Küçük Düşün Büyük Olsun!

o zaman çok iyi fikir zorlanmayacaksanız ne güzel işte kiraya verirsinde rahatça ödenir sanki
Yarın hayır haber olur inş.
İleride ek gelir olur ne bilim belki oğlum oturur gibi hayaller kuruyorum. Şuan kiralar çok yüksek makul bir fiyata kiraya verilebilir.

Yoruldum bugün tüm evi sildim süpürdüm banyoyu cifledim. Oğlumun odasını yerleştireceğim daha bugün 10. Kez düzeltiyorum gerçi bir kere daha toz alırım. Yarında ikramlığımın sosu kaldı. Hayatımda ilk defa güne girdim. Oğlum eğlensin çocuklarla diye inş. Memnun kalır yarın

Kalırlar canım sen rahat ol bende ütü yaptım bugün bir sürü şimdi tavuk haşladın suyuna çorba yapıcam gece eşim için. Evi silip sürücem duşa girip çıkıcam birşeyler yerim. Gece eşimi almaya gidicem yoruldum bugün.

Pilavdan vazgectim
Çok minnoş, pamuk, sevgidolu, pitircik kalbim dayanamadi.
Dolmalar sarmalar yaptı kociskolotosuna (boyle mi yazıyodu pembikgeberik gelinler ya)
En pembik sunumlarla sunmicam tabisi.

Sana kalbim kadar mikemmel sarmalar yaptim dicem.

Valla şaka maka sosyalmedyada cok sarma gordum bu ara.
Buzlukda sağolsun beyaz kara lahanam vardi hali hazirda.
Ee ne duruyosun? Bakkal amca helva yapmasanda bi dolma yapıver dedim.

2 cesit lahana bi de patlıcan karışık yaptim ortaya.
Tavuguda hallettim.
Piyazda var.

Canım çekmese üşenirdim ama kesin he

Agh bu pis bogazlik yuzunden istemeden harikalar yaratiyorum bazen.

Eşim mesaiye kaldi 22.30 da gelecek.pazar gününe kadar böyleymiş. Ben de işten geldim yemeğim vardi ısıttım yedim. Şimdi de uzandım internete takiliyorum.

Ay midem çok kötü Kızlar bi batma var anlayamıyorum şimdi bir ilaç aldım Evi sildim süpürdüm toz aldım wc temizledim ölücem şuan

Son derece açıklayıcı oldu benim için. Çok teşekkürler. Haftasonu söylediğiniz bütün mağzalara bir bakayım.

Ne demek pijamalar benim ozel ilgi alanim kendimi pijama alarak simartiyorum ama bu yil sozum var 2 kilocuk vermeden ve mevsim bitmeden sezonda almak yok

Merhaba Kızlar
Bir miktar paramız artttı. Euro almak istedik ama çok yüksekti. Sömestr de bir tatil düşünüyoruz kısmetse. Orada harçlık olarak kullanırız dedik ama elim almaya gitmedi.
Eşimle konuştuk. Yaklaşık 6 aydır kartı fazlaca kullanıyoruz. Bu ay mazot market vs gibi acil ihtiyaçlar dışında kullanmamaya karar verdik.
Ama şimdi de şeytan dürtmeye başladı beni. Birşeyler alasım var. Eşimle konuşmadan önce hiç böyle bir duygum yoktu

Üfff o his bazen banada geliyor ya ama kendimi inanılmaz sıkıp engelliyorum

Üfff o his bazen banada geliyor ya ama kendimi inanılmaz sıkıp engelliyorum
Bana gelmiyordu hatta her kıyafetimi kullanıp indirim girince alacaktım ama eşimle konuşunca bana birşeyler oldu.
Üstelik hiç birşeye de ihtiyacım Yok. 20 civarında bot ve çizmem var. Artık gerisini sen düşün. Henüz çoğunu giymedim bile. Ama az önce netten çizme bakarken yakaladım kendimi

Aman ya kızlar bende eksiklerimi almadan rahat edemicem sanirim.
Bulamiyorumda aksi gibi
Yani beğenemedim modelleri.

Böyle üst üste kiyafetlerim eror vermeseydi almazdim ama.
Resmen yaprak dökümü oldu.

canım bulaşık mak. temizleyiciden memnun musun ben hiç kullanmadım ama kullanmak istiyorum sanki makinem eskisi gibi iyi yıkamıyor
gerçekten işe yarıyor mu yoksa pazarlama taktiği mi bir de hangi markanın önerirsin

Canım zelalke ye sormuşsun ama ben kullanıyorum memnunum performansı düştüğünde temizleyici kullanıyorum ( bimin ) bir süre iyi yıkıyor

Çok iyi kazanmış ama hic anlamam ya ben.

Benimde aynı öyle valla bir dolu ayakkabı evlenirken daha biraz eskiyenleri attı herşeyi bu eve getirmedim

Canım zelalke ye sormuşsun ama ben kullanıyorum memnunum performansı düştüğünde temizleyici kullanıyorum ( bimin ) bir süre iyi yıkıyor
canım teşekkür ederim cevabın için ben de alacağım finish alayım diyordum ama olmadı biminkini ya da şoktaki mintaxı alırım
mintax ürünlerini daha çok beğeniyorum biminkine göre

Benimde aynı öyle valla bir dolu ayakkabı evlenirken daha biraz eskiyenleri attı herşeyi bu eve getirmedim
Ayakkabılarımı saymıyorum bile.
Ne kadar büyük günah, israf aslında... çok zor kazandığımız parayı bu kadar kolay harcamak nasıl mümkün olabiliyor.
En iyisi mağazalardan, reklamlardan ve internetten uzak durmak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…