- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Allah allah ya.. Bence hemen gitti diye düşünme.. İp... lar sağlam telefonlar canım.. Bence bir telefoncuya göster canım ya.. bence olabilecek bişeydir..Evet canım o marka ama bu dediğini ilk başta denedim zaten hiç bir şekilde cevap vermiyor
internetten de baktım bir sürü yere hepsi aynı şeyi tavsiye etmiş ama yok malesef muhtemelen rahmetli olduBişey de yapmadım gerçi 2. el satış için olan bir uygulama açıktı birden bire karardı telefon gitti anlamadan
Ben kullanıyorum memnunum.kızlar, finish jel bulaşık makinası deternajı 1.100 ml 9,99 TL
kullanıp memnun olan var mı
aliyim o zaman ben deBen kullanıyorum memnunum.
Hangi market?
Birkaç kez kullandım fena değil ama biraz koku yapabiliyor. P..l marka sıvı deterjana geçtim memnunum ama çatal kaşıklarda matlık oluyor. Bu herkeste oluyor mu merak ediyorum. Deterjandan dolayı mı acaba?kızlar, finish jel bulaşık makinası deternajı 1.100 ml 9,99 TL
kullanıp memnun olan var mı
Buralarda yok kim market.aliyim o zaman ben de
kim market
Senin dediğinden hic kulllanmadim.Birkaç kez kullandım fena değil ama biraz koku yapabiliyor. P..l marka sıvı deterjana geçtim memnunum ama çatal kaşıklarda matlık oluyor. Bu herkeste oluyor mu merak ediyorum. Deterjandan dolayı mı acaba?
Sularımız fazlaca kireçli sanırım o yüzden. Çünkü kullandığınız markada da aynı sorunu yaşadım. Ama temizlik açısından iki markada da sorun olmadıSenin dediğinden hic kulllanmadim.
Ama fnish jel bende matlık çizme bulanıklık vs yapmıyor
2-3yildirda kullanıyorum.
Rabbim nasip etsin inş. Ama bütçeyi çıkarı size yakın uygun bir bölgeden bakabilirsiniz. Kiraya verip üstünü tamamlayarak ev sahibi olabilirsiniz.Biz krediyle bile kuramiyoruz.
Izmie gibii yerde vler cok pahali.
En uygun ve duzgunu 200 binden asagi degil.
Bizimde sadece takimiz var.
Baska hicbiseyimiz yok.
Ben desen okuyorum. Para biriktiriyorum 6 bin kadar var.
Ama esim para asla biriktirmez hic hevesi yok.
Basimizi sokcak ev alalim desem duzgun odeme plani olmadan alip haciz gelse daha mi iyi diyoe.
Ama bir yerden baslamak lazim.
Birde gebeyim kizlar.
Hastane konuaunda kararsizim. Off.
Esimin hevesli olmasi lazim.
Hala ne kadar kazaniyor onu bile bilmiyoeum.
Biseye ihtiyacim yoksa bilmeye gerek yokmus ona gore.
Ek olarak aile isi olduğu icin gelen gisen de pek net olmuyor..
Ben aldım da daha kullanmadım o fiyattan aldım finish iyidir diye düşünüyorum. Piril almıştım daha öncr o da iyi.aliyim o zaman ben de
kim market
Ah canim esime gore ihtiyaci almadan yatirimlik almamaliyiz..Rabbim nasip etsin inş. Ama bütçeyi çıkarı size yakın uygun bir bölgeden bakabilirsiniz. Kiraya verip üstünü tamamlayarak ev sahibi olabilirsiniz.
İleride kredisi biter size destek olur getirisi.
Çok pahallıymış gerçektrn ist. Da öyle.
Bizim buralarda da 170 ten başlıyor iyi daireler daha uygun olanlarda var ama bulundukları yerler pek iyi değil. Şuan benim mahallemdeki daireler 235 ten başlıyor.Rabbim bebeğinizide kucağınıza almayı nasip etsin.
Geçmişi okurum akşama kızlar
Selamlar arkadaşıma gittim bugün
Eve geldim mercimek koydum ocağa.
Oğlumlayım yine akşama eşim yer gelir.
