Küçük Düşün Büyük Olsun!

Benim hobimdir ev sitelerinden ev bakmak ve esya sitelerinden esya bakmak.
Ne bilim hosuma gidiyor.
Şuan ihtiyacım yok ama seviyorum.
Ilerde şunu alırım bunu alırım diyorum.
:)
Degisik haller.

Benim hobimdir ev sitelerinden ev bakmak ve esya sitelerinden esya bakmak.
Ne bilim hosuma gidiyor.
Şuan ihtiyacım yok ama seviyorum.
Ilerde şunu alırım bunu alırım diyorum.
:)
Degisik haller.
Değişik tarz eşyalar için hangi sitelere bakayım peki. Ben hiç bakmıyorum. En son yatak odamı değiştireceğim zaman geziniyordum biraz.

Taşinma derdiniz yoksa yapin kafaniza göre

mini tavsiye:
briz perdelerin minik parçaları oluyor çubuklarının uçlarında..yuvalarına yerleştirdiğin..onları yedekli al,bulunsun...çok çabuk kırılıyorlar,plastikleri inceden oluyor...küçücük parça için insan gidip almak istemiyor ya da vaktin olamayabiliyor..naçizane

iyi günlerde kullan....

çocukların dördünün de oynayabileceği bir oyuncak seti olabilir...bir tren mesela....hep beraber oynarlar...hoş olur...siz bile oynarsınız onlarla : )

hep ders hep ders....ilk yıl sıkıcıdır...özellikle okumayı sökme çabaları...bence okulu çağrıştırmayacak bir şey olsun...

Son düzenleme:
M maviduvar1 at gitsin eski takımı artık o eski salonlar yok be güzelim ah ah yakın olacaktık bana gelecektin çok güzel fikirler verirdim resmen hobim bu benim istersen salonumun resmini özelden atayım sana fikir olur. Kitaplık salona şart bir defa

rica ederim ne demek. O kadar hoşuma gitmişti ki yazilanlar sizinle paylaşmak istedim..

Elti olduğu icin beklentisi yüksek olabilir sizden. Yakin akraba çunku para olabilir bencede. Kendiler ne istiyorsa alsin. Yada onlarda çocuklari adina birikim yapiyorlarsa para makbule gecer
aslında onların beklentisi yüksek diye ben kendimi çok sıkmazdım zaten. Ama aldıklarım çok begenildi. Ve islerine yarayan şeyler oldu. Böylece hediye işini de hallettim :)

Canım çok teşekkür ederim perde için verdiğin tavsiyeye. Mutlaka isticem o parçalardan..

Kızlar dün 12 de işten çıktım baya koşturmalı bi gün geçirdim.. önce perdeciye uğradım briz perde kumaşını seçtim ve aksam 6 gibi diger perdeleri getirmelerini istedim, hazırdı zaten benim evde oldugum bi zamani bekliyorlardı. Sonra ordan kırtasiyeye cocuklara hediye işini hallettim. Sonra dişçiye gittim yine kalan dişlerime de dolgu yaptırdım dün 5 tane dolgu yapti, ayni zamanda sag ve sol tarafımı uyuşturdu, 5 dolgum çok zahmetli dolgular degilmis kolayca halletti ama geçen haftalarda yaptigi 3 dolgu cok zordu.. neyse eşim de yetişti yanima benim diş işi bitince hesap için konuştular dişçiyle. Bu arada dişçi eşimin cok samimi arkadaşı. 8 dolgu normalde 1500 tl den aşağı değil onu biliyoruz sağolsun 800 tl yeter dedi. Hatta bizden 500 tl aldi. Kalani sonra ödersiniz dedi. Bu sayede diş olayını bitirdik :).
Sonra eve geldim esim yemek yapma dedi zaten aksam pasta börek atıştıracağız yeter diye bende vurdum kafayi yattim ağız ve diş uyuşukluğu geçince baş ağrısı basladi. Bütün akşam cektim.. biz evden cikmadan perdelerim geldi astılar cok içime sindi. Sadece briz kaldi o da haftaici hazir olacakmış. Offf cok konuştum :)

Taşinma derdiniz yoksa yapin kafaniza göre
Kendi evimde oturuyorum. Değiştirmeyi de düşünmüyorum.

