- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Cokkk teşekkür ederim❤nice beraber seneleriniz olsun canım..
Öncelikle daha bi sürü 6seneleriniz olsunBu büyüklerin hepsi böyle demekki aynı kvlerde öyle işte bı marketleri var bölgenin en pahalı marketi her şeyi oradan alırlar vallahi nasıl geçiniyor kar bilmem kışın burada laf zaten yazında pek bisiye ihtiyaçları olmaz köyde yaşadıkları için su faturası falan 6 ayda 20 TL falan geliyor elektrikte öyle 3 ayda bir 80 TL falan geciniyorlar işte biz nerde indirim var diye market market geziyoruz onlar öyle değil her şeyin en kalitesini tüketiyorlar hep belli markalarıdır aldıkları zeytinyağı Tariş sıvıyağ biryag çay Çaykur turist hepsinde fazla fazla alırlar hayret ediyorum bazen
Bizde idare edelim diyoruz bak nasil k.vler var.Selamlar.
Ay büyükler hep aynı.
Hiç bakmazlar aldıklarına yemek içmekte ziyade dışarda yemek yemeleri kıyafete ayakkabıya düşkünlükleri ile annem ve babam tam bir uyum içerisinde.
Kayınvaldem ise onlardan beter.
6 yıllık evlilik 2 yılda nişanlılık hayatımda 5 kere koltuk takımı alarak rekor kırdı. En son 2 ay evvel köşe takımı tv ünitesi konsol almış.
Mutfağı ve banyoyu yıktırdı yepyeni dolaplar gitti.eşim 5 yıl evvel yaptırmıştı. Kenarında sadece alyansı var.
Zor durumda kaldılarmı çıkaracak bir liraları olmuyor. Bunlarda bize tecrübe oldu. Anneme ise zorla çeyrek aldırıyorum.
Cokkk teşekkür ederim❤❤❤ çok öyle ekip biçme yok evin önünde var biraz oraya ekerler orasına yetiyor gerçi aynen öyle yazın ordaydik kuzineli sobayı yaktı ekmek yaptı üstünde yemeğini yaptı mısır pişirdim fırınında patates pisirdik reçel yaptı birde köylerde hayat bu kadar pahalı değil ya parayi harcamayı o ne yapacaklar bu yaştan sonra annem öyle değildir bak gerçi annem daha 43yasinda kardeşlerim var okuyor evlenecek o yüzden bence kv Ler ununu eklemiş kalburunu aşmış artık bu yaştan sonra ne yapicam diye düşünüyor galiba bu arada suyun metreküp fiyatı sadece 20 kuruş bide İstanbul'a bak 4 kusur onların 6 ayda ödediği bizim bir ayda ödediğimiz in yarışı nerdeyseÖncelikle daha bi sürü 6seneleriniz olsun
6-12-18...
Hep katlansın.
Köyde ekip biciyolarsada ozaman rahat gecinirler.
Evet su elektrik falan daha az geliyor.
Kuzineyide yakıyorlardır
Bende köyde bahçeli bir evde yaşasam 1 emekli maaşıyla cok rahat geçinirim ya.
Hep hayalimdir
Kuzinem olur yemeğinde onda yaparim.
Aksam kestane patates
Çay suyuda onda kaynar zevkine kurarım sirf kuzine.
Bahçeyeyse marul, roka,maydanoz, nane,dereotu,tazesogan illa dikerim
Yazın domates biber kendime gore
Elektrik ve su ciddi az geliyor biliyorum onu.
Yazin hep bahçede oluruz zaten
Kısında otur evde sıcacık at odunu yansin
Kessinlikle oyleCokkk teşekkür ederim❤❤❤ çok öyle ekip biçme yok evin önünde var biraz oraya ekerler orasına yetiyor gerçi aynen öyle yazın ordaydik kuzineli sobayı yaktı ekmek yaptı üstünde yemeğini yaptı mısır pişirdim fırınında patates pisirdik reçel yaptı birde köylerde hayat bu kadar pahalı değil ya parayi harcamayı o ne yapacaklar bu yaştan sonra annem öyle değildir bak gerçi annem daha 43yasinda kardeşlerim var okuyor evlenecek o yüzden bence kv Ler ununu eklemiş kalburunu aşmış artık bu yaştan sonra ne yapicam diye düşünüyor galiba bu arada suyun metreküp fiyatı sadece 20 kuruş bide İstanbul'a bak 4 kusur onların 6 ayda ödediği bizim bir ayda ödediğimiz in yarışı nerdeyse
Ay inan benimde öyleBu arada benimde tek isteğim köyde yaşamak kendi bahçeli ekeyim bir tane ineğin olsun sütünü alayım son olsun onun üstünde yapayım herşeyimi
Bizde idare edelim diyoruz bak nasil k.vler var.
