- 7 Kasım 2017
- 16.746
- 40.986
- 598
İşte bu durum biz anne babalara çocuklar için birikim yapmayi gerekli kılıyor.Ne yazık ki adım başı üniversite. Dershaneden bozma yerlere özel üniversiteler açtılar. Devlettede çocukları yeni iş imkanlarına yönlendirecek bölümler yok şuan okuduğuma 4 sene emek verdiğime çok pişmanım. Sağlık bölümleri iş imkanı açısından daha iyi sanırım. Mühendislik falan da artık yeterli eğitimi bilgiyi alamıyorlar okulda tecrübefe edinemedikleri için zorluk çekiyorlar. Hadi biz bir şekilde kendi yağımızla kavruluyoruzda Rabbim gençlerin yardımcısı olsun.
Kiraya verip ev alırkende kredinin tamamını ödeyebilme imkanı olmalı.
Bu yazdığınız riskler var
Öyle tek tesellimiz oçok geçmi,ş olsun canım..Sağlığınıza birşey olmamış..CAna geleceğine mala gelsin.. Boşver üzülme..Allah büüyüktür..
Geçmiş olsun. Kaskonuz yok muydu?
Çok gecmis olsun
Bir eğitimci olarak tamamen katiliyorum. Türkiye gerceklerini unutmamak lazimÇocukların hayallerine karışmadan dahası onları bu konuda destekleyerek sevdikleri işi yapmalarını çok isterim ama bir de hayatın gerçekleri var...o yüzden mantıklı olmak gerek sanırım..hayatta duygusallığa yer yok...ileride sıkıntı çekmelerini istemiyorum...umarım herkesin hakkında hayırlısı olur... şu bir iki senemizi meslek araştırması ile geçireceğiz sanırım...
İnşallah canım. Çok teşekkür ederim. Eşimi 10 yıl önce kaybettim. Çocuklar daha okula bile gitmiyordu. Dolayısıyla hem anne hem babayım. Sorumluluğum iki kat fazla. Yanlış yapmamak için çok ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum. Her şey onların iyiliği, mutluluğu için...Canim seni oncelikle tebrik ediyorum
Cok guzel cocuk yetistirmissin masallah
Ikiside caliskan anladigim kadariyla.bu surecte senin yapabilecegin en iyi sey onlara secebilecekleri alanlarla ilgili bilgi vermen.zaten bu zamana kadar onlarin kafalarinda da degisik meslekler olusmaya baslamistir.
Zamaninda ailem ogretmenlerim bnm hukuk okumami cok istediler israrla reddettim. cunku o meslegi yaptigimi hayal ettigimde kendimi hic mutlu gormuyordum. Belki daha iyi imkanlarda daha guzel evlerde yasayacaktim ama mutlu olmayacaktim.o yuzden en onemlisi ogullarinin mutlu olabilecekleri meslegi secmesinde yardimci olman.
Hergun aglaya sizlaya ise gitmek gercekten yipraticidir.haklarinda hayirlisi olur insallah :)
O zamn sana ve ogullarina bin kere masallahİnşallah canım. Çok teşekkür ederim. Eşimi 10 yıl önce kaybettim. Çocuklar daha okula bile gitmiyordu. Dolayısıyla hem anne hem babayım. Sorumluluğum iki kat fazla. Yanlış yapmamak için çok ince eleyip sık dokumaya çalışıyorum. Her şey onların iyiliği, mutluluğu için...
Hayirli zamanda hayirli evlat insallah.Rabbim gönlünüze göre versin canım.. zamanı gelince oda olur>)
Amin.Ah ah kızlar...Çocukları büyütmek hiçbir şey değilmiş vallahi...esas sorun büyüdüklerinde başlıyor...onların geleceklerini düşünmek, iyi bir gelecek sağlamak zorundayız...Ülkenin durumu ortada...Allah yardımcıları olsun...Biz bir şekilde ekmeğimizi çıkarıyoruz da her şey her geçen gün kötüye gidiyor...Nerdeyse hiçbir işte gelecek kalmadı...Allah yavrularımıza hayırlı kapılar açsın inşallah...Tahtını biz yapıyoruz da bahtını değil...Allah yüzlerini güldürsün nerde varsa...
Iste bu ince cizgi.İşte bu durum biz anne babalara çocuklar için birikim yapmayi gerekli kılıyor.
Onlar büyüyünce işsiz kalirlarsa bari oturacak bir evi olsun.
Cocuk en iyi unv okuyabilir egitim alabilir ve işsiz kalabilir
Türkiyede artik iyi egitim alip iyi bir unv bitirmek iş sahibi yapmiyor malesef
Katiliyorum. Bende havacilik sektorundeyim. Buyume gösteriyor ancak bolum az ve puanlari yuksek.bir yudum mutluluk , İTÜ Uçak Mühendisliği ve ODTÜ Havacılık Mühendisliği, Fizik ağırlıklı bölümler olup, havacılık sektöründe genelde işsiz kalmazlar. Diğer sektörlere nazaran bizim sektör büyüme trendinde. Yurt dışında çalışma imkanları da mevcut. Bir araştırmanızı tavsiye ederim.
Çok geçmiş olsun.Birikim olduğu yerde sayıyordu ekleme yapamıyordum şimdi uzun süre hayal oldu
Sabah eşim kaza yapmış
Kimsede birşey yok çok şükür ama arabanın hali üzdü
Arabayı alalı daha bir yıl olmamıştı
Baya hasar var şimdi hem yaptırma ücreti hem satarken zarar :/
Katiliyorum. Bende havacilik sektorundeyim. Buyume gösteriyor ancak bolum az ve puanlari yuksek.
Kendine dikkat et. Bebeğin için iyi beslenmen lazımBugun 4 lira yol
3 lira fotokopi
2.5 lira ıhlamur ve mentos aldim
Yemek yemedim midem bulanıyor diye.sadecd kahvalti yaptim.
Lorlu yumurta ve bir erik
Evinden memnun musun seviyor musun ona göre karar verebilirsinEvimiz var. Acaba ikinci evmi yatirimlik yoksa yeni sifir oturmalik bir evmi daha mantıklı bende dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?