- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Gözünaydın canım..Çok şükür kavuşmuşsunuz..Kolay değil tabi canım..Allah size kolaylıklar versin.Ay Kızlar günaydın eşim gece 02:30 da geldi bende almaya gittim saat 03:30 da çıkabildi. Bende o arada arabada oturdum indim bindim derken dondum valla. Gece 05:00 te uyuduk 09:00 da uyandık hala uyku halindeydim. Gece öyle stres yaşadım ki her yerim kasılmış resmen
Teşekkür ediyorum canım aman üşüyeyim strese gireyim önemli değil o iyi olsun da herşey geçerGözünaydın canım..Çok şükür kavuşmuşsunuz..Kolay değil tabi canım..Allah size kolaylıklar versin.
Haklısın canım ya..Şu yemek davası işi kadınların çilesi..Ev basıyor beni bu ara sığamıyorum bir yerlere.
Dışarı çıkıcam yine.
Bi dolanır magza gezerim yine.
Boyunluk istiyorum ona bakarim.
Oğluma bot bakarım falan falan.
Dünkü dolmalardanda azıcık kaldi.
Hergün yemek yapmakdan cok sıkıldım.
Dönünce uydurcam bisey artik, oğluma göre var yemek.
Biraz yürümek iyi geliyor bu ara.
Bugünden bozdu sanki hava ya güneş falan saklandi.Haklısın canım ya..Şu yemek davası işi kadınların çilesi..
yapmak zor değil ne yapcam derdi kasıyor benide>(Allahtan eşim bu ara diyette.. iki haftadır çok yemek yapmıyorum..Betülle kendime göre bişeyler uyduruyorum.. Eşimde yicekse ona görede yapıyorum arada..çık gez valla.
Haftaya pazardan itibaren soğuklar geliyormuş..baya baya soğucakmış hava>(
Teşekkür ediyorum canım aman üşüyeyim strese gireyim önemli değil o iyi olsun da herşey geçer
Eve canım bugünde düne göre soğudu hava valla.Bugünden bozdu sanki hava ya güneş falan saklandi.
Rüzgar var.
Alınmış bulunmuştur lafını cok severim.Herkese selamlar. Ben dün fazla bekleyemeden aylık zulamı çıkardım ortaya. 850 tl olmuş dişimizden tırnağımızdan arttırdıklarımız. 3 tane ceyrek altın alıp koyduk. Tanesini 258 tl den aldık. Artanı da tekrar zulaya attım artık. İnşallah önümüzdeki ay da alabiliriz biseyler yine. Gecen ay da 5 tane almıştım. İki ayda 8 tane oldu çok şükür. Ama çok artmış altının fiyatı. Gecen ay 238 den almıştık halbuki. Temel ihtiyaclarda da herşey ateş pahası. Aynı hafta içinde bile fiyatlar artıyor artık. Dolar euro altın almış başını gidiyor. Allah yardımcımız olsun. Borsa da yakında patlar bu gidişle. Neyse canım bizde akıllı davranıp dipten alırız yükselince satarız.
Benimde eksik almam lazim ayın 20sini bekliyorum.
Fiyatlar nasil bizede yaz canim.
canım hakkınızda hayırlısı olsun gönlünü ferah tutKızlar
Çok sinirlerim bozuldu.. Eşim aradı az önce yaptırdığımız evin en üst katının duşa kabinin camı patlamış.. Camı değiştirmek yerine 3 kata birden yeni duşa kabin siparişi vermiş 750 lirayaYahu sıkıntı olanı değiştirseydin diyorum sipariş verdim iptal edemem diyo Bi de üstüne demez mi cumartesi günü evi görmeye geleceklermiş.. Ben şok Neden dedim ??? Uğraşamam her ay bi masraf çıkıyo satalım kurtulalım diyo
Bahsetmiştim daha önce 3 katlı bir ev yaptırdık.. Rahmetli babam evini satmıştı bizim için üzerine düğün takıları ve birikimlerimizi ekledik ve kredi çektik.. 2+1 3 tane daire oldu kiraya verdik.. Ordan gelen kirayla kredisi ödeniyor vs vs
Eşim tutturdu şimdi satalım evi , kredilerimizi kapatalım.. Kalanıyla yeni bi yer alır kredi çeker yeniden yaparız diye..