Bende anneme diyorum bi iki heveslendi atti kenara 2-3 altın ama devami yok.
Hiç bisi almasa her ay 1 çeyrek cok rahat alir.
Hiç dokunmaz ona 1000tl kirayı annem aliyor her ay hep gidip çul çaput aliyor sacma sapan seyler.
Benim her ay oyle düzenli elime para geçse atarim hemen yarisini.
Bereketi olmuyor işte oyle elimde kalmıyor diyor.
Herkesin k.v genelde kızar ya musrifsiniz ne eşya degisiyosunuz der seninki değişik geldi. :)Ahh ahh sorma canım. Bana gelince de yepyeni koltuklarıma laf eder.
Herşeyin eskidi at bunları diyor.
6 yıllık koltuk eskirmi ya
Biz nişanlıyken çekyat aldı. Misafirler gelir kalır diye 2 ay sonra gittim ziyarete attım onu ben dedi üstünede 5 koltuk takımı. Geçen miras kalmış 50 bin 2 ayda gitti para.
Üstünede bizden istedi. O kadar para bana gelse bir yerlerden arsa alırdım tek yaşıyor ev kira değil nasıl geçinemiyot anlamıyorum.
Birde geçen bana ev yapcaz araba yapcaz diye aç bıraktınız çocuğu dedi şok oldum. Niye aç kalsın yediği önünde yemediği arkasında çok şükür herşeyimiz var. Herşeyi alınıyor yapılıyor. Mal mülk dediği kredili bir ev yani. Onu vermesem kira vercem
Benimde hayalim köyde kuzineli sobada mutfakta yemek yapmak. O kadar çok istiyorum ki Rabbim hayallerimizi gerçek etsin
Beyazpapatyamm nice 6 yıllarınız olsun.
Bide siz İstanbul'da buyutmussun ben tamamen böyle bı hayatın içinden gelince adapte olamadım bir turlu benimde tek hayalim bu kendime ait iki göz oda küçük bı bahçe bı soba bide inek olacak ama böyle her şeyi kendim doğal yapacağım meyveyi dalından koparıp yicem falan işte yazın gidiyoruz diyamadan geliyoruz bide kendi evimiz olmayınca olmuyor ya insan bı yere sığmıyor çocukla falan bakalım inşallah bende eşime sürekli söylüyorum oda öyle diyor bende istemiyorum burayı falan diye ama siz benden daha yakındı iz hayellerinize maşallah çokta beceriklisiniz siz yaparsınız ya köy hayatınıAy inan benimde öyle
Vallahi tek emekli maaşına raziyim.
Ben geçinirim
Esime de diyorum soyle önünde az bahçesi olsun 1+1 bile razıyım
Ekerim kendime gore
Kuzine kurarim.
Orda soslarımı reçellerini yaparim.
Mantı yapar koyarim bahçede oturur acarim.
Ekmek yaparim
Erişte yaparim.
Asma dikerim yaprak yaparim
Bi de mangal ve salıncak atarim bahceye.
Patlıcan közlerım biber kozlerim.
Allah saglik ve ömür verirse cok uzak degil bana.
Esimde istiyor cunku.
Bir yerden başlamak lazım en azından arsa alsak diyoruz.
Sonrası gelir zaten hevesleniriz.
Cokkk teşekkür derim ❤❤❤Ahh ahh sorma canım. Bana gelince de yepyeni koltuklarıma laf eder.
Biz nişanlıyken çekyat aldı. Misafirler gelir kalır diye 2 ay sonra gittim ziyarete attım onu ben dedi üstünede 5 koltuk takımı. Geçen miras kalmış 50 bin 2 ayda gitti para.
Üstünede bizden istedi. O kadar para bana gelse bir yerlerden arsa alırdım tek yaşıyor ev kira değil nasıl geçinemiyot anlamıyorum.
