Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benimde 5 litre ya bı 9 kiloluk bingo bı 6 kiloluk alo var bir küçük boy bir büyük boy ABC yumuşatıcı var bu bana kişi fazlasıyla çıkartır
Yinede gözüm sürekli indirimde

Ben bide sıvı çamaşır deterjanı kullanmak istiyorum hangisini denesene bilemedim bingonun 1 lt sini alacağım dene amaçlı hapyy de indirimde seyhanlar bulaşık deterjanı da indirimde fnish sivi

Herkese merhaba eşimle konuştum inş yarın dönüş Yoluna geçiyorlarmış Çarşamba evimizde olacak bir aksilik çıkmazsa Kızlar bu yüzden çok mutluyumbugün markete çıktım uzun zamandır ilk defa neyse biraz uzak bir markete yürümek istedim hava alayım diye arabayı çıkartmadım kirden araba görünmüyordu üff neyse yürüdüm geldim o marketten değil evin yanındaki markete uğradım süt kara lahana 2 ekmek vişne suyu soğan kraker aldım 8.5 tl ödedim kartı evde unutmuşum. Ürünleri aldım eve geldim yeniden indim ödeme yapmak için elektrik gidip geliyor bugün 2 kere gitti geldi . Merdivenleri kullandım yoruldum valla in çık. Yemek yedim birazdan makinaya çamaşır koyup Evi süpürüp silicem sonra koltuk silicem . Çay demleyip netten birşeyler izleyip puzzle yapıcam bugünler hemen sağlıkla geçsin istiyorum

Hayatta yaşayamam diyeni duyuyorum şaşırıyorum.
Ne yani her yer gri beton evler
Egzoz kokusu
Insanlar
Trafik
Para tuzağı avmlerin nesi cekici?

Ormana uzun bakmak deniz kenarında dalga sesi dinlemek varken nasil olabilirdi insan doğayı sevmez.
Ağaçları insanlardan daha cok sevdigim kesin benim.

Hele suan emekli tayfa köyde ve resimler atiyorlar.
Etkinlikler, yuruyusler, kahvaltilar icim gidiyo yemin ederim.

50 yaşında olsaydım keşke dedim ya.
Köyde yasamak icin bu yaşta olmam gerekiyorsa unumu eleyip eleğimi assaydım keske.

Grup kurmuşlar sağlıklı yaşamak icin yürüyoruz diye.
Her hafta sonu bir yere yürüyorlar ormanlar denizler ahh aklım cikiyo burda.

Sirf yürümek icin onlarla hafta sonu gitmeyi planliyorum.
Esime nolur köye gidelim diye dil döküyorum resmen.

Adam napsın ya 7-8saat yol.
Uzun uzadıya izin alamıyor amann beee.
Neden herkes istediğini özgürce yapamıyor ki zaten. Hiç

Ben bide sıvı çamaşır deterjanı kullanmak istiyorum hangisini denesene bilemedim bingonun 1 lt sini alacağım dene amaçlı hapyy de indirimde seyhanlar bulaşık deterjanı da indirimde fnish sivi
Sivi bulasik deterjani ve camasir deterjanini bende merak ediyorum. Kullanisli mi ekonomik mi. Kullananlar lütfen yardim

Kesinlikle aynı dusuncedeyim sakinlik huzur veriyor insana İstanbul'da yıldızları bile görmüyoruz trafik ayrı dert gürültü ayrı dert insanları ayrı dert AVM Ler dersen almış başını gitmiş

Bende o kafadayim yani sessiz sakin ortam olsun bana yeter

tr_lelli hosgeldinn :) ozlettin kendini gitme bi daha.
tuce_tuce aksam siirtte hissedildigini duyunca aklima geldin. Esin nerede ne durumda donebilecekmi? Gecmis olsun.
Ben 99 depremini yasadim. Buyuk korkum deprem.
A101 de 1kg torku seker 2 li alimda 3,64 tl. Benimde oyle olmasi isime geliyor 5 kg ac sakla ayri dert.
Birde dondurma severler algida dondurmalar 1 alana 1 bedava. En sevdigimden 2 kutu aldim cunku tarihler 2019 a kdr. Yazin beni goturur esim o cesidini hic sevmiyor
Ben harcamalarimi duzene koymaya basladim. 2 aya dahada dusurecegim. Kıs moduna girdim. Bir tek alti tirtikli karda kaymayan bota ihtiyacim var. Birsuru kazagim ve her cesit montum, kislik pantalonum var.
Bu ay belki elimdeki altinlarin ustune ekler 9 10 grlik bir bilezik alirim. Yoksa hediye diye dagilacak yine.

