Küçük Düşün Büyük Olsun!

canım teşekkür ederim cevabın için ben de alacağım finish alayım diyordum ama olmadı biminkini ya da şoktaki mintaxı alırım
mintax ürünlerini daha çok beğeniyorum biminkine göre
Hiç denemedim canım fiyatı uygundu. Ama ne kadar hatırlamıyorum 2 küsür gibi bişiy sanıyorum şokta da öyledir. Denersin hangisinden memnun kalırsan

canim ben ayda bir veya iki ayda bir kullanıyorum. İşe yarıyor gercekten.. bimden alıyorum ama ben de şok ve a101 markasini denemek isterim.. tavsiye ederim. Hem temizleyici, hem filtreyi temizle hem de kanatlari söküp temizliyorum ciddi farkediyor.

teşekkür ederim canım en kısa zamanda deneyeceğim
dediğin gibi hepsini bir yapayım tamamen temizlensin makine

Canım aman diyimm..Anlamıyorsan hiçç bulaşma..
zamanında bizi çok batırdı.. Eşimede arkadaşları söyledi..bundan 20 yıl önce..
O zamanlarda da böyle revaçtaydı..Başta parayı ikiye katladı..Sonra anaparada gitti:
Hele şuan çok çıkmış durumda canım.. Buralardan hiç girme derim.. aman aman..

Günaydın kızlar

7 de uyandım bu sabah.. Kahvaltı ettik.. Kızım dün akşamdan beri Youtube diye ağlıyor.. Eşim alıştırdı sürekli izlesin istiyor.. Yüzümüze bile bakmıyor açıkken.. Dün kızdım kökten kapattım o zamandan beri mızmızlanıyor.. Her yolu denedi ama açmadık.. Bu hafta biraz zor geçecek gibi

Biz eşimle borsada kazandık bir zamanlar. Ama o zaman borsa dipteydi. Çıkma eğilimi vardı ve eşim bu işlerden anlıyor. Şu anda ise tam tersi borsa dibe vuracak benden söylemesi. Ekonomik krizin eşiğindeyiz milleti uyutuyorlar manipülasyon yaparak borsada. Aman ha derim. Tavsiyem bu yönde.

Kesinlikle sana katılyıuroum canım.. Borsa dibe gidecekde uyutuyorlar milleti..
Borsadan kazanmak istersen dibe geldiğinde alıp atacakasın..Herzaman düşerken alınır çıkarken satılır..Altın kural budur..Bizde zamanında tecrübeyle öğrendik..Bize pahalıya mal oldu ama.. Bilmiyorsan da asla bulaşma..

ayı yarıladık ama ben bu ay zulaya hiç bir şey atamadım... cebimde 110 tl harçlığım var.. markete gitmeye korkuyorum resmen :) daha öncede yazmıştım evde her şey var yani yemek yapılacak, ikram edilecek her şeyim var.. bu ayı ne kadar çok itelesem o kadar kar:)) eşimde de 90 tl var ama o bitse borç edinir dışarıda çalışıyor eksik etme kendinden dedim.. evi ben idare ederim nasıl olsa.. eşim bu akşam da geç gelecek mesaiye kalıyor denetmenlerle beraber çalışıyorlar.. bu haftasonu da bu şekilde devam edecekmiş.. ben de beraber yemek yiyelim akşam takılalım diye bi arkadaşımı çağırdım.. yemeğim var zaten.

merhaba kızlar.sizi bayadır takip ediyorum ama ancak yazabildim.sizden aldığım gazlarla geçen ay 30 euro 120 dolar 300 tl türk parası biriktirdim.eşimde bende sürekli 1 lira demir para arada 10-20 lira atıyor.dışarı çıkıncaa 10-bazen 20 dolar alıyoruz.Hemşireyim ,çalışıyorum.Birde ricam var sizden bu ara çok birikim mesajları göremiyorum.onlar çok motive edici oluyor.daha sık yazalım bende yazmaya başlıyacağım

Ay Kızlar günaydın eşim gece 02:30 da geldi bende almaya gittim saat 03:30 da çıkabildi. Bende o arada arabada oturdum indim bindim derken dondum valla. Gece 05:00 te uyuduk 09:00 da uyandık hala uyku halindeydim. Gece öyle stres yaşadım ki her yerim kasılmış resmen

Hoşgeldiniz
Bereketli olsun

Ev basıyor beni bu ara sığamıyorum bir yerlere.

Dışarı çıkıcam yine.
Bi dolanır magza gezerim yine.
Boyunluk istiyorum ona bakarim.
Oğluma bot bakarım falan falan.

Dünkü dolmalardanda azıcık kaldi.
Hergün yemek yapmakdan cok sıkıldım.
Dönünce uydurcam bisey artik, oğluma göre var yemek.

Biraz yürümek iyi geliyor bu ara.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…