Anlatamıyorum bi türlü satmak istemediğimiPiyasa bu haldeyken ne gerek var Borcumuz varken bir daha ve daha da büyük borca girmeye zaten 88 binden yeni aşşağıya düştü kredimiz Daha 3 ,5 yıl ödeyeceğiz..
Millet ev sahibi olmaya bakar benim ki satmaya
Kızlar yarın mübarek cuma kimin duası kabul olur bilinmez... Allah rızası için benim için de dua edin satılmasın şu ev gelen tüm müşteriler dönsün geriyeAllah benim kocama da akıl fikir versinn
Çıldırcam az kaldı..
Satmak gercekden mantiksiz.Kızlar
Çok sinirlerim bozuldu.. Eşim aradı az önce yaptırdığımız evin en üst katının duşa kabinin camı patlamış.. Camı değiştirmek yerine 3 kata birden yeni duşa kabin siparişi vermiş 750 lirayaYahu sıkıntı olanı değiştirseydin diyorum sipariş verdim iptal edemem diyo Bi de üstüne demez mi cumartesi günü evi görmeye geleceklermiş.. Ben şok Neden dedim ??? Uğraşamam her ay bi masraf çıkıyo satalım kurtulalım diyo
Bahsetmiştim daha önce 3 katlı bir ev yaptırdık.. Rahmetli babam evini satmıştı bizim için üzerine düğün takıları ve birikimlerimizi ekledik ve kredi çektik.. 2+1 3 tane daire oldu kiraya verdik.. Ordan gelen kirayla kredisi ödeniyor vs vs
Eşim tutturdu şimdi satalım evi , kredilerimizi kapatalım.. Kalanıyla yeni bi yer alır kredi çeker yeniden yaparız diye..
Anlatamıyorum bi türlü satmak istemediğimiPiyasa bu haldeyken ne gerek var Borcumuz varken bir daha ve daha da büyük borca girmeye zaten 88 binden yeni aşşağıya düştü kredimiz Daha 3 ,5 yıl ödeyeceğiz..
Millet ev sahibi olmaya bakar benim ki satmaya
Kızlar yarın mübarek cuma kimin duası kabul olur bilinmez... Allah rızası için benim için de dua edin satılmasın şu ev gelen tüm müşteriler dönsün geriyeAllah benim kocama da akıl fikir versinn
Çıldırcam az kaldı..
Benimde elim hic cebime gitmiyor artikgittim geldim canım
pazara gittim amaan o fiyatlar ne 2 haftadır gitmemiştim
domates 4tl, havuç 2.5tl, kabak 4tl, muz 6tl vs
hiçbişey almadan döndüm bizim burada yerel bir market var pazarın olduğu gün halk günü yapıyor
baktım fiyatlarda en az 50 kuruş 1 lira fark var herşeyi oradan aldım
patates 90 kuruş,muz 4 tl,pırasa 1.5tl, domates 2.5tl, havuç 1.5tl idi
bütün aldıklarım 16.5 tl tuttu aynı miktarlarda pazardan alsaydım 20-25 lirayı geçerdi
yalnız gıda kısmı felaket fiyatlar çok fena markette 1 kutu sütü alsam mı almasam mı diye 5 dk düşünen insanlar gördüm sonumuz hayrolsun
a101den 10lu yumurta ve kek için küçük süt aldım 5.60tl de oraya ödedim
şimdi yarın misafirliğe götürmek için kek yapacağım en az masraflı ve pratik yol bu benim için
Harikasın ben de bu ay bir altın aldım kenara koydum. Her ay az da olsa bişey alıp koymak lazım kenara yoksa nasıl biriktireceğiz?Herkese selamlar. Ben dün fazla bekleyemeden aylık zulamı çıkardım ortaya. 850 tl olmuş dişimizden tırnağımızdan arttırdıklarımız. 3 tane ceyrek altın alıp koyduk. Tanesini 258 tl den aldık. Artanı da tekrar zulaya attım artık. İnşallah önümüzdeki ay da alabiliriz biseyler yine. Gecen ay da 5 tane almıştım. İki ayda 8 tane oldu çok şükür. Ama çok artmış altının fiyatı. Gecen ay 238 den almıştık halbuki. Temel ihtiyaclarda da herşey ateş pahası. Aynı hafta içinde bile fiyatlar artıyor artık. Dolar euro altın almış başını gidiyor. Allah yardımcımız olsun. Borsa da yakında patlar bu gidişle. Neyse canım bizde akıllı davranıp dipten alırız yükselince satarız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?