Yasancak yer degil zatenben batı da yaşayamam herhalde ya,zorlanırım...yazları geliyom oralara ankaraya falan ama dönmeye can etıyomev alırsam yine doğu yada karadeniz olabilir...inşallah
bende tasarrufa başladım geçen yıl...ama ben küçük baş hayvana yatırım yaptım,yazın kayınpederim kars2ın bi köyünde bakıyor,kışın babişim ığdır da bakıyorkuzuları sattım 5 bin etti bayramdan önce....şimdi de yine ucuz kuzu alacağız inşallah seneye bayramda satmak için:)... ama bu yıl her ay bi çeyrek hedefim...(bu arada koyunlar 10 tane hala kayınpederimde,kuzuları sattık sadece) besicilik diyelim,iyi para kalıyo..ben hatayı geçen sene birikimi para olarak yaparak yaptım malesef...para harcanıyo
ya ben demiştim al diye üzüldüm şimdiBu arada ben a101 den pirinc aldim ve begenmedim
Gereginden fazla su koyup kisikda cektire cektire pisirmeme ragmen sismiyo istedigim gibi.
Yani hep pilav yaparim ilk defa a101den aldim almam daha
Reis baldo ya devam.
Yok cnm ben daha önce almistimmerhaba arkadaşlar
kilolardan bende şikayetçiyim ben kışın diyet spor yapıp veriyorum yazın alıyorum bu son 3-4 yıldır böyle ama bu defa evi düzene koyar koymaz başlıyacagım spor ve diyete 4-5 kilo versem süper olacak
aslında benim eşimde böyle bir şey düşünüyor ama ben frenliyorum, diyorum yem parası veteriner parası bide çobana para kalmaz diyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba
ya ben demiştim al diye üzüldüm şimdi
bende aldım ama daha pişirmedim
iyi aksamlar canim dolmada guzel olmuyor ne yazikki pismiyor bir turlu bende aldim daha once sutlac yapti kayinvalidem bi gir diri diri kalmis pirincler kadin cok uzuldu ana yapicak bisi yok iki lt sutumde bosa gitti daha o gun bu gundur a101 den bakliyat almam ben ama bim guzel onu kullaniyorumYok cnm ben daha önce almistim
Belki yillardir reis baldo kullandigimdan ona alistim
Ucuz diye onu denedim ben 1kg
Olsun dolma yaparim.
Bende çocuğun kumbarasını boşalttım diyorum. Bir de alış veriş yapa yapa tanıdık oldu. Saymıyorlar bileYa ben bozuklari butunletmeye utandigimdan harciyorum
Sanki bir poset bozuk para goturunce hayirdir nerede dilendin diyecekler gibi
Kagitlari zulama atiyorum bozuklari harciyorum
iyi aksamlar canim dolmada guzel olmuyor ne yazikki pismiyor bir turlu bende aldim daha once sutlac yapti kayinvalidem bi gir diri diri kalmis pirincler kadin cok uzuldu ana yapicak bisi yok iki lt sutumde bosa gitti daha o gun bu gundur a101 den bakliyat almam ben ama bim guzel onu kullaniyorum
eilenn çok sevindim cnm senin adına. Allah sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah.
Bugün bir arkadaşımın annesi pazarda çok yorulmuş onu evine taksiyle bıraktım 12 TL tuttu. Başka bir harcamam olmadı.
Ama annemin odasının avizesi bozulmuş. Annem 3 tane arasında kararsız kalıp resimlerini çekmiş gidince beğenip birini alıp gelicem.
Birikime yine bir şey atamadım.
bız 10 sene olmadan satalım dıyoruz canım ıste fıyat arastırması yapıyoruz. bız cok memnunuzhatta satamasak mı dıye dusunuyoruz arada. bende eşimde cok sevıyoruz leonu tavsıye ederızcanımmm memnun musunuz leondan
bız 3 araba arasında gıdıp gelıyoruz da
leon alırsak sıfır alacaz
ama o paraya değer mı dıyorum
bır de sonra satmak ıstedığımızda zarar eder mıyız dıyorum
kafam karışık leon konusunda
inşallah sızde ıstedıgınız fıyata satarsınız
bende tatıle cıkarken evden kahvaltılık goturmustum yolda 50 tl kahvaltıya vermemiştık cok sevınmıstım ben 50 tl ye bır suru yıyecek almıştım tatıl boyunca yemıstık :)Eve döndük
Oğlana banyo yaptırdım. Ben de suratımı temizleyip kremlerimi sürüp yarının hazırlığını yaparım.
Dolapta biraz sarılmış lahana vardı. Yarına onu çıkarayım da gündüzden pişsin. Birazda çorba var.
Bugün harcamalr bayağı fazla oldu ama ne yapalım
60 TL Oray'a buraya giriş ücreti
25 TL öğle yemeği
70 TL akşam yemeği
Kendime 2 adet bileklik aldım 40 TL.
Sabah eşim kahvaltıyı yolda yaparız Dedi. Olmaz dedim evde yaptık. En azından 50 TL cepte
Evdeki küçük şişelere su doldurdum. Suya da para vermedik. O da 10 TL desek.
Harcamadığım kardır dedik artık.
Benim hic basima gelmedi boyle bisiiyi aksamlar canim dolmada guzel olmuyor ne yazikki pismiyor bir turlu bende aldim daha once sutlac yapti kayinvalidem bi gir diri diri kalmis pirincler kadin cok uzuldu ana yapicak bisi yok iki lt sutumde bosa gitti daha o gun bu gundur a101 den bakliyat almam ben ama bim guzel onu kullaniyorum
Benim eşim azıcık akıllandı ama hala istediğim kıvamda değil.olsun M maviduvar1 cım napalım bız tutalım onlar yesin
ben harcamayalım dıye elimden gelenı yapıyorum eşim nereye harcama yapsak dıye düşünüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?