Malesef Ikea yok buralarda

Aaaaa gerçekten mi? Gönderir misin fotoğraflarını. Hatta eğer sakıncası yoksa ben de sana göndersem olur mu?
Çeyiximden bir tek orası ve bulaşık makinem kaldı. Diğerlerini hep değiştirdim. Ancak sıra geldi. İşin Aslı ben de çok önemsemedim. Gelen giden pek olmuyor diye

Ben de erken uyandim eşim mesaiye gitti, bizde sular kesilmiş hiçbirşey yapamıyorum şuan uzanmışım ben de.. sular gelir gelmez makinaya çamaşırlari atarım.. yıkanacak çok şey var. Neyse birazdan kalkar en azindan evi süpürürüm. Aksama kadar yalnızım eşim çalışıyor ben de cikmam evden işim yok dışarda. Aksam da musakka yapayim diyorum, patlicanlarim dolapta uzun zamandir bozulmadan tuketeyim. Musakka pilav cacık var kafamda.. sizde menüler ne kızlar ??

Kizlar gratis indirimini ben de duydum, uzun suredir rimel almayı düşünüyordum gratiste de var istedigim rimel ama sadece rimel eksigim var ve avm uzak bi tek onu almak için gitmem bana hem yakıt zararı hem de eminim fazladan gerekli olmayan birseyler alma zararı olur. En iyisi yolum duserse almam.

Günaydın yağmur sesi ile uyandık artık önümüzdeki 4 gün yağmurlu görünüyor. Bugün evden çıkmayalım diyorum gidecek yerde Yok zaten ne yemek yapayım hiç bir fikrim yok

Gunaydin kizlar. dun esim aksam disarda yiyelim dedi. ben de israrla cikmak istemedim. kac haftadir haftasonu sehir disindaydik. bu hafta evdeyiz masraf olmasin dedim.yemek vardi hemen yanina corba salata yaptim. disaroya cikmamis olduk. bugun de ufak tefek birkac is var,cikarsak o sebeple cikariz disari. su anki hedefim elimdeki paradan 250 lira arttrmak. ocaktan sonraki hedefim.ise her ay 1 ata altin almak insaallah. yani Allah nasip ederse 2018 sonunda 12 ata altin alnis olmak hedefim. eger gereksiz alisverisler yapmazsam fazlasi da olur. bakalim nasip

Değişik tarz eşyalar için hangi sitelere bakayım peki. Ben hiç bakmıyorum. En son yatak odamı değiştireceğim zaman geziniyordum biraz.
Kalite anlamında bilemem ama eskidji bazaar varsa yakınında inegöl ankara mobilya gibi mobilyacıların standı oluyor.
Modellerine bakabilirsin.
Hem piyasanın neredeyse yarı fiyatına hem de istediğin ölçü model renkde yapiyorler.
Tabiki bir istikbal bellona kalitesi beklememek lazim.
Ama ben koltuklarımdan memnunum.
Hiç sorun yasamadim.
Yine eşya alsam orada yaptiricam.
Istediğin kadar raf,açık kapalı dolap, ölcü, renk, yukseklik alcaklik ayarliyorlar.

Mesela berjer kollarım modelde alcaktı ben 3cm kadar yukselettirdim.
Odam kucuk kanepenin biri kapıya denk geliyordu onuda 5cm kadar küçük sipariş verdim yapılırken.

Bunun rahat ligi ve model çokluğu benim hoşuma gitti

Ayrıca padisah,mernos,angora vs halılarda var.
Hemde piyasayla arada 100 tl oynuyor ( halıyı burada dükkanda sorup gitmiştim marka model söyleyerek baktim 100tl fark var)

Ayrıca misal ben bi eşyayı 20 sene kullanamam (Allah ömür verirse) 10.senesinde belki daha erken güle gule.
Yenisine bakarkende içime oturmaz diye düşünüyorum.
Ama bir koltuk takimina 10- 15bin falan versem cok oturur icime ömurluk kullanmak isterim bu sefer.

Annemler istikbal aldı 5.senesinde kırıldı yani bu kullanımlada alakalı bence
En pahalısı en kalitelisi en iyisi seklinde bakmiyorum ben artik olaya

Babam koltuklarını cok ovuyodu marka benimkiler bilmem nezaman ben bukadar verdimde siz nekadar ucuza alsınız falan diyordu.

Geçen diyoki sizin koltuklar cok kullanışlı hem açılmasanda yatılıyo bende ordan alım diyor.

Değişecek 5-6 senelik istikbal koltuklarini.
Cunku çoktu kirildi.

Surekli indirim oluyor canim alırsın
Öğretmenler günü
Yılbaşı
Sevgililer günü vs.

Günaydın yağmur sesi ile uyandık artık önümüzdeki 4 gün yağmurlu görünüyor. Bugün evden çıkmayalım diyorum gidecek yerde Yok zaten ne yemek yapayım hiç bir fikrim yok
Aiyy ist içinde bu hafta hep yağmur dediler
Evden cikmicam tam kitap okumalik.
Hatta yeni kitabımi bu günlere sakladim.

Hayalî bile güzel birlikde başlarız umarim.
Bereketli olsun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…