiniyorum adam pastayla geliyo
Bizsiz yiyemez hic gecmez bogazindan.
Bide cikolatali falan gelsin kaloriler.
Yarin baya para harcarim kızlar
Salıpazarina gidicem.
Önce acil lazim olanlari yazdim unutmim diye
Zaten oglum icin gidiyorum
Ogluma atlet,corap,esofman,boxer alicam.
Hırka tarzi bisi almistikeilenn ile gittigimizde 20tl aldim ama tas gibi mali var.
Kalın.
Yazin karadeniz aksamlari serin oluyo orda giydirdim. hic biryerde bulamamistim salipazarinda bulduk (eilenn az aramadik ama he)
Lcw 40tl verceme o parayla salıdan 2tane aliyorum kesinlikle mali daha kaliteli.
Bakicam bulursam 1tane daha alcam.
100tl esimden aldim yarin icin 100tl zuladan alirim uzerimde dursun.
Bakalim ne bulabilirsem.
İstanbulkartada para atmam lazim.
Metroyla gidicez.
Umarim bisiler bulurum gittigime deger.
benim esimde eli bos asla ve asla gelmez aburu cuburu doldurur eve hele bide kolasiz asla yemek yemezHepsi bir türlü demek..Benim eşimde pek meraklıdır eve eli kolu dolu gelsin.
Ama mümkün değil sağlıksız bişey alsın. Karataycıdır kendileri.
hatta biz kola cipsi bir gösterirsek diğerini saklı yeriz.
Benim eşimde öyle 1 ekmek derim 1 alırM maviduvar1Beth18 benim esimde tam tersi
Yani 1ekmek dediysem 1alir 2almaz.
Ne dersen o hic fazlasini almaz.
Bazen be adam 2-3 cikolata seker neyim bisi atsana posete diyorum istemedin ki diyo :)
İlla isticen.
Cok nadirdir istemeden bisi aldigi
Meyvesi falan bittiyse alir ama havada karada affetmez.
Ya ben bozuklari butunletmeye utandigimdan harciyorum
Sanki bir poset bozuk para goturunce hayirdir nerede dilendin diyecekler gibi
Kagitlari zulama atiyorum bozuklari harciyorum
Bu arada ben a101 den pirinc aldim ve begenmedim
Gereginden fazla su koyup kisikda cektire cektire pisirmeme ragmen sismiyo istedigim gibi.
Yani hep pilav yaparim ilk defa a101den aldim almam daha
Reis baldo ya devam.
Valla ben babamin aldiklarini gozu onunde cope attim.kiziyorum yapma israf gunah diye ihh alsak kabahat almasak kabahat diyor:/Benim esimde eskiden eli kolu dolu gelirdi biz iki kişiyiz bitiremiyor uz bu bi daha ben söylemeden çöp alma dedim adam her akşam eli boş geliobiz abur cubur tüketmiyoruz pek iki ay onc3 aldığım abur cuburlar hala duruyo dolapta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?