Küçük Düşün Büyük Olsun!

Yine online alışveriş yaparken buldum kendimi
Söz konusu çocuk olunca insan kendini durduramıyormuş
Sepette bekletiyorum akşam bi daha gözden geçirip öyle alıcam :)

öğlen bir ekonomistin yazısını okudum o da gelecek zamlardan bahsetmiş. stoklu gitmek şart artık.
ben haftasonu eksik listemi çıkarttım ama nakit durumuma ve indirimlere göre birkaç parça birşey daha ekleyebilirim tamamen indirimlere bağlı.
ev temizliği olayı bu aralar ben de hiç düzenli değil. cumartesi günü tüm evi kırkladım ama artık eski düzenime dönmem lazım birikince her yer daha çok kirleniyor ve daha çok yoruluyorum.
normal şartlarda;
her gün mutfak ve wc lavabo/klozet cifliyorum. yerlerini siliyorum.
haftada 1 süpürge açıyorum. evdeysem cumartesi, dışarı çıkacaksam cuma akşamı yapıyorum. sonrasında siliyorum.
hafta ortası şarjlı ile gözüme batan yerleri süpürüyorum. genelde bir gün yapıyorsan diğer gün yapmıyorum.
tozları 2-3 günde bir duruma göre alıyorum.
nevresimleri haftalık değiştiriyorum.
camları yüksek olduğu için eşim varken siliyorum sadece. eğer çok kirliyse içerden siliyorum ve açılan kanadı alıyorum.
mutfak dolaplarını, buzdolabını yemek yaptığım günler mutfakta olduğum için üstten alıyorum.
çamaşır makinasını akşam eve gidince açıyorum, yemek faslı bitene kadar bitiyor.
benim sorunum ütü. eşimin son giyilecek gömleği kalana kadar ütü yapmıyorum. hiç sevmiyorum hiiiç

kızlar aralık ayıyla bizim bazı borçlarımız bitecek.. yeni yıla ödenmesi gereken borçlarımızı ve gelirlerimizi konuştuk eşimle.. ocak ayı itibariyle kredi kartımızdaki borç ( 4000 civarı) ve babamdan ev peşinatı için aldığımız borçlar kalıyor ( 5000 dolar ve 2000 euro).. yeni yılla beraber her ay düzenli kredi kartı( 500 tl), ev kredisi (932 tl) zaten ödenecek.. bunlar dışında elimizden geldiğince her ay minimum 300 - maksimum 500 dolar almak niyetindeyiz.. ben de zula yapmaya devam ederek biriktirdiklerimle çeyrek, yarım veya tam yapmaya karar verdim.. çok biriktiremeyeceğim ama az da olsa bi köşede bize ait birşeyle olmasını istiyorum..

Bende birşey almam diyordum ama yağ alıp koysam mı kenara acaba.
Zam zam ne olacak böyle.
Birde bizim araba masraf çıkaracak gibi. Canım sıkkın iyice daha yeni 500 tl masraf ettik. Şimdi yine 500 en az gider.

Zam zam ne olacak böyle.
Birde bizim araba masraf çıkaracak gibi. Canım sıkkın iyice daha yeni 500 tl masraf ettik. Şimdi yine 500 en az gider.
ben de dün stoktaki son yağı açtım.. uygun bulsam alırım bitane stokta bulunsun.. ha bir de pirincim bitmek üzere..

ben de dün stoktaki son yağı açtım.. uygun bulsam alırım bitane stokta bulunsun.. ha bir de pirincim bitmek üzere..
Bimden aldım en son 2.5 kilo 10 du galiba. Yağ zaten 25 tl birde zam gelirse 30 a vurucak fiyatı. Bakliyatımda idare eder fasülyem mercimeğim varda nohut az.oğlumda seviyor biraz alırım belki

Zam zam ne olacak böyle.
Maalesef arabanın gideri bitmiyor. Çok kullanıyorsan al bi tane canım

Hangi marka alıyorsunuz? Ben çok kullanmıyorum 2 lt alıyorum. Birini kullanırken diğeri yedek oluyor. Geçen torku marka aldım daha açılmadı nasıl bilmiyorum. Bi de genelde marketlerin uygun markalarından bir tane alıyorum onunla kızartma yapıyorum

Bimden aldım en son 2.5 kilo 10 du galiba. Yağ zaten 25 tl birde zam gelirse 30 a vurucak fiyatı. Bakliyatımda idare eder fasülyem mercimeğim varda nohut az.oğlumda seviyor biraz alırım belki
benimde 5 lt olanı açtım, bimden almıştım ben de indirimden. çok yağ gitmiyor bizde, ama stoklu olunca kendimi güvende hissediyorum:) bakliyat olarak da benim de var herşeyde.. bi pirinç işte alacağım..

pirinç olarak hangi marka önerirsiniz kızlar.. sanırım şoktan öneren olmuştu bundan önce.. öyle kalmış aklımda.. önerilerinize göre almayı planlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…