- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Turşulukların fiyatlarına hic bakmadim brn yasize bır soru kornişon salatalık 5 lıraya aldım
başka salatalıkla guzel olmaz turşu dıye sızce pahalı mı?
Yabancı dizi izlerseniz önerebilirim.
Türk dizisi olarak 7 numarayı çok severdim. Hayata dair güzel mesajların verildiği bir diziydi ama herkese hitap etmeyebilir. Leyla ile Mecnun da absürd komedi de benim vazgeçilmezlerimdendir hala.
Ben de işten ayrılacağım için, bir diziye başlayacağım. Vikingler olabilir.
canim ben gecen hafta iki liraya aldim kucuk kucuk citir citir bu jafta baktim 4 lira olmus ayni tezgahtasize bır soru kornişon salatalık 5 lıraya aldım
başka salatalıkla guzel olmaz turşu dıye sızce pahalı mı?
Bende 60da yıkıyorumiyi akşamlar ya biz de yarın uzun bi liste için alışverişe çıkcaz nasip olursa size deterjan sormak istiyorum ariel dağ esintisi kullanıyorm 2 yıldır ama beyazlarım bembeyaz çıkmyo gerçi ben beyazları 50 derecede yıkıyorum o da yetersiz mi onu da bilmiyorum :) bu ariel hem renkliler hem beyazlarda kullanılıyo sizce beyazlar için ayrı bi deterjan mı almalıyım deneyimli hanımlar?
Sağol canm ben de beyazlatıcı alayım ozmn yarın ekstradan aman aman beyazlarımız yok aslında eşim siyah gri atlet giyer ama çoraplar filan olabiliyo arada kullanırım o beyazlatıcıyı ozmn :)Bende 60da yıkıyorum
Bingo,ariel,rinso,alo hangisi o an indirimdeyse onu aliyorum.
Extra beyazlar icin almiyorum.
Ön yikama yapip sonra 60° 2saat olan programla yikiyorum.
4-5 ayda bir de domesto + kalip sabunlu su yapip aksamdan atletleri basiyorum.
Bazen beyaz yikarken deterjan gozune deterjanla birlikde beyazlatici tozlar var ben tüller icin almistim o tozdan ekliyorum.
Canim ariel iyi bir marka automat ve color yazar uzerinde automat beyazlar icin olani color renkliler icin.ikisine ayni marka ama dedigim gibi ozeligine bak. Birde beyaz icin en az 60 derece olmaliiyi akşamlar ya biz de yarın uzun bi liste için alışverişe çıkcaz nasip olursa size deterjan sormak istiyorum ariel dağ esintisi kullanıyorm 2 yıldır ama beyazlarım bembeyaz çıkmyo gerçi ben beyazları 50 derecede yıkıyorum o da yetersiz mi onu da bilmiyorum :) bu ariel hem renkliler hem beyazlarda kullanılıyo sizce beyazlar için ayrı bi deterjan mı almalıyım deneyimli hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?