Yanına da bulgur pilavı salata yaparım.
Bugün hiç harcama yapmadım otobüs biletim bitti yükleme yapmam lazım. Birde arkadaşıma hediye alıcam Nescafe için kupa alsam 2 tane az mı olur bilemedim.
Canım benim eşimde öyleydi tek maaşla birikim mi olur diyordu. Gel dedim yapalım kumbara. Biriktirceğin 10 tl harçlık olur sana dedi o ay 200 tl biriktirdim hemde hiö birikime para ayırmadan 1 tl 5 tl elime ne geçtiyse attım market üstü parası pazar üstü hepsini attım. Eşim şaştı. Sonraki ay kendi hem maaşından veriyor hem bozuklukları biriktiriyoruz. İlk hedefimizi krediyi kapatmak olarak belirledik. Sonra uygun bir bölgeden kiraya verebilceğimiz bir daire daha alma planımız var. Rabbim büyük başta sağlık versin sonra hayallerimiz gerçek olsun.Ah canim esime gore ihtiyaci almadan yatirimlik almamaliyiz..
Bendetr_lelli gibi agzi kapali kutu yapalim ne birikcek gorelim dedim bari.
En azimdan birikim birikimdir...
Hemşehrim :)Ben aldım da daha kullanmadım o fiyattan aldım finish iyidir diye düşünüyorum. Piril almıştım daha öncr o da iyi.
Bu arada kocaeli ve civarından baya arkadaş varmış memleketlim.
Şu tek maaşla birkaç ev yapanları takdir ediyorum. Bizede nasip olsun inş.
Ahh keşke oralarda olsaydım Başka bir yerdeyim. Özledim havasını suyunu.Hemşehrim :)
Valla havası pek özlenecek gibi değil biliyosun da :) memleket işte. Uzaktayken özleniyor. Bende seviyorum şükür. Karamurselliym ben kartepede ikamet ediyorum iş dolayısıyla.Ahh keşke oralarda olsaydım Başka bir yerdeyim. Özledim havasını suyunu.
Okuyunca çok duygulandım herkesin ders çıkarması gereken bir hikaye. Hayat çok kısa sevdiklerimizle kaliteli zaman geçirmek gerek.Evlat nasil bir sey fikrim yok. 60 yasina yaklasmis ve esini kaybetmis, hep evlatlar icin cabalamis bir kadin k.validem. Bunlar da samimi pismanliklari ve bize nasihatiydi. Neyse ki evlatlari hayirli ve kiymet biliyor. Ya oyle olmasaydi, nasil da uzulurdu.
Uzakta olunca o hava bile mis gibi geliyor.Valla havası pek özlenecek gibi değil biliyosun da :) memleket işte. Uzaktayken özleniyor. Bende seviyorum şükür. Karamurselliym ben kartepede ikamet ediyorum iş dolayısıyla.
Valla trafik ayrı bir çile oldu buralarda bide merkezden tramvay geçti ondan kaçıyorlardır. Zaten daha kalabalık biliyorsun. İstanbulu pek aratmaz oldu ondan kaçıyorlardır. Bende merkezi tercih etmedim o yüzden.Uzakta olunca o hava bile mis gibi geliyor.
Bazen Facebook ta bir site var orda resimleri oluyor bakıyorum bazen akrabalarımda çekip gönderiyor. Özleniyor.
Ama çok uzun yıllardır gelemedim.çok uzak sayılmasa da her zaman gelinmiyor.
Benim merkez. En son geldiğimde çok güzeldi oralar.
Ama merkezde her zaman yaşanır mı bilmiyorum bizim akrabalar hep başka yerlere kaçıyor.
Şuan yaşadığım yer küçük Oralara geldiğimde bakınıp duruyorum.köyden geldim şehre misali Çok gelişiyor fazla nüfus artıyor bu da insanı yoruyor.Valla trafik ayrı bir çile oldu buralarda bide merkezden tramvay geçti ondan kaçıyorlardır. Zaten daha kalabalık biliyorsun. İstanbulu pek aratmaz oldu ondan kaçıyorlardır. Bende merkezi tercih etmedim o yüzden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?