Benim hobimdir ev sitelerinden ev bakmak ve esya sitelerinden esya bakmak.Salon takımım teeee çeyizimden. Bir tek onu değiştirmedik. Kaç kere niyet ettik ama o paraya uçak bileti alırken bulduk kendimizi
Yaptığım bi danışmanlık işinden beklediğim iyi miktarda bi para var. O paranın tamamını oğlum için kenara koyacaktım ama azıcık bi kısmını salon için ayırabiliriz sanırım...
Düşününce ve hayal edince bile salonumu sevdim şimdiden
Değişik tarz eşyalar için hangi sitelere bakayım peki. Ben hiç bakmıyorum. En son yatak odamı değiştireceğim zaman geziniyordum biraz.Benim hobimdir ev sitelerinden ev bakmak ve esya sitelerinden esya bakmak.
Ne bilim hosuma gidiyor.
Şuan ihtiyacım yok ama seviyorum.
Ilerde şunu alırım bunu alırım diyorum.
:)
Degisik haller.
Taşinma derdiniz yoksa yapin kafaniza göreBen de salonumu nerdeyse hiç kullanmıyorum. En son ne zaman misafir geldi onu bile hatırlamıyorum. Genelde dılarda görüşüyoruz arkadaşlarımızla.
Bi taraftan salonumu değiştirmek istiyorum. Bi duvarına kocaman bir kitaplık yaptırmak istiyorum. Diğer tarafa da köle koltuk almak istiyorum. Salondan ziyade oturma odası gibi olsun. Eski konsolu masayı vitrini vs atıp yerine bir tv ünitesi ve şade bi masa almak istiyorum. Perde ve halılarım kalır.
Bir taraftan da ne gerek var o kadar masrafa diye düşünüyorum. Ama şimdi salon olduğu için havası soğuk. Belki köşe koltuk kitaplık filan daha sıcak bir ortam olur
Ne dersiniz
İkea cok hoşDeğişik tarz eşyalar için hangi sitelere bakayım peki. Ben hiç bakmıyorum. En son yatak odamı değiştireceğim zaman geziniyordum biraz.
günaydın.. işteyim saat 1 gibi çıkarım herhalde.. bugün çok işim var.. önce burdan çıkıp eltimin üçüzlerinin doğum günü için hediye alacam, akşama doğum günü kutlamalarına gidecem. hediye işini hallettikten sonra dişçide randevum var onu halledeceğim inşallah.. sonra perdeciye uğramam gerek perdelerim hazırmış gidip briz perde için de kumaş beğeneceğim ki yapıp hepsini bir getirsinler. en son eve gidip evi biraz toparlamalıyım..
M maviduvar1 at gitsin eski takımı artık o eski salonlar yok be güzelimSalon takımım teeee çeyizimden. Bir tek onu değiştirmedik. Kaç kere niyet ettik ama o paraya uçak bileti alırken bulduk kendimizi
Yaptığım bi danışmanlık işinden beklediğim iyi miktarda bi para var. O paranın tamamını oğlum için kenara koyacaktım ama azıcık bi kısmını salon için ayırabiliriz sanırım...
Düşününce ve hayal edince bile salonumu sevdim şimdiden
rica ederim ne demek. O kadar hoşuma gitmişti ki yazilanlar sizinle paylaşmak istedim..zelalke para hanımın blog tavsiyesi için çok teşekkür ederim. Dün akşam tüm yazılarını okudum. Benim için zamanlaması çok anlamlı oldu. Geçen hafta büyük patron bizim hangara geldi. Daha doğrusu uçağı ile yurt dışına çıkacaktı. Diğer yolcu gecikince bu arada hangarı gezeyim dedi.
Her tarafı dolaştıktan sonra "Acaba burayı satıp, şirketi İstanbul'a mı taşısak?" dedi. İşte tam da o an iliklerime kadar, emek emek kurduğum hayatımın aslında bir adamın iki dudağının arasında olduğunu hissettim.
