Doğum günün kutlu olsun canım. Eşin ne güzel hediye düşünmüş öyle :)) kv de senin zevkini iyi biliyormuş
Işi buldun maaşı da aldin bizi unuttun sen
:) şaka bir yana herşey gönlünce olsun
Amman amman nazar etmim isine kolay gelsin.Sorma lelli ya. Hafta içi kafam o kadar çok yoruluyor ki okuyorum ama yazamıyorum resmen.
Bedava ekmek dağıtılıyor gibi bi iş yoğunluğum var da, hiç devlet dairesi gibi değil :)
Amman amman nazar etmim isine kolay gelsin.
Ya soruncada anlatmazmı?
Benim esim esnafken kardeşleriyle kese birdi birikimde yoktu anlatmazdida.
Nezaman araba kredilerimiz başladı esim is değişti ben altın almaya başladım ondan sonra hep konuşur olduk.
Ne aldık nereye verdik nekadar atabiliriz kenara kumbaralar vs vs.
Bende hep teşvik ettim.
Ileride şöyle yaparız bak böyle olur diye ince ince doldurdum hep.
Hoşgeldiniz
Alışverişlerinizi aktüel takip ederek yapmayı deneyin derim.
Buradan başlayabilirsiniz mesela
Bizim indirim avcımizchericherilady
Ayrıca seni tekrar görmek cok guzel hep gel.
Işi buldun maaşı da aldin bizi unuttun sen
:) şaka bir yana herşey gönlünce olsun
Bir bahaneyle istesen takmak istiyorum falan diyeBizimkilerinde isi bir..
Yok asla anlatmaz.
Para isine karisma der..
Kizlar bu aralar canimi sikan en buyuk seyde bziim takilarimis kaynanamlarin uzerine kasada duruyor. Bu da hic hosuma gitmiyor.
Günaydın herkese benim de artık buralara katılıp kendime çeki düzen verme Zamanım geldi paramın bereketi Yok gibi nereye gidiyor anlamıyorum. Aylık sabit giderlerimi yazayım sonra birikim yapacağım ben de inşallah
1820 lira kredi ödüyorum(iki sene devam edecek)
360 lira kyk borcum var (yeni başladım 4 sene ödenecek)
Kira+aidat ortalama 800 tl
Kredi kartına aylık ortalama 2000 tl( taksitler var mayıs da 750 liralık bir taksit bitecek )
Her ay çeyrek altın aldığımız bir gün var (Mart’ta sıra ben de haziran da bitecek)
Faturalar ortalama 250 tl (doğalgaz hariç )
Temzilikçiye haftalık 60 tl
Mutfak masrafımı hesaplayamıyorum herşeyi tek tek aldığım için
Ben hangi masrafımı kıssam biraz kendimi toplasam uzun zamandır alışveriş de yapmıyorum ihtiyacım var ancak param Yok
Merhabavalla hep geleceğim de vaktim olmuyor
Bayramda bile takmak istedim uc tanr bilezigi zorlana cikardilar.Bir bahaneyle istesen takmak istiyorum falan diye
Günaydın hanımlar
merhaba hoşgeldiniz yazdıklarınızdan yola çıkarak fikrimi söylemek istiyorum
faturalar doğalgaz hariç 250 demişsiniz bana biraz fazla geldi tek tek faturalarınızı yazabilir misiniz
elektrikten buzdolabı hariç kullanmadığınız tüm elektrikli aletlerin fişini çekerek tasarruf yapabilirsiniz
fişler takılı durdukça elektrik çekiyor ben denedim 7-8 lira düştü faturam ayrıca elektrikli çay makinesi, kettle da çok elektrik harcıyor
telefon faturanız çok geliyorsa daha uygun paketlere bakabilirsiniz
bir de 2000 civarı gelen kredi kartınızdaki harcama kalemlerini tek tek gözden geçirin
kredi kartı var diye kolayca harcıyoruz ay sonu ekstreye bakınca bir sürü gereksiz harcama görüyorum ben
Merhabatr_lelli etiketlemiş yettim gari
bebek indirimlerini pek bilemiyorum çocuğum olmadığı için ama yukarıda arkadaş benden önce yazmış happy centerda bebek indirim şenliği var kataloğuna bakabilirsiniz
bir de migrosta her ay katalogda bebek ürünlerine yer ayırıyorlar indirimler oluyor onlara bakabilirsiniz
Cok sevindim bunlari yapabilmeneTopigi ilk açıldığından beri takip ediyorum bende bu topik sayesinde idare etmeyi öğrendim nerde indirim var neresi kaliteli bunları öğrendim
Yine bu topik sayesinde 13 tane çeyrek 3 tane ata biriktirdim 3000 lira kadar doğum parası biriktirdim ki bizim bütçemiz gerçekten çok kısıtlı iyi ki topigimiz var
Ya İstanbul'da hiç arkadaşım yok ne yazikki çokta bir yer bilmiyorum senede iki kere alışveriş ederim ciddi anlamda oda yetiyo zaten bakalım bu topik sayesinde neler biriktiricem daha
Zor deil gerçekten isteyince oluyor birde elim mahkum yapmak zorundayım insan zamanla öğreniyor doğruyu yanlisiCok sevindim bunlari yapabilmene
Onlarda degisikmisBayramda bile takmak istedim uc tanr bilezigi zorlana cikardilar.
Sanki onlarin.
Onlarda degisikmis
Senin malini sana zorla veriyorlar.
Sen esini ikna et o istesin sen hic ugrasma
Ahh topuklu papuçlarEsimin maaş yatmış hayret ilk defa zamanında yaptırdılar
1000 tlbsini çekecek 350 de iş yerinden alacağı var 1350 TL faturalar alışveriş telefonun taksidi tam yetiyor
Paramızı bankada biriktirmeye başladık artık bakalım hayırlısı bankadada 550 TL birakacak birikim için geçen aydanda 150 TL vardı kredi kartı içinde 300 TL birakacak kk 217 TL ama daha kesimi ayın 13 unde oğluma bez falan alıyoruz 300 olur büyük ihtimal
Bu gün bot almam gerekiyor birde spor ayakkabı bakalım kk taksit yaptiririz diyor eşim insallah bulabilirim bı tane babetim var diğerleri eskimisti attım gitti topuklu zaten giyemiyorum bı tek gelinlik ayakkabısı duruyor oda hatıra amaçlı saklıyorum
Öyle işte bizde durumlar maaş yattı ve bitti
Bencede istemelisin.Esim hayatta istemez.
Ailesiyle isi yemrgi bir diye.
Olsun sünnettir pazarlık.valla ben de altın alırken pazarlık yapıyorum. hep bu topik sayesinde iyice pazarlıkçı oldum valla :)))))) hayırlı olsun altının
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?