Birde geçen bana ev yapcaz araba yapcaz diye aç bıraktınız çocuğu dedi şok oldum. Niye aç kalsın yediği önünde yemediği arkasında çok şükür herşeyimiz var. Herşeyi alınıyor yapılıyor. Mal mülk dediği kredili bir ev yani. Onu vermesem kira vercem
Benimde hayalim köyde kuzineli sobada mutfakta yemek yapmak. O kadar çok istiyorum ki Rabbim hayallerimizi gerçek etsin
Cokkk teşekkür derim ❤❤❤Ahh ahh sorma canım. Bana gelince de yepyeni koltuklarıma laf eder.
Ya ben nasıl ist büyümüşüm onuda anlamıyorum.Bide siz İstanbul'da buyutmussun ben tamamen böyle bı hayatın içinden gelince adapte olamadım bir turlu benimde tek hayalim bu kendime ait iki göz oda küçük bı bahçe bı soba bide inek olacak ama böyle her şeyi kendim doğal yapacağım meyveyi dalından koparıp yicem falan işte yazın gidiyoruz diyamadan geliyoruz bide kendi evimiz olmayınca olmuyor ya insan bı yere sığmıyor çocukla falan bakalım inşallah bende eşime sürekli söylüyorum oda öyle diyor bende istemiyorum burayı falan diye ama siz benden daha yakındı iz hayellerinize maşallah çokta beceriklisiniz siz yaparsınız ya köy hayatını
Bugün deterjanlarıma bakınca sen aklima geldin.merhaba hanımlar
tr_lelli hoşgeldiin
tuce_tuce geçmiş olsun
@Beyazpapatyammm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
3 günlük kaçamak tatil yaptım geldim ben de
orada biraz harcama yaptık artık kış byu çok dikkat edeceğim
bu hafta evdekilerden idare edip market alışverişi yapmamayı düşünüyorum haftasonu yaparım belki yine bir yerlerde indirim olur dayanamam kesin
şimdi etli bezelye pilav yapıp sonra da spor yapacağım halim kalırsa
2 makine de çamaşır yıkadım daha ne olsun
heheh yarıştıralım zulaları açtırma bana ardiyeyi lelliiiiiBugün deterjanlarıma bakınca sen aklima geldin.
Deterjanlarımı yaristiricimm senle
Benim zulanın birazı vestiyerin alt rafında gecen vestiyerden bisi gösterecekken arkadaşıma sen baya dizmişsin askerleri dedi.
Zula zula indirim zulası dedim.
9kg deterjan var 1 tane daha alayım dursun diyorum indirim olunca.
Yağım var 5lt açılmamış 1 tane daha alım dursun diyorum.
Indirim görünce dayanamiyorum.
Hı iyi olmuyormu tabiki iyi oluyor hem uygun hem bol.
Çok teşekkür ederimmmerhaba hanımlar
tr_lelli hoşgeldiin
tuce_tuce geçmiş olsun
@Beyazpapatyammm evlilik yıldönümünüz kutlu olsun
3 günlük kaçamak tatil yaptım geldim ben de
orada biraz harcama yaptık artık kış byu çok dikkat edeceğim
bu hafta evdekilerden idare edip market alışverişi yapmamayı düşünüyorum haftasonu yaparım belki yine bir yerlerde indirim olur dayanamam kesin
şimdi etli bezelye pilav yapıp sonra da spor yapacağım halim kalırsa
2 makine de çamaşır yıkadım daha ne olsun
Ahh ekmek parası derdimiz olmasa bizde hemen gideceğiz birde sizin oglunuzun okulu var o biraz daha büyüyüp kendini idare edecek yaşa gelince eşinizden emekli olur ne güzel dilediğinizi yaparsınız az çok birikimimiz var bu bile başlangıç bence ne güzelYa ben nasıl ist büyümüşüm onuda anlamıyorum.
Reenkarnasyon falan mi diyorum.
Çünkü eskiden beri bi sakınlık köy bahçe merakım var.
Köye her gittiğimde dönerken ağlayarak dönüyorum.
Daha gidince nasil döncem ya ben diye dusunuyorum.
Senin icin tabiki cok daha zordur.
Yaparim seviyorum çünkü ama şartlar suan icin elverişli değil.
Yani oglumun okulu esimin isi beni bağlayan bisi olmasa esimde dünden razı gelir benimle.
Şuan sadece hayal kurabiliyorum bir de birikim.
Ama bisilere başlamak istiyorum en azindan ufak ufak kuralım duzeni.
Olur ya insan isteyince herşey olur.
Şuan bizimde evimiz yok memleketde.
Kalacak ev var kalıyoruz iste.
Esimde o durumdan hic memnun diil o sebepden hevesleniyo
Hayırlısı inşaallah hakkimizda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?