- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Benimde 5 litre ya bı 9 kiloluk bingo bı 6 kiloluk alo var bir küçük boy bir büyük boy ABC yumuşatıcı var bu bana kişi fazlasıyla çıkartırBugün deterjanlarıma bakınca sen aklima geldin.
Deterjanlarımı yaristiricimm senle
Benim zulanın birazı vestiyerin alt rafında gecen vestiyerden bisi gösterecekken arkadaşıma sen baya dizmişsin askerleri dedi.
Zula zula indirim zulası dedim.
9kg deterjan var 1 tane daha alayım dursun diyorum indirim olunca.
Yağım var 5lt açılmamış 1 tane daha alım dursun diyorum.
Indirim görünce dayanamiyorum.
Hı iyi olmuyormu tabiki iyi oluyor hem uygun hem bol.
Hayatta yaşayamam diyeni duyuyorum şaşırıyorum.Ahh ekmek parası derdimiz olmasa bizde hemen gideceğiz birde sizin oglunuzun okulu var o biraz daha büyüyüp kendini idare edecek yaşa gelince eşinizden emekli olur ne güzel dilediğinizi yaparsınız az çok birikimimiz var bu bile başlangıç bence ne güzel
Benim eşimdede emekli olsun hiccc durmam yani sürekli söylüyorum ben burada yaşamam diye
Hani kimi iyy ben orada yaşayamam falan der siz İstanbul'da büyümüş biri olarak kendinize güveniyorsanız inşallah rabbim gönlünüze göre verir
Sivi bulasik deterjani ve camasir deterjanini bende merak ediyorum. Kullanisli mi ekonomik mi. Kullananlar lütfen yardimBen bide sıvı çamaşır deterjanı kullanmak istiyorum hangisini denesene bilemedim bingonun 1 lt sini alacağım dene amaçlı hapyy de indirimde seyhanlar bulaşık deterjanı da indirimde fnish sivi
Senin zulaylada kapışalım ozaman.Benimde 5 litre ya bı 9 kiloluk bingo bı 6 kiloluk alo var bir küçük boy bir büyük boy ABC yumuşatıcı var bu bana kişi fazlasıyla çıkartır
Yinede gözüm sürekli indirimde
Kesinlikle aynı dusuncedeyim sakinlik huzur veriyor insana İstanbul'da yıldızları bile görmüyoruz trafik ayrı dert gürültü ayrı dert insanları ayrı dert AVM Ler dersen almış başını gitmişHayatta yaşayamam diyeni duyuyorum şaşırıyorum.
Ne yani her yer gri beton evler
Egzoz kokusu
Insanlar
Trafik
Para tuzağı avmlerin nesi cekici?
Ormana uzun bakmak deniz kenarında dalga sesi dinlemek varken nasil olabilirdi insan doğayı sevmez.
Ağaçları insanlardan daha cok sevdigim kesin benim.
Ben bide sıvı çamaşır deterjanı kullanmak istiyorum hangisini denesene bilemedim bingonun 1 lt sini alacağım dene amaçlı hapyy de indirimde seyhanlar bulaşık deterjanı da indirimde fnish sivi
Canım bende çok severim benimse ev arkadaşım Hataylı idi bol bol yedik onun sayesinde
Ben pazardan aldım buralarda pazarda satılıyor hatta bitmek üzere bından sonra siyah satılır diyordu pazarcı kadın
Ege ve Akdeniz bölgelerinde Pazar’da satıyorlar diğer bölgeleri bilmiyorum
Keki çıkarınca tekrar fırına verdim 10 dk daha pişirdim iyi olduDene bence hic basima gelmedi ama hamur kalıncada yenmez ki.
Sevindim canimKeki çıkarınca tekrar fırına verdim 10 dk daha pişirdim iyi oldu
Ben hayvan bakamam.Ne güzel konuşmuşsunuz hayaller umarım istedinizi yaşarsınız kızlar
Bende seviyorum sakinliği ama köyde yapabilirmiyim
bilmiyorum
Çocukken çok severdim yaz tatillerinde giderdik çok tırmandım ağaçlara oğlakların peşinden koştuk ama tabi bizimki eğlencesine
Ama şimdi yapabileceğimi zannetmiyorum soba temizlemeyi sevmiyorum da
Ben inek bile sagarim yayapmıştım var çünkü sobada temizlerikm bahçede yaparım ama öyle aşırı olmayacak bı tane inek küçük bı bahçe sobada bişi yok ya bence yaparsınız siz elinizden her iş geliyorBen hayvan bakamam.
Öyle 2-3 tavuk belkide korkuyorum ya dokunamıyorum ben.
Gehh bili bili derim sadece :)
Gelirse kendi bilir.
Soba hic yakmadım temizlemedim bilmem ki hayallerimde soba temizlemek yoktu bak.
Esime temizletirimm:)
Ama toprakla uğraşırım bak kocaman bahçe yapamam sıkılırım kendimize göre hobi bahçesi benimki.
Bol çiçek dikerim
Bahçesinde kitap okurum
Hele şu bi böcek var cırcır otuyo özellikle aksam ona bayiliyorum oturur onu dinlerim.
İş başa düşünce yapılıyor ne yazikki bence köyde olsanız sizde yaparsınız alışırsınız yaniNe güzel konuşmuşsunuz hayaller umarım istedinizi yaşarsınız kızlar
Bende seviyorum sakinliği ama köyde yapabilirmiyim
bilmiyorum
Çocukken çok severdim yaz tatillerinde giderdik çok tırmandım ağaçlara oğlakların peşinden koştuk ama tabi bizimki eğlencesine
Ama şimdi yapabileceğimi zannetmiyorum soba temizlemeyi sevmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?