- 8 Temmuz 2016
- 3.804
- 12.234
- 208
Gül böreği olabilir kızartacaksan sigara ve muska olabilir.Birde kızlar bu gün 10 tane yufka aldım ama nasıl bı börek yapsam bilemedim buzluga koyucam bı kısmını sigara böreği saracagim diğer kısmını nasıl yapsam acaba
Kızlar memleket bize çok harcanmalı geçti hesapladık 200 tl paramız kalmış altın bozdurucaz mecbur dönüş için birde maaşa kadar zaman var o arayı kapatmak için . 1800 tl para ile yola çıkmıştık. Dün kayınvalideler umreye gidecek diye işte alışverişe çıkıldı gelenlere hediye verecekler. Neyse 550 tl tuttu 300 tl filan eşim ödedi geri kalanı kayınvalide . Oradan çıkınca eşime dedim ki bak yol paramız kalmıyor geri dönüşte evde birşey Yok alışveriş lazım keşke ödemeye yardım etmeseydin . Oda çok bozuldu işte ben evladım edicem filan tartıştık . Çok üzüldüm. Biraz önce de 200 tl paramız kalmış aaa diyor ya dedim altın bozdurucaz offf tabi benim haklı olduğumu anladı . Böylelikle konuyu kapattı
yaa ben de az önce baktım sen diyince altın 159a düşmüş tabi kuyumcu karı vs 163ten filan alınır herhaldeKızlar ne oldu biliyormusunuz
Biraz param vardı ne zamandır bir şey almıyordum 2 aydır baktım harcamaya başladım bende bu sabah parayı ikiye böldüm gram ve döviz aldım ben aldıktan sonra düşmeye başladı
Canım gül böreği yapabilirsin.Birde kızlar bu gün 10 tane yufka aldım ama nasıl bı börek yapsam bilemedim buzluga koyucam bı kısmını sigara böreği saracagim diğer kısmını nasıl yapsam acaba
Bakim bende bu hapycenter ara ara indirim yapıyor senede bir kaç defa açıyor kendini açılışını yapıyor diyorum.yağlar da çok arttı herşey gibi biryağı bugün 31 liradan gördüm
tr_lelli 6 aralıkta happy centerda indirim olacakmış yine stok bitiriyoruz yazıyordu camında
ben onun broşürünü bekliyorum
happyden aldığın pirinç güzel mi ben de deneyeyim
yaa ben de az önce baktım sen diyince altın 159a düşmüş tabi kuyumcu karı vs 163ten filan alınır herhalde
Çok teşekkür ederim dondurucuya koyacağım birazını sigara birazını muska yapayım o zamanGül böreği olabilir kızartacaksan sigara ve muska olabilir.
Canim en guzel gecirmen gereken donemler. Esinin cocugu aldir demesine gercekten uzuldum. Ama inan kendine iyi bak.Uc gunden beri yataktan kalkamayan ben bugun biraz iyi hissedince kendime tavuk ve patates hasladim. Babannemin onerisiyle...
Iyiki buyukler var.. hem yedim hemde kusmadim.. uc gundur bisey yiyemiyordum iyi geldi
Dolapta brokoli falan da var ama canim istemiyo yarin kaynanama mi gotursem en azindan o yapar biseyler
Haşlanmış patatesUc gunden beri yataktan kalkamayan ben bugun biraz iyi hissedince kendime tavuk ve patates hasladim. Babannemin onerisiyle...
Iyiki buyukler var.. hem yedim hemde kusmadim.. uc gundur bisey yiyemiyordum iyi geldi
Dolapta brokoli falan da var ama canim istemiyo yarin kaynanama mi gotursem en azindan o yapar biseyler
Çok teşekkür ederim bu buzluk böreğini duymuştum aslında nette videosunu bile izledim o zaman 10 tane yufkanın birazını sigara birazını gül birazını da buzluk böreği yapayım patatesli ve peynirli yapicam dondurucunn bulunsun ki misafir gelince hemen hazır olsunCanım gül böreği yapabilirsin.
Ama benim en sevdiğim buzluk böregi banyolu borektir.
1 yufkayı yayıyorsun eritilmiş margarini sürüyorsun her yerine fircayla
Sonra 1 tane daha yufkayı seriyorsun.
Böl 8 e 12ye üçgen.
Iç koy ne dilersen sar.
Koy buzluga.
Sonra misafirin mi geldi.
Cikar hemen buzlu buzlu suya batir çıkar.
Yumurta sarısı sür susam serp pişir çıtır çıtır bir börek oluyor.
Bakim bende bu hapycenter ara ara indirim yapıyor senede bir kaç defa açıyor kendini açılışını yapıyor diyorum.
Onu takmamaya çalışacağım canimCanim en guzel gecirmen gereken donemler. Esinin cocugu aldir demesine gercekten uzuldum. Ama inan kendine iyi bak.
Haşlanmış patates
Sari leblebi.
Metpamid
Bunlar mide bulantisina iyi geliyor.
Çok teşekkür ederim dondurucuya koyacağım birazını sigara birazını muska yapayım o zaman
Metpamid ilac.Metpamid ne bilmiyorum ama ona da bakayim iyi gelecek ne varsa tuketmeye calisiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?