- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Bende şuan aynı senin gibi çok halsizim gözüm şuan yatakta . Annemle birşeyler konuşacaktım maşallah benimle hiç ilgilenmiyorAmanın nasil uyumuşum öyle
Acayip halsizim.
Yemeğimvar yatakları kapattım isim yok diye uyudum.
Annem aradıda uyandım.
Oğluma aldıklarım olmadi onu değiştiricem gidip oğlum gelsinde.
Yemeğimin olması nasıl büyük rahatlık valla.
Kuş gibiyim :)
Ama tatlı yapasım var.
Şerbetli tatlı
Baklava,revani, şekerpare gibi bisi.
Epeydir yapmadim erbaşlarda seviyorlar azıcık yapımda yesinler
bende yeni mini fırın aldım deneyip buzluğa atayım diyorum da her hafta bir yoğunluk oluyor
bu arada aldığım bileziğin bu ay son taksiti
bir tane daha alıp taksitle ödemek istiyorum yine başka türlü para birikmiyor
1 yılda bu şekilde 10.000,00 TL biriktirdik ev alana kadar bu şekilde devam etmek istiyoruz.
Kredi kartına taksit yapiyorlar sanirim.bende yeni mini fırın aldım deneyip buzluğa atayım diyorum da her hafta bir yoğunluk oluyor
bu arada aldığım bileziğin bu ay son taksiti
bir tane daha alıp taksitle ödemek istiyorum yine başka türlü para birikmiyor
1 yılda bu şekilde 10.000,00 TL biriktirdik ev alana kadar bu şekilde devam etmek istiyoruz.
2 yılNe kadarlık evlisin?
Hosgeldiniz.
Ya cok teşekkür ederim fikir ıcin.
Ben ince düşündüm sanirim ama katı bakmiyorum olaya.
Çünkü suan bes oduyoruz mesela ana paramıza devlet desteği geliyor paranız işletiliyor banka yine kazandırmış oluyor bana.
10 seneyi doldurunca ben o kazandirdiklarinida çekicem bu yönden bakarsam bu da faiz.
Çünkü misal ben 30bin yatırdıysam devlet destegide eklenince 45bin olacak belki
Faizden farkı yok ki.
Ben vadeliye katı bakmiyorum ama sadece hic yatırmadım faiz oranları bankalar hic bilgim yok
Sizlerin fikirlerini almak istedim
Kızlar merhaba nasılsınız ??
dün akşam yemekte kv deydik.. Çamaşırlık almam lazım dedim laf arasında.. Daha önce ona hediye aldığım çamaşırlığı " hiç kullanmıyorum depoya koydum onu al masraf etme " dedi... Bi taraftan çok kızdım aldığım hiç bi şeyi kullanmadığı için , bi taraftan da işime gelmedi değil.. Aylardır erteliyordum balkona asıyorum diye... Ama kış gelince dışarda kurumuyorrrNapsam alsam mı kızlar ????
Mercimek yemeği koydum ocağa , akşama da yanına makarna yaparım yeter
1 makina çamaşır yıkadım onları da asıcam birazdan.. Kızım ortalığı savaş alanına çevirdi.. onları da toplarım akşam olur zaten..
Bilgisayarımın mause unu bozdu kızım onu da yenilemek lazımHer gün bişey çıkıyor..
Eşimin yiğenine de 3 tane kitap aldım cumartesi günü yollayacağız.. Yanına da eltime euro koyacağım birşeyler aldırmıştım.. Onlar için.. Euro bu kadar yükselmeseydi 100 yollayacaktım 50 sini yaptım da yapabilirsem 100 e tamamlarım olmassa bir daha bişeyler yoladığımızda koyarım içine 50 euro daha artıkk
Merhaba, nasıl taksıtle alabılıyorsunuz?
Kredi kartına taksit yapiyorlar sanirim.
Bereketli olsun güzel bir birikim şekli
İyi fikirmiş. Kuyumcular taksit yapmıyor diye biliyordum.kredi kartına taksit yaptırıyoruz
7-12 ay şeklinde bütçeme göre
Al canım ne olacak yani manevi bi hediye değil ki kocaman büyük bişey demek ki evine sığdıramamış. Ben heiye olayını çok riskli buluyorum birine hediye alırken mutlaka değişim kartı koyarım çünkü evim hediye gelen bardaklarla doldu. Değiştirirlerse de hiç alınmam önemli olan severek kullanması değil mi
Alem kadınmış :)))Canım , kayınvalidem bir şey istediğinde laf arasında söyler zaten ona bişey alırken ona bakarak almaya çalışırız.. Çamaşırlık lazım sana diye bir defa laf arasında söyledik. evet lazım dedi aldık. Yeri de müsait aslında ama neyse... Mesela anneler gününde ayakkabı aldık giymedi yıllarca , sonrasında laf arasında yok ayakkabım diyince söyledik aldık diye durdu ve benim haberim bile yok dedi.. Yeniden aldık. Önceki gün Çekyatları düzeltirken altından 2-3 çift yeni ayakkabı çıkmış.. Eltim de almış onları da koymuş oraya... Akşam diyor ki buldum..
Genelde böyle yani bişey alınıyor ne olursa olsun onu poşete koyup kaldırıyor bi yere yıllarca kalıyor orda.. Neyin nerde olduğunu da bilmez pek.. Arasa da pek bulamaz..
kullanmayacağım dese almayız zaten
Canım , kayınvalidem bir şey istediğinde laf arasında söyler zaten ona bişey alırken ona bakarak almaya çalışırız.. Çamaşırlık lazım sana diye bir defa laf arasında söyledik. evet lazım dedi aldık. Yeri de müsait aslında ama neyse... Mesela anneler gününde ayakkabı aldık giymedi yıllarca , sonrasında laf arasında yok ayakkabım diyince söyledik aldık diye durdu ve benim haberim bile yok dedi.. Yeniden aldık. Önceki gün Çekyatları düzeltirken altından 2-3 çift yeni ayakkabı çıkmış.. Eltim de almış onları da koymuş oraya... Akşam diyor ki buldum..
Genelde böyle yani bişey alınıyor ne olursa olsun onu poşete koyup kaldırıyor bi yere yıllarca kalıyor orda.. Neyin nerde olduğunu da bilmez pek.. Arasa da pek bulamaz..
kullanmayacağım dese almayız zaten
ayy benim kayınvalidem de öyle. bişeyleri kaldırır bir yerlere sonra bulamaz yıllar sonra bulur. aynı şey yiyecekler için de geçerli aynı şeyden 4-5 paket alır her seferinde yenisini açar. her yer yarım yarım poşet dolu.
bide atmaya kalkınca elimden alır giyicem diye ama yine giymez unutur gider :)
kredi kartına taksit yaptırıyoruz
7-12 ay şeklinde bütçeme göre
Çok iyimiş vade farkıda koymuyorlarsa birikim yapar gibi alınır.ben yaşadığım yerde hiç görmedim.bizim aldığımız yer vade farkı koymuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?