Cildimin günes hassasiyeti var bide benim ben yapamam.güneydoğu çok sıcak yaa,iki yıl önce gezmeye gitmiştik yandık bi hafta zor dayandım ya...yaşanmaz orda
ben de takip ederim. ne zaman düşerse o zaman alırım. acelem yok zaten.altınım vardı 2 cumhuriyet,ama yükseldiğini gördüğüm an hemen sattım...iki yıl önce düştüğünde aldıydım :)))) 670 tl ye ocak ayıydı baya düşmüştü...ocağı bekle,bende öyle yapıyom,geçen 810 tl ye sattım :)))
eilenn umarım bebeğini sağ salim kucağına alırsın canım
Hoşgeldiniz.merhabalar
Kitap kurdundan sevgili M maviduvar1 sayesinde bir kaç gündür sizi takip ediyorum çok hoşuma gitti konu
Müsrifliğime bir son vermek için aranıza katılmak isterim
Aslında sayenizde harcama çizelgesi yaptım ve harika oldu taksitler ve tutarları ne zaman bitecekler falan gelir gider listesi iki gündür bir şeyler alacakken listeyi bir gözden geçiriyorum.
Teşekkür ederim şimdiden
Teşekkür ederim hoşbuldukHoşgeldiniz.
Beraber oluruz umarım.
Sizde bizimle paylaşırsınız birikimlerinki,tasarruf yöntemlerinizi.
merhabalar
Kitap kurdundan sevgili M maviduvar1 sayesinde bir kaç gündür sizi takip ediyorum çok hoşuma gitti konu
Müsrifliğime bir son vermek için aranıza katılmak isterim
Aslında sayenizde harcama çizelgesi yaptım ve harika oldu taksitler ve tutarları ne zaman bitecekler falan gelir gider listesi iki gündür bir şeyler alacakken listeyi bir gözden geçiriyorum.
Teşekkür ederim şimdiden
Serin memleketmi ariyorsunuz gelin gelin adana ya cok serindirgüneydoğu çok sıcak yaa,iki yıl önce gezmeye gitmiştik yandık bi hafta zor dayandım ya...yaşanmaz orda
teşekkürler canım hoşbulduk_bloom_ hoş geldin aramıza...
bu topik süperdir. insana çok şey katıyor...
öğlen yemeğe 15 tl verdim. keşke daha ucuz birşeyler yeseydim. ama neyse olan oldu artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?