Küçük Düşün Büyük Olsun!

E Esila09 canım eşim Siirt’te komşu bir şehirde şimdi isim vermiyim ama daha dönmedi allah kısmet ederse Çarşamba gece evimizde olacak beni düşünmene çok sevindim çok teşekkür ediyorum düşünülmek çok güzel . 10 gündür evde yanlızım deprem oluncada biraz şaşırdım hiç beklenen birşey değildi tabii neyse allah can sağlığı versinde

Evi sildim süpürdüm çamaşır yıkandı onu astım şimdi bir makina daha yıkanıyor koltukları sildim şimdi kendime çay koydum birşeyler izlicem ama kendimi kötü hissediyorum kızlar

Ayy kızlar gecenin bir yarısı oldu ben daha yeni dinleniyorum

Öğlen anneme ilaç yazdırdım onları aldım. 23,5 lira eczaneye ödedim.. Kargoya gittim ürünleri verdim. Dönüşte markete girdim eksikleri aldım 75 lira multinetten harcadım..

Eve girdim kızımı doyurdum uyudu kapı çaldı , Arkadaşımın oğlu ... sevdiceğinden ayrıldı 15 gündür dağıldı resmen.. Kızla geldiler bugün saatlerce konuştular , tartıştılar hatta kavga ettiler Allahım nevrim döndü resmen ne yemek yapabildim , ne temizlik ne de başka bişey

Eşim işten geldi hastaneye götürdüler çocuğu sakileştirici iğne yapmışlar derken gece yarısı oldu..

Dün akşam da olaylıydı ,bu akşam da ... BDV evi oldu bizim ev resmen

Günaydın Kızlar
Teeee ekim başında yatması gereken param ancak bütün yatmış. Ama bana sanki eksil varmış gibi geldi. Memura soracağım
Ek ödemelerimizin düzensiz olması nedeniyle Eylül’den beri hiç birikim yapamadık. Bu ay belki biraz koyarız kenara.

gunaydin kizlar. dun 3100 liraya 22 ayar kelepce aldim kendime.17 gram. yaklasik 600 tl iscilogi var . ben takmak icin aldim.bunu insaallah 2 yil gibi bi surede iscilik parasini kazanirim.altindan. bilezik almak istemedim cunku takamiyorum. bir miktar dolar alicam bekliyorum paramin yatmasini.ayrica dun 1000 tl kiyafet garcamasi yaptim ama hepsi ihtiyacti. beni uzun sure idare eder insaallah

günaydın kızlar.. ben de işe geldim yine sakin bi gün.. işlerim çok az, yani akşama kadar sıkılmam umarım.. dün ne yaptım yazim.. hiçbirşey almadan eve gittim. bi önceki günden kalan lahmacun ve çorbam vardı zaten, onları ısıttım yanına ayran ve yeşillikleri koydum yedik. eşim maça gitti ben de dolapta bayadır bekleyen lahanayı sarma yaptım, bi tencere sarma sardım tencere dibinede kızrmızı et attım.. bu akşam işten gider gitmez ocağa koyacağım yanına yoğurt biraz salata tamamdır. akşam mutfağı topladım, fırınımın içini sildim temizledim eşim gelince de çay meyve faslı yaptık..

Merhaba kızlar.
Bana güzel bir kek kalıbı önerebilir misiniz?
Küçük olsun istemiyorum. Granit, seramik veya teflon olabilir.

Canım hayırlı olsun modelini gorme imkanım var mi? Yani resmini ege r paylaşmak istersen tabiki atarmısın?

Ben bugün avm gezdim oglum gelene kadar
Oğlumada yetiştim hemencik.

Ince mevsimlik ceket tarzı bisi aldım 50tl.

Montları beğenmedim.
Deri ceket de benim sezonunkinden yok tabiki beğenemedim

Ince şişme spor mont begendim ltb de.
145tl idi bi bekelim dedim acil degil ne de olsa.
Şuan acillik olan deri mont bot ve kaban.

Almıyoruz tabiki acil olmayani.

Bu ince iyi oldu ama ben mevsim gecislerinde ne giycemi şaşırıyorum alıp atmak kenara iyi oluyor.
Işime yaricak.

2 kitap aldım D&R den 30tl de ona verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…