- 22 Mart 2017
- 1.520
- 2.526
- 53
- 39
Hiç denemedim canım fiyatı uygundu. Ama ne kadar hatırlamıyorum 2 küsür gibi bişiy sanıyorum şokta da öyledir. Denersin hangisinden memnun kalırsancanım teşekkür ederim cevabın için ben de alacağım finish alayım diyordum ama olmadı biminkini ya da şoktaki mintaxı alırım
mintax ürünlerini daha çok beğeniyorum biminkine göre
canim ben ayda bir veya iki ayda bir kullanıyorum. İşe yarıyor gercekten.. bimden alıyorum ama ben de şok ve a101 markasini denemek isterim.. tavsiye ederim. Hem temizleyici, hem filtreyi temizle hem de kanatlari söküp temizliyorum ciddi farkediyor.canım bulaşık mak. temizleyiciden memnun musun ben hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum sanki makinem eskisi gibi iyi yıkamıyor
gerçekten işe yarıyor mu yoksa pazarlama taktiği mi bir de hangi markanın önerirsin
teşekkür ederim canım en kısa zamanda deneyeceğimcanim ben ayda bir veya iki ayda bir kullanıyorum. İşe yarıyor gercekten.. bimden alıyorum ama ben de şok ve a101 markasini denemek isterim.. tavsiye ederim. Hem temizleyici, hem filtreyi temizle hem de kanatlari söküp temizliyorum ciddi farkediyor.
Canım aman diyimm..Anlamıyorsan hiçç bulaşma..Selamlar kızlar. :)
Yatti bugün maaşlar. Hemen kredi kartlarimi ödedim şimdilik ödemem yok.
Borsaya giresim var bu aralar.
Mesai arkadaşım önerdi 3 ayda 40 bin lira kar elde etmis.
Duyunca gözlerim acildi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Var mi ilgilenen
ahh canım bende öyle kalktımGünaydın.
Herkesler yollayıp evi havalandırın.
Bu sabah cok zor uyandım ya resmen yataktan kazinmalikdim.
Uykum var uyurum belki azıcık daha.
Biz eşimle borsada kazandık bir zamanlar. Ama o zaman borsa dipteydi. Çıkma eğilimi vardı ve eşim bu işlerden anlıyor. Şu anda ise tam tersi borsa dibe vuracak benden söylemesi. Ekonomik krizin eşiğindeyiz milleti uyutuyorlar manipülasyon yaparak borsada. Aman ha derim. Tavsiyem bu yönde.Selamlar kızlar. :)
Yatti bugün maaşlar. Hemen kredi kartlarimi ödedim şimdilik ödemem yok.
Borsaya giresim var bu aralar.
Mesai arkadaşım önerdi 3 ayda 40 bin lira kar elde etmis.
Duyunca gözlerim acildi.
Siz ne düşünüyorsunuz?
Var mi ilgilenen
Kesinlikle sana katılyıuroum canım.. Borsa dibe gidecekde uyutuyorlar milleti..Biz eşimle borsada kazandık bir zamanlar. Ama o zaman borsa dipteydi. Çıkma eğilimi vardı ve eşim bu işlerden anlıyor. Şu anda ise tam tersi borsa dibe vuracak benden söylemesi. Ekonomik krizin eşiğindeyiz milleti uyutuyorlar manipülasyon yaparak borsada. Aman ha derim. Tavsiyem bu yönde.
Hoşgeldinizmerhaba kızlar.sizi bayadır takip ediyorum ama ancak yazabildim.sizden aldığım gazlarlageçen ay 30 euro 120 dolar 300 tl türk parası biriktirdim.eşimde bende sürekli 1 lira demir para arada 10-20 lira atıyor.dışarı çıkıncaa 10-bazen 20 dolar alıyoruz.Hemşireyim ,çalışıyorum.Birde ricam var sizden bu ara çok birikim mesajları göremiyorum.onlar çok motive edici oluyor.daha sık yazalım bende yazmaya başlıyacağım
Benimde eksik almam lazim ayın 20sini bekliyorum.Merhaba hanımlar
ben bir market pazar yapıp geleyim
cebimdekileri boşaltayım bakalım ne kadar hasarla atlatacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?