Küçük Düşün Büyük Olsun!

İşte bu durum biz anne babalara çocuklar için birikim yapmayi gerekli kılıyor.
Onlar büyüyünce işsiz kalirlarsa bari oturacak bir evi olsun.
Cocuk en iyi unv okuyabilir egitim alabilir ve işsiz kalabilir
Türkiyede artik iyi egitim alip iyi bir unv bitirmek iş sahibi yapmiyor malesef

Bir eğitimci olarak tamamen katiliyorum. Türkiye gerceklerini unutmamak lazim

İnşallah canım. Çok teşekkür ederim. Eşimi 10 yıl önce kaybettim. Çocuklar daha okula bile gitmiyordu. Dolayısıyla hem anne hem babayım. Sorumluluğum iki kat fazla. Yanlış yapmamak için çok ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum. Her şey onların iyiliği, mutluluğu için...

O zamn sana ve ogullarina bin kere masallah
Onlari ne kadar guzel okutmussun
Temellerini iyi atmissin bundan sonrasida istediginiz gibi olur insallah
bir cocugu yetistirmek kolay degil bir de sen bu mucadeleyi tek basina vermissin
Ogullarinin en buyuk gurur kaynagisindir :)

10 kisilik gruptan sadece iki hanim gelmis salona. Sanki sozlesmisler gibi. Keske haber verselerdi, bosuna gitmis olduk. Onlar da az kisi olunca motivasyonumuz dusuyor dediler, calismiyoruz. Hadi bakalim geri donus. Boyle sorumsuzluklara kiziyorum iste. Hoca habersiz gitmese, salon habersiz temizlik icin kapatsa seyreyle cumbusu. E ne de olsa musteri her zaman haklidir

Amin.
Cocuk doğurmak gercekden bisi diil.
9 ay tasi dogur.
Ben çok ince düşünürüm bakmasa etmesi tamam o da bir sekilde halloluyor.
Ama şuanda bir de gelecek hazırlamak gerekiyor.
Bu zamanda büyük şehirde yasayip nerede is bulup düzenli maaş alıp ev gecindirip ev sahibi olabilmek.

Yani nekadar doğru bilmiyorum ama ben cocuguma 1 dikili agac birakmak isterim.
Biraz birikim olur bu ne bilim 1 daire bisi iste.

Cocuk is hayatına atılsa bile omür boyu kredi ödemek zorunda kalacak ev sahibi olabilmek icin.
Biz yine iyi kötü aldik.
Ozamanlar uygundu ya da dededen babadan kaldi vs vs.

Ben çevremdeki ev fiyatlarına baktim dün yine emlak sitelerini incelerken. 2.800 kira nedir ya?

Çok ama cok zor.

Hı bir de dün haberlerde 2018 cok da iyi gecmeyecekmis.
Binali amca dedi.
Yani bizi neler bekliyor anlaşılır durumda
Daha cok zam zam zam.

bir yudum mutluluk , İTÜ Uçak Mühendisliği ve ODTÜ Havacılık Mühendisliği, Fizik ağırlıklı bölümler olup, havacılık sektöründe genelde işsiz kalmazlar. Diğer sektörlere nazaran bizim sektör büyüme trendinde. Yurt dışında çalışma imkanları da mevcut. Bir araştırmanızı tavsiye ederim.

Iste bu ince cizgi.
Yani birşeyler bırakmalımı
garantiyemi almali.
Yoksa kendi mi çabalamali.

Kendimden pay biçecek olursam esime hic kimseden bisi kalmadi.
Sadece biraz birikimi vardi evlendigimizde üzerine kredi çekip iyi kötü bir ev sahibi olduk.
Suanki ev zaten benim dedemden kalma.

Yani kalmasaydı extra kira getirim olamaycakti.

Kimisi kendi çabalamalı yapmali dusuncesinde.
Kimiside hayır ben çocuğuma bisiler yapmaliyim.

Mutlaka imkanı olan yapmak ister bırakmak ister.

Ama ya olmayan?

Esimin birikimi olmasa bizde okadar kısa sürede ev sahibi olamazdık ozaman.
Sonra aliriz dicektik ozamana ev fiyatları ucmustu.

Umarım değer kıymet bilirler.

Katiliyorum. Bende havacilik sektorundeyim. Buyume gösteriyor ancak bolum az ve puanlari yuksek.

Çok geçmiş olsun.

Katiliyorum. Bende havacilik sektorundeyim. Buyume gösteriyor ancak bolum az ve puanlari yuksek.
bir yudum mutluluk oğlum fen lisesinde derece yapıyor dedi ona istinaden söyledim. Benim dönemim de her iki bölüm de 40 kişi civarı alıyordu. Öyle olunca kıymetli oluyorlar. ODTÜ Makina Mühendisliği'de Tai, Havelsan veya Roketsan'a yerleşiyor genelde. Onlar da açıkta kalmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…