Küçük Düşün Büyük Olsun!

İyi akşamlar kizlarr
Benimde 2 lt yakın var bidonda sıvı yagim birde torkunun var 5 lt 24 liraya almıştım 1 ay önce şimdiki kullandığım bimin yagsi

Zeytinyağını mümkün değil tuketemiyorum cokk kokuyor alismadigim için galiba bizdede genelde tereyağ kullanılır sıvı yağ ile tereyağını katıyorum bende

Bizde bu hafta alışveriş yapicaz eşime yağ falan alalım diyorum evde var ya diyor ama onu dinlemicem alicam evimiz kalabalık olacak bundan sonra tüketilir kışın bizde yemekler en büyük tencerede (5 lt ) yapılır çok hamur işi yapılır
Su böreği mantı çok yapılır bizde gıdada çok tüketilir su anda evde her şey var bahara hepsi boşalır neyse Kısi atlatsinda mühim olan o
Bahara doğru bolanti yapıp koyucam dondurucuya her sene yaparız güzel oluyor
Peynirli mantı
Patatesli
Kıymalı
Hazırda dursun Ramazan'da çok tüketiliyor eşim çok sever

Birde kızlar bu gün 10 tane yufka aldım ama nasıl bı börek yapsam bilemedim buzluga koyucam bı kısmını sigara böreği saracagim diğer kısmını nasıl yapsam acaba

Merhaba Kızlar
Bunca yıldır evliyim ilk defa evimde kuru fasülye Yok. Annem veriyordu bazen. Bir kaç yıldır da işyerindeki bir memurdan alıyordum. Bu sene gelmemiş hiç köyden. Şimdi mecbur marketten alacağım. Hangi marka iyidir. Hangisi güzel pişer. Bana bi el atsanız

Ya bu erkeklerdeki bu hesap bilmezlik ne ola ki böyle?
Seni etiketledim tuce_tuce ama görünce yazmadan edemedim.
Benim de erkek arkadaşım var, geçtiğimiz nisan ayında kredi çekti, mayısta ödemeye başladı derken haziranda talihsiz bir şekilde işten çıkarıldı. 1 ay önce yeni bi işe girdi.
Biz de belimizi doğrultmaya çalışıyoruz elimden geldiğince destek olmaya çalışıyorum ancak hiç hesap kitap bilmiyor gerçekten.
Eminim bi ayda ne gideri vardır ondan bile haberi yoktur. Ben oradan mı kıssak buradan mı kıssak diye diye içim çürüdü resmen. Adam ne harcadığını dahi bilmiyordur, söylesen aaa o kadar mı olmuş diye senin eşin gibi tepki veriyor bir de üstelik.

guvecte kuru fasulye yapmıştım dun . ben daha yoldayim eve geçiyirum işten . esimde pilav salata yaparim dedi tursu da var karnimiz doyar

yağlar da çok arttı herşey gibi biryağı bugün 31 liradan gördüm
tr_lelli 6 aralıkta happy centerda indirim olacakmış yine stok bitiriyoruz yazıyordu camında
ben onun broşürünü bekliyorum
happyden aldığın pirinç güzel mi ben de deneyeyim

yaa ben de az önce baktım sen diyince altın 159a düşmüş tabi kuyumcu karı vs 163ten filan alınır herhalde

Uc gunden beri yataktan kalkamayan ben bugun biraz iyi hissedince kendime tavuk ve patates hasladim. Babannemin onerisiyle...
Iyiki buyukler var.. hem yedim hemde kusmadim.. uc gundur bisey yiyemiyordum iyi geldi
Dolapta brokoli falan da var ama canim istemiyo yarin kaynanama mi gotursem en azindan o yapar biseyler

Birde kızlar bu gün 10 tane yufka aldım ama nasıl bı börek yapsam bilemedim buzluga koyucam bı kısmını sigara böreği saracagim diğer kısmını nasıl yapsam acaba
Canım gül böreği yapabilirsin.

Ama benim en sevdiğim buzluk böregi banyolu borektir.
1 yufkayı yayıyorsun eritilmiş margarini sürüyorsun her yerine fircayla
Sonra 1 tane daha yufkayı seriyorsun.
Böl 8 e 12ye üçgen.
Iç koy ne dilersen sar.
Koy buzluga.
Sonra misafirin mi geldi.
Cikar hemen buzlu buzlu suya batir çıkar.
Yumurta sarısı sür susam serp pişir çıtır çıtır bir börek oluyor.

Bakim bende bu hapycenter ara ara indirim yapıyor senede bir kaç defa açıyor kendini açılışını yapıyor diyorum.

Canim en guzel gecirmen gereken donemler. Esinin cocugu aldir demesine gercekten uzuldum. Ama inan kendine iyi bak.

Haşlanmış patates
Sari leblebi.
Metpamid
Bunlar mide bulantisina iyi geliyor.

Çok teşekkür ederim bu buzluk böreğini duymuştum aslında nette videosunu bile izledim o zaman 10 tane yufkanın birazını sigara birazını gül birazını da buzluk böreği yapayım patatesli ve peynirli yapicam dondurucunn bulunsun ki misafir gelince hemen hazır olsun

Ben bugün hep uyudum
Öğleden sonra yine uyumuşum oglum acıktım diye uyandırdı.
Kardeşimde bende yemek yedi bu aksam.
Pilâv kaldi sadece azicik.

Bugün çok konuştum burda yarın o abla çağırmış anneme soylemis.
Annemde alışverişe gidicez demiş ama cok ısrar etmis.
Annem kıyamadım tamam dedim dedi.

Annemlerin ayın 5i genelde alışveriş günü oluyor.
Sabah annemle alışverişe gidicez oglende o ablaya.

Kılıç kusanip gidicem :)

Ayy esim yine mac izlemeye cikti.
Bende oğlumla ödev yapicam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…