Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ruya ev eksiği bitermi illa çıkar yeni alacağınız evde de çıkar. Boşuna satmayın inş. Satılmax.
Bizim ev işi olmadı kızlar emlakçıyı aradık bu hafta satıldı dedi. Ne diye ilanı tutuyorsun ki acaba
Başka bir ev ilanı söyledi baktık amerikan mutfak. İstemiyorum amerikan mutfak ilerde kiraya verirken sıkıntı olur belki o da bu ayarfı hatta daha uygundu ama mutfak işi olmadı. Kısmet değilmiş ne yapalım. Yarın gram almaya gideceğim. Birikime devam belki kısmet arabayı satmadan almak nasip olur.
Bugün misafirlerim vardı.
Güzel geçti. Gün parasınıda arttırdık. Birde bunu eşime söyleme kısmı var tabi yüreğine inecek 15 günde bir yaptığımız için söyleniyorfu zaten ama sıra çabuk geliyor hemde güzel birikim olacak. Bu durumda eşim bana 1 lira bile vermez gibi geliyor.üstelik aralık başı kursum başlıyor erteleye erteleye 6 ay geçti bu dönemde gitmem laxım temmuz gibi işe başlarım kreş işini halledebilirsem.
Kreş konusunda da deli sorular kafamda. Ya alışamazsa ya sıkıntı çıkarsa.güvenlik sıkıntılımıdır. Öğretmenler nasıldır. Kreş karşı apartmanımda ama gidip içini görmek istiyorum dış kapısını sevmiyorum ama iç kapısı nasıl gerçi bir kere bile çocuk görmedim iç kapıdan çıkmaya çalışan.ama ben ne deli senaryolar yazmaya başladım

Herkese merhaba Kızlar dışarı çıktık orduevinden diş macunu incir hurma kuruyemiş süt ve meyve suyu aldık 45 tl ödedik. Oradan arkadaşımızın eşi doğum yaptı bugün bebek görmeye gittik süt ve meyve suyunu ona bıraktım. Arabanın lastiği indi Lastikçiye gittik 10 tl verdik . Balıkçıya gittik balık salata içeçek 45 tl ödedik. Ordan avm ye uğradık mum aldım kokulu ve cam bardakta 6 lı 13 tl ödedik. Minicik yaş pasta aldık 5 tl dedik . Eve geldik kahve çay uyku halindeyiz. Arkadaşlardan birisi msj atmış bana gelmek istiyorlarmış bi WhatsApp grubumuz vardı . Oradan 3 kişi istiyormuş diğerlerine haber verirsen sen bilirsin dediler . Bende dedim ki tmm yazayım gelin . Oda dedi ki onların kendi aralarında ayrı günleri var . Galiba onların günleri var bizi davet etmiyorlar sende onları davet etme demeye getirdi anladığım kadarı ile tmm dedim etmiştim. Toplam 6 kişi olucaz salı günü bana geliyorlar nasıl bir menü oluştursam diye düşünüyorum

Z zynpzeynep
Canım nasip değilmiş demek.
Hakkınızda hayırlısı daha güzelleri olsun.

Amerikan mutfağı görsel olarak beğeniyorum ama ben asla kullanamam.
Koku takıntılıyım zaten.
Surekli koltuk silip perde tül yıkamaktan sanirim 2 senede bir eşya değişmem gerekir.
Mutfak ayrı olduğu halde o yemek kokusu bir şekilde yayılıyor.
Gerçi yatırımlık bakıyorsun ama ne bilim.

Sağol canım.
İlk evlendiğimizde amerikan mutfaktı evimiz . Tv izleyip yemek yapıodum eşim orda oturuyordu koltukta ben mutfakta işimi görüyordum iyi oluyordu. Ama hep toplu olacak tek bulaşık bulunmayacak birde çok iyi bir site çok iyi bir yapı olmasına karşın koku oluyordu. Buda rahatsız ediyordu. Herkesin tercihi değil alacaksam daha iyisi olsun defim. Öyle her şerde vardır hayır o an üzüldüm ama sonra birkaç zaman beklersek dahs iyi şartlarda alabiliriz diye düşündüm

Bu ara usengeclikde zirvedeyim kimseyi duymuyorum :)

Ancak gez yemek uydur falan ama iş yapma olayi.

Esim sabah erken gidecekmiş fena mutsuz oldum.
Hem 45dk daha erken uyanmam lazim hemde kuzuyla okula gidicem sabah evden çıkmak havalar sogudukca en istemedigim.

İs basa dustu.
Sağlık olsun canımız sagolsun.

