Küçük Düşün Büyük Olsun!

ben batı da yaşayamam herhalde ya,zorlanırım...yazları geliyom oralara ankaraya falan ama dönmeye can etıyom ev alırsam yine doğu yada karadeniz olabilir...inşallah
Yasancak yer degil zaten
Zamaninda ebeler nineler gelmis ev yer yurt almis iste
Kalmislar buralarda.
Köyede bir ev yaptirmamislar
Cok kiziyorum
1göz oda da olsa insan yaptrmazmi be.
Ben gider şenlerdim.
Bende esimde karadenizliyiz ve karadeniz asigiyiz
Guneyde yapamamda karadenizden ev istiyorum

Tüm yazi köyde geciren emekliler gibi yasamak istiyorum artik
Cok seymi istiyorum ya
Cocuguma konserve recel yaparim.
Sabah ezaninda kalkar bahce sularim.
Bey beyy carsidan ekmek al gel derim.
Yada ekmegimide yaparim ben :)
Guzine kurdumuydu bide gelsin kestaneler gitsin patatesler.

Valla tek hayalim bu
Yazlik anlayisim bu benim
Köyde ev.

merhaba arkadaşlar
kilolardan bende şikayetçiyim ben kışın diyet spor yapıp veriyorum yazın alıyorum bu son 3-4 yıldır böyle ama bu defa evi düzene koyar koymaz başlıyacagım spor ve diyete 4-5 kilo versem süper olacak

aslında benim eşimde böyle bir şey düşünüyor ama ben frenliyorum, diyorum yem parası veteriner parası bide çobana para kalmaz diyorum ama yanlış mı yapıyorum acaba

Bu arada ben a101 den pirinc aldim ve begenmedim

Gereginden fazla su koyup kisikda cektire cektire pisirmeme ragmen sismiyo istedigim gibi.
Yani hep pilav yaparim ilk defa a101den aldim almam daha

Reis baldo ya devam.
ya ben demiştim al diye üzüldüm şimdi
bende aldım ama daha pişirmedim

Yok cnm ben daha önce almistim
Belki yillardir reis baldo kullandigimdan ona alistim
Ucuz diye onu denedim ben 1kg
Olsun dolma yaparim.

eilenn çok sevindim cnm senin adına. Allah sağlıklı sıhhatli bir bebek nasip etsin inşallah.
Bugün bir arkadaşımın annesi pazarda çok yorulmuş onu evine taksiyle bıraktım 12 TL tuttu. Başka bir harcamam olmadı.
Ama annemin odasının avizesi bozulmuş. Annem 3 tane arasında kararsız kalıp resimlerini çekmiş gidince beğenip birini alıp gelicem.
Birikime yine bir şey atamadım.

Yok cnm ben daha önce almistim
Belki yillardir reis baldo kullandigimdan ona alistim
Ucuz diye onu denedim ben 1kg
Olsun dolma yaparim.
iyi aksamlar canim dolmada guzel olmuyor ne yazikki pismiyor bir turlu bende aldim daha once sutlac yapti kayinvalidem bi gir diri diri kalmis pirincler kadin cok uzuldu ana yapicak bisi yok iki lt sutumde bosa gitti daha o gun bu gundur a101 den bakliyat almam ben ama bim guzel onu kullaniyorum

Ya ben bozuklari butunletmeye utandigimdan harciyorum
Sanki bir poset bozuk para goturunce hayirdir nerede dilendin diyecekler gibi
Kagitlari zulama atiyorum bozuklari harciyorum
Bende çocuğun kumbarasını boşalttım diyorum. Bir de alış veriş yapa yapa tanıdık oldu. Saymıyorlar bile

bu arada pazara gittim kizlar 41 lira harcadim belkide daha fazla bilmiyorum domates salatalik cok pahali 3.5 domates 4 lira salatalik 10 lira bir kilo hamsi 2 lira kivircik 1 lira maydonoz nane ve dereotu sivri biber ve koy biberi aldim birer kilo 3 liradan kis mevsimi kendini hissetirmeye baskadi yani

siz böyle yazınca aklıma izlediğim bir haber geldi, pirincin içine aynı boyutlarda pilastik bir madde karıştırıyorlarmış
acaba öyle bir şey mi var içinde

İyi akşamlar hatunlar :)
Trafikteki sinir harbinden sonra nihayet yemeğimi yemiş, banyomu yapmış bir şekilde evdeyim.
İstanbul'da olsam ne yapacağım acaba hiç bilmiyorum :/
Sabah 3 tl kahvaltıya gitmişti, öğleden sonra da 5 tl iş arkadaşıma verdim, eylül ayında doğum günü olanların partisi için.
Böyle bir uygulama varmış bizim iş yerinde. Doğum günü, doğum gibi özel olaylarda kişi başı 5 er lira toplayıp birşeyler yapıyorlarmış.

Amin canım benim aminn çok teşekkür ederim

bız 10 sene olmadan satalım dıyoruz canım ıste fıyat arastırması yapıyoruz. bız cok memnunuzhatta satamasak mı dıye dusunuyoruz arada. bende eşimde cok sevıyoruz leonu tavsıye ederız

bende tatıle cıkarken evden kahvaltılık goturmustum yolda 50 tl kahvaltıya vermemiştık cok sevınmıstım ben 50 tl ye bır suru yıyecek almıştım tatıl boyunca yemıstık :)

Benim hic basima gelmedi boyle bisi
Tecrübe oldu.
Lahanami sardim bakalim nasil olcak pisecekmi.

olsun M maviduvar1 cım napalım bız tutalım onlar yesin

ben harcamayalım dıye elimden gelenı yapıyorum eşim nereye harcama yapsak dıye düşünüyo
Benim eşim azıcık akıllandı ama hala istediğim kıvamda değil.
Gereksiz harcama değil ama gitmiş bir de çiğ köfte almış. Evde yemek de vardı halbuki.
Neyse birşey demedim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…