Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ben faize cok katı değilim sadece düşünüyorum.

Fikrinizi alayim dedim.

Azıcık gözüm dalmıştı saat 22.30 gibi oglum süt istedi uykum kaçtı ya.

Nasıl uyucam bakalım.

Ben faize cok katı değilim sadece düşünüyorum.

Fikrinizi alayim dedim.

Azıcık gözüm dalmıştı saat 22.30 gibi oglum süt istedi uykum kaçtı ya.

Nasıl uyucam bakalım.
Ben malesef bi ara kredi çekmek zorunda kalmıştım ihtiyaç için. Allah affetsin. Bu saatten sonra bulaşmak istemiyorum. Katılım bankalarının açılması iyi oldu bu arada. Adı faiz geçmiyor günahları boynuna. Aurıca onlarında bi mevduat hesapları oluyor sanırım bi ara görmüştüm fakat ayrıntısını çok hatırlamıyorum. Bende biraz gece kuşuyum. Tv de de birşey yok. Çok sıkıcı

Biz yıllardır kredi ödüyoruz.
Araba değiştiriyoruz.
Nakit para birikmiyor malesef zor.
Ancak böyle alabiliyoruz bisi.

Canım insallah bisi olmadan tüketirsiniz ama kontrol et.
Un belli bir zaman sonra acıyor
Başıma geldi 1 defa.
Anneminkide kurtlandı.
Yok canm sanırım ifade edemedim. Eski un derken iki hafta önce aldığım undan bahsettim. Hani dün getirdigim paketleri acmadim eskisini kullandım anlamında. Teşekkürler ama dikkatini çekip uyardigin için :) cansın lelli

kızlar nasılsınız.. havalar iyice soğumaya başladı.. aman dikkatli ve de tedarikli olalım bu kış.. bi yandan da kış mevsimi birikim mevsimimiz olsun.. dövizin yükselmesi moralleri bozmasın illaki piyasa toparlanır.. yani öyle umuyorum.. sevgiler..

face de umudunu kaybetme diye bir grup var yardımlaşma yapıyorlar orada değerlendirebilirsin. ben elden çok dağıttım. 2 tam takım tabak takımı verdim ne hikmetse 4 takım almışız annemle evlenirken. 3 kahve fincanı takımı verdim. hala da 3 tane var.
evin yarısını attım zaten. hala da tencerelerim var aşırı derecede onları atamıyorum kayınvalidem almıştı gelip kullanıyor bide bizde çocuk baktığı için alınır diye veremiyorum ama çok sıkıldım.
evlendiğimden beri evin yarısını boşalttım resmen

tr_lelli merhaba topiğini sürekli takip ediyorum vadeli konusunda yazmak istedim. Benim suan 7000 tl vadelide (acil durum param) aylık 55 tl getiriyor. Başıma hiç kötü bişey gelmedi, hatta ikinci evimizi bugün eşim alıyor. Banka durup dururken bu parayı vermiyor sonuçta paramızı işletiyor. Asıl kredi çekmek tefeciligin modern hali bence ama mecbur kalıyoruz işte.

Yenisini diyorum canim açmadanda acıyor hani uzun beklerse diyelim 1 sene bekledi
Annemin hic açmadığı paket kurtlanmıştı 5kg.

Ne kadarlık evlisin?

Hosgeldiniz.
Ya cok teşekkür ederim fikir ıcin.
Ben ince düşündüm sanirim ama katı bakmiyorum olaya.
Çünkü suan bes oduyoruz mesela ana paramıza devlet desteği geliyor paranız işletiliyor banka yine kazandırmış oluyor bana.
10 seneyi doldurunca ben o kazandirdiklarinida çekicem bu yönden bakarsam bu da faiz.

Çünkü misal ben 30bin yatırdıysam devlet destegide eklenince 45bin olacak belki
Faizden farkı yok ki.

Ben vadeliye katı bakmiyorum ama sadece hic yatırmadım faiz oranları bankalar hic bilgim yok
Sizlerin fikirlerini almak istedim

Amanın nasil uyumuşum öyle
Acayip halsizim.
Yemeğimvar yatakları kapattım isim yok diye uyudum.
Annem aradıda uyandım.

Oğluma aldıklarım olmadi onu değiştiricem gidip oğlum gelsinde.

Yemeğimin olması nasıl büyük rahatlık valla.
Kuş gibiyim :)

Ama tatlı yapasım var.
Şerbetli tatlı
Baklava,revani, şekerpare gibi bisi.

Epeydir yapmadim erbaşlarda seviyorlar azıcık yapımda yesinler

Benim kullandığım faiz oranı aylık faiz,vade süresi 31 gün, %10,75 gibi bir oran görünüyor. Kesintilerle 7000 lira için 55 liraya denk gelen bir faiz ödüyor. Altın seven biri olmama rağmen bu dönem altın ve döviz e yanasamiyorum. Parayı tl de tutsak eriyor, enflasyon coştu gidiyor. Zaten vadeli paranın kaybettiği değeri anca karşılıyor bence. Ama faize karışmam diyenlere saygım büyük, faize karışmadan bir şey alabilmek suan benim için hayal gibi bişey.

Yenisini diyorum canim açmadanda acıyor hani uzun beklerse diyelim 1 sene bekledi
Annemin hic açmadığı paket kurtlanmıştı 5kg.
haaa şimdi anladım canım.. evet haklısın.. dikkat edeceğim.. hem zaten bi kaç paketi kv ye de veririm .. dün aldığım kolinin güzel yanı 1 kg lık ayrı paketlerde olması.. yani hem açtığımı çabuk bitirir hem vermek istersem bi kaç paket temiz temiz veririm..
haftasonu iki tepsi poğaça ve açma yapmayı düşünüyorum bi de kek yapsam çok iyi olacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…