- 16 Eylül 2009
- 14.377
- 24.218
- 398
Benim kafam da tam tersi çalışıyor:)) Düzgün, kaliteli bir ürün alayım ve bir daha o konu ile uğraşmayayım istiyorum.Ayrıca misal ben bi eşyayı 20 sene kullanamam (Allah ömür verirse) 10.senesinde belki daha erken güle gule.
Yenisine bakarkende içime oturmaz diye düşünüyorum.
Ama bir koltuk takimina 10- 15bin falan versem cok oturur icime ömurluk kullanmak isterim bu sefer.
Annemler istikbal aldı 5.senesinde kırıldı yani bu kullanımlada alakalı bence
En pahalısı en kalitelisi en iyisi seklinde bakmiyorum ben artik olaya
Babam koltuklarını cok ovuyodu marka benimkiler bilmem nezaman ben bukadar verdimde siz nekadar ucuza alsınız falan diyordu.
Geçen diyoki sizin koltuklar cok kullanışlı hem açılmasanda yatılıyo bende ordan alım diyor.
Değişecek 5-6 senelik istikbal koltuklarini.
Cunku çoktu kirildi.
At canim bakarız modellere bende netten model görürsem sana atarim fikir olurtr_lelli istanbulda yaşayanlar için seçenek çok fazla. Gerçi buralarda da var çok mağaza. Ama iyice bi gezmek lazım. Şu param yatsın. Cebime koyayım. Nakit dersem daha çok indirim yaptırabilirim sanırım
18 yıllık evliyim. Bi salonum kaldı. Bi de bulaşık makinem. Geri kalanı sırasıyla değiştirdim hep. Şimdi salonumda çamaşırlar var. Kaldırınca sana WhatsApp dan atarım salonun fotoğraflarını
Canım peki o sıkmıyordu seni?Benim kafam da tam tersi çalışıyor:)) Düzgün, kaliteli bir ürün alayım ve bir daha o konu ile uğraşmayayım istiyorum.
Mesela bizim yeni evin perdeleri birçok muadiline göre pahalı oldu. Ancak kaliteli ve uzun bir süre başlarına bir şey gelmeyeceğini tahmin ediyorum. Bu evden taşınmadığımız sürece perde değiştirmek benim aklımın ucundan geçmez mesela.
Yatak odası da öyle. Duvara boydan boya dolap yaptırdık ve içini kendimiz tasarladık. Benim için yatak odası ölene kadar kullanabileceğim bir yere dönüşmüştür.
Salon mobilyalarım 3 kere taşındığı için artık zarar gördü. Eşimle biraz dolaştık, içimize sinen ürünler çok pahalıya mal oluyor. Şu an karşılayamayız ancak beğendiklerimizi alabilecek duruma gelene kadar, mevcutları kullanmaya devam edeceğiz.
Evdeki eşya, benim ondan beklentilerimi karşılıyorsa ve gözüme güzel görünüyorsa değişiklik istemiyorum. Aksine o eşyaya bakıp, tekrar memnun oluyorum. Bu şunla alaklalı olabilir, ben evde gözüme hoş gelmeyen hiç birşeyi tutmuyorum. Tamamını elden çıkardım. Dolayısıyla evdeki herşey benim güzel bulduğum eşyalar.Canım peki o sıkmıyordu seni?
Yani değişiklik istemiyor mu gözün?
Ben mesela tülü bile değişince oda daha degisik guzel geliyor gozume.
Ya da bi zigon ne bilim hali.
Duvarın rengi vs.
Mesela oğlumun odasını kırılmadığı sürece degismem.
6.senesi suan.
Yatak odamı burada değişmem ancak çıkınca onunda 7. Senesi bitti.
Oturma odam 2 senelik çıkarsam degisicem salon takimi alırım yemek odasiyla (burda yemek odam yok kucuk) onlar takım olmazsa uymazlarsa ben rahat etmem.
Hali ve tüllerde komple değişecek çıkarsam
Tüllerim 13 senelik evlendigimden.
Sadece oturma odamınki degistim.
Onuda uygun bisi aldım zaten.
Bende izlemek istediğim diziye başlamalıyım puzzle devam etmek istiyorum ama salı misafir gelecek ortaya şimdi hiç çıkartamam tühhAiyy ist içinde bu hafta hep yağmur dediler
Evden cikmicam tam kitap okumalik.
Hatta yeni kitabımi bu günlere sakladim.
Ben hala yatış modundayim:)kahvaltı bulaşıkları bile duruyor. Ispanak var yıkamam lazım ona bile üşeniyorum :)Evi mutfak hariç detaylı süpürdum ve yine detaylı toz aldim. Eşim birazdan eve gelir beraber kahvalti yaparız bi sular bi saate gelirmiş. Mutfakta yeMek islerim bitince toparlar en son silerim dedim. Musakka düşünüyordum onu degistirip karniyarik yapmaya karar verdim. Kizartma süreci daha az :) amacım dolaptaki patlicanlari kullanip artik bu mevsimde zamani olmayan sebzeleri almamak.
Tesekkurler. insaallah hep birlikte daha fazlalarini da biriktirelim. Allah saglik versin birikir insaallahHayalî bile güzel birlikde başlarız umarim.
Bereketli olsun simdiden
gönder tabi. ben gönderdim salonu ve mutfağı canım.Kendi evimde oturuyorum. Değiştirmeyi de düşünmüyorum.
Malesef Ikea yok buralarda
Aaaaa gerçekten mi? Gönderir misin fotoğraflarını. Hatta eğer sakıncası yoksa ben de sana göndersem olur mu?
Çeyiximden bir tek orası ve bulaşık makinem kaldı. Diğerlerini hep değiştirdim. Ancak sıra geldi. İşin Aslı ben de çok önemsemedim. Gelen giden pek olmuyor diye
bereketli olsun ağız tadı ile yiyin en çok dikkatimi çeken mandalina çok pahalıymış50tl ve bozuklarin dibini siyirdim geldim.
10tl mandalina (kilosu 3tl)
10tl kestane (kilosu 13tl)
5tl patates (3kilosu 5di)
5tl sogan (4kilosu 5di)
1 kıvırcik 1 sogan (3 tl)
1bag lahana (1.5tl)
Yarım beyaz lahana (2tl)
10tl hamsi (1 kilo)
1 kilo salatalık 2tl
1kilo biber 3tl
1 kilo ıspanak 3tl
Aldim geldim.
Sagol canimbereketli olsun ağız tadı ile yiyin en çok dikkatimi çeken mandalina çok pahalıymış
ben burada pazara gidemiyorum pek açıkcası . Evimizin altında market var oradan kendi elimle seçiyorum .Pazartesi çarşamba cuma yeni ürünler geliyor bende genelde o günlerde alıyorum. Mandalinanın kilosu 1.49 tl ama cidden iyi birde ben katı meyve sıkacağında sıkıyorum eşim sabahları işe giderken çay içmiyor her sabah sıkıyorum.Sagol canim
2tl,2.5tl olan yerlerde vardi.
Ama sürekli pazardaki bu yerden alıyorum hic çürük ekşi çıkmıyor alışkanlık 50krs 1tl bazı ürünlerinde oynuyor ama 1 tane bile ziyan olmuyor.
Aksam fiyatlar dahada düşüyor ama ben aksam pazarını sevmiyorum.
Hem kalabalık oluyor hemde seçilmiş oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?