- 7 Kasım 2017
- 16.744
- 40.981
- 598
Patatese nolduysa iki haftadir 2 tl. Almazsak ta olmuyor. Illa yenilecek bizim evdeÇok iyimiş vade farkıda koymuyorlarsa birikim yapar gibi alınır.ben yaşadığım yerde hiç görmedim.
Selamlar. Bugğn annemdeydim yine. Akşamada yemeğim vardı. Birazda dışarı çıktık. Pirinç aldım. 2.5 kilo 10 tl.
Patatesin kilosuda her yerde 2 tl şok markette 1.5 a buldum 3 kilo kadar aldım.
Bununla çok şükür evde eksik kalmadı ve uzun süre msrketlerden uzak durabilirim.
Canım sen fiziki altın mi alıyordun?Merhaba Kızlar
Bugün 162.80 den 2 gr altın aldım. Birisi oğlum için, diğer de kurban parası
Euro almak için takipteyim. 4.60 seviyesine inse alacağım hemen
Evde en çok tüketigeliyor.Patatese nolduysa iki haftadir 2 tl. Almazsak ta olmuyor. Illa yenilecek bizim evde
Yok canım. Ben bankadan gram altın şeklinde alıyorum. Hiç fiziki altın almadım.Canım sen fiziki altın mi alıyordun?
Kızlar merhaba nasılsınız ??
dün akşam yemekte kv deydik.. Çamaşırlık almam lazım dedim laf arasında.. Daha önce ona hediye aldığım çamaşırlığı " hiç kullanmıyorum depoya koydum onu al masraf etme " dedi... Bi taraftan çok kızdım aldığım hiç bi şeyi kullanmadığı için , bi taraftan da işime gelmedi değil.. Aylardır erteliyordum balkona asıyorum diye... Ama kış gelince dışarda kurumuyorrrNapsam alsam mı kızlar ????
Mercimek yemeği koydum ocağa , akşama da yanına makarna yaparım yeter
1 makina çamaşır yıkadım onları da asıcam birazdan.. Kızım ortalığı savaş alanına çevirdi.. onları da toplarım akşam olur zaten..
Bilgisayarımın mause unu bozdu kızım onu da yenilemek lazımHer gün bişey çıkıyor..
Eşimin yiğenine de 3 tane kitap aldım cumartesi günü yollayacağız.. Yanına da eltime euro koyacağım birşeyler aldırmıştım.. Onlar için.. Euro bu kadar yükselmeseydi 100 yollayacaktım 50 sini yaptım da yapabilirsem 100 e tamamlarım olmassa bir daha bişeyler yoladığımızda koyarım içine 50 euro daha artıkk
genelde internet alışverişlerinde olmuştu geçen sene belki bu sene mağazalara da yansırKizlar yurtdışında her yil olan kara cuma (magza indirimleri)yarin buradada olacakmis.
Zara,bershka,koton,teknosa ,mavi falan var.
Bu indirim mağazamı net üzerinden mi olur sadece.
Bilgisi olan cvp verebilirmi?
Ben bi avm gezip bakmak istiyorum.Merhaba hanımlar
bugün pazarın olduğu günler halk günü yapan markete gittim
patates,soğan,ıspanak 1 liraydı
mandalina 2.5, muz 3.5 liraydı hepsinden aldım
bir de cips aldım çok uzun süredir almıyordum kaçamak yaptım
12 lira ödedim
yarınki black friday indirimlerinde aman dikkat fiyatları şişirip indirebiliyorlar
oyuna gelmeyelim kendimize hakim olalım kızlar
ben hiçbirşey almayacağım tabiki
aklında fiyatlar varsa e ihtiyaç da varsa aslında tam zamanıBen bi avm gezip bakmak istiyorum.
Aradigim ürünlerin gecen haftaki fiyatları aklimda.
Bakım bi indirim var mi
Avm ci lelli :)Ahh gün bitmiyorduggg..
Biraz lahanam vardi kendime kapuska yaptim.
Birazda köfte yapip koydum buzluga.
Damlasakizli muhallebi yaptim 4 kasede.
Esim kazağını beğendi cok şükür tekrar değişmek zorunda kalmicam.(resmen eziyet)
1 kazak daha 1 de parfüm bakicam ona.
Yarın bi avm gezim bakim.
Kanki montsuz botsuz kaldim.Avm ci lelli :)
Hep geziyo diyollar :)Kanki montsuz botsuz kaldim.
Mecburi benimki.
Yok ya onu ariyorum.Hep geziyo diyollar :)
Mont buldun mu
Agri kesici fayda etmiyor muİyi aksamlar kızlar.. Bugün regl oldum ama yok böyle bi ağrı. İs yerinde resmen bayılıyordum sagolsun mutfaktaki abla bana uzanmam için bi yer ayarladı. Kartonları serdi üstüne montlari falan. Üstümü de örttü, bacaklarımı ısıtacak şekilde elektrikli sobayı ayarladı ama ben acı dan ağlıyordum. Saçlarımı çekecek kadar acı çektim. Bekarken hep boyleydim evlendikten sonra bu ay daaman aynı agriyla karşılaştım. Aman yarabbim aklima geldikçe halim içim gidiyir biben daha aynı ağrı olurmu diye.. en az bi zaat çektim.. dogum olayını düşünemiyorum..
Doğumu bilmiyorumda dusuk agrisida fena bisi.İyi aksamlar kızlar.. Bugün regl oldum ama yok böyle bi ağrı. İs yerinde resmen bayılıyordum sagolsun mutfaktaki abla bana uzanmam için bi yer ayarladı. Kartonları serdi üstüne montlari falan. Üstümü de örttü, bacaklarımı ısıtacak şekilde elektrikli sobayı ayarladı ama ben acı dan ağlıyordum. Saçlarımı çekecek kadar acı çektim. Bekarken hep boyleydim evlendikten sonra bu ay daaman aynı agriyla karşılaştım. Aman yarabbim aklima geldikçe halim içim gidiyir biben daha aynı ağrı olurmu diye.. en az bi zaat çektim.. dogum olayını düşünemiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?