Ben sadece sivi kullaniyorum. Perwoll ariel ve omo ilk tercihim. Persil denk gelirse aliyorum. Abc yumusaticisini cok cok begendim. Artik baska marka almam. Abc 2si bir arada deterjan yumusatici denemek istiyorum.

Birtek yag stogum eksik. Yilbasindan once 5 li teneke almak istiyorum. Su an 2 lt bir yag ve 1 lt kadar yudum var. Yudum bir yag veya bizim yag bulsam hemen alcam. Yoksa tenekesi 40 a cikinca cok pisman olucam.

Merhaba Kızlar
Bütün markete gittik. Elimdeki liste dışında hiç birşey almadım. 342 tl tuttu.
Yüzüme dolgu yaptırmak gibi bir düşüncem var. Biraz araştırıp değerlendireceğim. Bugün fiyat aldım biryerden.

tr_lelli cok sevdigim bir arkadasimiz sinopa yerlesti. Ciftlik acti. Yumurta tarhana ve eriste uretiyor ve satiyor. O kdr mutlu ki. Ayda 16 bin sadece yumurtadan kazaniyor. Pirinc ceviz ve kestaneye baslayacakti. Donem donem de tavuk saticak. Bize gelmisti o kdr guzelki eristesi. Yumurtasi ztn mis gibi. Istanbulda cok bunalmisti. Borctan siyasetten ve hengameden.
Amaa esi tam bir kokos. Plaza cicisi. Cok severim kendisini cok iyiligini gordum. Bi turlu oraya gitmek istemiyor. 9 aydir biz gibi ayrilar. Insallah ne kacirdigini anlarda mutlu mutlu yasar.

Ankara da bulamam herhalde çok sağol yediysen biliyorsundur. Hastayım hatay antep tarafı yemeklere

Ne güzel konuşmuşsunuz hayaller umarım istedinizi yaşarsınız kızlar
Bende seviyorum sakinliği ama köyde yapabilirmiyim
bilmiyorum
Çocukken çok severdim yaz tatillerinde giderdik çok tırmandım ağaçlara oğlakların peşinden koştuk ama tabi bizimki eğlencesine
Ama şimdi yapabileceğimi zannetmiyorum soba temizlemeyi sevmiyorum da

Ben hayvan bakamam.

Öyle 2-3 tavuk belkide korkuyorum ya dokunamıyorum ben.
Gehh bili bili derim sadece :)
Gelirse kendi bilir.

Soba hic yakmadım temizlemedim bilmem ki hayallerimde soba temizlemek yoktu bak.

Esime temizletirimm:)

Ama toprakla uğraşırım bak kocaman bahçe yapamam sıkılırım kendimize göre hobi bahçesi benimki.

Bol çiçek dikerim

Bahçesinde kitap okurum
Hele şu bi böcek var cırcır otuyo özellikle aksam ona bayiliyorum oturur onu dinlerim.

Herkesler bi tarafa yayıldı bizde
Yemek fasli sonrası ıhlamur şimdide meyve faslindayiz.

Yatın gayrı bundan sonra mutfağı kapatıyorum dedim.

Bugün kahvaltı etmedim.
Öğlen ıspanaklı bulgur pilavı yedim bol acili.
1 nar yedim sonra
3 galeta yedim aksam üzeri 3 çatal makarna yedim.
Yemeyeydim iyiydi canim çekti

Lahana alıp kapuska pişirim bari.

Ben inek bile sagarim yayapmıştım var çünkü sobada temizlerikm bahçede yaparım ama öyle aşırı olmayacak bı tane inek küçük bı bahçe sobada bişi yok ya bence yaparsınız siz elinizden her iş geliyor

İş başa düşünce yapılıyor ne yazikki bence köyde olsanız sizde yaparsınız alışırsınız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…