Küçük Düşün Büyük Olsun!

güneydoğu çok sıcak yaa,iki yıl önce gezmeye gitmiştik yandık bi hafta zor dayandım ya...yaşanmaz orda
Cildimin günes hassasiyeti var bide benim ben yapamam.
Yazin tatilde bile koruyucu,sapkalarla ancak.
Birde cok sıcak bunaltiyo be.
Zaten millet o sehirlerde gunduz yatip aksam cikiyolar.

ben de takip ederim. ne zaman düşerse o zaman alırım. acelem yok zaten.

merhaba arkadaşlar...

gün yine hızlı başladı her zamanki gibi... :)
siz 3 şuraya 5 buraya harcadım diye hesap yapabiliyorsunuz ya ben onu başaramıyorum... oğlanlar okulda ayrı harcıyor, evde bir şey lazım oluyor yardımcı ayrı harcıyor, ben ev,iş,okul ayrı harcıyorum, eşim deseniz onun harcamasında sınır yok.... yani bir günde şu kadar harcandı diye hesap yapmam mümkün değil... kıskanıyorum sizi.. :)

birikime gelince şu aralar ne altın, ne döviz ne de başka bir yatırım aracı kullanıyorum....
katılım hesabında tl. olarak tutuyorum.... bir süre daha böyle giderim sanırım.. bir dönem çok çeşitlendirmiştim... altın, döviz, arbitraj ne ararsanız vardı...ama şu an sadece tl. deyim, kafam rahat... :)

merhabalar
Kitap kurdundan sevgili M maviduvar1 sayesinde bir kaç gündür sizi takip ediyorum çok hoşuma gitti konu
Müsrifliğime bir son vermek için aranıza katılmak isterim
Aslında sayenizde harcama çizelgesi yaptım ve harika oldu taksitler ve tutarları ne zaman bitecekler falan gelir gider listesi iki gündür bir şeyler alacakken listeyi bir gözden geçiriyorum.
Teşekkür ederim şimdiden

Hoşgeldiniz.
Beraber oluruz umarım.
Sizde bizimle paylaşırsınız birikimlerinki,tasarruf yöntemlerinizi.

_bloom_ hoş geldin aramıza...
bu topik süperdir. insana çok şey katıyor...
öğlen yemeğe 15 tl verdim. keşke daha ucuz birşeyler yeseydim. ama neyse olan oldu artık.

güneydoğu çok sıcak yaa,iki yıl önce gezmeye gitmiştik yandık bi hafta zor dayandım ya...yaşanmaz orda
Serin memleketmi ariyorsunuz gelin gelin adana ya cok serindir
Ayiptir soylemesi buz gibi agustosta yun yorganla donuyoruz
Saka bir yana tum dogu ve guneydoguyu gezdim insanlari cok sicak kanli karasal ilklimden dolayi gunasi sicak olsada nem olmadigi icin golgesi serin.tabi karadeniz bir baska ins. Bi gun bende o taraflara yerlesirim simdilik hayal tabi
Bu arada su ana kadar hic para harcamdim sifir harcamayla kaparim ins

_bloom_ hoş geldin aramıza...
bu topik süperdir. insana çok şey katıyor...
öğlen yemeğe 15 tl verdim. keşke daha ucuz birşeyler yeseydim. ama neyse olan oldu artık.
teşekkürler canım hoşbulduk
şimdiden konu sayesinde bir kaç gereksiz alışverişi yapmadım

Öğlen yemek için para vermedim ama bilgisayarcıya 100 tl verdim. Yapacak bir şey yok.
Çocukların alınacak kitapları var yine. Çıkarken onları alacağım. Bugün çok para gidiyor hasılı kelam.
Savcılıktan yeni bir dosya geldi bir an önce işimi bitireyim de paramı alayım. Devletten alacaklarımız da birikti ve beklemede hepsi...Şu ay bitsin artık...
Akşama yemeğim hazır çok şükür...Yoksa bu yorgunlukla yapmam çok zor olacaktı...

Bugün göz doktoruna gittim ve gözlüğüm yenilendi
Devletin karşıladığı çerçeveler pek çirkin o yüzden karşılamadığı bölmden seçtik 490 tl idi
İlaçlar vs derken 550tl harcadık bugün
Gerçi gözlüğü 5 ay taksit ile ödeyeceğiz
Güne de iki çeyrek verdim elde olanlardan
Son iki ay kasımda bitiyor
Ve ekimde sıra bende
Bu yıl çeyrek gününün faydasını çokça gördük
Birikim oldu ve doğum vakti kullandık
170-175 E alınan çeyrekler 205-200 tl den bozdurduk
Tane başı 25tl kar
Allah bereket versin

Merhaba,
Ben de aranıza katılabilir miyim?
Özel sektörde orta düzey yöneticiyim. İyi para kazanıyorum ancak iyi para da harcıyorum maalesef... Ev ve araba kredisi ödüyoruz. Aynı zamanda aldığımız eve geçmek üzere olduğumuz için tapu masrafı, taşınma, değişecek eşyalar vs. için de bu ay ihtiyaç kredisi çektim. Kızım özel kreşe başladı ancak karşılayacak kimse olmadığı için bakıcı devam ediyor. Biz de masraf çok...umarım buradan öğrendiklerimle kenara 3-5 bir şey koymayı başarabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…