Küçük Düşün Büyük Olsun!

Ay benimde bı ara marketten aldigim 10 kilo Prince kurtlu çıkmıştı iyi kurutmalar kurtlanacak oda hemen götürdüm iade ettim aldıkları ula götürmeleri bir oldu galiba bı çok kişi böyle getirmiş kurtlu diye bir daha hep dikkat ederim inceler öyle alırım paketli ürünleri

Kışın bişi olmazsa yazın çok kurtlaniyor un bende yazın iki kilo iki kilo aliyorumkisinda kv getiriyor bı çuval kadar bişi olmuyor ben bide yazın buz dolabında koyuyorum Azda olsa kurtlaniyor çünkü

bende yeni mini fırın aldım deneyip buzluğa atayım diyorum da her hafta bir yoğunluk oluyor
bu arada aldığım bileziğin bu ay son taksiti
bir tane daha alıp taksitle ödemek istiyorum yine başka türlü para birikmiyor
1 yılda bu şekilde 10.000,00 TL biriktirdik ev alana kadar bu şekilde devam etmek istiyoruz.

Bende şuan aynı senin gibi çok halsizim gözüm şuan yatakta . Annemle birşeyler konuşacaktım maşallah benimle hiç ilgilenmiyor

Merhaba, nasıl taksıtle alabılıyorsunuz?

Kredi kartına taksit yapiyorlar sanirim.
Bereketli olsun güzel bir birikim şekli

Kızlar merhaba nasılsınız ??

dün akşam yemekte kv deydik.. Çamaşırlık almam lazım dedim laf arasında.. Daha önce ona hediye aldığım çamaşırlığı " hiç kullanmıyorum depoya koydum onu al masraf etme " dedi... Bi taraftan çok kızdım aldığım hiç bi şeyi kullanmadığı için , bi taraftan da işime gelmedi değil.. Aylardır erteliyordum balkona asıyorum diye... Ama kış gelince dışarda kurumuyorrr Napsam alsam mı kızlar ????

Mercimek yemeği koydum ocağa , akşama da yanına makarna yaparım yeter
1 makina çamaşır yıkadım onları da asıcam birazdan.. Kızım ortalığı savaş alanına çevirdi.. onları da toplarım akşam olur zaten..

Bilgisayarımın mause unu bozdu kızım onu da yenilemek lazım Her gün bişey çıkıyor..

Eşimin yiğenine de 3 tane kitap aldım cumartesi günü yollayacağız.. Yanına da eltime euro koyacağım birşeyler aldırmıştım.. Onlar için.. Euro bu kadar yükselmeseydi 100 yollayacaktım 50 sini yaptım da yapabilirsem 100 e tamamlarım olmassa bir daha bişeyler yoladığımızda koyarım içine 50 euro daha artıkk

Ne kadarlık evlisin?
2 yıl

Ben de vadeliye sıcak bakıyorum çünkü vadesizde dursun desen paran değer kaybediyor. Enflasyon diye bir şey var. Biz para kazanmak için yapmıyoruz ki birikimimiz değer bulsun diye. Faizin haram olmasının nedeni onu meslek haline getirip paradan para kazanmak sonuçta. Faize koymayıp başka yatırım aracı kullansan o da aynı mantık, sadece adı “faiz” olmayınca mı helal oluyor.

Al canım ne olacak yani manevi bi hediye değil ki kocaman büyük bişey demek ki evine sığdıramamış. Ben heiye olayını çok riskli buluyorum birine hediye alırken mutlaka değişim kartı koyarım çünkü evim hediye gelen bardaklarla doldu. Değiştirirlerse de hiç alınmam önemli olan severek kullanması değil mi

Canım , kayınvalidem bir şey istediğinde laf arasında söyler zaten ona bişey alırken ona bakarak almaya çalışırız.. Çamaşırlık lazım sana diye bir defa laf arasında söyledik. evet lazım dedi aldık. Yeri de müsait aslında ama neyse... Mesela anneler gününde ayakkabı aldık giymedi yıllarca , sonrasında laf arasında yok ayakkabım diyince söyledik aldık diye durdu ve benim haberim bile yok dedi.. Yeniden aldık. Önceki gün Çekyatları düzeltirken altından 2-3 çift yeni ayakkabı çıkmış.. Eltim de almış onları da koymuş oraya... Akşam diyor ki buldum..

Genelde böyle yani bişey alınıyor ne olursa olsun onu poşete koyup kaldırıyor bi yere yıllarca kalıyor orda.. Neyin nerde olduğunu da bilmez pek.. Arasa da pek bulamaz..

kullanmayacağım dese almayız zaten

Alem kadınmış :)))

ayy benim kayınvalidem de öyle. bişeyleri kaldırır bir yerlere sonra bulamaz yıllar sonra bulur. aynı şey yiyecekler için de geçerli aynı şeyden 4-5 paket alır her seferinde yenisini açar. her yer yarım yarım poşet dolu.
bide atmaya kalkınca elimden alır giyicem diye ama yine giymez unutur gider :)

Ayy vallahi aynı

Ben kıyafetlerini falan elemem.. çünkü girsek çıkamayız ne çıkacağı belli değil ordan o kadar kalabalık kiii poşet poşet poşettt kesin içinde bir sürü etiketi üstünde kıyafet vardır

Mutfaktan da çoğu zaman bozulan bişeyler görür atarım ya da çekmeceleri dolapları toparlarım dizerim ama bir daha gittiğimde yine aynı olunca artık bende pek ellemiyorum

Neler yaptınız bakim.
Ben 2 mak. Çamaşır astım
Bulaşık mak bosalttim yine doldurdum.
Esim benden kıyafet istiyor parfüm istiyor.
Ayy cok üşengeç ya bu adam.
Araba altında avmlerin önünden geçiyor hergün üşeniyor giyip denemeye ben ne alırsam giyer.

Fakat bende surekli avm gezemiyorum ki.

Bir de pant. Beden uyduramam.

Takım elbiselerini kendi aliyor ama günlük giyeceklerini kazak pijama eşofman benden bekliyor.
Dün de bana parfüm alsana dedi.
Ben kendime gidip bakamıyorum o da bana yıkıyor her bisi.

Kazak,pantolon ihtiyacı var.
2 tane kazak seçmem lazim ona ama avm gitmeyene üşeniyorum artik.
Haftaya bir bakım bari.

kredi kartına taksit yaptırıyoruz
7-12 ay şeklinde bütçeme göre

bizim aldığımız yer vade farkı koymuyor
Çok iyimiş vade farkıda koymuyorlarsa birikim yapar gibi alınır.ben yaşadığım yerde hiç görmedim.

Selamlar. Bugğn annemdeydim yine. Akşamada yemeğim vardı. Birazda dışarı çıktık. Pirinç aldım. 2.5 kilo 10 tl.
Patatesin kilosuda her yerde 2 tl şok markette 1.5 a buldum 3 kilo kadar aldım.
Bununla çok şükür evde eksik kalmadı ve uzun süre msrketlerden uzak durabilirim.

Merhaba Kızlar
Bugün 162.80 den 2 gr altın aldım. Birisi oğlum için, diğer de kurban parası
Euro almak için takipteyim. 4.60 seviyesine inse alacağım hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…