Ben bu durumda olmak istemiyorum. O yüzden maddi olarak özgürleşebilmek, borçlardan kurtulmak, mantıklı harcama yapmak ve maaş dışında, şu anki hayat standartlarımızı devam ettirmemizi sağlayacak bir gelir kaynağı yaratmak istiyorum.
Bundan sonraki bütün çabam bu yönde olacak. Tekrar çok teşekkürler.
aslında onların beklentisi yüksek diye ben kendimi çok sıkmazdım zaten. Ama aldıklarım çok begenildi. Ve islerine yarayan şeyler oldu. Böylece hediye işini de hallettim :)Elti olduğu icin beklentisi yüksek olabilir sizden. Yakin akraba çunkupara olabilir bencede. Kendiler ne istiyorsa alsin. Yada onlarda çocuklari adina birikim yapiyorlarsa para makbule gecer
Canım çok teşekkür ederim perde için verdiğin tavsiyeye. Mutlaka isticem o parçalardan..mini tavsiye:
briz perdelerin minik parçaları oluyor çubuklarının uçlarında..yuvalarına yerleştirdiğin..onları yedekli al,bulunsun...çok çabuk kırılıyorlar,plastikleri inceden oluyor...küçücük parça için insan gidip almak istemiyor ya da vaktin olamayabiliyor..naçizane
iyi günlerde kullan....
çocukların dördünün de oynayabileceği bir oyuncak seti olabilir...bir tren mesela....hep beraber oynarlar...hoş olur...siz bile oynarsınız onlarla : )
hep ders hep ders....ilk yıl sıkıcıdır...özellikle okumayı sökme çabaları...bence okulu çağrıştırmayacak bir şey olsun...
Kendi evimde oturuyorum. Değiştirmeyi de düşünmüyorum.Taşinma derdiniz yoksa yapin kafaniza göre
Malesef Ikea yok buralardaİkea cok hoş
Aaaaa gerçekten mi? Gönderir misin fotoğraflarını. Hatta eğer sakıncası yoksa ben de sana göndersem olur mu?M maviduvar1 at gitsin eski takımı artık o eski salonlar yok be güzelimah ah yakın olacaktık bana gelecektin çok güzel fikirler verirdim resmen hobim bu benim istersen salonumun resmini özelden atayım sana fikir olur. Kitaplık salona şart bir defa
Kalite anlamında bilemem ama eskidji bazaar varsa yakınında inegöl ankara mobilya gibi mobilyacıların standı oluyor.Değişik tarz eşyalar için hangi sitelere bakayım peki. Ben hiç bakmıyorum. En son yatak odamı değiştireceğim zaman geziniyordum biraz.
Surekli indirim oluyor canim alırsınKizlar gratis indirimini ben de duydum, uzun suredir rimel almayı düşünüyordum gratiste de var istedigim rimel ama sadece rimel eksigim var ve avm uzak bi tek onu almak için gitmem bana hem yakıt zararı hem de eminim fazladan gerekli olmayan birseyler alma zararı olur. En iyisi yolum duserse almam.
Aiyy ist içinde bu hafta hep yağmur dedilerGünaydın yağmur sesi ile uyandık artık önümüzdeki 4 gün yağmurlu görünüyor. Bugün evden çıkmayalım diyorum gidecek yerde Yok zatenne yemek yapayım hiç bir fikrim yok
Hayalî bile güzel birlikde başlarız umarim.Gunaydin kizlar. dun esim aksam disarda yiyelim dedi. ben de israrla cikmak istemedim. kac haftadir haftasonu sehir disindaydik. bu hafta evdeyiz masraf olmasin dedim.yemek vardi hemen yanina corba salata yaptim. disaroya cikmamis olduk. bugun de ufak tefek birkac is var,cikarsak o sebeple cikariz disari. su anki hedefim elimdeki paradan 250 lira arttrmak. ocaktan sonraki hedefim.ise her ay 1 ata altin almak insaallah. yani Allah nasip ederse 2018 sonunda 12 ata altin alnis olmak hedefim. eger gereksiz alisverisler yapmazsam fazlasi da olur. bakalim nasip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?