Bizim ev icin erken yatış uyku vakti.
Dükkanın ışıklarını kapatın yatın bakim sizde cok elektrik faturası ödüyoruz burda.
Döner sermaye durdu.

tuce_tuce fellah köftesi yap. Bugün yaptım herkes çok beğendi.
Patatesli ya da ıspanaklı börek
Elmalı kurabiye yada tiramisu
Aklıma gelenler bunlar
Bende kısır poaça kremalı çikolatalı yaş pasta Elmalı kurabiye diye düşündüm az mı sence

canım hakkınızda hayırlısı olsun gönlünü ferah tut
herkes şu anda ev araba alıp satma zamanı değil eldekini tutma zamanı diyor ama bilemiyorum ki
oturun iyi bir hesap yapın enine boyuna

Canım benim hiç gönlüm yok istemiyorum hiç yapılmış yapılmıştır ne zorluklarla yapıldı hala hesap yapıyorum bişey alacağım zaman neden durduk yere gitsin

Canım aynen öyle
Evi zorla yaptırdık herşey sıfır eşyalı Öğrenci & çalışan karışık verdik.. Eylülde girdiler hep duşa kabinlerin camları patlıyor demirbaş diye eşim yaptırıyor bırak kırdılar yaptırsınlar desem de olmaz diyo
Çıkarlarsa içerden ne masraf çıkçak kim bilir ??? 2. kattaki koltukta sigara yanığı gördüm mesela ben son gittiğimizde

Hiç satma taraftarı değilim o yüzden işte dua istiyorum.. Satılmasın inşallah

Aynen canım ama anlatamıyorum ki
Bir de zor yapıldı yani.. Arsayı aldık takılarımın bi kısmını verdik biraz kredi çektik vs.. Sonra babam evi sattı üstüne kalan takılarımı ekledik inşaat yapıldı.. En sonunda da kredi çektik içini döşedik..
Hiç kolay olmadı yani o yüzden kıyamıyorum..
Babamın hatırası gibi geliyor orası bana Tırnağımın ucu kadar bile gönlüm yok satılmasınn.. Hiç razı değilim

Kabin demirbaş fakat sen sağlam vermissin.
Kendisi patladıysa bilemem ama darbeyle zarar geldiyse kiracı yaptırmak zorunda.
Çünkü kullanan o.
Ayrıca eşyalı neden verdiğinizi anlayamadım.
Eşyaya mutlaka zarar verirler zaten.

Benimde diğer ev ne halde bilmiyorum
Gidip bakamiyosun zaten oturamadigimdan doya doya o evde gidip görmesimde yok.
Gözüm gormesin daha iyi.
Vestiyer,mutfak dolabı ve banyodaki dolabina vs zarar verdilersede en fazla tamir ettiririm kiracı çıkarsa hic de yeniden yaptırmam.
Ufak rötuşlarla kalır oyle.
Ama kendim tekrar oturacak olsam yer dosemesinden pimapenine kadar degisirim kesin.
Iç kapılar dolaplar vs.
30-40bin yer ici.

Buraya girerkende yer döşemesi dolapda falan değişlik yaptik.
Banyoda vs.
Içime sinmiyor benim.
Yani dönüşüm olayı olmasa iç kapılar çelik kapı vs değişirim.

Başkasının oturduğu evde öylece oturmak içime sinmiyor.
Diğer evi aldığımızda sifirdi.
Burada da sadece 1 kiracı oturmustu.

Dolapların disini kapıları neredeyse her hafta siliyorum mutlaka.
Hâlâ eski oturan insanlar geliyor aklıma ayy hala bisi kalmismidir diye saçma sapan bir takıntı ama icim almıyor.
Duvarlar 3 defa boyandi 7 senede.
Wc falan degisti.
Musluklar degisti.
Supurgeliklere kadar değiştirdim.
Ama iç kapılar falan hala o insanların el izleri varmis gibi içime sinmiyor.

Sıfır evden baska ev alıp oturamam ben sanirim.
O sebepden ev alıp kiraya vermek sadece yatırım icin yaparim ben sonra gidip orda oturamam.

Bi arkadaşım ev tuttu eski oturanın boyasıyla girdi oturdu icine.
Şaşırdım kaldim.
En azından bari sil bi o duvarları otururken bile gözün hep duvarlara takıldı rahatsız oldum.

Tabi canım kolay olammalı mülk satmak..Rabbim gönlündekini nasip etsin canım..SAtılmasını istemiyorsan inş eşinde vazgeçer..Ne emeklerle yapmışsınız haklısın valla satılmamasını istemekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…